paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Εννοείται όχι. Αν κάτι με κάνει να ανησυχήσω θα πάω να κάνω το τεστ. Αυτός είναι ο μόνος επιστημονικός τρόπος να μάθω αν έχω έητζ. Το να μάθω αν κάποια που γάμησα είναι φορέας δε λέει τίποτα. Προσωπικά θεωρώ ότι κάθε εκδιδόμενη έχει έητζ, ηπατίτιδα, σύφιλη, έρπη, κονδυλώματα και χλαμύδια. Και κάθε χρόνο κάνω προληπτικές εξετάσεις γιατί ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου, τους τακτικούς πελάτες εκδιδομένων.
Δυστυχώς ο Έλληνας μπουρδελογαμάει όχι από ηδονιστική άποψη αλλά από ανάγκη με αποτέλεσμα να μην ξέρει να προστατευθεί και να πάσχει από βουκολικού τύπου φοβίες. Ονειρεύομαι τη μέρα που το 90% των κατοίκων των Αθηνών θα γυρίσουν στα χωριά τους και τα χωράφια τους.
ο μενεδημος απαντησε στο 2ο σκελος των γραφομενων σου.
για το πρωτο, δεν εισαι σοβαρος μου φαινεται.
δηλαδη κανεις εξετασεις, σε κολλαει μετα απο 1 μηνα (εστω εισαι γκαντεμης) μια πουτανα καποια αρρωστια, και εσυ την απλωνεις απο δω κι απο κει για μηνες μεχρι να ξανακανεις εξετασεις... και μου λες οτι δεν θα ηθελες να ξερεις αν μια πουτανα που πηρες εχει aids γιατι σε 11 μηνες θα ξανακανεις εξετασεις..............πολυ καλος !!
ή πιστευεις οτι ολα τα αφροδισια θα εμφανιστουν την επομενη ημερα σε εμφανες σημειο με εντονους πονους πανω στην ψωλη σου ? το aids καλα καλα, θα κανεις μερικες βδομαδες να το ανιχνευσεις απο εξετασεις, ποσο μαλλον να το παρεις χαμπαρι απο συμπτωματα...
εγω δεν ειπα να σε ενημερωσουν για να πας να κανεις εξετασεις μονο, αλλα να σε ενημερωσουν κυριως για να σταματησεις να μοιραζεις ΣΜΝ απο δω κι απο κει ανεξελεγκτα εν αγνοια σου.
κι αν δεν θες εσυ να ξερεις αν η πορνη που πηγες ειχε aids, εγω (και πολλοι αλλοι οι οποιοι ειναι οικογενειαρχες ή σε σχεση) θα θελαμε να μην καταστρεψουμε τοσο ευκολα ανθρωπους που αγαπαμε. εσυ πηγαινε για εξετασεις μια φορα το χρονο και να νιωθεις συνειδητοποιημενος μπουρδελακιας...