Κόψε το αγενές υφάκι μαζί μου γιατί σου γαμάω το σόι μέχρι να πεις παπαροτρίφτουλας.
Έγραψα ότι αν είχα λόγο ανησυχίας, θα έκανα και πιο συχνά απ' το χρόνο τεστ, αλλά φυσικά και δεν έχω την απαίτηση να διαπομπεύει αρρώστους το κράτος ώστε να αισθάνομαι εγώ πιο ασφαλής! Όποιος φοβάται τόσο πολύ τα αφροδίσια απλά να μην πηγαίνει με πουτάνες! Διώξεις πρέπει να γίνονται μόνο σε περίπτωση που στοιχειοθετείται δόλος. Αν δεν υπήρξε δόλια ενέργεια, τότε δε φταίει ούτε η πουτάνα που σε κόλλησε έητζ, ούτε το κράτος. Φταίς εσύ και μόνο εσύ που έκανες την επιλογή να επιδοθείς σε σεξουαλική δραστηριότητα αυξημένου ρίσκου.
Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι η υγεία σου είναι πιο πάνω από την αξιοπρέπεια μιας πουτάνας του δρόμου. Μιλάς λες και οι πουτάνες είναι δούλες, ή παροχές του δημοσίου.
Η ηθική/σεξουαλική σας διαπαιδαγώγηση είναι για να κάνετε σχέση/γάμο με ελλεϊνίδα, αλλά επειδή δεν είστε ικανοί να αποκτήσετε αυτό που ο πραγματικός πορνιστής απεχθάνεται, πηγαίνετε στα μπουρδέλα και έχετε μάλιστα την απαίτηση, άκουσον - άκουσον, να σας εξασφαλίσει το κράτος την ίδια ησυχία και σιγουριά που θα είχατε πηδώντας τη γυναικούλα σας!
Και αν κάποιος έχει γυναικούλα που θέλει να πηδάει ακάποτα και φοβάται μην την κολλήσει τίποτα, η λύση είναι να φροντίσει να είναι πιστός συζυγούλης.
Καμία ευθύνη δεν έχει το κράτος για προσωπικές επιλογές.