Νέα

Διέσυραν γυναίκα φορέα του Aids

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
OP
OP
OmarNow

OmarNow

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καψουροεκδικηση ειναι το συμπερασμα. Βεβαια οτι γραφει δεν ξεγραφει σ' αυτη τη ζωη. Η κοπελα χαιρει ακρους υγειας (αυτο ειναι το συμπερασμα), κ ο 45χρονος δραστης εχει φαει τη μεγαλητερη καψουρα της ζωης του με την παρτη της.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πως έπεσε τέτοιο έγγραφο στα χέρια του 48χρονου που λένε ότι την γαμούσε    ?
παραβίασε κάποιος γιατρός το απόρητο η της το πήραν με το ζόρι ?

εντιτ

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε τον βρωμιάρη,θετική σε ΗΡV είναι οχι ειτζ,και να δείτε οτι αυτός ο μαλάκας θα της το κόλλησε.Να του ρίξουνε τώρα κανα εκατομύριο για συκοφαντική δυσφήμιση και κανα δυο χρονάκια στην ψειρού για να στρώσει

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Στο άρθρο γράφει τις παρακάτω παπαριές¨

Όσον αφορά την κόρη μου, είναι απολύτως εντάξει και υγιέστατη. Προφανώς ο εν λόγω κύριος μπέρδεψε μία εξέταση, για ένα άλλο μικρόβιο ακίνδυνο που είχε η κόρη μου.

Απο πότε ειναι ακίνδυνος ο ιος hvp :uglystupid:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Κόψε το αγενές υφάκι μαζί μου γιατί σου γαμάω το σόι μέχρι να πεις παπαροτρίφτουλας.

Έγραψα ότι αν είχα λόγο ανησυχίας, θα έκανα και πιο συχνά απ' το χρόνο τεστ, αλλά φυσικά και δεν έχω την απαίτηση να διαπομπεύει αρρώστους το κράτος ώστε να αισθάνομαι εγώ πιο ασφαλής! Όποιος φοβάται τόσο πολύ τα αφροδίσια απλά να μην πηγαίνει με πουτάνες! Διώξεις πρέπει να γίνονται μόνο σε περίπτωση που στοιχειοθετείται δόλος. Αν δεν υπήρξε δόλια ενέργεια, τότε δε φταίει ούτε η πουτάνα που σε κόλλησε έητζ, ούτε το κράτος. Φταίς εσύ και μόνο εσύ που έκανες την επιλογή να επιδοθείς σε σεξουαλική δραστηριότητα αυξημένου ρίσκου.

Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι η υγεία σου είναι πιο πάνω από την αξιοπρέπεια μιας πουτάνας του δρόμου. Μιλάς λες και οι πουτάνες είναι δούλες, ή παροχές του δημοσίου.

Η ηθική/σεξουαλική σας διαπαιδαγώγηση είναι για να κάνετε σχέση/γάμο με ελλεϊνίδα, αλλά επειδή δεν είστε ικανοί να αποκτήσετε αυτό που ο πραγματικός πορνιστής απεχθάνεται, πηγαίνετε στα μπουρδέλα και έχετε μάλιστα την απαίτηση, άκουσον - άκουσον, να σας εξασφαλίσει το κράτος την ίδια ησυχία και σιγουριά που θα είχατε πηδώντας τη γυναικούλα σας!

Και αν κάποιος έχει γυναικούλα που θέλει να πηδάει ακάποτα και φοβάται μην την κολλήσει τίποτα, η λύση είναι να φροντίσει να είναι πιστός συζυγούλης.

Καμία ευθύνη δεν έχει το κράτος για προσωπικές επιλογές.

Εντελώς παιδαρέλι θα είσαι εσύ... άσε που πρεέπι να έχεις και απωθημένα... άκου πορνιστής...χαχαχα

Ποιός είπε ρε ότι οι ιερόδουλες είναι σκλάβες ζώο; Αυτό που είπα είναι να ακολουθούν πρωτόκολλο ασφαλειας και επαγγελματισμού όπως και εσυ κάνεις στη δουλειά σου πχ.

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Απλώς μιλάς για να μιλάς. Δεν έχουμε καμία απαίτηση από τις ιερόδουλες, αλλά ως επαγγελματίες οφείλουν να προστατευουν τον εαυτό τους. Φυσικά και εμείς προσέχουμε. Σχεδόν αερογάμι κάνουμε πια...με καπότες πάντα....(ασυζητητί) πανάσχετε με τη σκατόφατσα που έχεις για προφιλ,

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ή Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΓΕΛΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.
Στην Ελλάδα υπάρχει ασαφές πλαίσιο για τη πορνεία, και αυτό το εκμεταλλευονται πολλοί και πολλές. Αυτό φταίει επίσης.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ή Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΓΕΛΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.

έλα ρε συ τύπε που είναι η πορνεία επάγγελμα... (μια μικρή social συνδιαλαγή ίσως), το μουνί της κάθε γυναίκας είναι δικό της και όχι του δημοσίου :grin:
με αυτή την λογική και μια γυναίκα που παντρεύετε κάποιον επιδή είναι πλούσιος είναι επαγγελματίας και πρέπει να κολλάει ένσημμα :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
έλα ρε συ τύπε που είναι η πορνεία επάγγελμα... (μια μικρή social συνδιαλαγή ίσως), το μουνί της κάθε γυναίκας είναι δικό της και όχι του δημοσίου :grin:
με αυτή την λογική και μια γυναίκα που παντρεύετε κάποιον επιδή είναι πλούσιος είναι επαγγελματίας και πρέπει να κολλάει ένσημμα :2funny:

Αδερφέ Old Devil, υπάρχει κείμενη νομοθεσία  2734/1999 με κάποιες αλλαγές τελευταία, για το επάγγελμα των ατόμων που εκδίδονται. Εκεί διασαφηνίζει τι και πως. Τώρα σε αυτό που λες εν γένει έχεις δίκιο, αλλά αυτό το "δε βαριέσε μωρέ" μας έχει καταστρέψει σαν χώρα. Τα πάντα τα βλέπουμε στο χαλαρό. (Δεν το λέω για σένα, γενικά το λέω, εσύ δίκιο έχεις)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
εσυ τυπε μου αν ησουν φορεας θα το ελεγες σε κοπελα πριν την γαμησεις ή απλα θα εβαζες προφυλακτικο

Εγω απλά δεν θα έκανα σεξ πράγμα που κατά την γνώμη μου είναι η πιο υπευθυνη συμπεριφορα που μπορει καποιος φορεας να εχει.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Εντελώς παιδαρέλι θα είσαι εσύ... άσε που πρεέπι να έχεις και απωθημένα... άκου πορνιστής...χαχαχα

Ποιός είπε ρε ότι οι ιερόδουλες είναι σκλάβες ζώο; Αυτό που είπα είναι να ακολουθούν πρωτόκολλο ασφαλειας και επαγγελματισμού όπως και εσυ κάνεις στη δουλειά σου πχ.

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Απλώς μιλάς για να μιλάς. Δεν έχουμε καμία απαίτηση από τις ιερόδουλες, αλλά ως επαγγελματίες οφείλουν να προστατευουν τον εαυτό τους. Φυσικά και εμείς προσέχουμε. Σχεδόν αερογάμι κάνουμε πια...με καπότες πάντα....(ασυζητητί) πανάσχετε με τη σκατόφατσα που έχεις για προφιλ,

Στην Ελλάδα υπάρχει ασαφές πλαίσιο για τη πορνεία, και αυτό το εκμεταλλευονται πολλοί και πολλές. Αυτό φταίει επίσης.
Η μονη λυση τυπε ειναι το προφυλακτικο 100% προστασια σε κολπικη και πρωκτικη επαφη, απο εκει και περα αν εσυ αισθανεσαι ποιο ασφαλης εαν σου πει η εκαστοτε τανα ειτε ειναι απο μπουρδελο η στουντιο ειτε ειναι βιζιτα οτι ειναι "καθαρη" και προστατευται θα το πιστεψεις???? δηλαδη εσυ περιμενεις απο μια τυπισσα η οποια  :fuck1: με Πακιστανους στο μεταξι για 10 ευρω οτι θα προσεχει τον εαυτο της????? ή νομιζεις οτι οι φοιτητριουλες που εκδιδονται για 100 ευρω σε σαιτ τυπου mylist ειναι ποιο ασφαλεις???? Κοιτα εσυ πως θα προστατευσεις τον εαυτο για να απολαυσεις αυτο που σου αρεσει και ασε τα υπολοιπα....

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Η μονη λυση τυπε ειναι το προφυλακτικο 100% προστασια σε κολπικη και πρωκτικη επαφη, απο εκει και περα αν εσυ αισθανεσαι ποιο ασφαλης εαν σου πει η εκαστοτε τανα ειτε ειναι απο μπουρδελο η στουντιο ειτε ειναι βιζιτα οτι ειναι "καθαρη" και προστατευται θα το πιστεψεις???? δηλαδη εσυ περιμενεις απο μια τυπισσα η οποια  :fuck1: με Πακιστανους στο μεταξι για 10 ευρω οτι θα προσεχει τον εαυτο της????? ή νομιζεις οτι οι φοιτητριουλες που εκδιδονται για 100 ευρω σε σαιτ τυπου mylist ειναι ποιο ασφαλεις???? Κοιτα εσυ πως θα προστατευσεις τον εαυτο για να απολαυσεις αυτο που σου αρεσει και ασε τα υπολοιπα....
το προφυλακτικο δεν προστατευει 100%
προστατευει 99% απο το Αιητζ
και 0% απο κονδυλωματα, ερπη, συφιλη και αλλα που μεταδιδονται και απο το δερμα που δεν καλυπτει το προφυλακτικο.
στα μπουρδελα τις θεσσαλονικης γινεται συχνα ελεγχος-επιδρομη απο ασφαλεια οποτε οι κοπελες περνανε τις εξετασεις τους καθε 2 βδομαδες εχεις το κεφαλι σου καπως ποιο ησυχο απο οτι σε μασαζαδικα-κολ γκερλς-σιτι τουρς- απο δρομο.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Στο άρθρο γράφει τις παρακάτω παπαριές¨

Όσον αφορά την κόρη μου, είναι απολύτως εντάξει και υγιέστατη. Προφανώς ο εν λόγω κύριος μπέρδεψε μία εξέταση, για ένα άλλο μικρόβιο ακίνδυνο που είχε η κόρη μου.

Απο πότε ειναι ακίνδυνος ο ιος hvp :uglystupid:

HPV λέγεται και όχι hvp και τον έχει το 80% του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού.
Κι αυτό γιατί μεταδίδεται πανεύκολα. Ακόμα και από μια κοινή χρήση πετσέτας μπάνιου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
HPV λέγεται και όχι hvp και τον έχει το 80% του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού.
Κι αυτό γιατί μεταδίδεται πανεύκολα. Ακόμα και από μια κοινή χρήση πετσέτας μπάνιου.

Αγαπητέ χρήστη hivaids.gr η αλήθεια είναι πάντως πως αν κοιτάξει κανείς και το ψάξει με τα θέματα μετάδοσης διαφόρων ασθενειών ακόμα και τον πιο "αθώων" σίγουρα ο μόνος τρόπος για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι να μην πηγαίνεις με εκδιδόμενα πρόσωπα... δυστυχώς... Επίσης και οι σεξουαλικές συνευρέσεις με διαφορετικούς συντρόφους εγκυμονούν κινδύνους... Αυτή είναι μια αλήθεια. Επίσης μιαν άλλη μεγάλη αλήθεια είναι ότι πολλοί και στις σχέσεις τους δεν χρησιμοποιούν προφυλάξεις με ότι αυτό συνεπάγεται. Τουλάχιστον οι εκδιδόμενες ως ένα σημείο φοβούνται και προσέχουν μόνες τους (όσες προσέχουν τέλος πάντων)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Από έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί ότι το προφυλακτικό αν χρησισμοποιηθεί σωστά και για κάθε σεξουαλική συνεύρεση από την αρχή μέχρι το τέλος προστατεύει σχεδόν 100% από τα περισσότερα σμν και δίνει προστασία σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό και από τα σμν που μεταδίδωντε με την αφή.Οι ειδικοί λένε ότι όταν λένε ότι το προφυλακτικό είναι μόνο 85 με 90% αποτελεσματικό ενάντια στον ιό του hiv είναι διότι πολλές φορές γίνετε λάθος χρήση του προφυλακτικού και υπάρχουν και οι φορές που έχει κάποιο ελάτομα ή σπάει.Ακόμα και για τον HPV,την σύφηλη και τον έρπη προστατεύει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αφού καλύπτει μια πολύ μεγάλη περιοχή ευπαθούς περιοχής.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Από έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί ότι το προφυλακτικό αν χρησισμοποιηθεί σωστά και για κάθε σεξουαλική συνεύρεση από την αρχή μέχρι το τέλος προστατεύει σχεδόν 100% από τα περισσότερα σμν και δίνει προστασία σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό και από τα σμν που μεταδίδωντε με την αφή.Οι ειδικοί λένε ότι όταν λένε ότι το προφυλακτικό είναι μόνο 85 με 90% αποτελεσματικό ενάντια στον ιό του hiv είναι διότι πολλές φορές γίνετε λάθος χρήση του προφυλακτικού και υπάρχουν και οι φορές που έχει κάποιο ελάτομα ή σπάει.Ακόμα και για τον HPV,την σύφηλη και τον έρπη προστατεύει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αφού καλύπτει μια πολύ μεγάλη περιοχή ευπαθούς περιοχής.

Νομίζω Σαούλ ότι λες ακριβώς αυτό που ισχύει. Πράγματι ανατρέχοντας σε διάφορα ενημερωτικά sites έτσι τα λέει. Απλώς πρέπει και από μόνος σου λίγο να είσαι προσεκτικός εν γένει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Νομίζω Σαούλ ότι λες ακριβώς αυτό που ισχύει. Πράγματι ανατρέχοντας σε διάφορα ενημερωτικά sites έτσι τα λέει. Απλώς πρέπει και από μόνος σου λίγο να είσαι προσεκτικός εν γένει.
Ναι εγώ δεν το λέω με το στυλ ''κάντε ότι θέλετε ελεύθερα επειδή φοράτε προφυλακτικό''. Το λέω επειδή είπαν πιο πάνω ότι το προφυλακτικό σε προστατεύει 90% και είναι τρομακτικό να νομίζει κανείς ότι αν δεν σπάσει το προφυλακτικό είναι προστατευμένος κατα 90%.Η διαφορά που ήθελα να τονίσω έγκειται στο γιατί λένε 90%.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Ναι εγώ δεν το λέω με το στυλ ''κάντε ότι θέλετε ελεύθερα επειδή φοράτε προφυλακτικό''. Το λέω επειδή είπαν πιο πάνω ότι το προφυλακτικό σε προστατεύει 90% και είναι τρομακτικό να νομίζει κανείς ότι αν δεν σπάσει το προφυλακτικό είναι προστατευμένος κατα 90%.Η διαφορά που ήθελα να τονίσω έγκειται στο γιατί λένε 90%.

Εγώ είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι η ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΟΒΟ. Καλά κάνεις και εσύ αλλά και λοιποί χρήστες να ενημερώνουν για τέτοια θέματα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι η ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΟΒΟ. Καλά κάνεις και εσύ αλλά και λοιποί χρήστες να ενημερώνουν για τέτοια θέματα.
Στο συγκεκρημένο θέμα και έτσι όπως φέρετε ο Έλληνας σε σχέση με τις πουτάνες και τα σμν η άγνοια φέρνει θανάτους και καταστρέφει ζωές.Όταν το 60% νομίζει ότι με τις ακα πίπες δεν μπορεί να αρρωστήσει η όταν τους σπάει το προφυλακτικό και δεν πάνε να κάνουν εξετάσεις είναι εγγληματική η άγνοια.Σε μια συζήτηση παλιότερα εδώ πέρα κάποιος μου έλεγε ότι το να κολήσεις hiv από κολπική επαφή με μια γυναίκα είναι σχεδόν αδύνατο.Για τέτοια θέματα η άγνοια πιστεύω είναι άγνοια κυνδίνου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom