Νέα

Διέσυραν γυναίκα φορέα του Aids

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
Για άλλη μια φορά οι γαμιόληδες αυτού του κόσμου μας εκπλήξανε.Η σιχαμάρα του ανθρώπου είναι ατελείωτη.Μην συγκρίνετε την περίπτωση αυτή με των ιερόδουλων που έπασχαν από hiv.Μπορεί να ήταν σκληρό αλλά δεν ξέρει κανείς πόσοι μπορεί να ''σώθηκαν'' κάνοντας εξετάσεις θορυβούμενοι από τις φωτογραφίες και βρήσκοντας ότι έχουν κολλήσει κάτι τέτοιο.Λέω ''σώθηκαν'' γιατί μπορεί να ξεκίνησαν να πέρνουν φάρμακα.

Μη λες ανοησίες.Η διαπόμπευση ΔΕΝ δικαιολογείται με τίποτα. Αυτό που έκαναν οι αλήτες με τις ιερόδουλες ήταν απαράδεκτο.

Το κράτος δεν πρέπει να παρέχει προστασία σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό διαπομπεύοντας ανθρώπους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μη λες ανοησίες.Η διαπόμπευση ΔΕΝ δικαιολογείται με τίποτα. Αυτό που έκαναν οι αλήτες με τις ιερόδουλες ήταν απαράδεκτο.

Το κράτος δεν πρέπει να παρέχει προστασία σε αυτούς που δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό διαπομπεύοντας ανθρώπους.
Είπα εγώ ότι δεν ήταν απαράδεκτο? Εγώ είπα ότι δεν είναι το ίδιο με την περίπτωση της κοπέλας.Αλλά ήταν μια απόφαση περίεργη.Μπορεί να έσωσαν κόσμο.Εσύ θα τους έπερνες στο λαιμό σου?

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
Είπα εγώ ότι δεν ήταν απαράδεκτο? Εγώ είπα ότι δεν είναι το ίδιο με την περίπτωση της κοπέλας.Αλλά ήταν μια απόφαση περίεργη.Μπορεί να έσωσαν κόσμο.Εσύ θα τους έπερνες στο λαιμό σου?

Το ίδιο είναι φίλε μου.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τοτε με τις ιεροδουλες καλα εκαναν ...
προστασια αμαχων υπερ παντων

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το ίδιο είναι φίλε μου.
Η κοπέλα μπορεί να μην είχε κανέναν ερωτικό σύντροφο.Αυτές οι γυναίκες είχαν αποδεδειγμένα ερωτικούς συντρόφους και μάλιστα απροφύλαχτες.Δε σου λέω ότι είναι ηθικό..αλλά λέω ότι μπορεί να κινητοποίησε κόσμο.

OP
OP
OmarNow

OmarNow

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Και οπως αναφερεται στο ντοκιμαντερ, τις μαζευαν (οσες θεωρουσαν υποπτες) δηθεν για εξακριβωση στοιχειων, και τους εκαναν το test hiv μεσα στο αστυνομικο τμημα. Δηλαδη ενας υπαλληλακος της αστυνομιας (με πρωτοβουλια του κρατους) εκανε τη "βρωμικη δουλια".

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν είναι άμαχοι...όποιος ενήλικος πάει με πόρνες ξέρει σε τι εκτείθετε...

ναι ρε μανα μου, αλλα κ μετα πηγαιναν κ με νορμαλ γυναικες που χωρις να το ξερουν ισως να κινδυνευαν ...
αυτες ηταν οι αμαχες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ναι ρε μανα μου, αλλα κ μετα πηγαιναν κ με νορμαλ γυναικες που χωρις να το ξερουν ισως να κινδυνευαν ...
αυτες ηταν οι αμαχες
Αυτό σωστό.Εγώ θεωρώ γενικά ότι αν πάει κάποιος χωρίς προφυλάξεις με πουτάνες και μετά πάει με τη γκόμενα του πρέπει να θεωρείτε αδίκημα.Τι του φταίνε οι κοπελίτσες?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Αυτό σωστό.Εγώ θεωρώ γενικά ότι αν πάει κάποιος χωρίς προφυλάξεις με πουτάνες και μετά πάει με τη γκόμενα του πρέπει να θεωρείτε αδίκημα.Τι του φταίνε οι κοπελίτσες?

μαζι σου!!

και ειδικα αυτοι που πηγαιναν κ ακαποτα!! :headbang:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπορεί να ήταν σκληρό αλλά δεν ξέρει κανείς πόσοι μπορεί να ''σώθηκαν'' κάνοντας εξετάσεις θορυβούμενοι από τις φωτογραφίες και βρήσκοντας ότι έχουν κολλήσει κάτι τέτοιο.Λέω ''σώθηκαν'' γιατί μπορεί να ξεκίνησαν να πέρνουν φάρμακα.

Πολλοί περισσότεροι, χιλιάδες περισσότεροι, θα σωθούν αν γίνει υποχρεωτική η εξέταση όλου του πληθυσμού ανά τακτά διαστήματα. Αλλά τότε θα θυμηθείτε ότι καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Και οπως αναφερεται στο ντοκιμαντερ, τις μαζευαν (οσες θεωρουσαν υποπτες) δηθεν για εξακριβωση στοιχειων, και τους εκαναν το test hiv μεσα στο αστυνομικο τμημα. Δηλαδη ενας υπαλληλακος της αστυνομιας (με πρωτοβουλια του κρατους) εκανε τη "βρωμικη δουλια".

Το ότι ειναι οροθετικές το γνώριζαν απο το 2011.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πολλοί περισσότεροι, χιλιάδες περισσότεροι, θα σωθούν αν γίνει υποχρεωτική η εξέταση όλου του πληθυσμού ανά τακτά διαστήματα. Αλλά τότε θα θυμηθείτε ότι καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα...
Ναι όπως είπα στον φίλο,λεπτές γραμμές.Πάνε οι μαλάκες και κάνουν ακάποτα και μετά δεν θέλουν και να εξεταστούν γιατί κλάνουν μάντρες. Τι να κάνεις όμως αν έχεις να πάρεις την απόφαση? Θα τους αφήσεις να καούνε?

OP
OP
OmarNow

OmarNow

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το ότι ειναι οροθετικές το γνώριζαν απο το 2011.

Οι περισσοτερες δεν το γνωριζαν, επισης δεν δουλευαν σε μπουρδελο (νομιμες). Επισης μπλεκει το θεμα με χρηση ουσιων, δηλαδη ενεσιμη ηρωινη αυτο καταλαβαινω. Αρα μιλαμε για τοξικομανης γυναικες, που κανουν τα παντα για την δοση τους.

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1

Σε αυτό θα διαφωνήσω ,λόγο της φύσεως της εργασίας των συγκεκριμένων γυναικών καλώς δημοσιοποιήθηκαν τα
στοιχεία τους.

Όχι αυτοί που πήγαν με τις συγκεκριμένες ιερόδουλες χωρίς προφυλακτικό είναι άξιοι της μοίρας τους ,όμως όσοι κολλήσουν
από αυτούς δεν φταίνε σε τίποτα ,και αυτοί οι κάποιοι μπορεί να είναι οι γυναίκες τους ,οι γκομενές τους ή οι μελλοντικές
γκομενές τους ,στις οποίες θα μεταδώσουν τον ιο αυτοί πλέον εν αγνοία τους. Το κράτος σε αυτούς πρέπει να παρέχει προστασία. Μην κοιτάς μόνο τον παπάρα που πάει με ιερόδουλες χωρίς προφυλακτικό. 

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Οι περισσοτερες δεν το γνωριζαν, επισης δεν δουλευαν σε μπουρδελο (νομιμες). Επισης μπλεκει το θεμα με χρηση ουσιων, δηλαδη ενεσιμη ηρωινη αυτο καταλαβαινω. Αρα μιλαμε για τοξικομανης γυναικες, που κανουν τα παντα για την δοση τους.

Kαι όμως όλες το γνώριζαν οτι ειναι οροθετικές απο το 2011.Το κρατούσαν μυστικό και έκαναν τις ανήξερες οτι τάχα μου εξεπλάγην όταν το έμαθαν.Στο λέω αυτό επειδή τις γνωρίζω προσωπικά όλες όσες έδειξαν στα κανάλια.

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.413
Πόντοι
446
καμιά φώτο από την κοπελιά τελικά παίζει ?  :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories