Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Ποια κανει και ΣΕΞ ;
Όλες ;
Όλες ;
Ποια κανει και ΣΕΞ ;
Όλες ;
Οπως τα λες.Ολες πλην της Αγγελικής, από αυτά που έχω διαβάσει και καταλάβει. Δεν έχω πάει ακόμα.
το ειχαν 45 σαν προσφορα και μετα πηγε 50,κακως συνεχισε να λεγεται προσφορα,γι'αυτο μπερδευει.Και τότε στον προηγουμρνο τυπο που ρωτησε αν ισχυει η προσφορα της Αγγελικής και είπες ναι, σε ποια προσφορά αναφέρεσαι;
ολες εκτος απο την αγγελικη.Ποια κανει και ΣΕΞ ;
Όλες ;
Αγαπητέ κρατάμε ένα επίπεδο. Άν θέλεις έρχεσαι αν δεν θέλεις μην έρχεσαι. Δικό σας επιλογήΕλπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτό που λές-λέτε,(γενικεύω γιατί όλα τα μασατζίδικα την ίδια χαζομαρα λέτε όταν σας ζητάμε φωτογραφίες), στερείται λογικής.
Εσύ είσαι αυτή που θα πρέπει να με κάνεις να θελήσω να έρθω στο "μαγαζί" σου.
Αν δε δω απο μακρια, πως θα κρίνω αν μου αρέσει αυτό που βλέπω για να έρθω από κοντά;
Με ημίμετρα και με δήθεν προσφορές που οπως παραδεχτηκες δεν είναι τελικά προσφορά;
Νομίζετε εχουμε χρόνο και χρήμα να ξοδεύουμε σε άσκοπες μετακινήσεις;
Σου έχουν ζητήσει και άλλα μέλη φωτό απο Αγγελική και τους αγνόησες.
Στο κάτω-κάτω αφού οι άλλες κοπέλες δε θέλουν να δωσουν γυμνές φωτό, γιατί δεν ανεβάζεις μερικές δικές σου;
Πραγματικό μασάζ κάνει η αγγελική! Δεν μου εχουν ξανακάνει τέτοιο υπέροχο μασάζ! Η γυναικα πραγματικά ξέρει την δουλειά της! Μου έφυγαν όλα τα πονάκια με την μία!! Αν εκανε και λίγο σεξ θα ηταν το απόλυτο στάνταρ!! Ετσι μου ηρθε να την αρπάξω απο το σφιχτό της κωλαράκι όταν έσκυβε αλλά κρατήθηκα για να απολαυσω τις πιέσεις της.....
Αφού κάνει βυζομαλακια δεν θα δέχεται χουφτωματα;