Νέα

Κυριάκος Βελόπουλος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει τις προϋποθέσεις η Ελληνική Λύση να συγκυβερνήσει στη χώρα;

  • Ναι. Κάποτε.

    Ψήφοι: 6 22,2%
  • Αποκλείεται.

    Ψήφοι: 14 51,9%
  • Δεν ξέρω. Θα δείξει.

    Ψήφοι: 7 25,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Μηνύματα
950
Κριτικές
12
Like
2.665
Πόντοι
736
Επιστολές του Ιησού Χριστού και συντάξεις πέντε χιλιάρικα θέλει να δώσει και κάποια ζώα δεν τον πιστεύουνε

Μεγαλύτερο λάθος,υπάρχουν άτομα που τον ψηφίζουν και δεν μιλάω για αυτούς τουα βολεμένους.
 

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Μηνύματα
932
Like
846
Πόντοι
86
Γνώμη μου, αυτά τα κόμματα είναι καλά για να φωνάζουν και να ασκούν πίεση στους εκάστοτε κυβερνώντες, αλλά θα ήταν μια από τα ίδια, αν κυβερνούσαν. Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού, στην ουσιαστική ανυπαρξία κάθε είδους ελέγχου προς την πολιτική εξουσία από τον λαό, στις σύγχρονες "Δημοκρατίες". Κάτι που φυσικά, φροντίζουν και τα ίδια τα κόμματα να ενισχύουν με αντι Δημοκρατικούς Νόμους και ασυλίες.
Εκτός των ανωτέρω, βεβαίως, είναι καλά και για... τσοντάρισμα, όταν η βασική κυβέρνηση της βαθείας (διάβαζε: παρασκηνιακής) πλην ΟΥΣΙΑΣΙΣΤΙΚΗΣ διακυβέρνησης την ωραιότερης χώρας του κόσμου δεν βγάζει τα νούμερα για ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ και ο εκλογικός νόμος δεν παίρνει άλλη κοπτορραπτική.

Βλέπετε και ο λαός "επαναστατεί" ενίοτε, και η οργή του θέλει... παροχέτευση. Αυτή, γίνεται, συνήθως, προς το δεύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, της λεγόμενης και αξιωματικής, κόμμα ελεγχόμενο, επίσης από τους άγρυπνους του βαθέως, άγρυπνους, βεβαίως, όχι για την χώρα αλλά για το ίδιο συμφέρον.

Όμως, σε χαλεπούς καιρούς ακόμα και αυτή η αντιπολίτευση, η αξιωματική, μπορεί να μη βγάζει - για ποικίλους λόγους (καλή ώρα...) - τα μαγικά και χρηστικά νούμερα της αυτοδυναμίας.

Και τότε, ιδού: εισέρχονται στη σκηνή τα μικρά κόμματα. Αλλά προσοχή: Από αυτά μόνον όσα είναι ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ της συνήθους δεξιάς τα οποία, με ένα τρόπο σχεδόν μαγικό, έχουν βρει κεφάλαια και βήμα σε μέσα μαζικής επικοινωνίας και θέση, εγκαίρως, στις ερωτήσεις των δημοσκόπων-παροχετευτών, εξασφαλίζοντας το ποθούμενο, είσοδο στην Βολή των Ελλήνων με αριθμό βουλευτών.

Αυτός ο αριθμός βουλευτών, λοιπόν, είναι που την κρίσιμη ώρα θα αποδώσει τον τόκο στο κεφάλαιο που επενδύθηκε προς τούτο, τσοντάροντας το πρώτο κόμμα, για να βγει ο κοινοβουλευτικός αριθμός 151, που εξασφαλίζει ψήφιση ευνοϊκών νομοσχεδίων, για τον διαμοιρασμό του δημόσιου πλούτου σε δικούς "επενδυτές". Ανακούφισις! Όλα μια χαρά και... συνταγματικά! Οι θεσμοί λειτουργούν!

Κατόπιν των ανωτέρω: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, κόμματα και καταστάσεις της σήμερον είναι εντελώς συμπτωματικά;;;

Προβλέπω: και η Αφροδίτη (η οποία δέχεται μπούλινγ σύμφωνα με ένα νηματοθέτη εδώ!!!), και ο Κυριάκος και λοιποί του αυτού φυράματος, την δύσκολη ώρα για τον νυν Κυριάκο να βάλουν "πλάτη".

Διότι, όπως πάντα, η χώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. Ας είμεθα υπεύθυνοι.
 

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Μηνύματα
950
Κριτικές
12
Like
2.665
Πόντοι
736

Δίνει ασταμάτητο content o Βελόκυραλοιεπιστολοχριστουπουλος στο luben και γενικά σε όλους μας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom