Νέα

Κυριάκος Βελόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει τις προϋποθέσεις η Ελληνική Λύση να συγκυβερνήσει στη χώρα;

• Ναι. Κάποτε.

Ψήφοι: 6 22,2%
  • Αποκλείεται.

Ψήφοι: 14 51,9%
  • Δεν ξέρω. Θα δείξει.

Ψήφοι: 7 25,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.433
Πόντοι
9.931

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.245
Πόντοι
6.946
Εναν σοβαρό άνθρωπο είχε εκεί μέσα, τον διέγραψαν.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

:2funny::2funny::2funny:

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
904
Πόντοι
96
ΟΙ πέντε αλήθειες του Κυριάκου Βελόπουλου
"Έτσι, για να 'μαστε και σοβαροί λιγκάκι"

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
904
Πόντοι
96
Ο Κυρ. Βελόπουλος και ο κ. Λάμπρος Πάσχος με το εξαφανισμένο (διάβαζε: "κατεβασμένο") κανάλι. Π.χ. Προσπαθήσατε να μπείτε εδώ:
Κυκλοφορεί ότι ο ίδιος ο Κυρ. Βελόπουλος φρόντισε για το κατέβασμα.

Έχει και άλλα βάσανα, ως φαίνεται, τελευταίως ο πρόεδρος και ο χώρος, εν γένει. Πέρα από τους παλαιότερους και όψιμους διεκδικητές, αρσενικού και, εσχάτως, θηλυκού γένους

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.245
Πόντοι
6.946
Γνώμη μου, αυτά τα κόμματα είναι καλά για να φωνάζουν και να ασκούν πίεση στους εκάστοτε κυβερνώντες, αλλά θα ήταν μια από τα ίδια, αν κυβερνούσαν. Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού, στην ουσιαστική ανυπαρξία κάθε είδους ελέγχου προς την πολιτική εξουσία από τον λαό, στις σύγχρονες "Δημοκρατίες". Κάτι που φυσικά, φροντίζουν και τα ίδια τα κόμματα να ενισχύουν με αντι Δημοκρατικούς Νόμους και ασυλίες.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.211
Πόντοι
6.166
Ο Κεραλοιφης αρχιζει τις πουτανιες Γκεμεπελιστικες κατεβαζει καναλια . Σκιστον Πασχο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.245
Πόντοι
6.946
Ο Κεραλοιφης αρχιζει τις πουτανιες Γκεμεπελιστικες κατεβαζει καναλια . Σκιστον Πασχο

Ερώτησις: Αυτός ο Πάσχος, τι φρούτο είναι; Δεν το εννοώ με κακή έννοια, απλώς δεν τον ξέρω τον τύπο. Είναι εντάξει άνθρωπος, ανήκει σε κάποιον χώρο/κόμμα, έχει συμφέροντα από πίσω ή είναι ένας σύγχρονος Κούρκουλος που πολεμάει την διαφθορά;
Τον έχω δει μερικές φορές στα βίντεό του, τα λογικά του τα έχει, δεν παριστάνει τον πονηρό, φαίνεται να θέλει να πει πράγματα.

Δυστυχώς, είμαι ΠΟΛΥ καχύποπτος με κάθε δημοσιογράφο, γιατί η πλειοψηφία δεν κάνει λειτούργημα, αλλά Κακούργημα κατά της κοινωνίας και υπέρ των ολιγαρχών/πολιτικών/μεγαλοσυμφερόντων.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.211
Πόντοι
6.166
Ερώτησις: Αυτός ο Πάσχος, τι φρούτο είναι; Δεν το εννοώ με κακή έννοια, απλώς δεν τον ξέρω τον τύπο. Είναι εντάξει άνθρωπος, ανήκει σε κάποιον χώρο/κόμμα, έχει συμφέροντα από πίσω ή είναι ένας σύγχρονος Κούρκουλος που πολεμάει την διαφθορά;
Τον έχω δει μερικές φορές στα βίντεό του, τα λογικά του τα έχει, δεν παριστάνει τον πονηρό, φαίνεται να θέλει να πει πράγματα.

Δυστυχώς, είμαι ΠΟΛΥ καχύποπτος με κάθε δημοσιογράφο, γιατί η πλειοψηφία δεν κάνει λειτούργημα, αλλά Κακούργημα κατά της κοινωνίας και υπέρ των ολιγαρχών/πολιτικών/μεγαλοσυμφερόντων.
Οτι φρουτο και να ειναι δεν ριχνεις καναλι .Ο Κεραλοιφης προσπαθει να ανεβει και κανει τα παντα γι αυτο .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.245
Πόντοι
6.946
Οτι φρουτο και να ειναι δεν ριχνεις καναλι .Ο Κεραλοιφης προσπαθει να ανεβει και κανει τα παντα γι αυτο .
Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Περισσότερο θα εμπιστευόμουν τον Κασσελάκη παρά αυτόν, και σιχαίνομαι τον Σύριζα. Αυτά τα κόμματα είναι καλά για να βγάζουν βρωμιές και να φωνάζουν, δεν θα ήθελα να κυβερνήσουν. Από την άλλη, ήδη μας κυβερνούν κάθε είδους απατεώνες, από την μεταπολίτευση και μετά.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.589
Πόντοι
206
O Βελόπουλος λίγο ακροδεξιούλης μου φαίνεται (όσο πατάει η γάτα) ή μήπως κάνω λάθος;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.245
Πόντοι
6.946
Φαντάσου πόσο αυταρχικά θα κυβερνούσε αν ήταν πρωθυπουργός. Η συμπεριφορά του λέει πολλά.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.211
Πόντοι
6.166
Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Περισσότερο θα εμπιστευόμουν τον Κασσελάκη παρά αυτόν, και σιχαίνομαι τον Σύριζα. Αυτά τα κόμματα είναι καλά για να βγάζουν βρωμιές και να φωνάζουν, δεν θα ήθελα να κυβερνήσουν. Από την άλλη, ήδη μας κυβερνούν κάθε είδους απατεώνες, από την μεταπολίτευση και μετά.
Μιλαμε για τον Βελοπουλο που ηταν πρωτον στο ιδιο κομμα με τον Γεωργιαδη και ολη την κλικα του ΛΑΟΣ που πηγαν στην Νουδουλα και δευτερον ψηφισε μνημονια για να παρει καμια καρεκλα .Τι να λεμε ολοι αυτοι ειναι αδυστακτοι .Καλα τον Κασελακη τον εφεραν πακετο οι Αμερικανοι γιατι ποιος τον εφερε η σκληρι ριζοσπαστικη αριστερα ικτιναδος

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.211
Πόντοι
6.166
Φαντάσου πόσο αυταρχικά θα κυβερνούσε αν ήταν πρωθυπουργός. Η συμπεριφορά του λέει πολλά.
Ακριβως ,αλλα ετσι ειναι οι περισσοτεροι πολιτικοι και χειροτεροι ,παραδειγμα Γεωργιαδης γατακι ο Βελο μπροστα του

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.245
Πόντοι
6.946
Ακριβως ,αλλα ετσι ειναι οι περισσοτεροι πολιτικοι και χειροτεροι ,παραδειγμα Γεωργιαδης γατακι ο Βελο μπροστα του
Θα ξαναζούσαμε ημέρες Αυστριακού ζωγράφου, μην σου πω και Πατερούλη, γιατί έχει ΜΗΔΕΝ ιδεολογία, παρά μόνο προσωπικό όφελος.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.433
Πόντοι
9.931
Ενας απατεώνας λαϊκιστής ειναι που βρήκε χωρο απο την διάλυση των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής και χώθηκε.... Όποτε τον βλεπω θε΄λω να τον πλακώσω στις σφαλιάρες με τις λαϊκίστικες και ψεκασμένες μαλακιες που λεει.

volleyman

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Bελόπουλος...Ο επαναστάτης του youtube που ψηφίζει το 80% των νομοσχεδίων του Κούλη..

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.935
Πόντοι
746

Μετά το φάρμακο για την φαλάκρα είπε να τραππάρει απο το βήμα της Βουλής.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Ενας απατεώνας λαϊκιστής ειναι που βρήκε χωρο απο την διάλυση των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής και χώθηκε.... Όποτε τον βλεπω θε΄λω να τον πλακώσω στις σφαλιάρες με τις λαϊκίστικες και ψεκασμένες μαλακιες που λεει.

maxresdefault.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom