Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ…

Περίμενα σήμερα να διαπιστώσω πως τα μαζικά μέσα επιρροής θα αντιμετώπιζαν την πρωτοφανή ενέργεια του Άδωνι Γεωργιάδη να φτάσει στην είσοδο της φωλιάς του φιδιού. Κανείς άλλος πολιτικός δεν τόλμησε να επιζητήσει την αντιπαράθεση με τον Μr 51%, Αντιθέτως πλείστοι όσοι είναι αυτοί που σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί του, κολακεύοντας τον μπας και αποφύγουν την έκθεση τους από τις εκπομπές του.

Τα μαζικά μέσα επιρροής στην Ελλάδα δεν με απογοήτευσαν. Το καθωσπρεπιστάν, το πολίτικαλι κορέκτ και η υποκρισία παραμένει ακμαία και κραταιά.

Σταχυολογώ αυτά που κυκλοφόρησαν και κυριάρχησαν στη δημόσια συζήτηση:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έκανε «ντου». Ούτε τα καραγκιοζιλίκια του Κούγια. Είχε το σθένος και το θάρρος να πάει στη φωλιά της συριζαϊκής προπαγάνδας για να αντιπαραθέσει το λόγο του και τα επιχειρήματα του.  Του αρνήθηκαν την είσοδο και αποχώρησε. Ούτε μανούρα, ούτε τσαμπουκάδες, ούτε μήνυση έκανε.

Στην Ελλάδα, η λέξη σάτιρα έχει χρησιμοποιηθεί ως μανδύας επικάλυψης της χυδαιότητας. Σάτιρα κάνουν οι Ράδιο Αρβύλα. Ο Λαζόπουλος κάνει προπαγάνδα. Είναι σάτιρα να προσπαθεί να συγκινήσει το κοινό με τον θάνατο της μητέρας του; Πόσο πιο αισχρό και φτηνιάρικο;  Μα να κάνεις εμπόριο δακρύων με τη μάνα σου την ίδια;

Είναι σάτιρα να κάνει εκπομπές όλως τυχαίως πριν από δύο εκλογικές αναμετρήσεις; Τις Εθνικές εκλογές και τις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας γραμμή και κατεύθυνση;

Είναι σάτιρα να κάνει κήρυγμα για το καλό της ΝΔ και μάλιστα με παραινέσεις για τη μεγάλη παράταξη που χάνει το δρόμο που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής; Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το καλό της ΝΔ;

Είναι σάτιρα να κράζει τους τρεις υποψηφίους αφήνοντας απέξω τον Μεϊμαράκη; Δεν λέω ότι ο Βαγγέλας χρησιμοποιεί τον Λάκη. Θυμάμαι όμως τις θερμές ευχές του Τσίπρα για μακροημέρευση στον προεδρικό θώκο του μυστακοφόρου Ευάγγελου και το νοσηρό μυαλό μου, το ομολογώ, τα συνδέει αυτά…

Είναι σάτιρα η πλύση εγκεφάλου υπέρ του Σύριζα;  Είναι σάτιρα όταν έκραζες λυσσαλέα το μνημόνιο Σαμαρά Βενιζέλου, να κάνεις μόκο στο μνημόνιο Τσίπρα;

Τον μέσο Έλληνα δημοσιογράφο δεν τον ενοχλεί ότι ο Λαζόπουλος κάνει προπαγάνδα σε μια αμιγώς πολιτική σταντ απ εκπομπή, αλλά τον ενοχλεί γιατί βρέθηκε και ένας τρελός με θάρρος που πήγε να τον προκαλέσει σε δημόσιο διάλογο;

Βλέπω την υποκρισία των δημοσιογράφων να αναρωτιούνται μεγαλοφώνως «μα είναι δυνατόν μια εκπομπή να επηρεάζει τους πολίτες;» Φυσικά και είναι! Ναι, ο Λαζόπουλος έχει μεγάλη δύναμη. Οι επιλογές είναι όλες και όλες δύο. Ή αυτό θα κάνεις ότι δεν το βλέπεις και θα το αντιμετωπίσεις φοβικά ή θα το αντιμετωπίσεις. Ο Άδωνις ήταν ο μόνος που έχει το θάρρος να το κάνει.

Στο κάτω κάτω της γραφής, ούτε τον φίμωσε, ούτε ζήτησε απο τον Alpha να σταματήσει την εκπομπή του, ούτε τον έτρεξε στα δικαστήρια. Δημόσιο διάλογο ζήτησε. Τίποτα άλλο. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κάνει τέχνη. Κάνει πολιτική εκπομπή στην οποία είναι ελεύθερος να λέει πως ο Γεωργιάδης εξυμνεί τη χούντα και βρίζει τους νυν συναδέλφους του. Ελεύθερος τότε είναι και ο Άδωνις να πάει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Οι παραστάσεις δεν διακόπτονται. Αυτό είναι αλήθεια. Όπως επίσης αλήθεια είναι ότι ο κύριος Λαζόπουλος διέκοπτε όποτε στο κοινό του εμφανίζονταν συνδικαλιστές, καθαρίστριες, αγρότες και αναξιοπαθούντες.

Ο γενναίος υπερασπιστής του λαού, Λάκης φοβήθηκε. Όπως είχε φοβηθεί και τότε που πήρε τρελόχαρτο για να αποφύγει να υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό. Ενώ εσύ και εγώ που πήγαμε, είμαστε κορόιδα.

Για μια παράταξη που όταν από το 2012 που βρεθήκαμε στο grexit και κράτησε την Ελλάδα όρθια, ο σατιρικός Λαζόπουλος την έβριζε νυχθημερόν ως γερμανοτσολιάδες και σήμερα μιλάει για την «αξιοπρέπεια» του Τσίπρα, μόνο ο Άδωνις σήκωσε το ανάστημα του.

Δεν έτρεχε δουλοπρεπώς όπως ο Ιωαννίδης και ο Στυλιανίδης να βγάλουν φωτογραφίες με αγκαλίτσες και φιλάκια... Δεν εξετάζω την αισθητική της ψυχαγωγίας τους. Δικαίωμα τους. Όταν όμως χαριεντίζεσαι με αυτόν που επηρέασε το εκλογικό σώμα και καλούσε τον κόσμο σε εξέγερση, τότε έχεις ξεκάθαρο πρόβλημα αξιοπρέπειας. Αντί λοιπόν κύριε Σάκη Ιωαννίδη να αναλογιστείτε γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι πάτος στη νεολαία και έχει μεγαλύτερη απήχηση ο Σύριζα με τη Χρυσή Αυγή, να πάτε να βγάλετε φωτογραφίες και με τον Κραουνάκη και όποιον άλλο αριστερό καλλιτέχνη γνωρίζετε.

Για αυτό και θα τον ψηφίσω τον Άδωνι Γεωργιάδη την Κυριακή. Γιατί αν αυτή η χώρα έχει μια ελπίδα, είναι γιατί στην εποχή της παρακμής και της σήψης που ένας συριζαίος πάμπλουτος προπαγανδιστής θεωρείται σατιρικός καλλιτέχνης, μόνο ένας τολμηρός τρελός που δεν διστάζει να τσαλακωθεί θα μας σώσει ! Αυτό χρειαζόμαστε να φύγουμε από το τέλμα. Ένα σκυλί του πολέμου, με γνώσεις, αξία και θάρρος !

Μόνο και μόνο ότι έκανε τον αγλαό Λάκη να τραυλίζει και να κάνει σαρδάμ μόλις έμαθε ότι πήγε εκεί, μου φτάνει και μου περισσεύει !

Υγ. Προς κυρία Κωνσταντοπούλου: Αργά τα θυμηθήκατε κυρία τέως πρόεδρε τα κότερα. Πολύ αργά…

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Κάνεις μεγάλο λάθος. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι συντηρητικός. Είμαι βασικά φιλελεύθερος με κάποιες συντηρητικές προεκτάσεις. Μου τη σπάει όντως που κανείς δεν λέει ξεκάθαρα ότι είναι συντηρητικός μέσα στη ΝΔ. Είπα ότι θα το εκτιμούσα αν έβγαινε κάποιος και έλεγε ότι είναι συντηρητικός, όχι ότι εγώ είμαι συντηρητικός. Σιχαίνομαι τη θρησκοληψία, τη θεωρώ κάτι τελείως ψεύτικο, ηλίθιο και υποκριτικό. Και ο Γεωργιάδης είναι full θρησκόληπτος όπως έχει φανεί, άρα τέρμα συντηρητικός. Και γι' αυτό τον απορρίπτω.

12341606_10153431502643681_995289655506154001_n.jpg

12370940_10153431502873681_3176453738352931414_o.jpg

12348105_10153431502253681_4587573654988207422_n.jpg

Επισκέπτης
Cristiano μη λες ανοησίες. Άλλο να συναντάς έναν εκπρόσωπο της εκκλησίας μία φορά το χρόνο και άλλο να παίρνεις σβάρνα όλους τους μητροπολίτες της Ελλάδας και να παρίστασαι σε 100 δοξολογίες. Έχει μεγάλη διαφορά!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
βλεπω την πιπιλη στον αλφα που μιλαει και με εχει καυλωσει η σιχαμενη!!! δεν βρηκα κατι για αυτο το gilf στις ελληνιδες διασημες!

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Οι εκλογές κριθήκανε υπέρ του Μειμαράκη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Με αφορμη αυτο που ειπε ο Αδωνις οτι κακως ψηφισε το καλοκαιρι η ΝΔ το αριστερο μνημονιο ενω επρεπε να απειχε.Εγω εχω πει  εδω και καιρο οτι τη Κυριακη θα παω να τον ψηφισω,αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.Η χωρα βρισκοταν στο παρα ενα της εξοδου απ το ευρω κι αυτος σκεφτεται κομματικα με ανευ ουσιας πραγματα.Γι αυτο ο Μειμαρακης βγηκε και ειπε,Καλα τωρα ο Γεωργιαδης ειναι λογικο να λεει και καμια κουβεντα παραπανω,ετσι κι αλλιως ο ιδιος εχει πει οτι κατεβαινει για να καταγραψει ποσοστα,ξερει οτι δεν εχει ελπιδα να βγει προεδρος,γι αυτο τα λεει.Τη Κυριακη θα ξερουμε.Παντως οι δημοσκοπησεις ετσι δειχνουν.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Με αφορμη αυτο που ειπε ο Αδωνις οτι κακως ψηφισε το καλοκαιρι η ΝΔ το αριστερο μνημονιο ενω επρεπε να απειχε.Εγω εχω πει  εδω και καιρο οτι τη Κυριακη θα παω να τον ψηφισω,αλλα [glow=red,2,300]δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.[/glow]Η χωρα βρισκοταν στο παρα ενα της εξοδου απ το ευρω κι αυτος σκεφτεται κομματικα με ανευ ουσιας πραγματα.Γι αυτο ο Μειμαρακης βγηκε και ειπε,Καλα τωρα ο Γεωργιαδης ειναι λογικο να λεει και καμια κουβεντα παραπανω,ετσι κι αλλιως ο ιδιος εχει πει οτι κατεβαινει για να καταγραψει ποσοστα,ξερει οτι δεν εχει ελπιδα να βγει προεδρος,γι αυτο τα λεει.Τη Κυριακη θα ξερουμε.Παντως οι δημοσκοπησεις ετσι δειχνουν.
Αγαπητέ, το καλοκαίρι και να μην ψήφιζε η ΝΔ πάλι το μνημόνιο μπορούσε να περάσει με τις ψήφοτς των άλλων κομμάτων. Αυτό που έλεγε ο 'Αδωνις τότε δεν ήταν οτι δεν ψηφίζουμε μνημόνιο γενικά, αλλα δεν ψηφίζουμε το συγκεκριμένο μνημόνιο, αυτο που ελεγε δηλαδή ήταν να αλλάξει η συνταγη του συγκεκριμένου μνημονίου που είναι γεμάτο φορους και ειναι επιλογη του τσίπρα. Τωρα θα μου πεις γινόταν να αλλάξει τελευταία στιγμή; οχι, γι΄'αυτο και ο αδωνις αυτο που ζηταγε κατα βαση ηταν η νδ να το ψηφισει με πολιτικα ανταλαγματα και οχι εν λευκο, οπως εγινε και τωρα ολοι οι δημοσιογραφοι λενε, ''μα το ψηφισατε και εσεις το μνημ'ονιο'', εκει ο τσιπρας πετυχε σημαντικη πολιτική νικη

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απο τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που ανεπίσημα συνεχίζονται φαίνονται τα παρακάτω.

Πρώτον. Το εκλογικό σώμα θα είναι γύρω στις 400.000 ψηφοφόροι.

Δεύτερον. Η πιθανότητα να υπάρξει δεύτερος γύρος είναι πάνω απο 90%

Τριτον. Τη τελευταία εβδομάδα υπάρχει μια σαφής ανοδική τάση του Μητσοτάκη, μια σαφής καθοδική τάση για τον Μειμαράκη, και μια σχετική σταθερότητα για τον Τζιτζικώστα. Τα ποσοστά του Γεωργιάδη εμφανίζονται ''αλλοπρόσαλα'' σε σημείο που να μην μπορεί να γίνει σαφής στατιτιστική εκτίμηση.

Υπάρχει τέλος πολύ μεγάλος προβληματισμός για την αξιοπιστία των προβλέψεων μια και για οικονομικούς λόγους τόσο το μέγεθος των στατιστικών δειγμάτων όσο και οι ίδιες οι στατιστικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται, αμφισβητούνται εκ των έσω από στελέχη των ίδιων των εταιρειών που τις διενεργούν.

Με φίλο εργαζόμενο σε τέτοια εταιρεία που μίλησα χθες μου μετέφερε ότι η συναισθηματική φόρτιση στο εκλογικό σώμα λόγω της κρίσης αλλά και της εμφανούς μέχρι στιγμής ανεπάρκειας του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ είναι μεγάλη και είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί το που θα εκτονωθεί.

Ετσι η πιθανότητα να έχουμε εκπλήξεις τη Κυριακή το βράδι είναι σχετικά μεγάλη.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καμμιά φορά οι γελιογραφίες τα λένε όλα

Συνημμένα

• 12360338_10153587805149724_3393318888595617165_n.jpg
    12360338_10153587805149724_3393318888595617165_n.jpg
    152,8 KB · Εμφανίσεις: 18

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Με αφορμη αυτο που ειπε ο Αδωνις οτι κακως ψηφισε το καλοκαιρι η ΝΔ το αριστερο μνημονιο ενω επρεπε να απειχε.Εγω εχω πει  εδω και καιρο οτι τη Κυριακη θα παω να τον ψηφισω,αλλα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.Η χωρα βρισκοταν στο παρα ενα της εξοδου απ το ευρω κι αυτος σκεφτεται κομματικα με ανευ ουσιας πραγματα.Γι αυτο ο Μειμαρακης βγηκε και ειπε,Καλα τωρα ο Γεωργιαδης ειναι λογικο να λεει και καμια κουβεντα παραπανω,ετσι κι αλλιως ο ιδιος εχει πει οτι κατεβαινει για να καταγραψει ποσοστα,ξερει οτι δεν εχει ελπιδα να βγει προεδρος,γι αυτο τα λεει.Τη Κυριακη θα ξερουμε.Παντως οι δημοσκοπησεις ετσι δειχνουν.

Μια χαρα σοβαρα ειναι αυτα. Εδω φαγαμε 5 χρονια για να αποδειξουμε οτι αλλο οι στοχοι του μνημονιου και αλλο τα μετρα που τους επιτυγχανουν. Το μνημονιο αυτο ηταν αχρειαστο οπως και η διετης υφεση και οι κλειστες τραπεζες. Δεν οφειλε λοιπον η ΝΔ και η αντιπολιτευση να βαλουν χερι σε αυτο το αρχιδι. Επρεπε να τον εχουν ριξει με καθε τροπο. Και να απεχουν ολοι να το ψηφισουν με 120 βουλευτες οι εναπομειναντες συριζαιοι. Αλλιως αν συμφωνειτε σε ολα δεχτειτε αυξησεις φορων και τελων για να μεινουν οι συνταξεις των 40αρηδων ανεπαφες και να προσλαμβανονται συριζαιοι στο δημοσιο..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Συμμετοχή γύρω στις 200.000

Αλλα λένε οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, αλλά ποιος τις πιστεύει.

Μπορεί και να αποδειχθείς τελικά σωστός

Προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι τη τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν αν θα πάνε να ψηφίσουν η όχι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αγαπητέ, το καλοκαίρι και να μην ψήφιζε η ΝΔ πάλι το μνημόνιο μπορούσε να περάσει με τις ψήφοτς των άλλων κομμάτων. Αυτό που έλεγε ο 'Αδωνις τότε δεν ήταν οτι δεν ψηφίζουμε μνημόνιο γενικά, αλλα δεν ψηφίζουμε το συγκεκριμένο μνημόνιο, αυτο που ελεγε δηλαδή ήταν να αλλάξει η συνταγη του συγκεκριμένου μνημονίου που είναι γεμάτο φορους και ειναι επιλογη του τσίπρα. Τωρα θα μου πεις γινόταν να αλλάξει τελευταία στιγμή; οχι, γι΄'αυτο και ο αδωνις αυτο που ζηταγε κατα βαση ηταν η νδ να το ψηφισει με πολιτικα ανταλαγματα και οχι εν λευκο, οπως εγινε και τωρα ολοι οι δημοσιογραφοι λενε, ''μα το ψηφισατε και εσεις το μνημ'ονιο'', εκει ο τσιπρας πετυχε σημαντικη πολιτική νικη
Αν και απ οτι καταλαβαινω και οι δυο Αδωνι θα ριξουμε τη Κυριακη,ωστοσο η ενσταση μου παραμενει και εκει εγκειται και η διαφορα μας.Μιλησες για πολιτικη νικη.Ποσως με ενδιαφερουν οι τακτικισμοι,οι πολιτικες μανουβρες,αυτο που με νοιαζει ειναι η ουσια ανεξαρτητως πολιτικου κοστους.Απο τετοια χορτασαμε τετοια χρονια.Κι ο Μειμαρακης εναντιον του Τσιπρα προεκλογικα,ολοι ειπαν οτι τα πηγε καλα.Και στα ντιμπειτ και παντου,αξιοπρεπης παρουσια.Και για το τρυκ που του κανανε με το υψος,δικιο ειχε.Ποιον αφορουν πραγματικα ομως αυτα;Για αυτα που ειπε και ο φιλος παρακατω για το κομματικο στρατο του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνω απολυτως.Ενα παραδειγμα.Μεγαλωνοντας τη δεκαετια του 80 προλαβα τις μπαρες στον ΗΣΑΠ.Κατοπιν αποφασιστηκε να αφαιρεθουν.Τα αποτελεσματα αυτης της πολιτικης αποφασης στις συγκοινωνιες τα ειδαμε.Και το ακρον αωτον της παρακμης;Να μη δεχονται ουτε αυτο τα καλοπαιδα οι αντιεξουσιαστες με το ξυλοδαρμο των ελεγκτων υπο την ανοχη φυσικα του κρατους αφου εδω και καιρο λειτουργουν ως παρακρατικοι.Γι αυτο λοιπον θα ψηφισω τον Αδωνι που εχει απ τους τεσσερεις τις πιο ριζοσπαστικες θεσεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σκαι 100,3»
Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Παυλόπουλος έγραψε τον επίλογο της κυβέρνησης Καραμανλή
17/12/201510:464

«Για το Δεκέμβριο του 2008 δεν έχω απλά μιλήσει, έχω ψηφίσει, δικαιολογώντας τη μη ψήφο μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Παραδώσαμε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσουμε» τόνισε - Κάνει λόγο για μια luben Αριστερά των καφενείων και του φραπέ

«Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε το Δεκέμβρη του 2008» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή το περιστατικό της επίθεσης εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, η τότε κυβέρνηση της ΝΔ παρέδωσε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσει. «Για το Δεκέμβριο του 2008 δεν έχω απλά μιλήσει, έχω ψηφίσει, δικαιολογώντας τη μη ψήφο μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Παραδώσαμε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσουμε. Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε εκείνες τις μέρες του Δεκέμβρη» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό  ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

μετα απο 8 χρονια το θυμηθηκε;

ο κουλης

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ…

Περίμενα σήμερα να διαπιστώσω πως τα μαζικά μέσα επιρροής θα αντιμετώπιζαν την πρωτοφανή ενέργεια του Άδωνι Γεωργιάδη να φτάσει στην είσοδο της φωλιάς του φιδιού. Κανείς άλλος πολιτικός δεν τόλμησε να επιζητήσει την αντιπαράθεση με τον Μr 51%, Αντιθέτως πλείστοι όσοι είναι αυτοί που σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί του, κολακεύοντας τον μπας και αποφύγουν την έκθεση τους από τις εκπομπές του.

Τα μαζικά μέσα επιρροής στην Ελλάδα δεν με απογοήτευσαν. Το καθωσπρεπιστάν, το πολίτικαλι κορέκτ και η υποκρισία παραμένει ακμαία και κραταιά.

Σταχυολογώ αυτά που κυκλοφόρησαν και κυριάρχησαν στη δημόσια συζήτηση:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έκανε «ντου». Ούτε τα καραγκιοζιλίκια του Κούγια. Είχε το σθένος και το θάρρος να πάει στη φωλιά της συριζαϊκής προπαγάνδας για να αντιπαραθέσει το λόγο του και τα επιχειρήματα του.  Του αρνήθηκαν την είσοδο και αποχώρησε. Ούτε μανούρα, ούτε τσαμπουκάδες, ούτε μήνυση έκανε.

Στην Ελλάδα, η λέξη σάτιρα έχει χρησιμοποιηθεί ως μανδύας επικάλυψης της χυδαιότητας. Σάτιρα κάνουν οι Ράδιο Αρβύλα. Ο Λαζόπουλος κάνει προπαγάνδα. Είναι σάτιρα να προσπαθεί να συγκινήσει το κοινό με τον θάνατο της μητέρας του; Πόσο πιο αισχρό και φτηνιάρικο;  Μα να κάνεις εμπόριο δακρύων με τη μάνα σου την ίδια;

Είναι σάτιρα να κάνει εκπομπές όλως τυχαίως πριν από δύο εκλογικές αναμετρήσεις; Τις Εθνικές εκλογές και τις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας γραμμή και κατεύθυνση;

Είναι σάτιρα να κάνει κήρυγμα για το καλό της ΝΔ και μάλιστα με παραινέσεις για τη μεγάλη παράταξη που χάνει το δρόμο που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής; Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το καλό της ΝΔ;

Είναι σάτιρα να κράζει τους τρεις υποψηφίους αφήνοντας απέξω τον Μεϊμαράκη; Δεν λέω ότι ο Βαγγέλας χρησιμοποιεί τον Λάκη. Θυμάμαι όμως τις θερμές ευχές του Τσίπρα για μακροημέρευση στον προεδρικό θώκο του μυστακοφόρου Ευάγγελου και το νοσηρό μυαλό μου, το ομολογώ, τα συνδέει αυτά…

Είναι σάτιρα η πλύση εγκεφάλου υπέρ του Σύριζα;  Είναι σάτιρα όταν έκραζες λυσσαλέα το μνημόνιο Σαμαρά Βενιζέλου, να κάνεις μόκο στο μνημόνιο Τσίπρα;

Τον μέσο Έλληνα δημοσιογράφο δεν τον ενοχλεί ότι ο Λαζόπουλος κάνει προπαγάνδα σε μια αμιγώς πολιτική σταντ απ εκπομπή, αλλά τον ενοχλεί γιατί βρέθηκε και ένας τρελός με θάρρος που πήγε να τον προκαλέσει σε δημόσιο διάλογο;

Βλέπω την υποκρισία των δημοσιογράφων να αναρωτιούνται μεγαλοφώνως «μα είναι δυνατόν μια εκπομπή να επηρεάζει τους πολίτες;» Φυσικά και είναι! Ναι, ο Λαζόπουλος έχει μεγάλη δύναμη. Οι επιλογές είναι όλες και όλες δύο. Ή αυτό θα κάνεις ότι δεν το βλέπεις και θα το αντιμετωπίσεις φοβικά ή θα το αντιμετωπίσεις. Ο Άδωνις ήταν ο μόνος που έχει το θάρρος να το κάνει.

Στο κάτω κάτω της γραφής, ούτε τον φίμωσε, ούτε ζήτησε απο τον Alpha να σταματήσει την εκπομπή του, ούτε τον έτρεξε στα δικαστήρια. Δημόσιο διάλογο ζήτησε. Τίποτα άλλο. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κάνει τέχνη. Κάνει πολιτική εκπομπή στην οποία είναι ελεύθερος να λέει πως ο Γεωργιάδης εξυμνεί τη χούντα και βρίζει τους νυν συναδέλφους του. Ελεύθερος τότε είναι και ο Άδωνις να πάει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Οι παραστάσεις δεν διακόπτονται. Αυτό είναι αλήθεια. Όπως επίσης αλήθεια είναι ότι ο κύριος Λαζόπουλος διέκοπτε όποτε στο κοινό του εμφανίζονταν συνδικαλιστές, καθαρίστριες, αγρότες και αναξιοπαθούντες.

Ο γενναίος υπερασπιστής του λαού, Λάκης φοβήθηκε. Όπως είχε φοβηθεί και τότε που πήρε τρελόχαρτο για να αποφύγει να υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό. Ενώ εσύ και εγώ που πήγαμε, είμαστε κορόιδα.

Για μια παράταξη που όταν από το 2012 που βρεθήκαμε στο grexit και κράτησε την Ελλάδα όρθια, ο σατιρικός Λαζόπουλος την έβριζε νυχθημερόν ως γερμανοτσολιάδες και σήμερα μιλάει για την «αξιοπρέπεια» του Τσίπρα, μόνο ο Άδωνις σήκωσε το ανάστημα του.

Δεν έτρεχε δουλοπρεπώς όπως ο Ιωαννίδης και ο Στυλιανίδης να βγάλουν φωτογραφίες με αγκαλίτσες και φιλάκια... Δεν εξετάζω την αισθητική της ψυχαγωγίας τους. Δικαίωμα τους. Όταν όμως χαριεντίζεσαι με αυτόν που επηρέασε το εκλογικό σώμα και καλούσε τον κόσμο σε εξέγερση, τότε έχεις ξεκάθαρο πρόβλημα αξιοπρέπειας. Αντί λοιπόν κύριε Σάκη Ιωαννίδη να αναλογιστείτε γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι πάτος στη νεολαία και έχει μεγαλύτερη απήχηση ο Σύριζα με τη Χρυσή Αυγή, να πάτε να βγάλετε φωτογραφίες και με τον Κραουνάκη και όποιον άλλο αριστερό καλλιτέχνη γνωρίζετε.

Για αυτό και θα τον ψηφίσω τον Άδωνι Γεωργιάδη την Κυριακή. Γιατί αν αυτή η χώρα έχει μια ελπίδα, είναι γιατί στην εποχή της παρακμής και της σήψης που ένας συριζαίος πάμπλουτος προπαγανδιστής θεωρείται σατιρικός καλλιτέχνης, μόνο ένας τολμηρός τρελός που δεν διστάζει να τσαλακωθεί θα μας σώσει ! Αυτό χρειαζόμαστε να φύγουμε από το τέλμα. Ένα σκυλί του πολέμου, με γνώσεις, αξία και θάρρος !

Μόνο και μόνο ότι έκανε τον αγλαό Λάκη να τραυλίζει και να κάνει σαρδάμ μόλις έμαθε ότι πήγε εκεί, μου φτάνει και μου περισσεύει !

Υγ. Προς κυρία Κωνσταντοπούλου: Αργά τα θυμηθήκατε κυρία τέως πρόεδρε τα κότερα. Πολύ αργά…

αχαχχααχχα μπραβο του αδωνι τετοιος αυθορμητισμος πρωτη φορα στην πολιτικη ζωη της χωρας...!Ουτε ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kαι η απαντηση του λαζοπουλου

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom