tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
και να πληρώσει και 3€ συμμετοχή
εντάξει υπάρχουν και κάποιοι που δεν μετράνε το καφεδάκι όπως εσύ...
και να πληρώσει και 3€ συμμετοχή
και μονο για το σημερινο αξιζει καποιος να παει να ψηφισει αδωνι
καλα εσυ εχεις κολλήσει, τα ιδια και ιδια λες συνέχεια. τι να γινει αλλοι εχουν τους μηχανισμους που τρεχουν για παρτι τους και αλλοι πρεπει να βγαλουν μονοι το φιδι απο την τρύπαΔεν πάει το χέρι μου τύπε. Με έχει ξενερώσει με τη θρησκοληψία του. Δεν έχει αφήσει δοξολογία που να μην έχει πάει.
προπονειται για την κηδεια που θα κανει στον τσυριζαΔεν πάει το χέρι μου τύπε. Με έχει ξενερώσει με τη θρησκοληψία του. Δεν έχει αφήσει δοξολογία που να μην έχει πάει.
ο σοβαροτερος ολων των ΝΔτων..[size=20pt]Κυριακή ψηφίζουμε ΟΛΟΙ Άδωνι. Τα ψέμματα τελειώσαν. [/size]
Του Γεωργιάδη μπορεί κανείς να του προσάψει πολλά.
Του ''ξεφεύγουν'' πολλές φορές ακροδεξιές κορώνες, τις οποίες είναι φανερό ότι τις πιστεύει.
Είναι ''κολημένος'' με την εκκλησία και αυτό όχι μόνο γιατί αντλεί ψήφους απο την ακροδεξιά δεξαμενή αλλά και γιατί πραγματικά πιστεύει και δογματικά, αλλά και κοινωνικά στο ρόλο της εκκλησίας.
Αρέσκεται στα τηλεοπτικά slalom απο κανάλι σε κανάλι σε βαθμό υπερβολής.
Κλπ κλπ κλπ
Για όλους τους παραπάνω λόγους έχει δημιουργήσει ένα κοινό που κινείται φανατικά εναντίον του, ιδίως στον αριστερό χώρο για τον οποιο αποτελεί κόκινο πανί.
Ομως έχει και κάποια αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα.
Πρώτον έχει δουλέψει στη ζωή του δεν είναι πορφυρογέννητο παιδί του κομματικού σωλήνα.
Δεύτερον έχει πάθος και δύναμη και το δείχνει. Οπου πρέπει να συγκρουσθεί συγκρούεται. Δεν είναι σαν κάποιους νερόβραστους πολιτικούς που είναι όλο συναίνεση και έργο μηδέν. Ούτε είναι σαν κάποιους ψευτόμαγκες-αρκουδόμαγκες που είναι όλο βρισιά και αντάρα στα λόγια αλλά όταν έρχεται η ώρα να πράξουν τους πιάνει βήχας και συνάχι μπροστά στο πολιτικό κόστος.
Τρίτον και κυριώτερο. Εχει ικανότητα και καπατσοσύνη και αυτό φάνηκε απο τη δουλειά του στο υπουργείο Υγειας. Την αποτελεσματικότητά του σιωπηρά παραδέχονται ακόμη και πολλοί αριστεροί που προφανώς δεν τον χωνεύουν λόγω ακροδεξιών απόψεων.
Μπορεί λοιπον κάποιοι δικαιολογημένα να μην συμφωνούν με τις ακροδεξιές απόψεις του.
Ομως τόσο στη παράταξη όσο και στη χώρα γενικότερα λείπουν αυτή τη στιγμή Ικανοί ρεαλιστές και αποτελεσματικοί πολιτικοί.
Και αυτά ο Αδωνης τα έχει.
Για τους παραπάνω λόγους εγώ αυτόν θα ψηφίσω. Θα ήθελα όμως ιδανικά και ένα ισχυρό μετριοπαθή πόλο δίπλα του για να φρενάρει λίγο κάποια πιθανά ακροδεξιά ''ολισθήματα''. Και αυτός ο πόλος θα μπορούσε να εκφραστεί στο πρόσωπο του Μητσοτάκη.
Αντε να δούμε.
καλα εσυ εχεις κολλήσει, τα ιδια και ιδια λες συνέχεια. τι να γινει αλλοι εχουν τους μηχανισμους που τρεχουν για παρτι τους και αλλοι πρεπει να βγαλουν μονοι το φιδι απο την τρύπα
για το μονο που συμφωνω μαζί του είναι που τα χωνει στο αριστερο μου αρχίδι τον Λαζόπουλο ...
προπονειται για την κηδεια που θα κανει στον τσυριζα
εσυ μωρη τρολοκουραδα δεν ειχες λυσσαξει πριν ενα μηνα οτι δεν θα τον ψηφισεις γιατι δεν ειναι αρκετα συντηρητικος για τα γουστα σου και δε βγαινει ανοιχτα να το πει οτι "ναι ειμαι συντηρητικος" αλλα το λεει με αλλες λεξεις για να μην τον κραξουν;Μπούλης είναι μωρέ. Από μητροπολίτη σε μητροπολίτη τρέχει ο μαλάκας. Είναι πολύ περισσότερο συντηρητικός παρά φιλελεύθερος, δεν ξεκίνησε τυχαία από το ΛΑΟΣ. Αν πάω να ψηφίσω, θα ψηφίσω Μεϊμαράκη που είναι μάγκας. Δεύτερη επιλογή ο Μητσοτάκης.
Δεν ψηφισα ΝΔ στις τελευταιες
τελικα κανεις δεν ψηφισε νδ τον σεπτεμβριο
εσυ μωρη τρολοκουραδα δεν ειχες λυσσαξει πριν ενα μηνα οτι δεν θα τον ψηφισεις γιατι δεν ειναι αρκετα συντηρητικος για τα γουστα σου και δε βγαινει ανοιχτα να το πει οτι "ναι ειμαι συντηρητικος" αλλα το λεει με αλλες λεξεις για να μην τον κραξουν;
τωρα σου φταιει οτι ειναι περισσοτερο συντηριτικος παρα φιλελευθερος;
ΟΥΣΤ
τρολλαρα