Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
και ενω ο βαγγέλης παιζει τα ρέστα του με κουτοπονηριες της τελευταίας στιγμής, οτι τον στηρίζει ο χοντρός,

η απαντηση του τζι τζι ηταν φλώρικη και καλά δεν τα πιστευω αυτα και κλαίγομαι γιαυτο που έκανε ο μειμαρακης

η απαντηση του κουλη ηταν δεν τα πιστευω αυτά και κλάιγομαι γιαυτο που έκανε ο μειμαρακης

η απαντηση του Αδωνι ήταν μάγκικη γιατι το παλληκαρι είναι της πιάτσας και της αγοράς, ξηγήθηκε ωραία στο Βαγγέλα

Αν δεν κανει αυτος για αρχηγος ποιός κανει τότες;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δεν πάει το χέρι μου τύπε. Με έχει ξενερώσει με τη θρησκοληψία του. Δεν έχει αφήσει δοξολογία που να μην έχει πάει.
καλα εσυ εχεις κολλήσει, τα ιδια και  ιδια λες συνέχεια. τι να γινει αλλοι εχουν τους μηχανισμους που τρεχουν για παρτι τους και αλλοι πρεπει να βγαλουν μονοι το φιδι απο την τρύπα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν πάει το χέρι μου τύπε. Με έχει ξενερώσει με τη θρησκοληψία του. Δεν έχει αφήσει δοξολογία που να μην έχει πάει.
προπονειται για την κηδεια που θα κανει στον τσυριζα

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, χθες η νέα αναφορά του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της Ν.Δ. Νικήτα Κακλαμάνη, σε προσπάθεια οικονομικών συμφερόντων να ελέγξουν τη Ν.Δ. αλλά και το σύνολο του πολιτικού συστήματος.
«Τα οικονομικά συμφέροντα θέλουν να ελέγχουν όχι μόνο τη Ν.Δ., αλλά το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του και είναι στο χέρι του πολιτικού συστήματος να τους απαντήσει με ένα βροντερό “όχι”, που άλλοτε το κάνει, άλλοτε όχι» είπε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι δικαιώθηκαν οι σχετικές αναφορές του. «Από την αναταραχή που ακολούθησε μάλλον δικαιώθηκα όταν έλεγα ότι ακούω ότι οικονομικά συμφέροντα θέλουν να καθορίσουν την επόμενη εκλογή στη Ν.Δ., αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί» είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Του Γεωργιάδη μπορεί κανείς να του προσάψει πολλά.

Του ''ξεφεύγουν'' πολλές φορές ακροδεξιές κορώνες, τις οποίες είναι φανερό ότι τις πιστεύει.

Είναι ''κολημένος'' με την εκκλησία και αυτό όχι μόνο γιατί αντλεί ψήφους απο την ακροδεξιά δεξαμενή αλλά και γιατί πραγματικά πιστεύει και δογματικά, αλλά και κοινωνικά στο ρόλο της εκκλησίας.

Αρέσκεται στα τηλεοπτικά slalom απο κανάλι σε κανάλι σε βαθμό υπερβολής.

Κλπ κλπ κλπ

Για όλους τους παραπάνω λόγους έχει δημιουργήσει ένα κοινό που κινείται φανατικά εναντίον του, ιδίως στον αριστερό χώρο για τον οποιο αποτελεί κόκινο πανί.

Ομως έχει και κάποια αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα.

Πρώτον έχει δουλέψει στη ζωή του δεν είναι πορφυρογέννητο παιδί του κομματικού σωλήνα.

Δεύτερον έχει πάθος και δύναμη και το δείχνει. Οπου πρέπει να συγκρουσθεί συγκρούεται. Δεν είναι σαν κάποιους νερόβραστους πολιτικούς που είναι όλο συναίνεση και έργο μηδέν. Ούτε είναι σαν κάποιους ψευτόμαγκες-αρκουδόμαγκες που είναι όλο βρισιά και αντάρα στα λόγια αλλά όταν έρχεται η ώρα να πράξουν τους πιάνει βήχας και συνάχι μπροστά στο πολιτικό κόστος.

Τρίτον και κυριώτερο. Εχει ικανότητα και καπατσοσύνη και αυτό φάνηκε απο τη δουλειά του στο υπουργείο Υγειας. Την αποτελεσματικότητά του  σιωπηρά παραδέχονται ακόμη και πολλοί  αριστεροί που προφανώς δεν τον χωνεύουν λόγω ακροδεξιών απόψεων.

Μπορεί λοιπον κάποιοι δικαιολογημένα να μην συμφωνούν με τις ακροδεξιές απόψεις του.

Ομως τόσο στη παράταξη όσο και στη χώρα γενικότερα λείπουν αυτή τη στιγμή Ικανοί ρεαλιστές και αποτελεσματικοί πολιτικοί.
Και αυτά ο Αδωνης τα έχει.

Για τους παραπάνω λόγους εγώ αυτόν θα ψηφίσω. Θα ήθελα όμως ιδανικά και ένα ισχυρό μετριοπαθή πόλο δίπλα του για να φρενάρει λίγο κάποια πιθανά ακροδεξιά ''ολισθήματα''. Και αυτός ο πόλος θα μπορούσε να εκφραστεί στο πρόσωπο του Μητσοτάκη.

Αντε να δούμε.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Του Γεωργιάδη μπορεί κανείς να του προσάψει πολλά.

Του ''ξεφεύγουν'' πολλές φορές ακροδεξιές κορώνες, τις οποίες είναι φανερό ότι τις πιστεύει.

Είναι ''κολημένος'' με την εκκλησία και αυτό όχι μόνο γιατί αντλεί ψήφους απο την ακροδεξιά δεξαμενή αλλά και γιατί πραγματικά πιστεύει και δογματικά, αλλά και κοινωνικά στο ρόλο της εκκλησίας.

Αρέσκεται στα τηλεοπτικά slalom απο κανάλι σε κανάλι σε βαθμό υπερβολής.

Κλπ κλπ κλπ

Για όλους τους παραπάνω λόγους έχει δημιουργήσει ένα κοινό που κινείται φανατικά εναντίον του, ιδίως στον αριστερό χώρο για τον οποιο αποτελεί κόκινο πανί.

Ομως έχει και κάποια αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα.

Πρώτον έχει δουλέψει στη ζωή του δεν είναι πορφυρογέννητο παιδί του κομματικού σωλήνα.

Δεύτερον έχει πάθος και δύναμη και το δείχνει. Οπου πρέπει να συγκρουσθεί συγκρούεται. Δεν είναι σαν κάποιους νερόβραστους πολιτικούς που είναι όλο συναίνεση και έργο μηδέν. Ούτε είναι σαν κάποιους ψευτόμαγκες-αρκουδόμαγκες που είναι όλο βρισιά και αντάρα στα λόγια αλλά όταν έρχεται η ώρα να πράξουν τους πιάνει βήχας και συνάχι μπροστά στο πολιτικό κόστος.

Τρίτον και κυριώτερο. Εχει ικανότητα και καπατσοσύνη και αυτό φάνηκε απο τη δουλειά του στο υπουργείο Υγειας. Την αποτελεσματικότητά του  σιωπηρά παραδέχονται ακόμη και πολλοί  αριστεροί που προφανώς δεν τον χωνεύουν λόγω ακροδεξιών απόψεων.

Μπορεί λοιπον κάποιοι δικαιολογημένα να μην συμφωνούν με τις ακροδεξιές απόψεις του.

Ομως τόσο στη παράταξη όσο και στη χώρα γενικότερα λείπουν αυτή τη στιγμή Ικανοί ρεαλιστές και αποτελεσματικοί πολιτικοί.
Και αυτά ο Αδωνης τα έχει.

Για τους παραπάνω λόγους εγώ αυτόν θα ψηφίσω. Θα ήθελα όμως ιδανικά και ένα ισχυρό μετριοπαθή πόλο δίπλα του για να φρενάρει λίγο κάποια πιθανά ακροδεξιά ''ολισθήματα''. Και αυτός ο πόλος θα μπορούσε να εκφραστεί στο πρόσωπο του Μητσοτάκη.

Αντε να δούμε.

για το μονο που συμφωνω μαζί του είναι που τα χωνει στο αριστερο μου αρχίδι τον Λαζόπουλο ...

Επισκέπτης
καλα εσυ εχεις κολλήσει, τα ιδια και  ιδια λες συνέχεια. τι να γινει αλλοι εχουν τους μηχανισμους που τρεχουν για παρτι τους και αλλοι πρεπει να βγαλουν μονοι το φιδι απο την τρύπα

Αν είσαι πραγματικός φιλελεύθερος δεν τρέχεις στην εκκλησία όπου βρεθείς. Το άτομο είναι συντηρητικός του κερατά, δεν εκφράζει με τίποτα την μπουρδελιάρικη ιδεολογία. Πιο κοντά από όλους στον φαλλοκρατικό φιλελευθερισμό βρίσκεται ο Μεϊμαράκης.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
για το μονο που συμφωνω μαζί του είναι που τα χωνει στο αριστερο μου αρχίδι τον Λαζόπουλο ...

Σε αυτό ειδικά θα βρείς πολλούς να συμφωνούν.

Λαζόπουλος = Αποθέωση του καιροσκοπισμού

Να δείς πύ όταν πάρει ο Συριζα τη κατιούσα μπορεί να βγεί αρχικά ''Κεντρώος'', και στο τέλος προς τα εκεί που γέρνει η κάλπη.

Επισκέπτης
προπονειται για την κηδεια που θα κανει στον τσυριζα

Μπούλης είναι μωρέ. Από μητροπολίτη σε μητροπολίτη τρέχει ο μαλάκας. Είναι πολύ περισσότερο συντηρητικός παρά φιλελεύθερος, δεν ξεκίνησε τυχαία από το ΛΑΟΣ. Αν πάω να ψηφίσω, θα ψηφίσω Μεϊμαράκη που είναι μάγκας. Δεύτερη επιλογή ο Μητσοτάκης.

traxanoulis

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι δεν βαζετε μια ψηφοφορια να δουμε τι παιζει?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μπούλης είναι μωρέ. Από μητροπολίτη σε μητροπολίτη τρέχει ο μαλάκας. Είναι πολύ περισσότερο συντηρητικός παρά φιλελεύθερος, δεν ξεκίνησε τυχαία από το ΛΑΟΣ. Αν πάω να ψηφίσω, θα ψηφίσω Μεϊμαράκη που είναι μάγκας. Δεύτερη επιλογή ο Μητσοτάκης.
εσυ μωρη τρολοκουραδα δεν ειχες λυσσαξει πριν ενα μηνα οτι δεν θα τον ψηφισεις γιατι δεν ειναι αρκετα συντηρητικος για τα γουστα σου και δε βγαινει ανοιχτα να το πει οτι "ναι ειμαι συντηρητικος" αλλα το λεει με αλλες λεξεις για να μην τον κραξουν;
τωρα σου φταιει οτι ειναι περισσοτερο συντηριτικος παρα φιλελευθερος;
ΟΥΣΤ
τρολλαρα

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Τα κάτωθι εικονιζόμενα γελοία υποκείμενα, με αναγκάζουν την Κυριακή 20/12/2015 να πάω στην κάλπη και να ψηφίσω δαγκωτό Άδωνι.

12241606_1061161390570962_3316929923558059928_n.jpg

5050_1061161500570951_2837570636128879612_n.jpg

12366112_1061161570570944_4766428241620705523_o.jpg

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Αν θελετε οντως καποια στοιχειωδη αποτελεσματα, ψηφιστε Κυριακο η Αδωνι.

Δεν ψηφισα ΝΔ στις τελευταιες αλλα εχω ψηφισει ΝΔ στην ζωη μου.

Ειμαι περισσοτερο φιλελευθερος και θεωρω οτι η ΔΞ και το Ποταμι δεν ειναι σοβαρες επιλογες.

Αν ο Αδωνις ηταν λιγοτερο τρομπας και λιγοτερο κουραστικος, θα κατεβαινα να τον ψηφισω. Best choice ειναι Κυριακος.

Εγω δεν θα ψηφισω, καθωτι δεν ειμαι φοβερος φαν της ΝΔ, απλα λεω την γνωμη μου  :grin:

Επισκέπτης
εσυ μωρη τρολοκουραδα δεν ειχες λυσσαξει πριν ενα μηνα οτι δεν θα τον ψηφισεις γιατι δεν ειναι αρκετα συντηρητικος για τα γουστα σου και δε βγαινει ανοιχτα να το πει οτι "ναι ειμαι συντηρητικος" αλλα το λεει με αλλες λεξεις για να μην τον κραξουν;
τωρα σου φταιει οτι ειναι περισσοτερο συντηριτικος παρα φιλελευθερος;
ΟΥΣΤ
τρολλαρα

Κάνεις μεγάλο λάθος. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι συντηρητικός. Είμαι βασικά φιλελεύθερος με κάποιες συντηρητικές προεκτάσεις. Μου τη σπάει όντως που κανείς δεν λέει ξεκάθαρα ότι είναι συντηρητικός μέσα στη ΝΔ. Είπα ότι θα το εκτιμούσα αν έβγαινε κάποιος και έλεγε ότι είναι συντηρητικός, όχι ότι εγώ είμαι συντηρητικός. Σιχαίνομαι τη θρησκοληψία, τη θεωρώ κάτι τελείως ψεύτικο, ηλίθιο και υποκριτικό. Και ο Γεωργιάδης είναι full θρησκόληπτος όπως έχει φανεί, άρα τέρμα συντηρητικός. Και γι' αυτό τον απορρίπτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom