Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Δεξιοί... τους βλέπεις, τους ακούς και ξερνάς από τα μάτια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι ακριβως συγκρινετε παιδακια?
Δηλωσεις του Αδωνη και του Τζιτζικωστα?
Ε και?

Εγω σας βαζω δηλωσεις υποψηφιων ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ οι οποιοι με αυτα τα ψεματα κερδισαν, αφού προηγουμενως εριξαν με την προεδρικη εκλογη τις κυβερνησεις της ΝΔ.

Το αν λεει μια μαλακια ο Αδωνης δεν εχει σημασια.

Το να λεει ψεματα ο Τσιπρας και ο ΓΑΠ και μετα να γινεται πρωθυπουργος ειναι πολυ διαφορετικο.
Αιντε...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Τι ακριβως συγκρινετε παιδακια?
Δηλωσεις του Αδωνη και του Τζιτζικωστα?
Ε και?

Εγω σας βαζω δηλωσεις υποψηφιων ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ οι οποιοι με αυτα τα ψεματα κερδισαν, αφού προηγουμενως εριξαν με την προεδρικη εκλογη τις κυβερνησεις της ΝΔ.

Το αν λεει μια μαλακια ο Αδωνης δεν εχει σημασια.

Το να λεει ψεματα ο Τσιπρας και ο ΓΑΠ και μετα να γινεται πρωθυπουργος ειναι πολυ διαφορετικο.
Αιντε...

Μα και ο Άδωνης για πρωυπουργός πάει... έτσι λέει τουλάχιστο.

Έχεις δίκιο όμως, αν αρχίσουμε να ποστάρουμε βίντεο με δηλώσεις/ψέμματα νεοδημοκρατών, θα βαρεθούμε όλοι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μα και ο Άδωνης για πρωυπουργός πάει... έτσι λέει τουλάχιστο.

Έχεις δίκιο όμως, αν αρχίσουμε να ποστάρουμε βίντεο με δηλώσεις/ψέμματα νεοδημοκρατών, θα βαρεθούμε όλοι...
Βρες μου εσυ μια προεκλογικη δηλωση συριζαιου (οποιουδήποτε) που να τηρηθηκε απο τη σημερινη κυβερνηση.

Υ.Γ. Α ξεχασα, προσληφθηκαν οι καθαριστριες και ανοιξε η ΕΡΤ. Λαθος μου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πόσο προβλεψιμος.
Λεει καπου ο Σαμαρας για αυξησεις τύπε?

Ας θυμηθούμε τα 18 Σημεία των προεκλογικών δεσμεύσεων Σαμαρά...

By Μakis el

Ας θυμηθούμε τα 18 Σημεία των προεκλογικών δεσμεύσεων Σαμαρά...

1. Αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων στα επίπεδα του 2009, της εξισωτικής για τους κτηνοτρόφους, των ειδικών μισθολογίων –αρχικά για την πολεμική αεροπορία- και αποκατάσταση των ζημιών για τους ομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία

2. Επέκταση των επιδομάτων εργασίας για 2 χρόνια

3. Επίδομα ανεργίας σε μη μισθωτούς και καταστηματάρχες, που έχασαν την επιχείρησή τους και βρίσκονται κάτω από ένα εισοδηματικό όριο

4. Να μη ξεπερνά η φορολογία το 25% του οικογενειακού εισοδήματος

5. Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. Στήριξη των ΣΣΕ. Επαναφορά της μετενέργειας

6. Σταδιακή άνοδο του αφορολόγητου από τις 5000 στις 8000 το επόμενο έτος και στις 10.000 το μεθεπόμενο

7. Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών, με άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 9% και σταδιακή, σε τρία χρόνια, μείωση των τριών κλιμάκων του φόρου προστιθέμενης αξίας στο 19% για τον υψηλό, στο 9% για το μεσαίο και στο 5% για το χαμηλό και όλο το τουριστικό πακέτο.

8. Αντικατάσταση το χαρατσιού της ΔΕΗ με νέο ΕΤΑΚ

9. Επέκταση για 2 χρόνια έως το 2016 των περικοπών των 11,6 δις που έχουν προγραμματιστεί για το 2013-2014

10. Όχι άλλες περικοπές εργαζομένων, με ρυθμίσεις πέραν του κανόνα 1/10 στο δημόσιο

11. Μέτρα για τους δανειολήπτες. Πληρωμή μόνο των τόκων για τους ανέργους δανειολήπτες. Μηνιαία δόση έως το 30% του εισοδήματος για τους υπόλοιπους

12. Ρευστότητα στην πραγματική οικονομία με σειρά μέτρων όπως η επιστροφή των καταθέσεων

13. Αναστολή του Τειρεσία για όσους μπήκαν την τελευταία διετία

14. Συμψηφισμός των οφειλών από κα προς το δημόσιο

15. Επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖ.

16. Αποκρατικοποιήσεις πέραν των δεσμεύσεων των δανειακών συμβάσεων

17. Αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας με μέτρα αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευση, του παραεμπορίου, των κουκουλοφόρων, του οργανωμένου εγκλήματος κι της χαμηλής εγκληματικότητας

18. Αποδέσμευση ακίνητης περιουσίας του δημοσίου με νομοθετικές πρωτοβουλίες

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Μεϊμαράκης: Aν είμαι δεύτερος θα αποσυρθώ

Μεϊμαράκης: Aν είμαι δεύτερος θα αποσυρθώ «Αν δεν μπορεί να κυβερνήσει, να φύγει», κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΣΚΑΪ». Ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό ακόμη και αν πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση. «Θα πρέπει η κυβέρνηση να μας φέρει προτάσεις (για το ασφαλιστικό), αναλογιστικές μελέτες και να μας εξηγήσει γιατί υπάρχει το πρόβλημα. Και δεύτερον, θα πρέπει να θέλει και να το συζητήσει. Αυτή τη στιγμή έχει νωπή εντολή. Έχει δύο μήνες κυβέρνηση, είναι λίγες βδομάδες κυβέρνηση. Να πάει να κυβερνήσει. Αν δεν μπορεί να φύγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ. Να φύγει. Εγγυήθηκε επίσης, ότι σε ένα μήνα μετά την εκλογή του στη θέση του Προέδρου, η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη πολιτική δύναμη. Είπε ο κ. Μεϊμαράκης: «Εγώ θέλω να εγγυηθώ το εξής, ότι μόλις εκλεγώ, σε ένα μήνα τουλάχιστον, δημοσκοπικά η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη και με διαφορά. Και θα το δείτε». Διατύπωσε εκ νέου τη θέση, που έχει εκφράσει από το 2009, ότι ο Πρόεδρος του Κόμματος πρέπει να είναι Κοινοβουλευτικός και να έχει τουλάχιστον πενταετή θητεία ως μέλος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ιστορική ευκαιρία μάγκες να πάρει τον πούλο ο Βαγγέλας να ησυχάσουμε.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Να τον ψηφίσουμε παιδιά τον Άδωνη. Τουάχιστο είναι ειλικρινής.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Βρες μου εσυ μια προεκλογικη δηλωση συριζαιου (οποιουδήποτε) που να τηρηθηκε απο τη σημερινη κυβερνηση.

Υ.Γ. Α ξεχασα, προσληφθηκαν οι καθαριστριες και ανοιξε η ΕΡΤ. Λαθος μου.
ανοιξαν και τα συνορα επισης.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ευχομαι να τα κανει πουτανα και η vodafon και να πανε οι ψευτοφιλελευθεροι στο 5% οπως και οι ψευτοσοσιαλιστες του κλεφτοπασοκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom