You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.806
- Πόντοι
- 6.056
Ήδη τσιμπησε λενε το θερμανσης ακομα δεν ανοιξε η αγοραλένε ότι μπορεί να χτυπήσει το ισραήλ τιις πετρελαικές εγκαταστάσεις του ιράν
με 40 λεπτά χαλαρό περπάτημα την ημέρα θα συνηθίσει ο κόσμος να πηγαίνει στη δουλειά με τα πόδια
Θα μας καλεσεις στο ρεβεγιον?ελα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.670
- Πόντοι
- 3.656
ένα τσακ πήρε για να ξυπνήσει λίγο η αγορά να είναι έτοιμη για την ΠΕΛΩΡΙΑ ζήτηση που θα έχει το θέρμανσης τον χειμώνα πως κάνεις έτσι?Ήδη τσιμπησε λενε το θερμανσης ακομα δεν ανοιξε η αγορα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
Ήδη τσιμπησε λενε το θερμανσης ακομα δεν ανοιξε η αγορα
Θα μας καλεσεις στο ρεβεγιον?
Ειμαι στην διαδικασία προσφορων για στόλισμα του σπιτιου
Υποψιαζομαι οτι θα έχει και εκει πληθωρισμό ..
για να δουμε , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.134
- Πόντοι
- 5.506
Έλα ηλίθιε.Βγήκε ο τενεκές ο υπάλληλος να προλάβει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και τελικά ήρθε το ξεφτιλικι.
Σχετικά με το ενδεχόμενο εμπρησμού ο κ. Λαυράνος απάντησε: Βέβαια τα αίτια για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά θα αναλάβει να τα βρει το αρμόδιο τμήμα, το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Από κει και πέρα ούτε κάποια κεραυνική δραστηριότητα υπήρχε, ούτε κάποιες εργασίες, απ ό,τι λένε τουλάχιστον οι πρώτες μαρτυρίες. Άρα ο ανθρώπινος νους μπορεί να φανταστεί, πιστεύω, το αυτονόητο
Και τελικά.....
Από θερμές εργασίες (κάπνισμα μελισσιών) φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 29/9 στην περιοχή Ροζενά Ξυλοκάστρου Κορινθίας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ).
Σε κάπνισμα μελισσιών φαίνεται ότι οφείλεται η έναρξη της πυρκαγιάς στα Ροζενά Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ΔΑΕΕ
Από θερμές εργασίες (κάπνισμα μελισσιών) φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιάhellasjournal.com
Δύσβατο σημείο, δυνατοί άνεμοι και πλούσια καύσιμη ύλη επηρέασαν δυσμενώς την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Κορινθίασύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Νίκο Λαυράνο.
«Κάθε δασική πυρκαγιά δίνει ένα εύλογο χρονικό παράθυρο ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις. Αυτό είναι γύρω στα 15 – 20 λεπτά. Από κει και πέρα, αν οι πυρο-μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την εξάπλωση της πυρκαγιάς, αυτό το χρονικό διάστημα μικραίνει. Δηλαδή, υπήρχαν τρεις παράγοντες οι οποίοι επηρέασαν δυσμενώς την εξέλιξη της πυρκαγιάς. Αυτοί ήταν η τοπογραφία, το δύσβατο δηλαδή της περιοχής, οι δυνατοί άνεμοι με τις ισχυρές ριπές που υπήρχαν και φυσικά η πλούσια καύσιμη ύλη. Το σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά ήταν σαν ζούγκλα» τόνισε στην τηλεόραση της ΕΡΤ.
«Η ανταπόκριση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, αλλά ήταν τόσο δύσβατο το σημείο και μάλιστα πάρα πολύ επικίνδυνο από την άποψη ότι υπήρχαν απόκρημνες πλαγιές, υπήρχαν κρυφά σημεία, φαράγγια τα οποία ήταν επικίνδυνα και για τους ίδιους μου τους συναδέλφους. Υπήρχε πρόσβαση μόνο από έναν αγροτικό δρόμο, το οποίο ήταν πραγματικά επικίνδυνο να στείλεις τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Τα εναέρια μέσα δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ γιατί δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν στοχευμένες, καλές ρίψεις λόγω και του γεωθερμικού φορτίου που είχε αναπτυχθεί αλλά και του έντονου καπνού. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες εξαρχής» εξήγησε ο κ. Λαυράνος και πρόσθεσε:
«Έφυγε η φωτιά μετά το δεκάλεπτο. Ήταν πάρα πολύ δυνατοί οι άνεμοι. Ξεπέρασαν οι ριπές τα 80 χιλιόμετρα την ώρα… ναν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί αυτό το νούμερο. Οπότε έφυγε αυτό που λέμε το εύλογο χρονικό διάστημα όπου μπορείς να προσβάλλεις γρήγορα τη φωτιά».
Σχετικά με το ενδεχόμενο εμπρησμού ο κ. Λαυράνος απάντησε: «Είναι γεγονός ότι πάνω από το 90% μην πω και 95% των πυρκαγιών ξεκινάει από ανθρώπινο χέρι, είτε από αμέλεια, είτε με πρόθεση. Αυτό είναι γεγονός. Βέβαια τα αίτια για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά θα αναλάβει να τα βρει το αρμόδιο τμήμα, το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Από κει και πέρα ούτε κάποια κεραυνική δραστηριότητα υπήρχε, ούτε κάποιες εργασίες, απ ό,τι λένε τουλάχιστον οι πρώτες μαρτυρίες. Άρα ο ανθρώπινος νους μπορεί να φανταστεί, πιστεύω, το αυτονόητο».
Για τον κάθε ηλίθιο που έχει άποψη. Προφανώς το καινούριο επιχείρημα θα είναι πως οι Υπάλληλοι της Πυροισβεστικης λένε ψέματα.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Εβγαλε προσφορές το λιντλ για γαλοπούλα??ελα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
Εβγαλε προσφορές το λιντλ για γαλοπούλα??
δεν ξερω , εγω ειμαι με το παλιο ημερολογιο και δεν με πιανουν οι προσφορες αυτες γιατι κανω Θενκςγκιβινγκ 28/11
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Κ στο θενκςγκιβινγκ γαλοπούλα σφάζουν βρε γαβ-γαβ.. μη μου πεις ότι δεν βγάζουν τότε προσφορές?!? Αφού η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση με τα έθιμα του χαλογουιν κ του θενκςγκιβινγκδεν ξερω , εγω ειμαι με το παλιο ημερολογιο και δεν με πιανουν οι προσφορες αυτες γιατι κανω Θενκςγκιβινγκ 28/11
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
μα γι αυτο σου λεω οτι δεν ξερω αν οι προσφορες ξεκινάνε τόσο νωριςΚ στο θενκςγκιβινγκ γαλοπούλα σφάζουν βρε γαβ-γαβ.. μη μου πεις ότι δεν βγάζουν τότε προσφορές?!? Αφού η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση με τα έθιμα του χαλογουιν κ του θενκςγκιβινγκ
Γαλοπουλα ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Θενκςγκιβινγκ με κατσικάκι κ αρνάκι κ Πάσχα με γαλοπούλαέχω μια υποψία ότι αν στην Ελλάδα είχαμε έθιμο το θενςγκιβινγκ η γαλοπούλα θα τσίμπαγε ένα μικρό 300% και στο τέλος ο λαός θα έκανε θεννκςγκιβινγκ με αρουραίο
Έλα νυφουλα μου.Έλα ηλίθιε.
Πες μας πάλι για τα πιο εύφλεκτα δεντρα. Που είναι και προσαναμματα. Και καίγεται ο τόπος από αυτά.
Αν δεν ήσουν ανίδεη χαζοβιολα θα ήξερες ότι τα πουρνάρια κι όλα τα είδη της οικογένειας αυτής καίγονται δύσκολα. Πολυ πιο δύσκολα από τα άλλα ειδη και είναι η πρώτη επιλογή στις αναδασώσεις γι αυτό το λόγο.Για μενα ολο το εγκλημα με τις φωτιες ξεκιναει απο τα κωλοπευκα και τα κωλοπουρναρια που εχουμε σε ολη τη χωρα που ειναι τα πιο ευλεκτα απο τα δεντρα
Πες μας καλύτερα γι' αυτά που ξέρεις.
Τι έγινε; Τον βρήκε η Τέα εκείνον τον τερματοφύλακα που έψαχνε στη σουφρα σου;
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.670
- Πόντοι
- 3.656
καλά....με τη φάση που είναι σήμερα οι τιμές...μια οικογένεια με εισόδημα 1600ε και 1 παιδί....όχι αρνί και γαλοπούλα.....Θενκςγκιβινγκ με κατσικάκι κ αρνάκι κ Πάσχα με γαλοπούλα
θα σουβλίσουν κοτόπουλο προσφοράς 10 ευρώ και για αβγά θα βάψουν κόκκινα χαλίκια και θα τα κοπανάνε μεταξύ τους...
έχει πάει σε άλλο επίπεδο...κάθε 2-3 μέρες παίρνω και από 10 ψιλοπράγματα για το σπίτι ή για να έχω στη δουλειά να μην παραγγέλνω συνέχεια εφοοδ
και κάθε 2-3 μέρες ακουμπάω και από 1 40-50άρικο......δε θέλω να ξέρω πως ζει κάποιος με παιδιά και τέτοιο εισόδημα.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Τώρα είσαι μαλακας. Κάθεσαι κ πετάς καρφακι για ακρίβεια κ θα βγει από την υπογα του ο μαλακοντολμας να αραδιασει το φυλλάδιο του λιντλ.καλά....με τη φάση που είναι σήμερα οι τιμές...μια οικογένεια με εισόδημα 1600ε και 1 παιδί....όχι αρνί και γαλοπούλα.....
θα σουβλίσουν κοτόπουλο προσφοράς 10 ευρώ και για αβγά θα βάψουν κόκκινα χαλίκια και θα τα κοπανάνε μεταξύ τους...
έχει πάει σε άλλο επίπεδο...κάθε 2-3 μέρες παίρνω και από 10 ψιλοπράγματα για το σπίτι ή για να έχω στη δουλειά να μην παραγγέλνω συνέχεια εφοοδ
και κάθε 2-3 μέρες ακουμπάω και από 1 40-50άρικο......δε θέλω να ξέρω πως ζει κάποιος με παιδιά και τέτοιο εισόδημα.
Είπαμε, δεν υπάρχει ακρίβεια.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.670
- Πόντοι
- 3.656
πετάω την σπόντα και αναμένω να ξεκινήσει η συζήτησηΤώρα είσαι μαλακας. Κάθεσαι κ πετάς καρφακι για ακρίβεια κ θα βγει από την υπογα του ο μαλακοντολμας να αραδιασει το φυλλάδιο του λιντλ.
Είπαμε, δεν υπάρχει ακρίβεια.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Δεν υπάρχει ακρίβεια. Κ για όσους διαμαρτύρονται κ για ακρίβεια στις λαϊκές, να πηγαίνουν το μεσημέρι να παίρνουν τα σάπια. Που θέλουν ολοι να αγοράσουν ντομάτα στις 8 το πρωίπετάω την σπόντα και αναμένω να ξεκινήσει η συζήτηση
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
@celebre @poutsesmple1447 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , να ενημερωθει ο @athinaios44 ΤΑΧΙΣΤΑ
Σαξο 500 ΑΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΤΙΜΙΑ , ΜΙΣΘΩΤΑ , ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ
Τελευταία τροποποίηση:
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.301
- Πόντοι
- 12.056
@celebre @poutsesmple1447 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , να ενημερωθει ο @athinaios44 ΤΑΧΙΣΤΑ
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.828
- Πόντοι
- 6.256
Η κατάντια της Τουρκιας.
Τους εχουμε για πλάκα.
Τους εχουμε για πλάκα.
Kizilelma: «Παρθενική πτήση» για το τρίτο μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος της Τουρκίας [vids] | OnAlert
Το τρίτο πρωτότυπο μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος τύπου Kizilelma πραγματοποίησε την «παρθενική» του πτήση, με τους Τούρκος να πανηγυρίζουν.
www.onalert.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0