Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
ελα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα

In-this-home-the-living-room-becomes-a-festive-retreat-with-its-warm-and-inviting-Christmas-decorations.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
λένε ότι μπορεί να χτυπήσει το ισραήλ τιις πετρελαικές εγκαταστάσεις του ιράν

με 40 λεπτά χαλαρό περπάτημα την ημέρα θα συνηθίσει ο κόσμος να πηγαίνει στη δουλειά με τα πόδια :rockon::rockon::rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.806
Πόντοι
6.056
λένε ότι μπορεί να χτυπήσει το ισραήλ τιις πετρελαικές εγκαταστάσεις του ιράν

με 40 λεπτά χαλαρό περπάτημα την ημέρα θα συνηθίσει ο κόσμος να πηγαίνει στη δουλειά με τα πόδια :rockon::rockon::rockon:
Ήδη τσιμπησε λενε το θερμανσης ακομα δεν ανοιξε η αγορα:confused::confused::confused:
ελα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα

In-this-home-the-living-room-becomes-a-festive-retreat-with-its-warm-and-inviting-Christmas-decorations.jpg
Θα μας καλεσεις στο ρεβεγιον?:confused::confused::confused::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Ήδη τσιμπησε λενε το θερμανσης ακομα δεν ανοιξε η αγορα:confused::confused::confused:
ένα τσακ πήρε για να ξυπνήσει λίγο η αγορά να είναι έτοιμη για την ΠΕΛΩΡΙΑ ζήτηση που θα έχει το θέρμανσης τον χειμώνα πως κάνεις έτσι? :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756

Θα μας καλεσεις στο ρεβεγιον?:confused::confused::confused::coffee:

Ειμαι στην διαδικασία προσφορων για στόλισμα του σπιτιου :coffee:
Υποψιαζομαι οτι θα έχει και εκει πληθωρισμό ..
για να δουμε , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ :coffee::coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Βγήκε ο τενεκές ο υπάλληλος να προλάβει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και τελικά ήρθε το ξεφτιλικι.

Σχετικά με το ενδεχόμενο εμπρησμού ο κ. Λαυράνος απάντησε: Βέβαια τα αίτια για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά θα αναλάβει να τα βρει το αρμόδιο τμήμα, το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Από κει και πέρα ούτε κάποια κεραυνική δραστηριότητα υπήρχε, ούτε κάποιες εργασίες, απ ό,τι λένε τουλάχιστον οι πρώτες μαρτυρίες. Άρα ο ανθρώπινος νους μπορεί να φανταστεί, πιστεύω, το αυτονόητο

Και τελικά.....

Από θερμές εργασίες (κάπνισμα μελισσιών) φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 29/9 στην περιοχή Ροζενά Ξυλοκάστρου Κορινθίας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ).
Έλα ηλίθιε.

Δύσβατο σημείο, δυνατοί άνεμοι και πλούσια καύσιμη ύλη επηρέασαν δυσμενώς την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Κορινθίασύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Νίκο Λαυράνο.

«Κάθε δασική πυρκαγιά δίνει ένα εύλογο χρονικό παράθυρο ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις. Αυτό είναι γύρω στα 15 – 20 λεπτά. Από κει και πέρα, αν οι πυρο-μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την εξάπλωση της πυρκαγιάς, αυτό το χρονικό διάστημα μικραίνει. Δηλαδή, υπήρχαν τρεις παράγοντες οι οποίοι επηρέασαν δυσμενώς την εξέλιξη της πυρκαγιάς. Αυτοί ήταν η τοπογραφία, το δύσβατο δηλαδή της περιοχής, οι δυνατοί άνεμοι με τις ισχυρές ριπές που υπήρχαν και φυσικά η πλούσια καύσιμη ύλη. Το σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά ήταν σαν ζούγκλα» τόνισε στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Η ανταπόκριση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, αλλά ήταν τόσο δύσβατο το σημείο και μάλιστα πάρα πολύ επικίνδυνο από την άποψη ότι υπήρχαν απόκρημνες πλαγιές, υπήρχαν κρυφά σημεία, φαράγγια τα οποία ήταν επικίνδυνα και για τους ίδιους μου τους συναδέλφους. Υπήρχε πρόσβαση μόνο από έναν αγροτικό δρόμο, το οποίο ήταν πραγματικά επικίνδυνο να στείλεις τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Τα εναέρια μέσα δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ γιατί δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν στοχευμένες, καλές ρίψεις λόγω και του γεωθερμικού φορτίου που είχε αναπτυχθεί αλλά και του έντονου καπνού. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες εξαρχής» εξήγησε ο κ. Λαυράνος και πρόσθεσε:

«Έφυγε η φωτιά μετά το δεκάλεπτο. Ήταν πάρα πολύ δυνατοί οι άνεμοι. Ξεπέρασαν οι ριπές τα 80 χιλιόμετρα την ώρα… ναν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί αυτό το νούμερο. Οπότε έφυγε αυτό που λέμε το εύλογο χρονικό διάστημα όπου μπορείς να προσβάλλεις γρήγορα τη φωτιά».

Σχετικά με το ενδεχόμενο εμπρησμού ο κ. Λαυράνος απάντησε: «Είναι γεγονός ότι πάνω από το 90% μην πω και 95% των πυρκαγιών ξεκινάει από ανθρώπινο χέρι, είτε από αμέλεια, είτε με πρόθεση. Αυτό είναι γεγονός. Βέβαια τα αίτια για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά θα αναλάβει να τα βρει το αρμόδιο τμήμα, το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Από κει και πέρα ούτε κάποια κεραυνική δραστηριότητα υπήρχε, ούτε κάποιες εργασίες, απ ό,τι λένε τουλάχιστον οι πρώτες μαρτυρίες. Άρα ο ανθρώπινος νους μπορεί να φανταστεί, πιστεύω, το αυτονόητο».

Για τον κάθε ηλίθιο που έχει άποψη. Προφανώς το καινούριο επιχείρημα θα είναι πως οι Υπάλληλοι της Πυροισβεστικης λένε ψέματα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
δεν ξερω , εγω ειμαι με το παλιο ημερολογιο και δεν με πιανουν οι προσφορες αυτες γιατι κανω Θενκςγκιβινγκ 28/11 :coffee::coffee::coffee:
Κ στο θενκςγκιβινγκ γαλοπούλα σφάζουν βρε γαβ-γαβ.. μη μου πεις ότι δεν βγάζουν τότε προσφορές?!? Αφού η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση με τα έθιμα του χαλογουιν κ του θενκςγκιβινγκ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
Κ στο θενκςγκιβινγκ γαλοπούλα σφάζουν βρε γαβ-γαβ.. μη μου πεις ότι δεν βγάζουν τότε προσφορές?!? Αφού η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση με τα έθιμα του χαλογουιν κ του θενκςγκιβινγκ
μα γι αυτο σου λεω οτι δεν ξερω αν οι προσφορες ξεκινάνε τόσο νωρις :coffee:

Γαλοπουλα ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ :coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
έχω μια υποψία ότι αν στην Ελλάδα είχαμε έθιμο το θενςγκιβινγκ η γαλοπούλα θα τσίμπαγε ένα μικρό 300% και στο τέλος ο λαός θα έκανε θεννκςγκιβινγκ με αρουραίο :confused::confused::confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
έχω μια υποψία ότι αν στην Ελλάδα είχαμε έθιμο το θενςγκιβινγκ η γαλοπούλα θα τσίμπαγε ένα μικρό 300% και στο τέλος ο λαός θα έκανε θεννκςγκιβινγκ με αρουραίο :confused::confused::confused:
Θενκςγκιβινγκ με κατσικάκι κ αρνάκι κ Πάσχα με γαλοπούλα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.597
Πόντοι
2.356
Έλα νυφουλα μου.
Πες μας πάλι για τα πιο εύφλεκτα δεντρα. Που είναι και προσαναμματα. Και καίγεται ο τόπος από αυτά.

Για μενα ολο το εγκλημα με τις φωτιες ξεκιναει απο τα κωλοπευκα και τα κωλοπουρναρια που εχουμε σε ολη τη χωρα που ειναι τα πιο ευλεκτα απο τα δεντρα
Αν δεν ήσουν ανίδεη χαζοβιολα θα ήξερες ότι τα πουρνάρια κι όλα τα είδη της οικογένειας αυτής καίγονται δύσκολα. Πολυ πιο δύσκολα από τα άλλα ειδη και είναι η πρώτη επιλογή στις αναδασώσεις γι αυτό το λόγο.

Πες μας καλύτερα γι' αυτά που ξέρεις.
Τι έγινε; Τον βρήκε η Τέα εκείνον τον τερματοφύλακα που έψαχνε στη σουφρα σου;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Θενκςγκιβινγκ με κατσικάκι κ αρνάκι κ Πάσχα με γαλοπούλα
καλά....με τη φάση που είναι σήμερα οι τιμές...μια οικογένεια με εισόδημα 1600ε και 1 παιδί....όχι αρνί και γαλοπούλα.....

θα σουβλίσουν κοτόπουλο προσφοράς 10 ευρώ και για αβγά θα βάψουν κόκκινα χαλίκια και θα τα κοπανάνε μεταξύ τους...

έχει πάει σε άλλο επίπεδο...κάθε 2-3 μέρες παίρνω και από 10 ψιλοπράγματα για το σπίτι ή για να έχω στη δουλειά να μην παραγγέλνω συνέχεια εφοοδ

και κάθε 2-3 μέρες ακουμπάω και από 1 40-50άρικο......δε θέλω να ξέρω πως ζει κάποιος με παιδιά και τέτοιο εισόδημα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
καλά....με τη φάση που είναι σήμερα οι τιμές...μια οικογένεια με εισόδημα 1600ε και 1 παιδί....όχι αρνί και γαλοπούλα.....

θα σουβλίσουν κοτόπουλο προσφοράς 10 ευρώ και για αβγά θα βάψουν κόκκινα χαλίκια και θα τα κοπανάνε μεταξύ τους...

έχει πάει σε άλλο επίπεδο...κάθε 2-3 μέρες παίρνω και από 10 ψιλοπράγματα για το σπίτι ή για να έχω στη δουλειά να μην παραγγέλνω συνέχεια εφοοδ

και κάθε 2-3 μέρες ακουμπάω και από 1 40-50άρικο......δε θέλω να ξέρω πως ζει κάποιος με παιδιά και τέτοιο εισόδημα.
Τώρα είσαι μαλακας. Κάθεσαι κ πετάς καρφακι για ακρίβεια κ θα βγει από την υπογα του ο μαλακοντολμας να αραδιασει το φυλλάδιο του λιντλ.
Είπαμε, δεν υπάρχει ακρίβεια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.670
Πόντοι
3.656
Τώρα είσαι μαλακας. Κάθεσαι κ πετάς καρφακι για ακρίβεια κ θα βγει από την υπογα του ο μαλακοντολμας να αραδιασει το φυλλάδιο του λιντλ.
Είπαμε, δεν υπάρχει ακρίβεια.
πετάω την σπόντα και αναμένω να ξεκινήσει η συζήτηση :coffee:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.420
Πόντοι
8.346
πετάω την σπόντα και αναμένω να ξεκινήσει η συζήτηση :coffee:
Δεν υπάρχει ακρίβεια. Κ για όσους διαμαρτύρονται κ για ακρίβεια στις λαϊκές, να πηγαίνουν το μεσημέρι να παίρνουν τα σάπια. Που θέλουν ολοι να αγοράσουν ντομάτα στις 8 το πρωί

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.799
Πόντοι
12.756
@celebre @poutsesmple1447 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , να ενημερωθει ο @athinaios44 ΤΑΧΙΣΤΑ

Σαξο 500 ΑΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΤΙΜΙΑ , ΜΙΣΘΩΤΑ , ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ :rockon::rockon::rockon::rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Η κατάντια της Τουρκιας.