poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 216
ε ναιο μπαροκ ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυριο μεσημερακι τι κανεις;Kανονισε να ξαναμπεις το αλλο ΣΚ εσυ
ε ναιο μπαροκ ;
αυριο μεσημερακι τι κανεις;Kανονισε να ξαναμπεις το αλλο ΣΚ εσυ
Πινω τον 3ο-4ο καφε εκεινη την ωραε ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυριο μεσημερακι τι κανεις;
τα λεμε τοτενεςΠινω τον 3ο-4ο καφε εκεινη την ωρα
αυριο μεσημερακι τι κανεις;
ειπα οτι θα ξυπνησω κατα τις δωδεκα γτ εχω κατι υποχρεωσεις τοτε ε και μετα θα αφοσιωθω...Γιατι μεσημέρι και οχι πρωι ;
Εχεις εκκλησία να πάς ;
ειπα οτι θα ξυπνησω κατα τις δωδεκα γτ εχω κατι υποχρεωσεις τοτε ε και μετα θα αφοσιωθω...
εχουνε σκληρύνει τα πραγματα στην ολυμπιακη πλεον ολα μονος μου τα εκαναμια Θεσσαλονικη πηγες ρε μαλακα με αεροπλανο και πρεπει να κοιμηθεις ναπουμε 16 ωρες για να συνέλθεις ... τι ερείπιο εισαι γαμω την τρελα σου , λες και οδηγαγες εσυ ναπουμε και κατεβηκες να ξεφορτωσεις και ολες τις βαλιτσες απο το αεροπλανο
εχουνε σκληρύνει τα πραγματα στην ολυμπιακη πλεον ολα μονος μου τα εκανα
εγω θα παω πρωτος πρωτοςσαπακι εισαι .. να δω ποιος θα παει στον πόλεμο ναπουμε , ο ενας θα κανει καφεδες, ο αλλος θα κοιταει τα φυλλαδια , ο αλλος θα μιλαει σκαιπ με την γκομενα που δεν χωραει στην καμερα , ο αλλος θα τυλιγεται με φυλλαδια προσφορών , και ο τελευταιος θα κανει ολιγολεπτα διαλλείματα
εγω θα παω πρωτος πρωτος
δεν θα προλαβεις μην ανχωνεσαι διπλα μου θα σε εχω...αυτο φοβαμαι , γι αυτο και πριν απο εσενα θα ειμαι ηδη στο αεροδρόμιο
και η εφορία αυτό πιστευε και πηρε τ αρχδια μουδεν θα προλαβεις μην ανχωνεσαι διπλα μου θα σε εχω...
αιντε παω να στρωσω επιδερμιδα δεν τραβαει κιολας ουτε ενα μαδομουνικαι η εφορία αυτό πιστευε και πηρε τ αρχδια μου
Δεν πιστευω να κοιμασαι γιατι εχεις να χτυπησεις καρτα στις 7αιντε παω να στρωσω επιδερμιδα δεν τραβαει κιολας ουτε ενα μαδομουνι
Ρε παπάρα... το αεροπλάνα με την υποχρέωση να είσαι 2 ώρες πριν την αναχώρηση ...πανε ελα με αεροπλανο ή με κανα αυτοκινητο πηγες σαν λαθρομετανάστης ;
Και μετά απορούμε με αυτά που γράφουν εδω μεσα ο ντολμας με την νυφουλα και τν χασοδικη. Αφού τα αφεντικά τους λένε χειρότερες μαλακίεςΣε φόρτωση...
www.newsbeast.gr
Το μυαλο σου και μια λιρα.Για τη βια των ανηλικων φταίει ΜΟΝΟ η νδ που κυβερναει εξι χρονια.
Να βρει τρόπο να τη σταματήσει.