It's All Good Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 930
- Πόντοι
- 86
Γιατί θέλουν να φύγουν αφού :
1)Τέλειο ΕΣΥ
2)Τέλεια ΑΝΑΠΤΥΞΗ
3)Ελιεεεεες
μπορει να μετάνιωσες ρε τυπε, να μην έχεις αυτη την επιλογή ;; δηλαδη και αυτο σας πειράζειΟχι ρε γαμημενε αυτιστικε και ειχα σκοπο να χτυπησω μια τραπεζα και αμα με πιασουν απλα να γυρισω πισω τα κλοπιμαια και να μην παω φυλακη!!!
Μητσοτάκης: Πιο αυστηρές ποινές σε γονείς για βία ανηλίκων, τέλος στην ευνοϊκή ποινική μεταχείριση όσων επιστρέφουν κλοπιμαία
Αυστηροποίηση των ποινών για οπλοκατοχή στους νέους - Νέα πλατφόρμα Safe Youth για παιδιά που κινδυνεύουν εκτός σχολείου - Τι είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιοwww.protothema.gr
Τι λες βρε τελευταίε των ( μοϊκανών ) μπραβοκούληδωνΤο μυαλο σου και μια λιρα.
Αν νομιζεις οτι φταιει ΜΟΝΟ ο κουλης και η νδ και οχι τα μπουρδελα οικογενειες και γονεις που εχουν καταντησει πιο αυτιστικοι και απο το μαλακα τον χοντρο εδω μεσα, το μυαλο σου και μια λιρα.Τι λες βρε τελευταίε των ( μοϊκανών ) μπραβοκούληδων
Τη κοβω τη Κλαουντια να εβαλε καμμια μελιντζανα τσακωνικη στο κωλοτρυπηδι της και να μην της γαργαληθηκε ο προστατης και να μπηκε στο σαι φτιαγμενη για γαμωσταυριδια....έλα να ξεκινάμε σιγα σιγα
ταλαιπωρείται και αυτος ο άμοιροςΤη κοβω τη Κλαουντια να εβαλε καμμια μελιντζανα τσακωνικη στο κωλοτρυπηδι της και να μην της γαργαληθηκε ο προστατης και να μπηκε στο σαι φτιαγμενη για γαμωσταυριδια....
Αμα χωνεις συνεχεια ζαρζαβατικα στο κωλοτρυπηδι σου καποια στιγμη θα χαλαρωσει ο σφιγκτηρας και δεν θα νιωθεις τιποτα....επομενο σταδιο να φτερνιζεται και να χεζεται.ταλαιπωρείται και αυτος ο άμοιρος
Λάκη έχουν αλλάξει τα πράγματα από ποτέ έχεις να ταξιδέψεις; Με online check in είσαι εκεί 20 λεπτά πριν και όλα κομπλε. Και για να σε προλάβω και γω δεν το ήξερα τώρα το έμαθα...Ρε παπάρα... το αεροπλάνα με την υποχρέωση να είσαι 2 ώρες πριν την αναχώρηση ...
και εφόσον παραδώσεις και βαλίτσα δεν πας με καμίαπτήση λεχρίτη με χειραποσκευή
που δεν χωράει εμένα παπούτσια μου μέσα, εκτός από αυτά που φοράω , θέλει περισσότερες ώρες.
Εμείς οι χλίδες που δενχρειάζεται να διασχίσουμε την αθήνα, κηφισίας κτλ ...
αλλά βγαίνουμε κατευθείαν λαϊνόπουλο , 4 ωρίτσες θέλουμε ....
Τη καλύτερη δουλειά κανειςτυπε ειμαι μακροχρόνια άεργος
Τη καλύτερη δουλειά κανεις
ΧΟΝΔΡΟ....
Εγώ μόνο εξυπηρετήσεις τπτ άλλο...ειναι κουραστικη .. μην νομιζεις
Εσεις ειστε οι τυχεροι , που προσφέρετε
Εγώ μόνο εξυπηρετήσεις τπτ άλλο...