poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 216
σε λεω εχω κατι υποχρεωσεις αφου αυριο...Δεν μας τα λες καθολου καλα.ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
σε λεω εχω κατι υποχρεωσεις αφου αυριο...Δεν μας τα λες καθολου καλα.ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
ΟΡΕΚΤΙΚΑΔεν μας τα λες καθολου καλα.ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
Ανειλημμενες?σε λεω αφου εχω κατι υποχρεωσεις αυριο...
πανταΑνειλημμενες?
Και κανενα σαγανακι,μπουγιουρντι βαλε,πλακα πλακα μου ανοιξε η ορεξηΟΡΕΚΤΙΚΑ
Τζατζίκι 4.50
Μελιτζανοσαλάτα 4.50
Ρώσικη 4.50
Χτυπητή 4.50
Ταραμοσαλάτα 4.50
Αντζούγιες 4.50
Λακέρδα 5.50
Αλμυρό 8.50
Πιπεριά καυτερή (τμχ) 1.00
Πιπεριές Φλωρίνης 5.00
Ελιές 2.00
Ποικιλία αλοιφών 8.50
Ορντέβρ 8.00
δεν υπαρχουν λαθη και σωστα στον ερωτα...Λαθος απάντηση
δεν υπαρχουν λαθη και σωστα στον ερωτα...
Παρεκτρεπεσαι,θα εξεταστει η σταση σου στην αυριανη οβα συντροφεδεν υπαρχουν λαθη και σωστα στον ερωτα...
οχι ρε μαλεα να με φανε οι αποστασεις πας καλα;με μπουγατσου ρε μαλάκα τα έχεις φτιάξει ;;;;
οχι ρε μαλεα να με φανε οι αποστασεις πας καλα;
ασε ρε με τα μπουρδελα τους δεν χωραμε να κατσουμε κει μεσα...γιατι ρε μαλάκα ; , στα 2 χρόνια θα έχεις πάρει χρυση καρτα μιλιων Aegean
ασε ρε με τα μπουρδελα τους δεν χωραμε να κατσουμε κει μεσα...
δεν τους δινω ουτε τον πυρετο μου τα μουνοπανα....αχ ρε μουνι και λειπει ο Αλεξ , να σου πει αν δεν σου αρεσει η ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Aegean , να πηγαινες με υδροπλανο του Ωναση
Δωσε ρε τσιφουτη κανα φραγκο να πας μπιζνες, που σε λιγο θα κοψεις εισιτηριο ορθίων ναπουμε
το τρενο ειναι καλη περιπετεια οντως , γιατι η μιση διαδρομη διάβαζα γινεται με πουλμανδεν τους δινω ουτε τον πυρετο μου τα μουνοπανα....
αλλη φορα τρενο χαλαρος και ασφαλης...
σωπα ρε δν το ηξερα... ο αλλος παλι ξαφανιστηκε το νου σουτο τρενο ειναι καλη περιπετεια οντως , γιατι η μιση διαδρομη διάβαζα γινεται με πουλμαν
εχει παει στα νηματα των γκει και κάνει πεσιματικές , ψάχνει ιστορικά μηνυμάτωνσωπα ρε δν το ηξερα... ο αλλος παλι ξαφανιστηκε το νου σου
σε αυτα ενας ειναι η μανουλα... το κλωναρι σουεχει παει στα νηματα των γκει και κάνει πεσιματικές , ψάχνει ιστορικά μηνυμάτων
ο μπαροκ ;σε αυτα ενας ειναι η μανουλα... το κλωναρι σου
Kανονισε να ξαναμπεις το αλλο ΣΚ εσυσωπα ρε δν το ηξερα... ο αλλος παλι ξαφανιστηκε το νου σου