δεν έχω συγκεκριμένο υφάκι σε όλους έτσι απαντάω...τώρα το θυμήθηκες???
εγώ απαντάω εσύ δεν ασχολείσαι με τις απαντήσεις και κλασικά τα πηγαίνεις βόλτα πέρα δώθε γιατί δεν λες κάτι ουσίας
δεν έχω να αναγνωρίσω κανένα λάθος γιατί δεν λες και τίποτα συγκεκριμένο. Τα επιχειρήματα σου ήταν ''δεν είσαι νομικός" και "αυτά είναι κατινιές'' μιλάμε για επιστημονική προσέγγιση δηλαδή
Δεν έχω παιδιά γενικά...αλλά καταλαβαίνω ότι αν είχα (όχι μέσα στο τρένο) θα ήμουν ακόμα πιο νευριασμένος μαζί τους. Δε κατάλαβα επειδή εσύ έχεις παιδιά δίνει κάτι παραπάνω στην άποψη σου? Και δεν αναρωτήθηκα τι θα έκανες αν το παιδί σου ήταν στο τρένο (βασικά δεν έχω ιδέα αν έχεις καν) είπα ότι τα παιδιά σου (του καθένα) θα μπορούσαν να είναι εκεί....και αυτό που σήμερα το κοροιδεύεις ως ''κατινιά" να σου είχε κλείσει το σπίτι. Τόσο πολύ δεν καταλαβαίνεις τα συμφραζόμενο γαμώ την κοινωνία μου?
Και στο τέλος είπες το μόνο σωστό...είναι εκτός τόπου και χρόνου γιατί οι πολιτικοί έχουν ψηφίσει νόμους να είναι έτσι. Αυτή είναι η ουσία...δεν σε νοιάζει καν....γιατί δεν έχουν ποινικές ευθύνες αυτοί που υπογράφουν και παίρνουν τις αποφάσεις για περικοπές και τσιγκουνιές.
Βασικά δε θυμάμαι πόσα εκατομμύρια υπογραφές μάζεψε η Καρυστιανού? 1.3Μ νομίζω? Ναι μόνος μου τα γράφω μόνος μου τα σκέφτομαι....