Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Ναι αλλά δεν νομίζω ότι αυτό ήταν θέμα βούλησης μάλλον υπηρεσιακό

λέει κιόλας ότι ήταν ο πρ. των μηχανοδηγών...αν θυμάμαι καλά ο Γενιδούνιας? κάπως έτσι...που έβγαινε ο σκατιάρης ο άδωνης και τον έκφραζε όταν έλεγε τα προβλήματα της υπηρεσίας....

μαζί με τα μπάσταρδα τους αρδ που τον ρώταγαν γιατί δεν είχε καταγγείλει τις ελλείψεις στην ασφάλεια...και τους έκανε ξεφτίλα on air

αν μιλάει για τον ίδιο φυσικά
O οποίος Γενιδουνιας δεν τον κάλεσαν ως μάρτυρα γιατί δεν θα έριχνε φως στην υπόθεση

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Σμρ βλεπω είχες μπόλικο χρόνο να κάνεις το πλυντήριο. Κάνεις δεν πάτησε στην τρωγλη σου?? Θα βγεις το βράδυ να πάρεις τσιμπούκια μπας κ έχεις να φας αύριο?
Εσυ εισαι πιο τυχερος, εχεις απειρο χρονο να κανεις 24/7 τον σκατοπουστα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
δεν έχω συγκεκριμένο υφάκι σε όλους έτσι απαντάω...τώρα το θυμήθηκες???

εγώ απαντάω εσύ δεν ασχολείσαι με τις απαντήσεις και κλασικά τα πηγαίνεις βόλτα πέρα δώθε γιατί δεν λες κάτι ουσίας

δεν έχω να αναγνωρίσω κανένα λάθος γιατί δεν λες και τίποτα συγκεκριμένο. Τα επιχειρήματα σου ήταν ''δεν είσαι νομικός" και "αυτά είναι κατινιές'' μιλάμε για επιστημονική προσέγγιση δηλαδή

Δεν έχω παιδιά γενικά...αλλά καταλαβαίνω ότι αν είχα (όχι μέσα στο τρένο) θα ήμουν ακόμα πιο νευριασμένος μαζί τους. Δε κατάλαβα επειδή εσύ έχεις παιδιά δίνει κάτι παραπάνω στην άποψη σου? Και δεν αναρωτήθηκα τι θα έκανες αν το παιδί σου ήταν στο τρένο (βασικά δεν έχω ιδέα αν έχεις καν) είπα ότι τα παιδιά σου (του καθένα) θα μπορούσαν να είναι εκεί....και αυτό που σήμερα το κοροιδεύεις ως ''κατινιά" να σου είχε κλείσει το σπίτι. Τόσο πολύ δεν καταλαβαίνεις τα συμφραζόμενο γαμώ την κοινωνία μου? :confused::confused::confused:

Και στο τέλος είπες το μόνο σωστό...είναι εκτός τόπου και χρόνου γιατί οι πολιτικοί έχουν ψηφίσει νόμους να είναι έτσι. Αυτή είναι η ουσία...δεν σε νοιάζει καν....γιατί δεν έχουν ποινικές ευθύνες αυτοί που υπογράφουν και παίρνουν τις αποφάσεις για περικοπές και τσιγκουνιές.

Βασικά δε θυμάμαι πόσα εκατομμύρια υπογραφές μάζεψε η Καρυστιανού? 1.3Μ νομίζω? Ναι μόνος μου τα γράφω μόνος μου τα σκέφτομαι....
Σου εγραψα ποιος ειναι ο πρωτος και απολυτα υπευθυνος ρε και μου λες οτι δε μιλαω επι της ουσιας;;; Και καθεσαι και μου αραδιαζεις ιστοριες για νομους περι ευθυνης υπουργων και παπαρια μαντολες. Ναι, να αλλαξει ο νομος περι ευθυνης υπουργων. Και λοιπον; Ποιος σκοτωσε αυτα τα παιδια που δεν υπαρχει λογος να τα πιανουμε στο στομα μας; Κι αν δεν ηταν παιδια θα ειχε μεγαλη διαφορα; Ανθρωπινες ψυχες χαθηκαν. Και ο καθενας απο τους συγγενεις τους τραβαει το γολγοθα του. Θα γυρισουν αν μπει ο Μητσοτακης φυλακη, που δεν εχει ολη την ευθυνη ή ο σταθμαρχης που την εχει;;

Απλα θελεις να βγαλεις το θυμο σου σε ενα φορουμ για πουτανες φωναζοντας για εγκληματιες και δολοφονους; Για πες ρε μαγκα, εσυ ο ευαισθητος που δεν εισαι πλυντηριο του μητσοτακη σαν και μενα, τι επανες ΕΣΥ στην ουσια για το νομο περι ευθυνης υπουργων; Για του σιδηροδρομους; Στην πραξη τι εκανες εσυ ο ευαισθητος και ενεργοποιημενος πολιτης και οχι το πλυντηριο των πολιτικων;

Τιποτα, καθεσαι στην οθονη σου μοστραρεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι και φουσκωνεις απο περηφανια επειδη «την ειπες στο μπαροκ και σου χτυπησαν φιλικα την πλατη κατι ζωα σαν το νιπλη και τη σκοτουλα οτι τον κατουρησες.

Ξερεις τι θα πει εγκλημα; Δολοφονος; Εχεις νομιμες γνωσεις, οχι για να δικασεις αλλα τα «αυτονοητα» τα ξερεις, για πες μου τι θα πει δολοφονος και εγκλημα.

Χτυπα ξυλο να κατσει καμια στραβη σε κανενα γνωστο σου να σηκωσει κανενα με το αμαξι και τρεχα εσυ να τον λες δολοφονο.

Κατινες και αμυαλες κιολας, ζεχνετε κομπλεξ και απωθυμενα και απο λογικη, κουκουτσι.

Και στην τελικη στα παπαρια μου ο μητσοτακης, εσεις εχετε το κομπλεξ αλλα εμας βαφτιζετε πλυντηρια. Σου εγραψα οτι και το μουνοπανο τον τσιπρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και ΔΟΛΟΦΟΝΟ δεν τον αποκαλεσα γιατι απλα δεν ειναι. Αλλο αμελεια, ευθυνη και συνυπαιτιοτητα και αλλο εγκλημα, δολοφονια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.298
Πόντοι
12.756
Hm GIF by MOODMAN

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346
Εσυ εισαι πιο τυχερος, εχεις απειρο χρονο να κανεις 24/7 τον σκατοπουστα.
Σκατοπουστα οσες αναφορές και να κάνεις εγω εδω θα σε γλενταω.
Ανακουφιστρα πακηδων, σε πονάει γιατί ότι λεω για σένα ισχύει στο 100%

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.124
Πόντοι
3.656
Όπου διαβάσεις πουτσα εμφανίζεσαι, δε γαμιεται, δικαίωμα σου τι κανείς με τον κωλο σου, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ.
Πόσο έχουν τα αγγούρια ρε στην Κρήτη
Πρώτο χέρι ρωτάω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Σκατοπουστα οσες αναφορές και να κάνεις εγω εδω θα σε γλενταω.
Ανακουφιστρα πακηδων, σε πονάει γιατί ότι λεω για σένα ισχύει στο 100%
Μπερδευεσαι μπινε, παρακαλα να σου κανω αναφορα, προτιμω να περιφερεις εδω το κουφαρι σου και να καμαρωνουμε την ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ που κουβαλας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσο έχουν τα αγγούρια ρε στην Κρήτη
Πρώτο χέρι ρωτάω
Ποσοτητα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Συγκαληψη λενε ακομα ρε μλκ :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.879
Πόντοι
3.656
Σου εγραψα ποιος ειναι ο πρωτος και απολυτα υπευθυνος ρε και μου λες οτι δε μιλαω επι της ουσιας;;; Και καθεσαι και μου αραδιαζεις ιστοριες για νομους περι ευθυνης υπουργων και παπαρια μαντολες. Ναι, να αλλαξει ο νομος περι ευθυνης υπουργων. Και λοιπον; Ποιος σκοτωσε αυτα τα παιδια που δεν υπαρχει λογος να τα πιανουμε στο στομα μας; Κι αν δεν ηταν παιδια θα ειχε μεγαλη διαφορα; Ανθρωπινες ψυχες χαθηκαν. Και ο καθενας απο τους συγγενεις τους τραβαει το γολγοθα του. Θα γυρισουν αν μπει ο Μητσοτακης φυλακη, που δεν εχει ολη την ευθυνη ή ο σταθμαρχης που την εχει;;

Απλα θελεις να βγαλεις το θυμο σου σε ενα φορουμ για πουτανες φωναζοντας για εγκληματιες και δολοφονους; Για πες ρε μαγκα, εσυ ο ευαισθητος που δεν εισαι πλυντηριο του μητσοτακη σαν και μενα, τι επανες ΕΣΥ στην ουσια για το νομο περι ευθυνης υπουργων; Για του σιδηροδρομους; Στην πραξη τι εκανες εσυ ο ευαισθητος και ενεργοποιημενος πολιτης και οχι το πλυντηριο των πολιτικων;

Τιποτα, καθεσαι στην οθονη σου μοστραρεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι και φουσκωνεις απο περηφανια επειδη «την ειπες στο μπαροκ και σου χτυπησαν φιλικα την πλατη κατι ζωα σαν το νιπλη και τη σκοτουλα οτι τον κατουρησες.

Ξερεις τι θα πει εγκλημα; Δολοφονος; Εχεις νομιμες γνωσεις, οχι για να δικασεις αλλα τα «αυτονοητα» τα ξερεις, για πες μου τι θα πει δολοφονος και εγκλημα.

Χτυπα ξυλο να κατσει καμια στραβη σε κανενα γνωστο σου να σηκωσει κανενα με το αμαξι και τρεχα εσυ να τον λες δολοφονο.

Κατινες και αμυαλες κιολας, ζεχνετε κομπλεξ και απωθυμενα και απο λογικη, κουκουτσι.

Και στην τελικη στα παπαρια μου ο μητσοτακης, εσεις εχετε το κομπλεξ αλλα εμας βαφτιζετε πλυντηρια. Σου εγραψα οτι και το μουνοπανο τον τσιπρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και ΔΟΛΟΦΟΝΟ δεν τον αποκαλεσα γιατι απλα δεν ειναι. Αλλο αμελεια, ευθυνη και συνυπαιτιοτητα και αλλο εγκλημα, δολοφονια.
σιγά τα αίματα....

Εσύ έχεις κολλήσει στον σταθμάρχη ναι αυτός είναι υπεύθυνος προφανώς....αλλά αν ήταν έτσι όπως νομίζεις ότι είναι δεν θα υπήρχαν ούτε κανονισμοί λειτουργίας, ούτε φορείς ελέγχου, ούτε ευρπωπαικές οδηγίες, ούτε πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, ούτε υπουργικές αποφάσεις...ούτε ιεραρχία στις ευθύνες....ούτε μέτρα ασφαλείας ούτε τίποτα....θα πέταγαν έναν μαλάκα στο αεροπλάνο χωρίς τροχούς και ασύρματο και θα του έλεγαν ''προσγείωσε το'' και καλή τύχη.

Δεν το καταλαβαίνει η κεφάλα σου ότι φταίει ο σταθμάρχης αλλά φταίνε και άλλοι 50 από πίσω του που δεν υπήρχαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας? Κάνε λίγο λαικισμό να πούμε αν δεν ήταν παιδιά και αν μπει φυλακή ο μητσοτάκης....τι μπούρδες είναι αυτές? Αν φταίει ο αρμόδιος φταίει....χάρη θα του κάνεις εσύ?????

Ποιο θυμό μου περισσότερο θυμώνεις εσύ και ενδιαφέρεσαι να βγεις από πάνω όπως και να σε χτυπήσουν στην πλάτη και να σου πουν μπράβο..εγώ έχω τσακωθεί με όλους αν ήθελα χτυπήματα στην πλάτη θα τα είχα καλά με όλους...δυό μαλακίες λέμε εδώ σιγά μην κατεβάσω και κόμμα.

Τι έκανα εγώ ο ευαίσθητος...ότι θα έκανε ο οποιοσδήποτε που δεν έχει επιλεκτική αναισθησία όταν πρόκειται για την γαλάζια μαφία...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ. Και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα τους ψήφιζα έναντι άλλων αν δεν είχαν γίνει τα τέμπη. Αλλά εγώ τομάρια που πήγαν να διασύρουν την μάνα των νεκρών παιδιών και έπαιζαν επικοινωνιακά παιχνίδια πάνω από τα αποκαίδια τους δεν θα ψηφίσω. Μπορεί να σε ενοχλεί που εσύ δεν έχεις θέμα να τους ψηφίσεις. Ξύδι που λέει και ο Άλεξ :coffee:

πήγαινε να σου εξηγήσουν τι σημαίνει εγκληματική αμέλεια....κάνε την σύνδεση με την απιστία για την οποία έχουν ερευνηθεί....και μπορεί να καταλάβεις ότι η απιστία οδηγεί στην εγκληματική αμέλεια και αυτή οδηγεί σε θανατηφόρα συμβάντα....χωρίς ο άλλος να είναι ο δολοφόνος ούτε να το κάνει από πρόθεση. Βέβαια αν είσαι υπουργός οι πράξεις σου δεν έχουν αντίκτυπο. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την πολιτική ευθύνη.

Και εγώ δεν σε λέω πλυντήριο λόγω δόλου για την νδ....απλά σου αρέσει να εντάσεσαι στην γαλάζια ομάδα του σάη

δε ξέρω αν αυτό είναι καλύτερο βέβαια :confused::confused::confused:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.532
Πόντοι
506
Ρε τους γαμημενους τους νεοδημοκράτες. Πάντα δρουνε με βαση τη λαϊκή βούληση και το εθνικο συμφερον. Φατε και τιποτα, κάντε καμια ανάθεση, οχι ολα για την πατριδα
Screenshot_2024_0913_223202.png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Γενικά καλύτερα στην Ελλάδα να σταματήσουν εντελώς τα τρένα εκτός από τα εμπορικά .........διότι για να γίνει σωστό δίκτυο χρειάζονται 3500 χλμ κ το κόστος είναι τόσο μεγάλο που καλύτερα να ρίξουμε τα λεφτά σε δρόμους λιμάνια κ αεροδρόμια ...

Τρένα ίσον ξεφτίλα των κυβερνήσεων ...ανύπαρκτο δικτύο....ας γίνουμε πχ σαν το Νίγηρα που δεν εχει

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom