KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.754
- Πόντοι
- 6.166
Είναι σαφέςΑρχηγέ είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Ούτε η σαρδέλα δεν πωλείται 4.20 το κιλό .
Φασολάκια με 1.55 το κιλό , μόνο από το Τσερνομπίλ!
Δεν έχω ιδέαΕγω ειμαι μαζι σου και σου λεω οτι οι αλλοι που σε εμπαιζουν ειναι μεγαλα μουνοπανα και μπαχαλοι.
ΑΛΛΑ πες μου σε παρακαλω....τι ειναι το δροσερο γιαουρτι????????
Αν σε ενδιαφέρει γράψε στην αναζήτηση καλάθι του νοικοκυριού lidl σεπτέμβριος 2023 και θα σου βγει το βίντεοΑυτες οι τιμες ειναι απο μεσα απο τα Lidl ή στους σκουπιδοτενεκεδες με τα ληγμενα που συνηθως ψωνιζεις;
άκουγα έναν στο ραδιόφωνο από τη γερμανία ότι χρειάζονται 35 δις για υποδομές στα τρένα αλλά ο σολτς έδωσε 10, τα κάνουν επιδόματα.Γενικά καλύτερα στην Ελλάδα να σταματήσουν εντελώς τα τρένα εκτός από τα εμπορικά .........διότι για να γίνει σωστό δίκτυο χρειάζονται 3500 χλμ κ το κόστος είναι τόσο μεγάλο που καλύτερα να ρίξουμε τα λεφτά σε δρόμους λιμάνια κ αεροδρόμια ...
Τρένα ίσον ξεφτίλα των κυβερνήσεων ...ανύπαρκτο δικτύο....ας γίνουμε πχ σαν το Νίγηρα που δεν εχει
Aπο Οκτώβριο τουλάχιστον δέκα φορές ήρθα από μαλγαρα κ το μόνο που γλιτώνω είναι τα διόδια Μαλγάρωνάκουγα έναν στο ραδιόφωνο από τη γερμανία ότι χρειάζονται 35 δις για υποδομές στα τρένα αλλά ο σολτς έδωσε 10, τα κάνουν επιδόματα.
έλεγε ότι δεν γίνεται συντήρηση υποδομών,
γι' αυτό φωνάζει ο βαλκάνιος πουτσαράς για τις καθυστερήσεις των τρένων
άλλωστε έπεσε η γέφυρα στη λειψία
εμείς είμαστε μπροστά: έπεσε η γέφυρα στα μάλγαρα, πιο πριν στην κοζάνη,
τεράστιες ουρές διαρκώς (εσύ έρχεσαι από την ανατολή και τη γλιτώνεις)
αυτό γράφει για έκπτωση το eway;Aπο Οκτώβριο τουλάχιστον δέκα φορές ήρθα από μαλγαρα κ το μόνο που γλιτώνω είναι τα διόδια Μαλγάρων
Ελεύθερη διέλευση όταν έρχεσαι από Κατερίνη για Θεσσαλονίκη στα διόδια Μαλγάρων...που πολλές φορές κρασαρει ο δρόμος ...αυτό γράφει για έκπτωση το eway;
είσαι πιο χαζός από τον μέσο χαζό νεοδημοκράτη γιαυτό θέλεις ειδικές εξηγήσεις.Προφανώς saul μας δουλεύεις
Αφενός δεν θα ψηφίζεις λες σε εμένα
Κανέναν που κυβέρνησε την ελλάδα
Και αφετέρου λες στο barock
Ότι θα ψήφιζες νέα δημοκρατία μάλλον αν δεν είχαν γίνει τα τέμπη
Μετά λες μία φορά οτι μπορεί και να ψηφίσεις κασελάκη την άλλη ότι αποκλείεται
Λες επίσης ότι και ο βελόπουλος θα κυβερνούσε καλύτερα από το μητσοτάκη
Όπως και με δούλευες ότι σε πίστευα όταν έλεγες ότι είχες υποσχεθεί στους υπαλλήλους σου αν δεν βγει η νέα δημοκρατία θα τους δώσεις δεν ξέρω τι
Και ότι απλώς έκα
νες πλάκα
Άλλο βέβαια ότι έγινε μετά την 7η 8η;;;; Φορά που το είπα
Δούλεμα δούλεμα
Άλλα πάντα βρίσκεις τα λάθη των άλλων
Και τους επιπλήτεις όπως πρέπει
Είναι δυνατόν να κάνω λάθος και να λέω τα αυγά αυτιά;;
Μαλιστα,ενδιαφερεσαι και για του πουλιου το γαλα?επίσης τι φάση όλο ποστάρεις τιμές από λιντλ για να φανούν πιο φτηνές
γιατί δε βάζεις και από κανέναν ΑΒ
στα λιντλ βλέπεις μόνο κυρά μαρίες που ψάχνουν τις προσφορέςΜαλιστα,ενδιαφερεσαι και για του πουλιου το γαλα?
Στο μεγκα αβ στο ελληνικο παιζουν και φιλιππινέζες υπηρέτριες για τους μερακληδες,στα λιντλ βλέπεις μόνο κυρά μαρίες που ψάχνουν τις προσφορές
το αβ είναι για αρχόντους στα βιολογικά και στο μανάβικο βλέπεις τα καλύτερα μιλφ
τώρα που θα γίνει το πάρκο του ελληνικού εκεί θα μπαίνεις μόνο με φορολογική δήλωση.Στο μεγκα αβ στο ελληνικο παιζουν και φιλιππινέζες υπηρέτριες για τους μερακληδες,
Αμα δεις κανα τυπο με μαυρο γυαλι απ'εξω να κανει τον αδιαφορο,με τιποτα ακουστικα στα αυτια και ασυρματο....ο νιπλης ειναι και τις κουμανταρει....Στο μεγκα αβ στο ελληνικο παιζουν και φιλιππινέζες υπηρέτριες για τους μερακληδες,
ναι βρε το ξέρω,Ελεύθερη διέλευση όταν έρχεσαι από Κατερίνη για Θεσσαλονίκη στα διόδια Μαλγάρων...που πολλές φορές κρασαρει ο δρόμος ...
Θα κλαψουν μανουλες εκει, θα ερημώσει η γλυφάδα θα παραλυσουν οι δρόμοι.τώρα που θα γίνει το πάρκο του ελληνικού εκεί θα μπαίνεις μόνο με φορολογική δήλωση.