troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.948
- Πόντοι
- 5.506
Ρε μαλακα.....Μακελειο??????????
Ρε μαλακα.....Μακελειο??????????
Το Ελληνικό .... είναι η Φιλοθέη των ΝΠ ... όπως οι νοικάρηδες της ΦιλοθέηςΣτο Ελληνικο ρε μαν
Δεν πρεπει να εχω σταματησει ποτε στο Ελληνικό
Περιοχη χωρις νοημα και με τυπους που δεν ειχαν λεφτα να ερθουν πιο κάτω
η Φιλοθεη σε σχεση με το Ελληνικο ειναι σαν να συγκρινεις τα Χαμπτονς με το ΖεφύριΤο Ελληνικό .... είναι η Φιλοθέη των ΝΠ ... όπως οι νοικάρηδες της Φιλοθέης
λένε ότι μένουν στα ΒΠ
έτσι και οι φτωχοί του Ελληνικού , λένε ότι μένουν "παραλία" ... ή στα ΝΠ ...
Πλέμπα ... σαρανταένατακο ...
Η φιλοθέη ... είναι ό,τι είναι στο μανχάταν ... το χάρλεμ ....η Φιλοθεη σε σχεση με το Ελληνικο ειναι σαν να συγκρινεις τα Χαμπτονς με το Ζεφύρι
Δεν ξέρω γιατί εκπλήσσεται ο Κούλης είναι ο ποίο συνεπείς πολιτικός από την αρχή είπε θέλει να φέρει φιλελεύθερες πολιτικές. Το ότι όσοι τον ψήφισαν δεν καταλάβαιναν τι θα σήμαινε αυτό για το πορτοφόλι τους είναι άλλη ιστορία.Πενταπλάσιες τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας στον ευρωπαϊκό Νότο σε σχέση με τις Σκανδιναβικές χώρες και σχεδόν διπλάσιες σε σχέση με την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη εντοπίζει ανάλυση της Eurelectric (είναι η οργάνωση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας ηλεκτρισμού).
Αποκαλυπτική ανάλυση της Eurelectric: Έως και πενταπλάσιες οι τιμές του ρεύματος στον ευρωπαϊκό Νότο, παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης στην ΕΕ
Μετά θα λένε συγνώμη κύριε Κούλη δε θα το ξανακάνουμεΕχει στειλει ή θα στειλει επιστολη ο Κος Μητσοτακης και θα τους σωσει όλους
Μόνο αυτος κάνει κάτι και στελνει επιστολες , ολοι οι αλλοι στ αρχιδια τους
Βιρτς να σκοραρει σημερα(λεβερκουζεν).........
Καταρρέει το κράτοςΑλλη μια μερα αλλη μια ωραια εμπειρια με το τραινακι!!!Να γινουν ολα ιδιωτικα να δουλευουν ρολοι θελουμε!!!
Μη βρίζεις μαν.Νομίζω με εντολή κυ.κουλη όλα θα πάνε πολύ καλά
Σόρρυ μανΜη βρίζεις μαν.