Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.720
- Πόντοι
- 3.656
πάτησα στο λινκ αλλά δεν το βρήκαΥπαρχει οτι συνδυασμος εχεις φανταστει!!
πάτησα στο λινκ αλλά δεν το βρήκαΥπαρχει οτι συνδυασμος εχεις φανταστει!!
Ποιος ασχολείται με αυτο τν μαλακαΣυγκινητικη η προσπαθεια του ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΥ Κλαουντια να πιασει διαλογο με καποιον χωρις να τον ανεβαζουν πουστη και να τον κατεβαζουν μαλακα.....
Το ακούσαμε κ αυτό.. ευφυής η νυφουλα..
Μια σακούλα σκατα έχει μεγαλύτερη αξία απο βλαροκ,ντολμα και χασοδικη μαζί
Θα κοψεις καμία απόδειξη ρε μουνοπανο φοροφυγα ή πάλι χαλασε το ρημαδι και έλα δωσε μου 8€ αντι για 10€ και είμαστε καλά
Ναι γυφτακο μου ναι. Πήγαινε να φας πιτσα τωρα απο Οβελίξ λες και εισαι στο 1997
Βρε αμοιβαδα.. βρε βάρος της κοινωνιας. Εκει που εχω πάει και εχω μεινει εσυ τα βλέπεις μονο στο open tv στις εκπομπές του Δούση. Εκεί που εχω φάει δν τολμας να περάσεις ούτε έξω απο το πεζοδρόμιο.
Που οταν θες να παραγγείλεις απο wolt και efood το μόνο σου κριτήριο ειναι η τυχερή πινιατα!!! Μαλακααα εε μαλακα. Άντε τραβα να βγάλεις κάνα 5€ απο κάνα τουρίστα , γτ είδα εχει προσφορά το Mac Donald's
Μιλησε ο τύπος που για να δειχτει σε πουτανες ότι ξέρει απο Χαλκιδική ξεκινάει με τη φράση " πήγαινε να φας στον Οβελίξ θα χορτάσεις μεγαλη "πιτσα" "
Ουου μωρη ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα
Μιλάει για ευφυΐα η ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα του σαιτ.
Που αν την ρωτήσεις πόσο κάνει 2+2 θα σου πει "χύσε μέσα, δεν πιάνεις παιδί από κωλο έτσι κ αλλιώς"
Ψοφα ΜΩΡΗ Κλαούντια να ξεβρωμισει ο τόπος
Έχουμε το μαδομουνι , έχουμε κ τν Σαούλ που ασχολείται ακόμα με την αναρχιδη ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα..
Ήρωας Σαούλ!! Ηρωας
Αυτός μόνο την σουφρα του ξέρει να γαργαλαει... Έχουμε μπλέξει με αυτιστικό μαλακα που νομίζει ότι είναι δεξιος κ η οικονομική του επιφάνεια είναι ενα σκαλι πιο πάνω από τα Πακια που αφήνει να του σκίσουν την σουφρα
Ποιος ασχολείται με αυτο τν μαλακα
Ποιος ασχολείται με αυτο τν μαλακα
Εργάζεται σκληρά η νυφουλα μας..
Υπάρχει άτομο (που δεν του λείπει κάποιο χρωμόσωμα ) που τα πιστεύει αυτά??
Ενω αν ηταν 20% η μειωση τυπαρα μου και πηγαινε το στυλο 0.64,θα ξεχειλιζανε τα λεφτα απο τις βαλιτσες.....5% μειωση στα προιοντα του καλαθιου του μαθητη
Δηλαδη ενα στυλο 0,80 θα πάει 0.76
Ενα τετραδιο 1.20 θα παει 1.14
Που θα τα παμε τα λεφτα που θα περισσέψουν;Στην UBS της Ελβετίας;Στα νησιά Cayman;;Σε ακίνητα;
Θα ερθουν να προστεθουν στα 0,30 cents μειωσης των διοδίων της Αττικής Οδού.
υγ Εσεις οι ανάλγητοι με τα κλειστα ακινητα,θα τα ριξετε επιτέλους στην αγορά να ΑΝΕΒΟΥΝ... συγγνωμη να πέσουν οι τιμές;;
Τι εννοείται κύριε?Ωχ.......
Bloomberg: Η Ελλάδα αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στη ρυμούλκηση του «Sounion» για αποφυγή οικολογικής καταστροφής - Νέο βίντεο από την επίθεση των Χούθι
Η Ελλάδα έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια ρυμούλκησης του «Sounion», που πλέει ακυβέρνητο στην Ερυθρά Θάλασσα. Το πετρελαιοφόρο δεξαμενόπλοιοwww.newsit.gr