Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• -ιταλι-πρωτο-θεμα-το-δημογραφικο-στην-ελλαδα-δεν-το...υαρ...σμο-της-χωρας-με-λαθρομεταναστεσ-δ...jpg
    -ιταλι-πρωτο-θεμα-το-δημογραφικο-στην-ελλαδα-δεν-το...υαρ...σμο-της-χωρας-με-λαθρομεταναστεσ-δ...jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 15

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Αν ασχολείσαι με τον τουρισμό και έχεις καταφέρει με τρεις μήνες δουλειά να κονομας και να κάθεσαι τους υπόλοιπους εννιά, στείλε πμ να μου πεις πως τα κατάφερες. Γιατί εγώ ασχολούμαι 46 χρόνια με τον τουρισμό και δουλεύω τουλάχιστον 7 μήνες,από τους οποίους τους 6 δεκατρείς τουλάχιστον ώρες την ημέρα, και επιβίωσα τόσα χρόνια μόνο και μονο επειδή σεβάστηκα τον πελάτη μου και δεν διανοήθηκα ποτέ ότι θα τον "μαδησω".
Ταβερνοκαφενειο σε χωριό. 3 μήνες δουλεύει φουλ βγάζει κάνα 60αρι τσέπη και γεια σας

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Αν ασχολείσαι με τον τουρισμό και έχεις καταφέρει με τρεις μήνες δουλειά να κονομας και να κάθεσαι τους υπόλοιπους εννιά, στείλε πμ να μου πεις πως τα κατάφερες. Γιατί εγώ ασχολούμαι 46 χρόνια με τον τουρισμό και δουλεύω τουλάχιστον 7 μήνες,από τους οποίους τους 6 δεκατρείς τουλάχιστον ώρες την ημέρα, και επιβίωσα τόσα χρόνια μόνο και μονο επειδή σεβάστηκα τον πελάτη μου και δεν διανοήθηκα ποτέ ότι θα τον "μαδησω".

Ζάκυνθος ... Σπηλιές Κερί και Ναυάγιο όλες οι βάρκες που έρχονται να σου πουλήσουν φρούτα και παγωμένα ροφήματα

Κουφονήσια ... όλες οι βάρκες που σε μεταφέρουν από παραλία σε παραλία, scuba, κλπ

Κυκλάδες ... van transport και half-day ή μονοήμερες με ιστιοπλοϊκά που φορτώνουν 8-10 άτομα min

Αμέτρητα παραδείγματα ...

Καλά εσύ με τι είδος τουρισμό ασχολείσαι ? Τα παρασιτικά έχουν φουλ κέρδος

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ζάκυνθος ... Σπηλιές Κερί και Ναυάγιο όλες οι βάρκες που έρχονται να σου πουλήσουν φρούτα και παγωμένα ροφήματα

Κουφονήσια ... όλες οι βάρκες που σε μεταφέρουν από παραλία σε παραλία, scuba, κλπ

Κυκλάδες ... van transport και half-day ή μονοήμερες με ιστιοπλοϊκά που φορτώνουν 8-10 άτομα min

Αμέτρητα παραδείγματα ...

Καλά εσύ με τι είδος τουρισμό ασχολείσαι ? Τα παρασιτικά έχουν φουλ κέρδος
Είπες μεγάλη αλήθεια Τα παρασιτικά έχουν φουλ κέρδος. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτή την αγορά και γίνεται του κουτρουλη ο γάμος. Τρανό παράδειγμα τα transfer. Τα γνωστά βανακια δλδ. 40+ ανά άτομο η Κούτση Μαρία νοικιάζει αυτοκίνητα. Καφενεία την είδαν traditional ταβέρνα κλέβουν στην ποσότητα κλέβουν στην εφορία κλέβουν τον πελάτη. Airbnb κάτι στάβλοι ανταγωνίζονται δωμάτια που πληρώνουν φόρους καθαρίστριες και γενικά έχουν υπηρεσίες σωστές. Τρανό παράδειγμα όσο αφορά την εστίαση καφενείο σε χωριό 5 ευρώ η πατάτες 5 ευρώ το εστιατόριο στην λίμνη Κουρνά. 40 ευρώ ένα Polo 30 στην μαύρη το ίδιο Polo η αντίστοιχο. 15 μέρες έμεινα Κρήτη 15 μέρες έτρωγα έξω 15 μέρες δεν είδα ούτε κατανάλωση ούτε κόσμο στα μαγαζιά. Τα παρασιτικά επαγγέλματα και οι μαύρες αγορές φουλ

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.695
Πόντοι
8.346
ρε μλκ αν είναι να κάνω κάμπινγκ με 200 ευρώ παίρνω δικό μου εξοπλισμό πάω τον αράζω σε μια παραλία στην ικαρία με 5 μουνιά και κάνω όργια 10 μέρες

θα πληρώσω για να μείνω στο χώμα? :2funny:
Μη το λες σε μενα μωρε μλκ. Σε αυτούς που τα δίνουν πες το

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Εν τεταξυ τα διόδια Έβρο έως Καλαμάτα είμαι 110 ευρώ πάνε έλα ....ένα εσκορτακι μάς το έφαγε δλδ ο κούκλης κ οι κολλητοί του :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Εν τεταξυ τα διόδια Έβρο έως Καλαμάτα είμαι 110 ευρώ πάνε έλα ....ένα εσκορτακι μάς το έφαγε δλδ ο κούκλης κ οι κολλητοί του :confused:
καλά μαλακα αυτο με τα διοδια δεν εχει ξαναγινει ναπουμε
εμεις αυριο αν μαζευτουμε και χτισουμε διοδια σε ενα σημειο του δρομου δεν θα παιξει κάστανο..

Κατά μήκος της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Αυτοκινητόδρομος Α1) λειτουργούν 11 σταθμοί μετωπικών διοδίων.

Μαλάκα ειναι να τρελένεσαι , σε 500 χλμ 11 σταθμοι :tooth::tooth::tooth::tooth:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.695
Πόντοι
8.346
εμεις αυριο αν μαζευτουμε και χτισουμε διοδια σε ενα σημειο του δρομου δεν θα παιξει κάστανο..

Κατά μήκος της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Αυτοκινητόδρομος Α1) λειτουργούν 11 σταθμοί μετωπικών διοδίων.

Λίγοι είναι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266

Νομίζω Έβρος Καλαμάτα 21 διόδια...,,χάνεις σαράντα λεπτά με τον πομπό ....χωρίς πομπό μπορεί κ 2ωρες

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.173
Πόντοι
6.056

Καθε λιμανι και κηαμος καθε νομός και ενας σταθμος.Πως περνας τελωνειο οταν πας εξωτερικο,ε καπως ετσι για να καταλαβαινεις οτι εισερχεσαι σε αλλη κουλτουρα/πολιτισμο:confused::confused::confused:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
εαν τον τυπο τον ρωτησεις τι ψηφισε, εκει να δεις το γελιο.
Θα σου απαντησει 1,δεν ψηφιζει επειδη ολοι ειναι τομαρια 2.καποιο υποστηριγμα της νουδου οπως νοτοπουλου, κασιδα, νικη... 3. το κομμα του φασιστοτσιπιριπο ή του πουστλεμε.

Εαν θες να γελσεις και να κλαψεις του κανεις ακομα μια ερωτηση . "γιατι;"

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.173
Πόντοι
6.056
εαν τον τυπο τον ρωτησεις τι ψηφισε, εκει να δεις το γελιο.
Θα σου απαντησει 1,δεν ψηφιζει επειδη ολοι ειναι τομαρια 2.καποιο υποστηριγμα της νουδου οπως νοτοπουλου, κασιδα, νικη... 3. το κομμα του φασιστοτσιπιριπο ή του πουστλεμε
Τα μπερδεψες τυπε,αυτη ειναι απο τα λαμπρα,αξια,ηγετικα στελεχη του τσιριζα,ενα διαμαντι της πολιτικης σκηνης,οχι καμια πατσαβουρα:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
υπάρχει βίντεο νοτοπούλου - τσαπανίδου τελικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom