Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 3.656
μη δείτε άνθρωπο εναλλακτικό με σανδάλια και σαλβάρι αμέσως να τον βαφτίσετε τρύπιο
Πως είναι το μουνάκι σου ?
μη δείτε άνθρωπο εναλλακτικό με σανδάλια και σαλβάρι αμέσως να τον βαφτίσετε τρύπιο
Πως είναι το μουνάκι σου ?
δεν πιανετε η Μυκονος στις ξεπουτανιασμενες , ολες εκει ειναι τα τελευταια 2 χρόνιαEχω παει. Και στα 2. Νοεμβριο βεβαια που ειναι πιο ησυχα. Τι να συγκρινεις τωρα; Μονο τους δρομους να δεις θα βαλεις τα κλαματα οπως καταντησαμε την Ελλαδα.
Ολοι σε κοροϊδεύουν τύπε μου. Απλά ο καθένας μέχρι εκεί που.τον παίρνειμόντε κάρλο δεν είναι κωλόμπαρο - μπουζουξίδικο στο μεσόγεια?
Καλά αυτό είναι σίγουρο...βέβαια δεν μπορούν να φτάσουν τις τιμές της μυκόνου...ούτε καν η πάρος...και λογικό είναι...
εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα....ποιος σε κοροιδεύει περισσότερο??? αυτός που σου νοικιάζει 700ε τη μέρα το range στη μύκονο?
ή αυτός που σου νοικιάζει 100ε τη μέρα το fiat muiltipla του 2005 που βρωμάει ψαρίλα και έχει να γίνει service από το 2006?????
η βίλλα στη μύκονο που έχει 20Κ τη βραδυά ή η αποθήκη 30τμ για 2 άτομα που έχει 120ε τη βραδυά????
τα σουβλάκια στυ μύκονο που έχουν 16ε το ένα ή το ''bar restaurant'' στην μέχρι χτες ασήμαντη πάτμο που σου κόβει τον κώλο???
Μυκονο ειχα παει αμεσως οταν απολυθηκα απο φανταρος με ενα φιλο. Σαββατο απογευμα φτασαμε, Κυριακη πρωι ψαχναμε να βρουμε καραβι να φυγουμε, τελικα ειχε καραβι δευτερα πρωι.δεν πιανετε η Μυκονος στις ξεπουτανιασμενες , ολες εκει ειναι τα τελευταια 2 χρόνια
Ποια θα ήταν η σωστή τιμή για να μην είναι κοροιδία?Ολοι σε κοροϊδεύουν τύπε μου. Απλά ο καθένας μέχρι εκεί που.τον παίρνει
Eχω παει. Και στα 2. Νοεμβριο βεβαια που ειναι πιο ησυχα. Τι να συγκρινεις τωρα; Μονο τους δρομους να δεις θα βαλεις τα κλαματα οπως καταντησαμε την Ελλαδα.
έχω και σανδάλια αυτά που ξεπετάγεται το μεγάλο δάχτυλο με σάπιο νύχι και μύκητεςΤο σαλβάρι είναι το νέο μουστάκι
Τι να σου πω ρε τυπε. Δεν νοικιάζω αυτοκίνητα ούτε Airbnb. Ενα αξιοπρεπές διαμέρισμα/δωμάτιο θα μπορούσε πάντως να νοικιάζεται με 100-120€ περίπου το βράδυ. Τώρα αυτά τα βρίσκεις απο 150€ κ πάνωΠοια θα ήταν η σωστή τιμή για να μην είναι κοροιδία?
έχω και σανδάλια αυτά που ξεπετάγεται το μεγάλο δάχτυλο με σάπιο νύχι και μύκητες
Για Μαγιορκα ειχα κανει και κριτικη πριν απο καποια χρονιαΠου να πας και Αύγουστο ... Γαμάει ... για μένα από τα πιο ωραία σημεία της Μεσογειακής Ευρώπης η Μαγιόρκα
αν τα βρίσκεις με 150 είναι καλά...δεν νομίζω ότι η διαφορά είναι τα 30 ευρώ....Τι να σου πω ρε τυπε. Δεν νοικιάζω αυτοκίνητα ούτε Airbnb. Ενα αξιοπρεπές διαμέρισμα/δωμάτιο θα μπορούσε πάντως να νοικιάζεται με 100-120€ περίπου το βράδυ. Τώρα αυτά τα βρίσκεις απο 150€ κ πάνω
γουστάρουν τα γκομενάκια τους λέω ότι είμαι χωμένος στο σύριζα και ότι θα τις βολέψω και κάθονταιΙδανικό για πεσιματική
επι χουντας δηλαδη που ειχες παει εννοειται οτι δεν ειχε πουταναριάΜυκονο ειχα παει αμεσως οταν απολυθηκα απο φανταρος με ενα φιλο. Σαββατο απογευμα φτασαμε, Κυριακη πρωι ψαχναμε να βρουμε καραβι να φυγουμε, τελικα ειχε καραβι δευτερα πρωι.
Μονοεπι χουντας δηλαδη που ειχες παει εννοειται οτι δεν ειχε πουταναριά
δεν ειχε λακουβες να κλεισεις και εφυγες δηλαδη
γουστάρουν τα γκομενάκια τους λέω ότι είμαι χωμένος στο σύριζα και ότι θα τις βολέψω και κάθονται
Ένα παράδειγμα είπα. Προφανώς έχει κ σπίτια με 200 το βράδυ κ 300 , το θέμα είναι αξίζουν??αν τα βρίσκεις με 150 είναι καλά...δεν νομίζω ότι η διαφορά είναι τα 30 ευρώ....
ΜΟΝΟ σε δεξιά γκομενάκια κάνω πεσιματικές τις άλλες με τα ράστα και τις αξύριστες μασχάλες δε τις έχω ούτε για κατούρημαΣε χωμένους και δεξιοί θα κάθονταν
Καλά τώρα και 'σύ, κάθονται και συζητάνε για τουριστικές επιχειρήσεις τα παιδιά χωρίς να έχουν περάσει ούτε απ έξω. Αλλά τα γνωρίζουν όλα γιατί άκουσαν, τους είπαν, έμαθαν. Εσύ ειδικά αν αρχίσεις να τους εξηγείς δε θα τελειώσει η συζήτηση ποτέ, μέχρι "να σε πείσουν" και να παραιτηθεις από την κουβέντα. Φυσικά ετοιμάσου να ακούσεις ότι εκείνοι έχουν χειρότερα ωράρια, 12 μήνες το χρόνο, βγάζουν λιγότερα και είναι πιο τίμιοι, να σου φύγει το κρανίο.Αν ασχολείσαι με τον τουρισμό και έχεις καταφέρει με τρεις μήνες δουλειά να κονομας και να κάθεσαι τους υπόλοιπους εννιά, στείλε πμ να μου πεις πως τα κατάφερες. Γιατί εγώ ασχολούμαι 46 χρόνια με τον τουρισμό και δουλεύω τουλάχιστον 7 μήνες,από τους οποίους τους 6 δεκατρείς τουλάχιστον ώρες την ημέρα, και επιβίωσα τόσα χρόνια μόνο και μονο επειδή σεβάστηκα τον πελάτη μου και δεν διανοήθηκα ποτέ ότι θα τον "μαδησω".