Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.986
- Πόντοι
- 3.506
Μόνο μερικές τύπε ;Σε έπιασε η μαλακία και σένα.....
Το παθαίνεις μερικές φορές....
Ο Άδωνις και ο Σταικούγας είναι η Ελλάδα ρε?
Ούστ μουνόπανο.
Μόνο μερικές τύπε ;Σε έπιασε η μαλακία και σένα.....
Το παθαίνεις μερικές φορές....
Ο Άδωνις και ο Σταικούγας είναι η Ελλάδα ρε?
Ούστ μουνόπανο.
Ναι,γιατί συνήθως τα λες καλά...Μόνο μερικές τύπε ;
Είμαι καθαρός από αλκοόλ τελευταία για αυτόΝαι,γιατί συνήθως τα λες καλά...
Το μνημονιο ερχεται και θα το αναλαβει ο κασε να μας το φορεσει. Ο κουλης δε θα φταιει οπως δεν εφταιγε και ο καραμανληςΔεν τολμανε να κάνουν κουρεμα δεν θα έμενε κωλομπηθροξυλο και στις άλλες τράπεζες
Ίσως γίνει το 2032 με το νέο μνημονιο
ο κασε ειναι υπο διαλυση, συμφωνω οτι επειδη οι μητσοτακηδες ειναι πανουργοι, θα κανουν στην ακρη και θα αφησουν καποιο παρταλι της ψευτο-αριστερας να λουστει την νεα πτωχευσηΤο μνημονιο ερχεται και θα το αναλαβει ο κασε να μας το φορεσει. Ο κουλης δε θα φταιει οπως δεν εφταιγε και ο καραμανλης
Τοχω πάθει κι εγώ με κάτι δάνεια επί χρηματιστήριουδεν ηθελα .. επέμεναν
Τελείωσε ο Κασσελάκης σαν συριζιαοςο κασε ειναι υπο διαλυση, συμφωνω οτι επειδη οι μητσοτακηδες ειναι πανουργοι, θα κανουν στην ακρη και θα αφησουν καποιο παρταλι της ψευτο-αριστερας να λουστει την νεα πτωχευση
Ειναι πουσταρακος γι αυτο!Τελείωσε ο Κασσελάκης σαν συριζιαος
Θα ανοίξει άλλο μαγαζί με συγκεκριμένο κοινό περιξ του 4,5 %
Νέο ποτάμι με πολύ στήριξη απο USA, ασον να υπάρχει σου λέει
Προσωπικά μου είναι πιο συμπαθής και λιγότερο φελλός από την Κουλα
Ειναι πουσταρακος γι αυτο!
Σ λεει τον τρωω απ τον λωκο αλλα το λεει!
Ο Κουλης εχει το υφος που μολις σε αντικρυζει κανει σαν να ζεχνεις!Λεει τι δουλεια εχω εγω με τους πλεμπαιους ρε πουστη μου που τελειωσα Harvard?
Eχουμε F35Αυτα ειναι θεματα που δεν τα καταλαβαίνει ο αλεξ μας.Βατερλό με τις Πανελλαδικές στις Ένοπλες Δυνάμεις! Μείον 500 Αξιωματικοί-Υπαξιωματικοί σε μία μέρα αλλά παραγγείλαμε F-35! - Militaire.gr
Η διαρκής απαξίωση των αξιωματικών των ΕΔ εδώ και τόσα χρόνια είχε σαν αποτέλεσμα τη σημερινή θλιβερή ημέρα της ανακοίνωσης των βάσεων των στρατιωτικών σχολών . Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πέρα από τις εξαιρετικά χαμηλές βάσεις , στη ΣΣΕ από συνολικά 307 θέσεις μπήκαν 77 Ευέλπιδες και στη ΣΜΥ...www.militaire.gr
Γενικως μενει με τη χαρα της διαγραφής πολάκη γιατι βολευει
Αυτα ειναι θεματα που δεν τα καταλαβαίνει ο αλεξ μας.Βατερλό με τις Πανελλαδικές στις Ένοπλες Δυνάμεις! Μείον 500 Αξιωματικοί-Υπαξιωματικοί σε μία μέρα αλλά παραγγείλαμε F-35! - Militaire.gr
Η διαρκής απαξίωση των αξιωματικών των ΕΔ εδώ και τόσα χρόνια είχε σαν αποτέλεσμα τη σημερινή θλιβερή ημέρα της ανακοίνωσης των βάσεων των στρατιωτικών σχολών . Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πέρα από τις εξαιρετικά χαμηλές βάσεις , στη ΣΣΕ από συνολικά 307 θέσεις μπήκαν 77 Ευέλπιδες και στη ΣΜΥ...www.militaire.gr
Γενικως μενει με τη χαρα της διαγραφής πολάκη γιατι βολευει
πουτσα μας , θα κανει εισαγωγη στρατιωτων ο Κουλης απο τα σκλαβοπαζαρα που παει και ψωνιζει
οπως λεει θα ερθουν οι Ινδοι κτλ αφου λειπουν"χέρια"
Αμα σου λειπουν στρατιωτες θα σου κάνει εισαγωγη και καμιά 10.000 τετοιους
θα σου πω μετα εγω αν μας κανει κανεις μαγκιες