KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.938
- Πόντοι
- 6.166
το βουνο οχι βλακα ,αλλα την παραλια την εχουν γεμισει τεραστια ξενοδοχειαΠου να δεις στη Ρόδο τι γίνεται όπως μου είπε φίλος από εκεί, Ελληνικό θα το κάνουν το βουνό οι γαμημενοι.
του δικηγορου πουτσα του...δεν τρωει καρπουζι ,δεν του αρεσει ,του προκαλει κατουρημα στον υπνο,ας παει οσο θελει η φετα!Mας έσωσαν ο δικηγορος και οι αλλοι της νδ που θα τσονταρουν για πάρτυ μας
Βεβαια Εχουν πολλα λεφτα αλλα μην είμαστε και αχαριστοι
Πριν λίγους μηνες ανοιξα λογαριασμό στην Αttica Bank
Τωρα ξαφνικά λέει ο χατζηδακης οτι αμα δε τσονταρει το κρατος θα γίνει κουρεμα. Τοσο καιρο μούγκα.
Το εννοεί η θέλει να δικαιολογήσει άραγε το ξεπουλημα της τραπεζας?
Πραγματικα δεν ξέρουμε ούτε το 1% απο αυτά που μας παιζουν
Και γω αττικα.
Εδινε παραπανω σε προθεσμιακές, ισως αυτο ηταν το τυράκι ..
Δηλαδη μας εσωσε παλι ο χατζηδάκης.
Τωρα δεν υπαρχει εγγυηση καταθεσεων μεχρι 100κ?Και γω αττικα.
Εδινε παραπανω σε προθεσμιακές, ισως αυτο ηταν το τυράκι ..
Δηλαδη μας εσωσε παλι ο χατζηδάκης.
Τι σκατα τρωει μονο σανο?του δικηγορου πουτσα του...δεν τρωει καρπουζι ,δεν του αρεσει ,του προκαλει κατουρημα στον υπνο,ας παει οσο θελει η φετα!
Τι σκατα τρωει μονο σανο?
Ετσι λεει στο σάιτ της. Οτι οι καταθεσεις τις καλύπτονται απο το ΤΕΚΕΤωρα δεν υπαρχει εγγυηση καταθεσεων μεχρι 100κ?
Α ρε λεχριτες
Από πού επαιρνε τα συριζοδάνεια ο Καλογρίτσας?Συν ότι τα ριξανε στο συριζα για την κακη λειτουργια της τραπεζας και τωρα το παίζουν και σωτήρες
Mαλλον το τομαρι της προσπαθει να σωσει καταρχάς. Και να βολέψει αυτούς που θα την αγορασουνΑπό πού επαιρνε τα συριζοδάνεια ο Καλογρίτσας?
Ναι, ο Συριζα κατεστρεψε την Αττικης και η ΝΔ προσπαθει να τη σωσει.
Σε τι εχεις απορία?
Εμένα στα παπάρια μου να πάρουν και το μισό Αιγαίο...πάω διακοπές μόνο Ιόνιο...Ρε τύποι εσείς που λέτε για τους κωλοτουρκους (γιατί κωλοτουρκοι είναι)
Θα πάτε να πολεμήσετε αύριο , η θα στείλετε τς παιδιά σας ;
Επίσης αν επεκτείνουμε στα 12 νμ τα Δωδεκανησα φτάνουν μέχρι την Τουρκία. Αυτοί με τα πλοία τους δεν έχουν δικαίωμα πλοήγησης ;
Ότι είναι μουνοπανα είναι , αλλα μαγκιά τους, γιατί έχουν στρατηγική σαν κράτος και την κρατούν σε βάθος δεκαετιών. Όταν διώχνανε τους Έλληνες της Πόλης εμείς κρατούσαμε αυτούς της Θράκης
καλύτερα να πας Ασία. Γαμας σίγουρα , σου έρχεται πιο φτηνά και δεν κανεις πλούσιους τους χωριάτεςΕμένα στα παπάρια μου να πάρουν και το μισό Αιγαίο...πάω διακοπές μόνο Ιόνιο...
Έχω τον μισό Καστό...καλύτερα να πας Ασία. Γαμας σίγουρα , σου έρχεται πιο φτηνά και δεν κανεις πλούσιους τους χωριάτες
Από πού επαιρνε τα συριζοδάνεια ο Καλογρίτσας?
Σε τι εχεις απορία?
Πρωτα θα δουμε να πηγαινουν οι αδωνιδες, τα σταικουρια κ τα παιδια τους στον πολεμο κ μετα θα παμε κ εμεις.Ρε τύποι εσείς που λέτε για τους κωλοτουρκους (γιατί κωλοτουρκοι είναι)
Θα πάτε να πολεμήσετε αύριο , η θα στείλετε τς παιδιά σας ;
Επίσης αν επεκτείνουμε στα 12 νμ τα Δωδεκανησα φτάνουν μέχρι την Τουρκία. Αυτοί με τα πλοία τους δεν έχουν δικαίωμα πλοήγησης ;
Ότι είναι μουνοπανα είναι , αλλα μαγκιά τους, γιατί έχουν στρατηγική σαν κράτος και την κρατούν σε βάθος δεκαετιών. Όταν διώχνανε τους Έλληνες της Πόλης εμείς κρατούσαμε αυτούς της Θράκης
Πουτσα σου ρε συ ,μην ασχολείσαι... αφού δε σου αρέσει η Αττικής..Από πού επαιρνε τα συριζοδάνεια ο Καλογρίτσας?
Σε τι εχεις απορία?