celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.638
- Πόντοι
- 6.056
Φλερταρεις επικινδυνα με ιγκνορθα το ξαναγραψω.....ευρωεκλογες ακυρο και για εθνικες θα κρινω τι και πως
Φλερταρεις επικινδυνα με ιγκνορθα το ξαναγραψω.....ευρωεκλογες ακυρο και για εθνικες θα κρινω τι και πως
το λευκο οχι το ακυροΡε παιδία τον Σλοβάκο ΠΘ γιατί τον έφαγαν? Ο Κυριάκος είναι σοκαρισμένος λέει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άκυρο πάει υπέρ του πρώτου. Κακή επιλογή.
Ρε παιδία τον Σλοβάκο ΠΘ γιατί τον έφαγαν? Ο Κυριάκος είναι σοκαρισμένος λέει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άκυρο πάει υπέρ του πρώτου. Κακή επιλογή.
το λευκο οχι το ακυρο
ουτε να ψηφιζουν δεν ξερουν λες ; ...
ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ξαναβαλε Αλβανο στην λισταΚύριε θεματοφύλακα.
Να με συγχωρείτε που σας διακόπτω την παρτίδα γκρινιάρη με τα άλλα παιδάκια, αλλά έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την ψηφοφορία.
ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ξαναβαλε Αλβανο στην λιστα
θα πληρωσωΑν πληρώσεις το παράβολό του, τον ξαναβάζω. Αλλιώς θα πάρετε και αυτός και εσύ, τα καμπανάκια από το θυμιατό μου.
Λευκο και ακυρο ειναι το ιδιοτο λευκο οχι το ακυρο
ωπ λαθος μουΛευκο και ακυρο ειναι το ιδιο
Δεν υπαρχει περιπτωσηωπ λαθος μου
ΔΕΝ πειραζει ακυρο θα ριξω και παλι
θα πληρωσω
Kριμα,θα παιξουμε και μονοπολη μετα και θελω να ειμαι συγκεντρωμενοςΚύριε θεματοφύλακα.
Να με συγχωρείτε που σας διακόπτω την παρτίδα γκρινιάρη με τα άλλα παιδάκια, αλλά έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την ψηφοφορία.
καλα.....θα πληρωσω με λεφτα Χαρτοπολεμου αυτα που δινει σε αυτους που χρωσταει ειναι λετζιτΕίναι 1.500, 00 ακατέβατα. Αν σκέφτεσαι ανταλλαγή με το Σάξο υπολόγιζε επιπλέον 500 ευρώ για τα έξοδα ανακύκλωσης.
Τετοια θα βαλεις στο φακελο για να θεωρηθει ακυρο?Μην ειναι λευκα μονο γιατι θα πανε υπερ του πρωτου κομματοςκαλα.....θα πληρωσω με λεφτα Χαρτοπολεμου αυτα που δινει σε αυτους που χρωσταει ειναι λετζιτ
Αυτοι έπρεπε ακόμη πιο πολύ να είναι ΚΚΕ.....δλδ τι να ψηφίσω ο μισθωτός Έλληνας των 800 ευρώ; Μητσοτάκη;;Mα με παρεξηγησες,επειδη ανεφερες διαφορες κατηγοριες επαγγελματων και παρελειψες τους μισθωτους,γι αυτο ρωτησα