athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
λαστιχα εβαλα πριν λιγο καιρο....Aντιπροσφορα,τα τελη ,επομενο σερβις και καινουρια λαστιχα για να μη φυγουν απο το μαντρι
λαστιχα εβαλα πριν λιγο καιρο....Aντιπροσφορα,τα τελη ,επομενο σερβις και καινουρια λαστιχα για να μη φυγουν απο το μαντρι
Την πατησες δεν το αλλαζει το σαξο ο αθηνεζος, βαζω στη προσφορα και καινουρια εξατμιση μπουρι, και θα μας ψηφιζουν και τα παιδια τουΤα βλέπω και κάνω ρειζ
προσφορά αντικατάσταση με καινούρια leasing της επιλογής τους πληρωμένα για 2 χρόνια με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τις επόμενες εθνικές
ΑΝ πάρει πούλο ο γαλάζιος αλ καπόνε στις ευρωεκλογές
Διευκρίνισε το "πούλος".Τα βλέπω και κάνω ρειζ
προσφορά αντικατάσταση με καινούρια leasing της επιλογής τους πληρωμένα για 2 χρόνια με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τις επόμενες εθνικές
ΑΝ πάρει πούλο ο γαλάζιος αλ καπόνε στις ευρωεκλογές
ναι καλά μόλις του φέρω το κλειδί από ολοκαίνουρια κούτα A CLASS με plug in hybrid και 160 άλογα που χλιμιντρίζουνΤην πατησες δεν το αλλαζει το σαξο ο αθηνεζος, βαζω στη προσφορα και καινουρια εξατμιση μπουρι, και θα μας ψηφιζουν και τα παιδια του
δεν έχω αριθμό αλλά φανεί από τις αντιδράσεις του πορδοσάλτεΔιευκρίνισε το "πούλος".
Όρια???
Την ξαναπατησες ,ως γνησιος βαζελος μισει τη μερσεντες...ναι καλά μόλις του φέρω το κλειδί από ολοκαίνουρια κούτα A CLASS με plug in hybrid και 160 άλογα που χλιμιντρίζουν
θα σου πω εγώ για πότε θα πετάξει το σάξο από το σούνιο
Την ξαναπατησες ,ως γνησιος βαζελος μισει τη μερσεντες...
Δεν υπάρχει ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.ευρωεκλογες ΔΕΝ ψηφιζω για εθνικες παρατηρω και θα δω...
εννοω ακυρο οσες φορες δεν ψηφισα Ν.Δ. εριξα ακυροΔεν υπάρχει ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ = 70% ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΔ , αντί για 100% .
Για σπάσιμο .... ψήφισε ΒΕΛΟ ή ΚΚΕ ;;;
Ακίνητα: Πάνω από 12 χρόνια δουλειάς για την αγορά σπιτιού 60 τ.μ. στην Αθήνα [γραφήματα] | in.gr
Τι αποκαλύπτει έρευνα της CPSwww.in.gr
Ο Ανδρεας Λοβερδος παντως ειπε οτι προβλεπει οτι στα επομενα 2 με 3 χρονια, θα σκασει η φουσκα των ακινητων, και να προσεχουν οι ενδιαφερομενοι τι δανεια θα παρουν και τι χρηματα θα διαθεσουν για αγορα κατοικιας.
Τότε στείλε και σε μένα ένα χιλιάρικακι ρε σουρουκλεμε αφού είσαι απλας...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΟΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ
Eσυ δεν εισαι νεοδημοκρατηςΤότε στείλε και σε μένα ένα χιλιάρικακι ρε σουρουκλεμε αφού είσαι απλας...