Συμφωνούμε απόλυταΔηλαδή όταν αυτοί που διαδηλωνουν ορμάνε στα ΜΑΤ, τους πετάνε αντικείμενα, ξύλα, και τους επιτίθενται, οι μπατσοι θα κάθονται να τους κοιτούν;
Αν υπάρχει κάποιος που δεν χωνεύει την μπατσαρία αυτος είμαι εγώ, αλλά όταν του επιτιθεσαι ρισκάρεις να σου ανταποδώσει.
Άλλο αμα σου επιτεθεί αυτος πρώτος χωρίς λόγο, ετσι; Είναι άλλη περίπτωση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Ποιος ειναι ρε τυπε ο επιδοματακιας? Πες μου γιατι εγω ξερω ανθρωπους στον κυκλο μου που εγιναν επιδοματακιδες να βαλουν 40 ευρω βενζινη το 3μηνο.Για να σου απαντήσω και στα 2 που έγραψες ταυτόχρονα.
Συγκρίνω νδ και ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτοί είναι ο δικομματισμός. Αν ήταν νδ ΠΑΣΟΚ η ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ θα σύγκρινα αυτούς.
Η ΝΔ μείωσε κατά πολύ λίγο την φόρο εισοδήματος των εταιρειών στο 22% και τον φόρο των μερισμάτων από 10% σε 5%.
Θεσπίσανε τις εισφορές του εφκα σε 120 ευρώ (τώρα 150) για τα πρώτα 5 χρόνια της επιχειρηματικότητας (αν και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ίσχυε και με ΣΥΡΙΖΑ)
Τώρα όλα αυτά δεν έχουν σημασία αν μια εταιρεία ΦΥΤΟΖΩΕΙ γιατί αν είναι ίσα βάρκα νερά προφανώς και σε γαμάει η ακρίβεια που ήρθε και σιδέρωσε τα πάντα. Εγώ προφανώς για να μετράω την μείωση φορολογίας είμαι θετικός.
Αλλά εγώ δεν εξετάζω την νδ τι έκανε...αφού δεν θα την ψηφίσω έτσι και αλλιώς. Και 15% να πάει την φορολογία εγώ δεν τους γουστάρω επειδή είναι αλήτες.
Γιατί να θέλω τον ΣΥΡΙΖΑ όμως που θα με θεωρήσει πλούσιο και θα δουλεύω εγώ για να ταΐζει τους επιδοματάκιδες. Σε ξανα ρωτάω....θα ερχόταν ο επιδοματάκιας να δουλεέυει όλη μέρα όλη τη βδομάδα για 15Κ το χρόνο?
Δλδ το 19 επαψαν να υπαρχουν επιδοματακιδες του 15?
Μακαρι να εισαι θετικος αλλα δεν νομιζω. Κατι κανεις λαθος στους υπολογισμους σου τυπε.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί τύπε τι σου χρειάζεται να ξέρεις τι θα ψηφίσω? Για να ξεκινήσει μια συζήτηση τύπου ''ναι άλλοι και αυτός είναι gtp γιατί έκανε αυτό''?Μα εγω ο ίδιος αναφέρω ότι ο Τσίπρας έστειλε τα ΜΑΤ και στις Πρεσπες και παντού σε όλη την Ελλάδα.
Νομίζεις έχω καμια κάψα να μην τα παραδεχτώ;
Αν ήθελες ανταλλαγή απόψεων θα έλεγες και τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις, έτσι για το παλμαρε ρε παιδί μου. Να έχουμε και να δούμε καμια εναλλακτική να συζητήσουμε και να συγκρίνουμε.
Δεν έχω όρεξη για τέτοια....από σύριζα και νδ θα ψήφιζα πιο εύκολα μια συγκυβέρνηση ''βαρουφακοβελοπουλοτζημεροκκε και σια''
εννοείται ότι δε θα ψήφιζα ποτέ τους ναζί ούτε την πασοκάρα
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Ό,τι σου χρειάζεται κι εσένα τυπε, να μου λες τα στραβά του ΣΥΡΙΖΑ, λες και φέρω εγώ ευθύνη γι'αυτά, ή οτι τα υποστηρίζω όπως και δήποτε.Γιατί τύπε τι σου χρειάζεται να ξέρεις τι θα ψηφίσω? Για να ξεκινήσει μια συζήτηση τύπου ''ναι άλλοι και αυτός είναι gtp γιατί έκανε αυτό''?
Εννοείται δεν συμφωνω 100% με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλίμονο δηλαδή, σκεπτόμενοι άνθρωποι είμαστε.
Όπως και δεν θα κάτσω να απολογηθώ όμως.
Δικαωμα σου, αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν ίσως και να γινόταν πραγματικότητα.Δεν έχω όρεξη για τέτοια....από σύριζα και νδ θα ψήφιζα πιο εύκολα μια συγκυβέρνηση ''βαρουφακοβελοπουλοτζημεροκκε και σια''
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 3.656
Τώρα είναι χειρότερα....τώρα ο φτωχός έχει γίνει 10 φορές φτωχότερος...και περιμένει το market pass να παει να πάρει φέτα και ψωμί. Μην γυρνάμε την συζήτηση ρε τυπε πίσω...είπαμε τώρα είναι χειρώτερα.Ποιος ειναι ρε τυπε ο επιδοματακιας? Πες μου γιατι εγω ξερω ανθρωπους στον κυκλο μου που εγιναν επιδοματακιδες να βαλουν 40 ευρω βενζινη το 3μηνο.
Δλδ το 19 επαψαν να υπαρχουν επιδοματακιδες του 15?
Μακαρι να εισαι θετικος αλλα δεν νομιζω. Κατι κανεις λαθος στους υπολογισμους σου τυπε.
Εγώ ήξερα κάτι επιδοματάκιδες το 15-16 που ερχόντουσαν...δούλευαν 3 μήνες το χρόνο....και μετά καταγγελία σύμβασης...ταμείο ανεργίας....επίδομα για σπίτια, καύσιμα, παπαράσημα που έπαιρναν...έβγαζαν αυτοί που σου λέω περίπου 600 με 650 το μήνα από αυτά. Δούλευαν και μαύρα 2-3 μέρες τη βδομάδα και τους έβγαινε περίπου 800 ευρώ το μήνα.
Έχει μεγάλη διαφορά από το να σου μένουν 15Κ το χρόνο δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Γιατί κάνω λάθος ρε τύπε? Για να είμαι θετικός κάτι κάνω σωστά θα έλεγα
Σου έκανα πολλά σχόλια απάντησες περιληπτικά Δεν πειράζειΤύπε για να συνοψίσω....ψηφίζω μόνο με ιδεολογικά κριτήρια. Είμαι υπέρ της πολυφωνίας στη βουλή και κατά όσων έχουν κυβερνήσει και αποδεδειγμένα είναι εγκληματίες και απατεώνες.
Τώρα τελευταία έχω βάλει δύο θέματα
Το ένα για την ασφάλεια των σχολικών εκδρομών
Έγραψα αναλυτικά για αυτο
Δεν περίμενα από τους κομματικούς εγκάθετους αφού δεν υπάρχει κομματική γραμμή να μου απαντήσουν
Αλλά και εσύ κουβέντα
Το δεύτερο
Ότι τώρα που δεν υπάρχει κόβιντ
Θα επανέλθει το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας
Που θα περιορίσει τις παροχές
Παρά τις εξαγγελίες των μεγάλων κομμάτων
Δεν ξέρω με τι και πόσες εξαιρέσεις
Κανένας πολιτικός είτε από τους μικρούς είτε από τους μεγάλους Δεν το λέει ούτε το σχολιάζει
Ούτε και εδώ όλοι οι κομματικοί εγκάθετοι αλλά ούτε και εσύ
Οι υποτιθέμενοι κομματικοι παπαγάλοι λοιπόν Σαούλ βάζουν και θέματα που δεν τα βάζουν τα κόμματα τους
Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν
Με πολλά θέματα
Με το πιο κύριο την προσωπική διαφορά που όταν την έβαλα
Κανένας δεν μίλαγε για αυτήν
Και εδώ η με βρίζανε η κάναν πλάκα
Και μετά από ενάμιση μήνα αναδείχθηκε σαν κύριο θέμα
Και όλοι άρχισαν να το συζητάνε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Θυμισε μου τι θα ψηφισεις τύπεΟι ξοφλημενοι τουρκοι, ο αρρωστος ερντο, ο εγκλωβισμενος ερντο
Κοιμηθειτε μπραβοκουλακια αλλα που και που αλλαζετε πλευρό.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ δεν ρωτάω τι ψηφίζει ο καθένας ρε τύπε...τα κόμματα κρίνω.Ό,τι σου χρειάζεται κι εσένα τυπε, να μου λες τα στραβά του ΣΥΡΙΖΑ, λες και φέρω εγώ ευθύνη γι'αυτά, ή οτι τα υποστηρίζω όπως και δήποτε.
Εννοείται δεν συμφωνω 100% με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλίμονο δηλαδή, σκεπτόμενοι άνθρωποι είμαστε.
Όπως και δεν θα κάτσω να απολογηθώ όμως.
Δικαωμα σου, αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν ίσως και να γινόταν πραγματικότητα.
Όταν πάνω στην κρίση του κόμματος εσύ μου λες άποψη τύπου ''ε μωρέ πέταξαν και ένα δακρυγόνο στο ειρηνοδικείο που έπαιρναν τα σπίτια των φτωχών λογικά θα τους επιτέθηκαν''
Τι απάντηση περιμένεις?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 3.656
Ρε τύπε δεν μπορώ να απαντήσω σε όλο το σεντόνι ένα ένα...σου είπα επιγραμματικά τι πιστεύω.Σου έκανα πολλά σχόλια απάντησες περιληπτικά Δεν πειράζει
Τώρα τελευταία έχω βάλει δύο θέματα
Το ένα για την ασφάλεια των σχολικών εκδρομών
Έγραψα αναλυτικά για αυτο
Δεν περίμενα από τους κομματικούς εγκάθετους αφού δεν υπάρχει κομματική γραμμή να μου απαντήσουν
Αλλά και εσύ κουβέντα
Το δεύτερο
Ότι τώρα που δεν υπάρχει κόβιντ
Θα επανέλθει το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας
Που θα περιορίσει τις παροχές
Παρά τις εξαγγελίες των μεγάλων κομμάτων
Δεν ξέρω με τι και πόσες εξαιρέσεις
Κανένας πολιτικός είτε από τους μικρούς είτε από τους μεγάλους Δεν το λέει ούτε το σχολιάζει
Ούτε και εδώ όλοι οι κομματικοί εγκάθετοι αλλά ούτε και εσύ
Οι υποτιθέμενοι κομματικοι παπαγάλοι λοιπόν Σαούλ βάζουν και θέματα που δεν τα βάζουν τα κόμματα τους
Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν
Με πολλά θέματα
Με το πιο κύριο την προσωπική διαφορά που όταν την έβαλα
Κανένας δεν μίλαγε για αυτήν
Και εδώ η με βρίζανε η κάναν πλάκα
Και μετά από ενάμιση μήνα αναδείχθηκε σαν κύριο θέμα
Και όλοι άρχισαν να το συζητάνε
Για τους συνταξιούχους έχεις δίκιοΈχεις δίκιο τύπε...λογικά αυτοί που έχαναν τα σπίτια τους στο ειρηνοδικείο ήταν μπαχαλάκιδες και επιτέθηκαν στα θηρία συριζοματ μαζί και με τους δικηγόρους τους...που μετά πήγαιναν στην ασφάλεια και έκαναν αγωγές με το τσουβάλι...
Με λίγα λόγια μας λες ότι όταν τα ματ ρίχνουν ξύλο με ΣΥΡΙΖΑ είναι επίθεση των μπαχαλάκιδων...
όταν δέρνουν με νδ είναι κωλόμπατσοι πάντα...
να σου θυμίσω και ότι ο Αλέκος έστελνε τα ματ να δείρουν τις γριές και τους γέρους που είχαν διαδηλώσει για τις μειώσεις στις συντάξεις? Να σου διηγηθώ ένα πραγματικό περιστατικό που ήμουν μπροστά : Πήγε ένας από τη διμοιρία στα γερόντια ( στο Σύνταγμα) και τους είπε επί λέξη : "σας παρακαλώ να φύγετε γιατί έχουμε εντολή να σας χτυπήσουμε και δεν θέλουμε να το κάνουμε''
Είναι άλλη περίπτωση ξεκάθαρα
Για τα ειρηνοδικεία στο Ειρηνοδικείο Αθηνών
Είχα πάει πολλές φορές
Όλες τις φορές που πήγα
Ποτέ δεν έπεσε δακρυγόνο
Ούτε επιτέθηκαν ματ σε διαδηλωτές
Περισσότερο οι διαδηλωτές επιτίθονται φραστικά στα κοράκια
Για να μη συμμετέχουν στη διαδικασία
Και τα κοράκια δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία
Αλλά μπορούσε οποιοσδήποτε να στείλει γραπτή προσφορά χωρίς να είναι στη διαδικασία πράγμα που γινόταν
Και έτσι χανόντουσαν σπίτια και πρώτες κατοικίες αντίθετα με ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Και έχω βάλει και εδώ στοιχεία
Αλλά επειδή δεν μπορούσε να γίνει πλήρως η διαδικασία
Αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ και έκανε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στα συμβολαιογραφεία
Τότε αστυνομικοί φύλαγαν τα συμβολαιογραφεία
Και εκεί είχα πάει λίγες φορές και δεν είχα δει ούτε τότε
Δακρυγόνα
Επίσης είχε γίνει ο νόμος για το όσους αντιδρούν στους πλειστηριασμούς να συλλαμβάνονται
Εγώ προσωπικά δεν είδα καμία σύλληψη όπως ισχυρίζεται ο Λαφαζάνης και ο στρατούλης
Στα ειρηνοδικεία τις πιο οργανωμένες αντιδράσεις
Της είχε το κόμμα του Καζάκη
Μετά συλλογικότητες όπως πλειστηριασμοί στοπ και λοιπά
Μετά οπαδοί του Λαφαζάνη και του στρατούλη οι οποίοι πάντα σχεδόν ήταν εκεί όπως και ένας άλλος από τη λαϊκή συμμαχία που δεν θυμάμαι το όνομά του
Νομίζω ο Λεουτσάκος
Όπως και μερικές φορές όχι πάντα ήταν και η Κωνσταντοπούλου και μερικοί οπαδοί της
Ποτέ δεν είδα οργανωμένους του ΣΥΡΙΖΑ του ΠΑΣΟΚ της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΚΚΕ να συμμετάσχουν
Τελευταία τροποποίηση:
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Ολως τυχαίως βέβαια μου λες εμένα τα στραβά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμαμαι π.χ να μου έχεις απαντήσει, και να μου πεις κάτι στραβό για τη ΝΔ. Αυτά στους NΔες τα λες. Άρα έχεις εμμονές, να λες σε αυτούς που θα ψηφίσουν ένα κόμμα, τα στραβά αυτού του κόμματος.Εγώ δεν ρωτάω τι ψηφίζει ο καθένας ρε τύπε...τα κόμματα κρίνω.
Βγάζοντας την ουρίτσα σου απέξω ως προς τι θα ψηφίσεις εσύ.
Δεν είπα λογικά, είπα ότι έτσι έγινε. Για πράγματα που είχαν συμβεί λέω, οχι με υποθέσεις. Κι έτσι έγινε δηλαδή. Δεν θα αλλάξουμε την πραγματικότητα.Όταν πάνω στην κρίση του κόμματος εσύ μου λες άποψη τύπου ''ε μωρέ πέταξαν και ένα δακρυγόνο στο ειρηνοδικείο που έπαιρναν τα σπίτια των φτωχών λογικά θα τους επιτέθηκαν''
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κανενα μπραβο πότε θα πειτε?ρε τι μαυρογιαλούροι είναι τούτοι ?
άντε παραμονή εκλογών θα πιάσετε και τη μαρφίν
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Θα υπολογίσεις τα έσοδα σου αλλά και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΟΥ ΈΞΟΔΑ.Τώρα είναι χειρότερα....τώρα ο φτωχός έχει γίνει 10 φορές φτωχότερος...και περιμένει το market pass να παει να πάρει φέτα και ψωμί. Μην γυρνάμε την συζήτηση ρε τυπε πίσω...είπαμε τώρα είναι χειρώτερα.
Εγώ ήξερα κάτι επιδοματάκιδες το 15-16 που ερχόντουσαν...δούλευαν 3 μήνες το χρόνο....και μετά καταγγελία σύμβασης...ταμείο ανεργίας....επίδομα για σπίτια, καύσιμα, παπαράσημα που έπαιρναν...έβγαζαν αυτοί που σου λέω περίπου 600 με 650 το μήνα από αυτά. Δούλευαν και μαύρα 2-3 μέρες τη βδομάδα και τους έβγαινε περίπου 800 ευρώ το μήνα.
Έχει μεγάλη διαφορά από το να σου μένουν 15Κ το χρόνο δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Γιατί κάνω λάθος ρε τύπε? Για να είμαι θετικός κάτι κάνω σωστά θα έλεγα
Τοτε ελα να μου πεις εαν εισαι θετικος και εαν εισαι καλυτερα με το ταμειο σου το 19-22 σε σχεση με το 15- 19.
Βεβαια απο την αλλη μπορει να εισαι στην κατηγορια Βαρδη και να εισαι κατα πολυ θετικος οποτε οκ.
Κανενα μπραβο πότε θα πειτε?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 3.656
Ρε τύπε...δε φταίω εγώ που μερικοί έχετε δηλώσει ανοιχτά τι ψηφίζετε.....τώρα 100 φορές έχω πει για τα σκατά της νέας δημοκρατίας....τι θες να μου πεις ότι μεροληπτώ κιόλας?Ολως τυχαίως βέβαια μου λες εμένα τα στραβά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμαμαι π.χ να μου έχεις απαντήσει, και να μου πεις κάτι στραβό για τη ΝΔ. Αυτά στους NΔες τα λες. Άρα έχεις εμμονές, να λες σε αυτούς που θα ψηφίσουν ένα κόμμα, τα στραβά αυτού του κόμματος.
Βγάζοντας την ουρίτσα σου απέξω ως προς τι θα ψηφίσεις εσύ.
Δεν είπα λογικά, είπα ότι έτσι έγινε. Για πράγματα που είχαν συμβεί λέω, οχι με υποθέσεις. Κι έτσι έγινε δηλαδή. Δεν θα αλλάξουμε την πραγματικότητα.
Τι να πάει να πει εμμονές? Σε ένα φόρουμ ήμαστε που λέμε τη γνώμη μας...σιγά μη μας βάλετε και φίμωτρο επειδή είπαμε κακό για το κόμμα...
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 3.656
Ναι γιατί από αυτόν που δεν βγάζει τίποτα μέχρι τον Βαρδή δεν υπάρχουν ενδιάμεσα....Θα υπολογίσεις τα έσοδα σου αλλά και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΟΥ ΈΞΟΔΑ.
Τοτε ελα να μου πεις εαν εισαι θετικος και εαν εισαι καλυτερα με το ταμειο σου το 19-22 σε σχεση με το 15- 19.
Βεβαια απο την αλλη μπορει να εισαι στην κατηγορια Βαρδη και να εισαι κατα πολυ θετικος οποτε οκ.
Εγώ θετικός ήμουν και το 15 και το 19 και τώρα. Τι σημασία έχει? Δεν είναι όλοι το ίδιο και δεν σκευτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Παραδείγματα όπως σου είπα πριν είναι το 90% των μικρών επιχειρήσεων.
Εντάξει απάντησε στα δύοΡε τύπε δεν μπορώ να απαντήσω σε όλο το σεντόνι ένα ένα...σου είπα επιγραμματικά τι πιστεύω.
Για την ασφάλεια των σχολικών εκδρομών Γιατί αν γίνει κάτι μετά εκ των υστέρων κριτική είναι εύκολη τώρα είναι δύσκολη
Και για την επαναφορά του συμφώνου δημοσιονομικής σταθερότητας
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε δηλώνουμε ανοιχτά επειδή έτσι γουστάρουμε, δηλαδή και είμαστε ανώνυμα προφιλ εδώ μέσα, και θα κρύβουμε τι ψηφιζουμε; Πόσο κότα μπορεί να είναι κάποιος δηλαδή για να μην το παραδεχτει.Ρε τύπε...δε φταίω εγώ που μερικοί έχετε δηλώσει ανοιχτά τι ψηφίζετε.....τώρα 100 φορές έχω πει για τα σκατά της νέας δημοκρατίας....τι θες να μου πεις ότι μεροληπτώ κιόλας?
Εγώ π.χ δηλώνω ανοιχτά τι ψηφίζω σε όποιον με ρωτήσει ακομη κι έξω.
Εδώ μέσα θα κολλούσα νομίζεις;
Δεν μεροληπτείς προς τους άλλους, προς τον εαυτό σου όμως; ΦΟΥΛ.
Ίσα ίσα τυπε, είναι η χαρά της Δημοκρατίας να λέμε τα κακώς κείμενα κάθε κόμματος.Τι να πάει να πει εμμονές? Σε ένα φόρουμ ήμαστε που λέμε τη γνώμη μας...σιγά μη μας βάλετε και φίμωτρο επειδή είπαμε κακό για το κόμμα...
Βέβαια να λέμε και οι ίδιοι ποιο κόμμα είναι αυτό που θα ψηφίσουμε, ώστε να ανταλλάζουμε απόψεις και να κάνουμε πιο ανοιχτό και γόνιμο διάλογο.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.897
- Πόντοι
- 3.656
Επίσης ρε τύπε...προφανώς και υπολογίζεις τα προσωπικά σου έξοδα...πως θα ζήσεις? Εκτός αν έχεις 3 πολυκατοικίες που εισπράξεις μισθώματα.
Όταν λέμε συν εννοούμε να ζήσεις και να βάλεις και για επανεπένδυση...τι κανείς βγάζεις 10 φράγκα και τα χαλάς όλα κατευθείαν?
Αλλά για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι...πολλά από τα προσωπικά έξοδα περνιούνται...πχ πετρέλαια, σταθερές κινητά, αγορές, leasing κτλπ.
Όταν λέμε συν εννοούμε να ζήσεις και να βάλεις και για επανεπένδυση...τι κανείς βγάζεις 10 φράγκα και τα χαλάς όλα κατευθείαν?
Αλλά για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι...πολλά από τα προσωπικά έξοδα περνιούνται...πχ πετρέλαια, σταθερές κινητά, αγορές, leasing κτλπ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις