★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε, θα με κάνεις τώρα να γίνω Daima703, δηλαδή θα μου πεις τώρα για το δημοψήφισμα.Τύπε δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ....στην αρχή γιατί θεωρούσα ότι εν θα πάνε πουθενά και από το 15 και μετά καλύτερα να μου κοπεί η πούτσα. Όχι δεν τους θεωρώ καθόλου φιλολαϊκό κόμμα. Τους θεωρώ απαταιώνες και κοροϊδεύουν τον λαό στο έπακρο.
Μετά από αυτό παραιτήθηκε, σου είπε, "εγω αυτός είμαι κυβέρνησα 6 μήνες, με είδες, σου δίνω την ευκαιρία να με κρίνεις όπως γουστάρεις και να με διωξεις".
Να σε ρωτησω και κατι, μιας και λες οτι δεν ειναι καθόλου φιλολαϊκο κομμα. Πως εξηγείς οτι στις λεγόμενες, εργατικές λαϊκές γειτονιές, ο ΣΥΡΙΖΑ τις κέρδισε ολες το 2019. Δηλαδή ρε παιδι μου θελω να σου πω, οτι αυτοι οι 100αδες χιλιαδες άνθρωποι, κατι ειδαν, δεν ψηφίζεις καποιον που σε εξαθλιωνει όπως αφήνεις να εννοηθεί.
Τώρα μην μου πεις ότι τους βόλεψε όλους στο δημόσιο, δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Τυπε, πες μου ένα κόμμα που δεν έχει πλούσιους βουλευτές, ο Βαρουφάκης, ο Κουτσούμπας, θεωρείς ότι είναι φτωχαδακια;Πήραν τις ελπίδες και την δυστυχία του φτωχού και την εκμεταλευτηκαν για να παίρνουν την βουλευτική αποζημίωση. Ούτε με σφαίρες....και οι αριστεροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο πλούσιοι από τους βουλευτές της νδ. Το ίδιο ισχύει για τον Αλέξη και για τον κάθε Αλέξη κατα γη γνώμη μου.
Κι εξαλλου, δεν το καταλαβαίνω αυτο, απο ποτε ενας Αριστερος δεν μπορει να εχει λεφτά και περιουσία;
Αυτες είναι αντιλήψεις περασμένων δεκαετιών.
Για παράδειγμα, για μια υποτιθέμενη βίλα του Τσίπρα στο Σούνιο ότι είχε αγοράσει με μαύρα λεφτά, βγήκαν όλα τα φιλοκυβερνητικα κανάλια στα κάγκελα. Δηλαδή ρε πουστη μου, έχεις τον Μητσοτάκη που έχει 40 ακίνητα και ασχολείσαι με μια δήθεν βίλα του Τσίπρα που τελικά αποδείχθηκε φιάσκο όλη αυτή η ιστορία;
Καλά χειρότερα δεν πάει, οι τύποι έχουν χτυπήσει φεγγάρι.Δεν ψηφίζω για να φύγει η νδ αν είναι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ..θεωρώ ότι θα δούμε τα ίδια και χειρότερα.