Δεν παίζεις με τους ειδικούς τύπε...
μόλις βγαίνει κάποια βρώμα για την κυβερνησάρα μας σπεύδει να επιληφθεί του θέματος ο δικηγόρος της κυβέρνησης με στοιχεία, πίνακες και copy paste άρθρα
Είναι μεγάλο κείμενο αν δεν θέλεις ή οποιοσδήποτε Δεν θέλει ας μην το διαβάσει
1 Είσαι ειδική περίπτωση και το εννοώ
Δεν νομίζω από αυτούς που γράφουν εδώ να υπάρχει άλλος που δεν υποστηρίζει Χούντα η Κασιδιάρη όπως εσύ, και να κάνει κριτική και στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία
Βέβαια με ποσοστά 20 80
2 στην κοινωνία και εδώ υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία και άλλοι που υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και όπως εσύ κανέναν από τους δύο
Φυσιολογικό είναι όσοι υποστηρίζουν με Νέα Δημοκρατία να γράφουμε υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και όσοι δεν την υποστηρίζουνε να γράφουνε κατά
Βεβαίως κάποιοι γράφουνε και εναντίον αν χρειάζεται των κομμάτων τους τις λίγες φορές που χρειάζεται
Εγώ νομίζω ότι αυτό γίνεται μόνο από τη μία πλευρά
Αν θέλεις γράψε ονόματα και από τις δύο πλευρές που το κάνουν αυτό
Αν οι πρώτοι είναι δικηγόροι της Κυβέρνησης οι δεύτεροι είναι εισαγγελείς και εναντίον της Κυβέρνησης
3 είτε εισαγγελείς είτε δικηγόροι είναι καλύτερα να γράφουνε με στοιχεία και πίνακες
Κυρίως αν είναι συγκεντρωτικοι
Και όχι από κομματικά έντυπα
Παρά να διαλέγουν επιλεκτικά μεμονωμένα στοιχεία που τους βολεύουν
4 την προηγούμενη ώρα μέτρησα σε αυτό το νήμα
Από Τα χίλια τελευταία μηνύματα
Ποσα ήταν υπέρ της κυβέρνησης και πόσα κατά
373 κατά
122 υπέρ
Βάλε + - 10 Γιατί μερικά είχα αμφιβολία πού να τα κατατάξω
Πολλοι λοιπόν περισσότεροι είναι εισαγγελείς και κατάκουληδες
Παρά συνήγοροι και μπράβο κουληδες
5 ενώ συνήθως είσαι υπέρ των επιχειρημάτων άσχετα αν διαφωνούμε ή όχι
Μερικές φορές μάλλον για εσωτερική κατανάλωση και μάλλον για να γίνεις περισσότερο συμπαθής στους άλλους
Μπαίνεις στον πειρασμό και δημοσιεύεις μηνύματα με σκοπό την απαξίωση του πολιτικού αντιπάλου
6 στο πλαίσιο του δεν δέχεσαι τα μεγάλα κόμματα
Κατά καιρούς μου έχεις γράψει ότι δεν δέχεσαι και πολλά άλλα
Στατιστικές στοιχεία γκάλοπ
Επίσημες ανακοινώσεις καπιταλισμό νομίζω και κομμουνισμό αν κάνω λάθος στο τελευταίο συγχώρεσέ με
7 στο πλαίσιο που δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο κόμμα που ψηφίζεις μπορείς και κάνεις κριτική αλλά δεν μπορούμε να σου κάνουμε ενεργητική κριτική σε αυτά που πιστεύεις
Που τα λέει το κόμμα που πιστεύεις
Όχι τι δεν ς αρέσει
Όχι τι λάθη που κάνουν τα άλλα κόμματα
Αλλά αν αυτά που λέει το κόμμα που ψηφίζεις είναι καλύτερα από αυτά που κατακρίνεις
8 σε συνέχεια από τα 2 παραπάνω
Η κριτική προς οποιαδήποτε κυβέρνηση και οποιαδήποτε κόμμα γίνεται από τις εξής κατηγορίες
8α κάποιους προφανώς υπαλλήλους κομμάτων ή που έχουν πολύ μεγάλο όφελος από αυτά
8β κάποιους που πιστεύουν στην ιδεολογία τους
8γ κάποιους που αρνούνται τα πάντα
8δ κάποιος που είναι και οι πιο ύπουλοι κατά τη γνώμη μου που ενώ πιστεύουνε σε άλλα Δεν το λένε και κάνουν κριτική
Στο τελευταίο να γίνω πιο συγκεκριμένος
Εγώ που είμαι κατά του κομμουνισμού δεν θα ψήφιζα ΚΚΕ
Όποιος και να ήταν αρχηγός
Αν όμως ήμουνα σαν τους ύπουλους που αναφέρω
Θα έκανα κριτική στον κουτσούμπα για το τι κάνει
Όχι για το αν είναι ή όχι κομμουνιστής
Στο πλαίσιο αυτό
Πιθανοι κομμουνιστές συνομιλητές
Η και φασίστες
Χωρίς να λένε τίποτα για τις πραγματικές τους πεποιθήσεις
Να κάνουν κριτική στη Νέα Δημοκρατία ή και στο ΣΥΡΙΖΑ για τις πράξεις τους που θα την έκαναν ότι και να έκαναν αυτά τα κόμματα όποιος και να ήταν ο αρχηγός τους
Ενώ θα έπρεπε να δηλώσουν την ιδεολογία τους
Και η συζήτηση με αυτούς τους συνομιλητές να είναι πάνω στην ιδεολογία τους