H καθημερινοτητα μας τυπε.
Εξω επικρατει ενα ΧΑΟΣ σε ολα.
Πριν 1 μηνα περιπου χρειαστηκε να καλεσω την αστυνομια. 15 λεπτα αναμονη να το σηκωσουν. Περιμενα στο σημειο τουλαχιστον 50 λεπτα δεν φανηκε κανεις.
Ενα απλο παραδειγμα καθημερινοτητας. Ο λογος που τους καλεσα ηταν στα ορια του χαβαλε. Μου μπηκε ενα μουνοπανο στην μυτη, πουλαγε εξυπναδα και του λεω περιμενε θα σε φτιαξω εγω τωρα. Θα περασουμε το ΣΚ στο αυτόφωρο.
Εαν ηταν ποιο σοβαρος ο λογος? Κανεις δεν μου εγγυατε οτι θα ειναι καλυτερα με καποιον αλλον απλα σου εφερα ενα παραδειγμα καθημερινότητας.
Υπαρχει δικαιοσυνη?
Βια στα σχολεια, Στην ροδο πηγαν οι μαγκες και τα εσπασαν στην UBER και αλλα πολλα....
Τύπε μου, ας πούμε καλύτερα τα πράγματα με το όνομά τους.
Κατά 80%, οικονομικά είναι τα κριτήρια που θα ψηφίσεις τώρα, όπως εγώ, όπως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Δεν είναι ταμπού.
Το 2019 η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ηταν πολυ καλύτερα από ο,τι είναι σήμερα. Και τι εννοω "πολύ καλύτερα" , στο τέλος του μήνα σου έμεναν περισσότερα χρήματα απ οτι σου μένουν σήμερα.
Αυτό διαπιστώνω από τον κύκλο μου, από τον κόσμο που μιλάω, αυτό διαπιστώνω κι από την δική μου τσέπη.
Όταν τα οικονομικά σου στενεύουν, νιώθεις την ανάγκη να εκδικηθείς την εκάστοτε κυβέρνηση.
Το 2019 ο κόσμος δεν τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ "λόγω φορολογικής αφαίμαξης" όπως μας λένε πολλοί, άλλοι ηταν οι λόγοι. Δεν ήταν οικονομικοι οι λογοι, διοτι πολυ απλα ο κόσμος ήταν πολύ καλύτερα το 2019 από το 2014. Μπορούμε να πούμε σήμερα το ίδιο για το 2023 σε σύγκριση με το 2019; Οχι.
(Τώρα αν κάτι Motor oil βγάζουν πολλά δις υπερκερδη, αδιάφορο για την τσέπη μας, αυτοι έχουν χρήματα να ζήσουν 100 ζωές ξυνοντας τα μπαλάκια τους)
Η συνωμοσιακή προπαγάνδα που πούλησαν τα ΜΜΕ ηταν στα καλύτερα της τότε. Αυτά έκαψαν την προηγούμενη κυβέρνηση.
Φαντάσου, ακόμη και σήμερα, σε ο,τι σκάνδαλο της σημερινης κυβέρνησης ακούμε, ακολουθεί είδηση για τον κακό Συριζα.