dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Τώρα συνεννοηθήκαμε.Εγώ πιστεύω τον πρωθυπουργό εσύ να μην τον πιστεύεις
Την κραταω αυτη την απάντηση ΜΠΟΥΛΗ. Καλα θα κανεις να το θυμασαι την επομενη φορα.
Τώρα συνεννοηθήκαμε.Εγώ πιστεύω τον πρωθυπουργό εσύ να μην τον πιστεύεις
Τύπε θα μας τρελάνεις ?
Από τα 17 δις ταμειακά διαθέσιμα το 2021 πετάξαμε στα 40 ?
Μετράς και τα 33 με΄σα της Κομισιόν το 2020 για την ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας ? από τα οποία 33 θα πρέπει να επιστρέψουμε τα 10 ?
Για βάλε πηγή για τα 40 γιατί δεν το βρίσκω
Σου απαντησε τυπε.Εγώ πιστεύω τον πρωθυπουργό εσύ να μην τον πιστεύεις
Άσε τι λέει στα λόγια ... μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι και ο Πάπας ... χαρτί υπάρχει ? έστω 3μήνου ή απολογισμός 2022 ?Συνέντευξη τύπου του Μητσοτάκη
Ερωτηθείς για τα ταμειακά αποθέματα, ανέφερε ότι σήμερα ανέρχονται σε 39 δισ. ευρώ, ενώ τόνισε πως «δεν θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα περήφανος ο κ. Τσίπρας γι’ αυτό το “μαξιλάρι”, που προήλθε από λυσσαλέα φορολόγηση και καταναγκαστικά από τους δανειστές». «Σήμερα εμείς έχουμε σημαντικά ταμειακά αποθέματα τα οποία μας επιτρέπουν να βγαίνουμε στις αγορές όποτε το επιλέγουμε και ουσιαστικά κανείς να μη θεωρεί ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είναι πρόβλημα» τόνισε και σημείωσε ότι αυτά τα σχεδόν 40 δισ. δεν είναι αποτέλεσμα υπερφορολόγησης της παραγωγικής οικονομίας.
Σου απαντησε τυπε.
Πολλα ζητας....!Μπορεί να πιστεύει ότι και ο Μπρους Τζενερ θα γεννήσει, δε μου λέει κάτι ... χαρτί περιμένω να ποστάρει ... γιατί η "αριστεία" μιλάει με ντοκουμέντα
Γράψε μου που αναφέρεται με στοιχεία το μαξιλαράκι του ΣΥΡΙΖΑ να βρω και το αντίστοιχο της Νέας Δημοκρατίας με τα αντίστοιχα στοιχείαΆσε τι λέει στα λόγια ... μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι και ο Πάπας ... χαρτί υπάρχει ? έστω 3μήνου ή απολογισμός 2022 ?
Για να σε προλάβω ... μήπως ο ηγέτης μετράει και τα εκταμιευμένα από Κομισιόν ? Που προς το παρόν δεν είναι πολλά ....
Γράψε μου που αναφέρεται με στοιχεία το μαξιλαράκι του ΣΥΡΙΖΑ να βρω και το αντίστοιχο της Νέας Δημοκρατίας με τα αντίστοιχα στοιχεία
Πιστεύομαι αυτα που λεει ο ΣΥΡΙΖΑ.Γράψε μου που αναφέρεται με στοιχεία το μαξιλαράκι του ΣΥΡΙΖΑ να βρω και το αντίστοιχο της Νέας Δημοκρατίας με τα αντίστοιχα στοιχεία
ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΑΤΟΥΡΟΚΟΤΑ.Στο μεταξύ .... περιμένω το Χλεχλερκ .... να μας πει .... ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΕΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΕΚΠΑ ;
Αν όχι .... τα βιβλία ανατομικής που είχε .... και ποιό άτλαντα έδινε η σχολή .... αν πει και το βιβλίο κνς ....
Αν θέλει να είναι λάρτζ .... τα βάζει και φωτογραφίες !
Μη βάζει μόνο το λαπτοπ από τα βλακ φράϊντεϊ .....
Το ξέρουμε ρε ΖΑΒΛΑΜΑ οτι πίστεψες πως θα σκίσουν τα μνημόνια, θα στείλουν μπακ τη μανταμ Μέρκελ και θα χτυπάνε τους ζουρνάδες για να χορεύουν οι αγορές.Πιστεύομαι αυτα που λεει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σκασε τωρα
Για να σε διευκολύνω μην χαθείς εντελώς στο ιντερνετ, ψάξε στον ΟΔΔΗΧ. Θα βρεις για όποια περίοδο θες μέχρι Σεπτέμβρη 2022Γράψε μου που αναφέρεται με στοιχεία το μαξιλαράκι του ΣΥΡΙΖΑ να βρω και το αντίστοιχο της Νέας Δημοκρατίας με τα αντίστοιχα στοιχεία
Βρε χαζούλι, στην ηλικία που είσαι, δεν βαρέθηκες;Γράψε μου που αναφέρεται με στοιχεία το μαξιλαράκι του ΣΥΡΙΖΑ να βρω και το αντίστοιχο της Νέας Δημοκρατίας με τα αντίστοιχα στοιχεία
Ελα τυπε Ντολμα τρελη προσφορα!!!Εγώ πιστεύω τον πρωθυπουργό εσύ να μην τον πιστεύεις
Ο Μωυσής με 2 λοατκι υπουργούς κ πασοκ το μισό υπουργικό συμβούλιο έχει προσπεράσει από αριστερά τον αλε6η..Α ρε κούλη πασοκούλη, και σε είχαμε προειδοποιήσει κάποιοι για τα κομμούνια που έβαλες στην κυβέρνηση. Δεν πειράζει λούσου τα τώρα και γίνε ρόμπα. Το κακό είναι ότι θα μας φορέσεις πάλι το τσιπροκομμούνι με τη βλακεία και την αριστερίλα σου...
Τάκης Θεοδωρικάκος: Από την ΚΝΕ στην... «αυλή» του Κυριάκου - ΤΟ ΒΗΜΑ
Η Αλέκα Παπαρήγα, πρώην γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, όταν στο παρελθόν της έλεγαν για πρόσωπα που είχαν περάσει από τις τάξεις του κόμματος και μετά έκαναν στροφή και μεταπηδούσαν στα αστικά σχήματα,www.tovima.gr
μετά την μαλακία που είπε η πιο σωστά την ελεύθερη σκέψη του θα κάνει λίγες μέρες να εμφανιστεί...Ελα τυπε Ντολμα τρελη προσφορα!!!
Lidl - Μείον 5 ευρώ για αγορές 35€ και άνω την Τριτη 31/1 (μέσω της εφαρμογής Lidl Plus) - Lagonika.gr
Σημαντικό ποσοστό έκπτωσης, ουσιαστικά φτάνει στο 14% αν αγοράσεις ακριβώς 35 ευρώ. Προσοχή εξαιρούνται κάποια προϊόντα όπως καπνικα, βρεφικές τροφές;www.lagonika.gr
Τρεχα να στοκαρεις χαλασμενη γαλοπουλα!!!
Αν ισχύουν αυτά που έβγαλε στη φόρα το μέγκα κλάφτα χαράλαμπε. Είναι ικανοί να χάσουν από ό,τι χειρότερο εμφανίστηκε ποτέ στη χώρα. Αυτά έχουν οι αριστερίλες.Ο Μωυσής με 2 λοατκι υπουργούς κ πασοκ το μισό υπουργικό συμβούλιο έχει προσπεράσει από αριστερά τον αλε6η..
Eρωτηση οι προηγουμενοι που τους πιασανε με τη γιδα στη πλατη ηταν και αυτοι Πασοκοαριστεροι;Αν ισχύουν αυτά που έβγαλε στη φόρα το μέγκα κλάφτα χαράλαμπε. Είναι ικανοί να χάσουν από ό,τι χειρότερο εμφανίστηκε ποτέ στη χώρα. Αυτά έχουν οι αριστερίλες.