Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Τι γιατί ρε άσχετε που πετάς παπαριές

Γιατί καταρχάς όλοι οι οίκοι αξιολόγησης ανταγωνίζονται και πληρώνονται για κάθε αξιολόγηση αλλιώς δεν έχουν έσοδα.

Δεύτερον, η αναβάθμιση στηρίζεται στην πρόβλεψη για χαμηλότερο χρέος το '23 & '24 σε 180% που αμα δεν συμβεί μάντεψε τι θα γίνει ... θα ξαναπέσει σε ΒΒ.

Και τρίτον, τυράκι για να γίνει αυτή η αξιολόγηση ήταν η μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Και πως έγινε η μείωση αυτή ? Πουλώντας οι τράπεζες σε πακέτα, δάνεια και ακίνητα σε ξένα funds & asset managers, αξίας άνω των 2 δις € !
Κοινώς μειώθηκε το αποθεματικό περιουσίας ιθαγενών και ιδρυμάτων για να πάμε από ΒΒ σε ΒΒ+

Εσύ βέβαια που δεν καταλαβαίνεις τίποτα από αυτά, χαίρεσαι και χειροκροτάς.

Ασχολήσου καλύτερα με το υαλουρονικό και που να πατήσεις τις ενέσεις στη μούρη
Τύπε μου με το να είσαι επιθετικός δεν αποκτάς δίκιο.
Ειδικά όταν ακολουθούν αδύναμα επιχειρήματα.
Ο Leclerc ρώτησε γιατί τώρα έχουμε απανωτές αναβαθμίσεις.
Απάντησες:
1. Γιατί οι οίκοι πληρώνονται για τις αξιολογήσεις. Ε, τι ήθελες; Να δουλεύουν τζάμπα; Και πριν και τώρα πληρώνονται, μόνο που τώρα τα πράγματα στην οικονομία πηγαίνουν καλύτερα και έχουμε αναβαθμίσεις.
2. Η αναβάθμιση στηρίζεται σε πρόβλεψη. Ναι εδώ συμφωνούμε. Μετά απο αξιολόγηση κάποιων οικονομικών στοιχείων. Εκτέλεση προϋπολογισμού, ελλείματα, εκτιμώμενη ανάπτυξη, είσπραξη φόρων και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Και βάση αυτών θεωρούν οτι η οικονομία θα πάει καλύτερα.
Εκτός αν υποστηρίζεις οτι την πρόβλεψη την κάνουν τίποτα μπαρμπάδες έξω από πρακτορεία ΟΠΑΠ που παίζουν ΚΙΝΟ Τότε διαφωνούμε.
3. Εδώ μισο-συμφωνούμε. Ναι, η μείωση των μη εξυπηρετούμενων είναι κρίσιμο μέγεθος, αλλά ούτε είναι "άνω των 2 δις" ούτε "μειώθηκε το αποθεματικό περιουσίας ιθαγενών" (τι είναι πάλι αυτό; Μάλλον εννοείς περιουσία.).
Κατ' αρχήν η μείωση των μη εξυπηρετούμενων είναι πάνω από 80 δις€. Γι' αυτό είναι μεγάλο θέμα. Αν ήταν της τάξεως των 2 δις με έναν ΕΝΦΙΑ μίας χρονιάς θα σπατσάραμε.
Κατά δεύτερον οι ιθαγενείς -προτιμώ να τους λέω πολίτες- δεν ζημιώθηκαν επειδή έχασαν περιουσία, αλλά επειδή με τους φόρους τους ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι τράπεζες. Καλώς ή κακώς δόθηκαν πολλά δάνεια. Σε πολίτες που έχασαν εισόδημα και δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν και σε λαμόγια που ποτέ δεν είχαν πρόθεση να το κάνουν. Οι τράπεζες βρέθηκαν με ένα βουνό δάνεια που οι μισοί δανειολήπτες δεν μπορούσαν/ήθελαν να αποπληρώσουν. Να τα βγάλουν μαζικά στο σφυρί δεν μπορούσαν γιατί θα υπήρχε κοινωνικό πρόβλημα (σιγά μην τους ένοιαζε) και οι αξίες θα έπιαναν πάτο (τους τσουρούφλαγε). Παράλληλα δεν μπορούσαν να μειώσουν μαζικά την οφειλή σε αυτούς που δεν πλήρωναν γιατί θα σταματούσαν να πληρώνουν και οι άλλοι μισοί (Ο λεγόμενος ηθικός κίνδυνος). Αρα είχαμε μια κατάσταση που οι δανειολήπτες επι 15 χρόνια έμεναν σε σπίτια που δεν ήταν δικά τους, χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο ή δόση και οι τράπεζες να φυτοζωούν χωρίς να μπορούν να χρηματοδοτήσουν την οικονομία. Οπότε με τα funds δόθηκε μια λύση. Πουλήθηκαν τα δάνεια σε χαμηλότερη τιμή (ας πούμε στο 30%) και εξυγιάνθηκαν οι ισολογισμοί των τραπεζών οπότε μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους (και οι μετοχές τους να πηγαίνουν σφαίρα για όσους μας ενδιαφέρει). Η διαπραγμάτευση του δανειολήπτη θα γίνει με το fund που δεν έχει οροφή το 100% όπως η τράπεζα αλλά το 30%. Και 60% να πάρει έχει διπλασιάσει το κεφάλαιό του. Αυτά φυσικά αν δεν υπάρχει άλλη περιουσία και η αδυναμία ολικής εξόφλησης είναι πραγματική. Αν υπάρχει περιουσία τότε το fund θα το κυνηγήσει. Και καλά θα κάνει λέω εγώ μια και μιλάμε για μπαταξή από επιλογή.
Αρα κανένα "αποθεματικό περιουσίας ιθαγενών (?)" δεν χάθηκε. Χάνεις κάτι που έχεις πληρώσει και στο παίρνουν. Οχι κάτι που χρωστάς και δεν ήταν ποτέ δικό σου.
Την ζημία την γράψαμε εμείς οι φορολογούμενοι που ΔΕΝ πήραμε δάνειο και πληρώσαμε τα γαμησιάτικα των τραπεζών και των στελεχών τους που δίνανε δάνεια σε όποιον περνούσε την πόρτα του υποκαταστήματος για να πάρουν μεγάλο ετήσιο μπόνους.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Προσωπικά τους γράφω στ'αρχιδια μου αυτούς τους πίνακες, δεν τους θεωρώ καν άξιους λόγου.
Τον έβαλα μόνο και μονο ως απάντηση στον άλλον που χοροπηδουσε απο την χαρα του οτι επι ΣΎΡΙΖΑ είχαμε συνεχως υποβαθμίσεις απο τους οίκους, όπως έλεγε.
Να μην τους γράφεις στα αρχίδια σου.
Το αξιόχρεο της χώρας επηρεάζει τη ζωή σου περισσότερο από ότι υπολογίζεις.
Ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας παίζει το επιτόκιο που δανείζεσαι.
1% να κάνει μόνο διαφορά, σε σύνολο χρέους 200δις είναι 2 δις. Τον χρόνο.
Αυτά τα 2 δις δεν θα βγουν από την εργασία του Τσίπρα ή του Μητσοτάκη.
Από τους δικούς σου και τους δικούς μου φόρους θα βγουν.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
και οι μετοχές τους να πηγαίνουν σφαίρα για όσους μας ενδιαφέρει
Θα συμφωνήσω με την πλειονότητα αυτών που γράφεις στο ποστ.
Υπήρχε και μπόλικος κόσμος που είχε μετοχές τραπεζών ως επένδυση, που τις ειχε πληρώσει και του τις πήραν.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Τα positive και τα stable δεν ειναι αυτο που νομιζεις.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθανεται οτι η οικονομικη πολιτικη του ηταν επιτυχης δεν χρειαζεται να κανει τιποτε αλλο ,απλα να υποσχεθει οτι θα ξαναγυρισουμε στις πολιτικες 2015-2018.
Τι λες θα υπαρξει τετοια προεκλογικη καμπανια?
Ξεχνάμε.
Εχουν περάσει μόλις 7 χρόνια και συζητάμε με τους φίλους μας τους Συριζαίους για αξιολογήσεις BB+ και προοπτικές positive ή stable!!!
Αυτες είναι ΄ συζητήσεις νηφάλιες και τεχνοκρατικές που μόνο τώρα που επιστρέφει η κανονικότητα γίνονται.
Το 2015 που επικρατούσε η παλαβή αριστερά μαζί με το ακροδεξιό συνεταιράκι η κουβέντα ήταν για "το χρέος είναι παράνομο, μη νόμιμο, απεχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο."
Θυμάστε την "Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους";
Ω ρε Παναγίτσα μου από τι γλυτώσαμε!

• Like
Αντιδράσεις: barock

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Θα συμφωνήσω με την πλειονότητα αυτών που γράφεις στο ποστ.
Υπήρχε και μπόλικος κόσμος που είχε μετοχές τραπεζών ως επένδυση, που τις ειχε πληρώσει και του τις πήραν.
Γάμησέ τα!
Δήθεν σιγουριά για τους περισσότερους μια οι τράπεζες ιστορικά διατηρούσαν την αξία τους.
Που να ήξεραν τα μπαρμπάδια που ακουμπούσαν το εφάπαξ οτι θα γίνονταν ταπετσαρία.
Και ακόμη χειρότερα γι αυτούς που συμμετείχαν στις ανακαιφαλαιοποιήσεις για να 'σώσουν' το κεφάλαιό τους.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Τύπε μου με το να είσαι επιθετικός δεν αποκτάς δίκιο.
Ειδικά όταν ακολουθούν αδύναμα επιχειρήματα.
Ο Leclerc ρώτησε γιατί τώρα έχουμε απανωτές αναβαθμίσεις.
Απάντησες:
1. Γιατί οι οίκοι πληρώνονται για τις αξιολογήσεις. Ε, τι ήθελες; Να δουλεύουν τζάμπα; Και πριν και τώρα πληρώνονται, μόνο που τώρα τα πράγματα στην οικονομία πηγαίνουν καλύτερα και έχουμε αναβαθμίσεις.
2. Η αναβάθμιση στηρίζεται σε πρόβλεψη. Ναι εδώ συμφωνούμε. Μετά απο αξιολόγηση κάποιων οικονομικών στοιχείων. Εκτέλεση προϋπολογισμού, ελλείματα, εκτιμώμενη ανάπτυξη, είσπραξη φόρων και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Και βάση αυτών θεωρούν οτι η οικονομία θα πάει καλύτερα.
Εκτός αν υποστηρίζεις οτι την πρόβλεψη την κάνουν τίποτα μπαρμπάδες έξω από πρακτορεία ΟΠΑΠ που παίζουν ΚΙΝΟ Τότε διαφωνούμε.
3. Εδώ μισο-συμφωνούμε. Ναι, η μείωση των μη εξυπηρετούμενων είναι κρίσιμο μέγεθος, αλλά ούτε είναι "άνω των 2 δις" ούτε "μειώθηκε το αποθεματικό περιουσίας ιθαγενών" (τι είναι πάλι αυτό; Μάλλον εννοείς περιουσία.).
Κατ' αρχήν η μείωση των μη εξυπηρετούμενων είναι πάνω από 80 δις€. Γι' αυτό είναι μεγάλο θέμα. Αν ήταν της τάξεως των 2 δις με έναν ΕΝΦΙΑ μίας χρονιάς θα σπατσάραμε.
Κατά δεύτερον οι ιθαγενείς -προτιμώ να τους λέω πολίτες- δεν ζημιώθηκαν επειδή έχασαν περιουσία, αλλά επειδή με τους φόρους τους ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι τράπεζες. Καλώς ή κακώς δόθηκαν πολλά δάνεια. Σε πολίτες που έχασαν εισόδημα και δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν και σε λαμόγια που ποτέ δεν είχαν πρόθεση να το κάνουν. Οι τράπεζες βρέθηκαν με ένα βουνό δάνεια που οι μισοί δανειολήπτες δεν μπορούσαν/ήθελαν να αποπληρώσουν. Να τα βγάλουν μαζικά στο σφυρί δεν μπορούσαν γιατί θα υπήρχε κοινωνικό πρόβλημα (σιγά μην τους ένοιαζε) και οι αξίες θα έπιαναν πάτο (τους τσουρούφλαγε). Παράλληλα δεν μπορούσαν να μειώσουν μαζικά την οφειλή σε αυτούς που δεν πλήρωναν γιατί θα σταματούσαν να πληρώνουν και οι άλλοι μισοί (Ο λεγόμενος ηθικός κίνδυνος). Αρα είχαμε μια κατάσταση που οι δανειολήπτες επι 15 χρόνια έμεναν σε σπίτια που δεν ήταν δικά τους, χωρίς να πληρώνουν ενοίκιο ή δόση και οι τράπεζες να φυτοζωούν χωρίς να μπορούν να χρηματοδοτήσουν την οικονομία. Οπότε με τα funds δόθηκε μια λύση. Πουλήθηκαν τα δάνεια σε χαμηλότερη τιμή (ας πούμε στο 30%) και εξυγιάνθηκαν οι ισολογισμοί των τραπεζών οπότε μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους (και οι μετοχές τους να πηγαίνουν σφαίρα για όσους μας ενδιαφέρει). Η διαπραγμάτευση του δανειολήπτη θα γίνει με το fund που δεν έχει οροφή το 100% όπως η τράπεζα αλλά το 30%. Και 60% να πάρει έχει διπλασιάσει το κεφάλαιό του. Αυτά φυσικά αν δεν υπάρχει άλλη περιουσία και η αδυναμία ολικής εξόφλησης είναι πραγματική. Αν υπάρχει περιουσία τότε το fund θα το κυνηγήσει. Και καλά θα κάνει λέω εγώ μια και μιλάμε για μπαταξή από επιλογή.
Αρα κανένα "αποθεματικό περιουσίας ιθαγενών (?)" δεν χάθηκε. Χάνεις κάτι που έχεις πληρώσει και στο παίρνουν. Οχι κάτι που χρωστάς και δεν ήταν ποτέ δικό σου.
Την ζημία την γράψαμε εμείς οι φορολογούμενοι που ΔΕΝ πήραμε δάνειο και πληρώσαμε τα γαμησιάτικα των τραπεζών και των στελεχών τους που δίνανε δάνεια σε όποιον περνούσε την πόρτα του υποκαταστήματος για να πάρουν μεγάλο ετήσιο μπόνους.
Στο συγκεκριμένο μέλος μιλάω όπως καταλαβαίνει. Όταν έχω να κάνω με νορμαλ άνθρωπο μιλάω νορμαλ, καλή ώρα.

1. Συμφωνούμε, είτε το έλεγε η Fitch είτε η moody’s δεν κάνει διαφορά

2. Το κατά πόσο είναι αξιόπιστες οι προβλέψεις θα φανεί μόνο εκ του αποτελέσματος, αρκεί να είναι με λογική και όχι γαμάω τα πάντα για να πιάσω το νούμερο

3. Εδώ αναφέρεσαι στο σύνολο της τελευταίας 15ετιας, ενώ επικεντρώθηκα στο διάστημα από την τελευταία αξιολόγηση μέχρι σήμερα.

Όσο για το αν είχαμε μόνο υποβαθμίσεις επι Τσυριζα με πρόλαβε ο Τονι και του έβαλε τον πίνακα και ως δια μαγείας ο Χλεχλες έπεσε για ύπνο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Να μην τους γράφεις στα αρχίδια σου.
Το αξιόχρεο της χώρας επηρεάζει τη ζωή σου περισσότερο από ότι υπολογίζεις.
Ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας παίζει το επιτόκιο που δανείζεσαι.
1% να κάνει μόνο διαφορά, σε σύνολο χρέους 200δις είναι 2 δις. Τον χρόνο.
Αυτά τα 2 δις δεν θα βγουν από την εργασία του Τσίπρα ή του Μητσοτάκη.
Από τους δικούς σου και τους δικούς μου φόρους θα βγουν.
Είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν την επενδυτική βαθμίδα δηλαδή φίλε Πολίτη;
"Κάποιοι" (βλ. Μητσοτάκη) προέβλεπαν και δήλωναν με κομπασμό, ότι αυτό θα γίνει το 2020, μετά το 2021, μετά το 2022, τώρα το 2023 κι ελπίζουμε.

Dum spiro spero.
Μακάρι για το καλό της Ελλάδας, γενικότερα, κι όχι μόνο για τους Μυτιληναιους, Λατσηδες, Βαρδινογιαννηδες.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Γάμησέ τα!
Δήθεν σιγουριά για τους περισσότερους μια οι τράπεζες ιστορικά διατηρούσαν την αξία τους.
Που να ήξεραν τα μπαρμπάδια που ακουμπούσαν το εφάπαξ οτι θα γίνονταν ταπετσαρία.
Και ακόμη χειρότερα γι αυτούς που συμμετείχαν στις ανακαιφαλαιοποιήσεις για να 'σώσουν' το κεφάλαιό τους.
Και μια ωραία πρωία είπαν οι παλιοί μέτοχοι τον πούλο και τα πινάκια χαρτί υγείας. Άλλη μία πολιτική αλητεία που πέρασε χωρίς δυνατότητα να αντιδράσει κανείς, όπως περασαν κι οι άλλες βέβαια.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών 9.6% ...όσο και ο πληθωρισμός το 2022 δηλαδή.

Αύξηση κατώτατου μισθού όσο γουστάρει ο Κυριάκουλας...:confused::confused::confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.923
Πόντοι
6.056
Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών 9.6% ...όσο και ο πληθωρισμός το 2022 δηλαδή.

Αύξηση κατώτατου μισθού όσο γουστάρει ο Κυριάκουλας...:confused::confused::confused:

Σε χαλάνε ρε σκουλήκι ; Γιατί ; Είσαι τσίπης και δεν μπορείς να τις πληρώσεις ;
Επίσης ξεκλείδωσε τις αυξήσεις .... ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ , ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Όχι σκέτου του πληθωρισμού.

ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣΑΙ; ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ;; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Α ΓΡΑΦΩ ;;;
Ο αρχιμαλάκας ο άλλος ... θα πει ότι .... αυτός είναι πλαστικός χειρουργός .... και μπορεί να πληρώνει ... τις εισφορές του ΕΦΚΑ.

ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Οπότε αφού τις πληρώνει ο ... πλαστικός , στα αρχίδια μας οι υπόλοιποι . Να κλείσουν .
Φτωχομπινές είσαι ; Γιατί γκρινιάζεις ; Να σου δώσουμε 20€ να πας φυλής ;; σου δίνουμε και 50€ να πας στούντιο .....

επιχειρήματα πλαστικου κλόουν ..........

Υ.Γ. Μην πεις μαλακίες γιατί σε βλέπω. Σου είπα , με το θέμα για τον τέως σε έβγαλα από τη λίστα για να γράφω σε εκείνο το θέμα. Θα ξαναμπείς.
Υ.Γ.2 Ο πλαστικός ... μας έβαλε μαλακιούλες .... αλλά δεν μας είπε .... αν είχε μπει με πανελλαδικές ή ήρθε με μεταγραφή στο 5ο ....
έρχονταν πολλοί ! Αν , δεν είχε έρθει με μεταγραφή στο 5ο .... ας μας πει ποιό βιβλίο ανατομικής είχε στο 2ο στο ΕΚΠΑ ...
και ποιόν άτλαντα έδινε η σχολή .... ή καλύτερα να τα βάλει και φωτογραφία !!!!!
Για να μας πείσει πιο πολύ ... μας λέει και το βιβλίο του ΚΝΣ ... ή το βάζει κι αυτό φωτό βρε αδελφέ ....

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Σε χαλάνε ρε σκουλήκι ; Γιατί ; Είσαι τσίπης και δεν μπορείς να τις πληρώσεις ;
Επίσης ξεκλείδωσε τις αυξήσεις .... ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ , ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Όχι σκέτου του πληθωρισμού.

ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣΑΙ; ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ;; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Α ΓΡΑΦΩ ;;;
Ο αρχιμαλάκας ο άλλος ... θα πει ότι .... αυτός είναι πλαστικός χειρουργός .... και μπορεί να πληρώνει ... τις εισφορές του ΕΦΚΑ.

ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Οπότε αφού τις πληρώνει ο ... πλαστικός , στα αρχίδια μας οι υπόλοιποι . Να κλείσουν .
Φτωχομπινές είσαι ; Γιατί γκρινιάζεις ; Να σου δώσουμε 20€ να πας φυλής ;; σου δίνουμε και 50€ να πας στούντιο .....

επιχειρήματα πλαστικου κλόουν ..........

Υ.Γ. Μην πεις μαλακίες γιατί σε βλέπω. Σου είπα , με το θέμα για τον τέως σε έβγαλα από τη λίστα για να γράφω σε εκείνο το θέμα. Θα ξαναμπείς.
Υ.Γ.2 Ο πλαστικός ... μας έβαλε μαλακιούλες .... αλλά δεν μας είπε .... αν είχε μπει με πανελλαδικές ή ήρθε με μεταγραφή στο 5ο ....
έρχονταν πολλοί ! Αν , δεν είχε έρθει με μεταγραφή στο 5ο .... ας μας πει ποιό βιβλίο ανατομικής είχε στο 2ο στο ΕΚΠΑ ...
και ποιόν άτλαντα έδινε η σχολή .... ή καλύτερα να τα βάλει και φωτογραφία !!!!!
Για να μας πείσει πιο πολύ ... μας λέει και το βιβλίο του ΚΝΣ ... ή το βάζει κι αυτό φωτό βρε αδελφέ ....

Ρε βλάκα εμένα δε με χάλασε καθόλου, πούτσα μου, για να υπάρχει θέμα το έγραψα...

Αλλά που να το καταλάβεις εσύ που μόνο στα τραβέλια και τα δάκτυλα το έχεις το μυαλό σου...:alivedick::alivedick::alivedick:

• Χαχα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.923
Πόντοι
6.056
Ρε βλάκα εμένα δε με χάλασε καθόλου, πούτσα μου, για να υπάρχει θέμα το έγραψα...
Οπότε και 1000€ να πάνε οι ελάχιστες, όλα μια χαρά. Μη γίνουμε γκρινιάρηδες.
Κι εμένα αν γίνουμε Μαντ Μαξ , δεν με πειράζει . Θα γουστάρω κι όλας.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Οπότε και 1000€ να πάνε οι ελάχιστες, όλα μια χαρά. Μη γίνουμε γκρινιάρηδες.
Κι εμένα αν γίνουμε Μαντ Μαξ , δεν με πειράζει . Θα γουστάρω κι όλας.
Ναι ρε Λαλάκη δεν θα ζοριστώ αλλά δεν πα να πει ότι μου αρέσει κιόλας...

Έτσι και αλλιώς επί 3 χρόνια 1600 το μήνα πλήρωνα.

Και δεν τα λουκετάρισα σαν και σένα...:confused::confused::confused:

• Χαχα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.923
Πόντοι
6.056
Ναι ρε Λαλάκη δεν θα ζοριστώ αλλά δεν πα να πει ότι μου αρέσει κιόλας...
Γιατί ρε μαλάκα ; Δεν είναι ... ανταποδοτικά ;;; ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ... ΣΥΝΤΑΞΗ !!!!!!!!

800px-Criadillas_de_Choto-_Madrid.jpg

Μη μου πεις ότι σε χαλάει και το .... 45% στα μισθώματα !!!!!!
Μην είμαστε γκρινιάρηδες.

Υ.Γ. Λογικά θα χαλαστούν τα παιδιά των δεύτερων ξαδελφιών σου, όταν θα τρέχουν για αποποίηση , να μην κληρονομήσουν τα χρέη σου.
Αφού με τα ανατολικά γκράνια που σπιτωνεις, χρωστάς πιο πολλά από την ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ ... αν και επιχειρηματίας με σουβλατζίδικο στο μπλοκ , από αυτούς που ξεφτιλίζει ο Μητσάρας !!!!!!!!!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Γιατί ρε μαλάκα ; Δεν είναι ... ανταποδοτικά ;;; ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ... ΣΥΝΤΑΞΗ !!!!!!!!

800px-Criadillas_de_Choto-_Madrid.jpg

Μη μου πεις ότι σε χαλάει και το .... 45% στα μισθώματα !!!!!!
Μην είμαστε γκρινιάρηδες.

Υ.Γ. Λογικά θα χαλαστούν τα παιδιά των δεύτερων ξαδελφιών σου, όταν θα τρέχουν για αποποίηση , να μην κληρονομήσουν τα χρέη σου.
Αφού με τα ανατολικά γκράνια που σπιτωνεις, χρωστάς πιο πολλά από την ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ ... αν και επιχειρηματίας με σουβλατζίδικο στο μπλοκ , από αυτούς που ξεφτιλίζει ο Μητσάρας !!!!!!!!!

Με συγκινεί το ενδιαφέρον σου Λαλακη αλλά έχω λέφτα να σπιτώσω και σένα για να βάλω τον σκύλο μου να σε καβαλάει...:zfuck::zfuck::zfuck:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.923
Πόντοι
6.056
έχω λέφτα να σπιτώσω
Δεν έχεις και ανταγωνισμό εδώ που τα λέμε . Τα γκράνια που σπιτώνεις, στις χώρες τους, δεν τα κοιτάνε ούτε άστεγοι αλκοολικοί.
Λογικά τα χτυπάς εύκολα, γιατί έχουν παιδιά στην ηλικία σου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.693
Πόντοι
3.556
Δεν έχεις και ανταγωνισμό εδώ που τα λέμε . Τα γκράνια που σπιτώνεις, στις χώρες τους, δεν τα κοιτάνε ούτε άστεγοι αλκοολικοί.
Τύπε γιατί του απαντάς ενώ τον έχεις στην ignore list??

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
Εσύ όπως ξέρουμε όλοι έχεις αδυναμία στα τρανσφορμερς...:confused::confused::confused:

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom