TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Θέλει να φάει τα δάκτυλα του για να ηρεμήσει...Τύπε γιατί του απαντάς ενώ τον έχεις στην ignore list??
Θέλει να φάει τα δάκτυλα του για να ηρεμήσει...Τύπε γιατί του απαντάς ενώ τον έχεις στην ignore list??
TNT! αφού έχεις χρήσιμες γνώσεις και είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος , γιατί δεν ενημερώνεις το λαό , στο σχετικό θέμα, για σεξ με γυναίκες άνω των 70;
Σύμφωνα με την Τραλαλακια λογική πούστης δεν γίνεσαι αν φας το δάκτυλον όταν συμμετέχεις σε τσόντα.Να γράψω Λαλάκη , να γράψω...
Γράψε μας και συ που έχεις εμπειρία μεγάλη στα πόσα δάκτυλα γίνεσαι πούστης...
Σύμφωνα με την Τραλαλακια λογική πούστης δεν γίνεσαι αν φας το δάκτυλον όταν συμμετέχεις σε τσόντα.
Ξεχνάει βέβαια ο τραβελολαλακης πως οι πορνοσταρ συμμετέχουν σε τσοντοταινίες που τους κάνουν την ροδέλα τούνελ του Μετρό.
Αλλά ΠΟΥΣΤΗΣ δεν θεωρείσαι αν φας ενα δακτυλάκι.
Για αυτό λοιπόν το λόγο πάει για εξέταση προστάτη κάθε δεύτερη ημέρα....
Ναι, ούτως ή άλλως S&P και DBRS μας είχαν μία βαθμίδα κάτω, τώρα ήρθε και η Fitch και μένει η Moodys που μας κάνει μουτράκια και μας έχει δύο ή τρεις μονάδες κάτω.Είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν την επενδυτική βαθμίδα δηλαδή φίλε Πολίτη;
"Κάποιοι" (βλ. Μητσοτάκη) προέβλεπαν και δήλωναν με κομπασμό, ότι αυτό θα γίνει το 2020, μετά το 2021, μετά το 2022, τώρα το 2023 κι ελπίζουμε.
Dum spiro spero.
Μακάρι για το καλό της Ελλάδας, γενικότερα, κι όχι μόνο για τους Μυτιληναιους, Λατσηδες, Βαρδινογιαννηδες.
Τα άλλα έγιναν στο τραβελάδικο αλλά δεν μπορούμε να γράφουμε πολλά, ούτε να τον αποκαλούμε ΠΟΥΣΤΗ, γιατί πηγαίνουμε για μπάνιο....Λαλάκη σου γράφει τα παρακάτω o cretan336 και δεν μπορείς να διαβάσεις επειδή τον έχεις ignore list...
"Σύμφωνα με την Τραλαλακια λογική πούστης δεν γίνεσαι αν φας το δάκτυλον όταν συμμετέχεις σε τσόντα.
Ξεχνάει βέβαια ο τραβελολαλακης πως οι πορνοσταρ συμμετέχουν σε τσοντοταινίες που τους κάνουν την ροδέλα τούνελ του Μετρό.
Αλλά ΠΟΥΣΤΗΣ δεν θεωρείσαι αν φας ενα δακτυλάκι.
Για αυτό λοιπόν το λόγο πάει για εξέταση προστάτη κάθε δεύτερη ημέρα..."
Εγώ να ξέρεις διαφωνώ ...είμαι σίγουρος πως δεν έχεις μείνει μόνο στο δάκτυλο...
Δεν τον ρωτάς, πόσες δεκαετίες έχει να πάει στο χωριό του στην Κρήτη ; Ξέρεις γιατί δεν πάει ε ;Λαλάκη σου γράφει τα παρακάτω o cretan336
Ποσες σελιδες βριζονται εχω χασει το μετρημα....Παω σε κανένα άλλο νήμα.
Εδώ γράφω για διεθνείς οίκους αξιολογήσεων και κυκλοφορούν τύποι έτοιμοι να ρίξουν κωλοδάχτυλο.
Ίσως στα "Τραβέλια με προσόντα" να έχει ησυχία.
Λινκ ρε ντολμα κοινος επισημα στοιχεια οχι μαλακιες..
Ποσες σελιδες βριζονται εχω χασει το μετρημα....
O Eυάγγελος εξαιρετικός επιχειρηματίας, κύριος σε όλα του και σωστός στις συναλλαγές του. Τουλάχιστον με μας, που είχαμε κάνει κοντρατο να του φέρνουμε φορτία με χελώνες μετάλλου. Δεν έχω ακούσει άνθρωπο να έχει παράπονο. Από τότε που ειχε μόνο τη ΜΕΤΚΑ, μέχρι τώρα, τραίνο πάει. Και πλέον μιλάει σαν εκπρόσωπος των Ευρωπαίων βιομηχάνων του κλάδου του. Το τι ξεφτιλισμα ρίχνει στα διεθνή φόρα στους Ευρωπαίους ηγέτες και τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών, για τον τρόπο που χειρίστηκαν το ενεργειακό και το χαμο που προκάλεσαν με τους αστοχους χειρισμούς τους, δεν περιγράφεται. Και όχι δε θεωρεί ότι την ακρίβεια την προκάλεσε ο Πουτιν.Ναι, ούτως ή άλλως S&P και DBRS μας είχαν μία βαθμίδα κάτω, τώρα ήρθε και η Fitch και μένει η Moodys που μας κάνει μουτράκια και μας έχει δύο ή τρεις μονάδες κάτω.
Όταν δύο από αυτούς τους τέσσερις οίκους μας δώσουν την ελάχιστη επενδυτική βαθμίδα, τότε η ΕΚΤ θα κάνει δεκτά τα ελληνικά ομόλογα και όχι κατ' εξαίρεση που το κάνει τώρα.
Αυτό απαντά στο ερώτημά σου, του 'πότε;".
Εδώ οι ίδιοι οι οίκοι δεν εναρμονίζονται μεταξύ τους και απέχουν μέχρι και τρεις μονάδες, θα γνωρίζει κάποιος τρίτος πολιτικός τα μελλούμενα;
Μήπως γνωρίζουμε ακριβώς ποιους παράγοντες μετρούν και με τι συντελεστή στάθμισης;
Αφού για εκτιμήσεις πρόκειται (όπως είπε σωστά ο pnewman) και ο κάθε αναλυτής ζυγίζει με τον δικό του τρόπο τα γεγονότα. Άλλος φοβάται την πολιτική αστάθεια που φέρνουν οι εκλογές, άλλος φοβάται οτι τα κεφάλαια των τραπεζών είναι πέτσινα αφού προέρχονται από τον αναβαλλόμενο φόρο, άλλος δεν είναι σίγουρος για την επαναληψιμότητα των τουριστικών εσόδων... βγάζεις άκρη;
Ομως ο γενικός κουβάς των απόψεων των οίκων είναι θετικός και πιστεύω οτι όντως θα μπούμε φέτος στην επενδυτική βαθμίδα.
Και επειδή γνωρίζω οτι για κάθε 1 ευρώ που θα κερδίσει ο απλός πολίτης αντίστοιχα ο Μυτιληναίος, ο Λάτσης και ο Βαρδινογιάννης θα κερδίσουν 1.000.000 φροντίζω να ευθυγραμμίσω, στα μέτρα του δυνατού, τα συμφέροντά μου με τα δικά τους.
Εχω ψωνίσει τράπεζες και Μυτιληναίο. Για την ώρα είμαι πολύ κερδισμένος και θα τις κρατήσω τουλάχιστον μέχρι την επίσημη αναβάθμιση.
Τώρα αν γίνει καμιά στραβή... θα πάρω τον Μυτιληναίο και θα του πω "Βαγγέλη, χάσαμε!"
Εγώ πιστεύω τον πρωθυπουργό εσύ να μην τον πιστεύειςΛινκ ρε ντολμα κοινος επισημα στοιχεια οχι μαλακιες..
Δεν ήταν μόνο υπερφορολόγησηΤα 38 δις τα άφησε μαξιλαράκι ο Τσίπρας. Μας γάμησε στη φορολογία για να το καταφέρει, αλλά τα άφησε. Κι ο Μητσοτάκης τα αξιοποιησε προς όφελός του. Αν δεν τα είχε αφήσει ο Τσίπρας κολοκύθια επιδόματα θα μοίραζε ο Μητσοτάκης.
Τύπε θα μας τρελάνεις ?
Από τα 17 δις ταμειακά διαθέσιμα το 2021 πετάξαμε στα 40 ?
Μετράς και τα 33 με΄σα της Κομισιόν το 2020 για την ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας ? από τα οποία 33 θα πρέπει να επιστρέψουμε τα 10 ?
Για βάλε πηγή για τα 40 γιατί δεν το βρίσκω