Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Έτσι. Όταν επιτέλους βάλεις και τον εαυτό σου στους μαλάκες θα έχει βρει ο καθένας το δρόμο του. :hi:
βέβαια κλασική κότα του Bou
όταν δεν τα βγάζουμε πέρα,γράφουμε μια αηδία και τελείωσε :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
εμας τα νεα μελη δεν μας δινει κανενας σημασια τα παλια μελη ειναι σε μονιμο ληθαργο :sleeping:που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω -παντως ο px μου ζητησε μαλακα για το σαιτ του λεω θα σου φερω τον πρωταθλητη εσενα δηλαδη- εσυ να κωλοτριβεσαι σε ολους αλλα κανενας σε σενα χαχα σιγα ρε μεγαλε ποσο την εχεις τελοςπαντων:tooth:
Ξέχασα να προσθέσω και αγράμματος στο βιογραφικό σου....Κάνε παρεα με τη χοντροκουραδα ταιριάζετε. :tooth:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.532
Πόντοι
3.506

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
σορρυ που σε τσατισα με το κανονικο προφιλ μου ειμαι πιο κυριος:tooth:
Δεν με τσατισες ξενοδοχουπαλληλε....τι αλλο θα σου πει η χοντροκουραδα να κανεις;Τουλαχιστον σε χαρτζηλικωνει ή τσαμπα κανεις το παιδι για τα θεληματα;:2funny:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.532
Πόντοι
3.506
Δεν με τσατισες ξενοδοχουπαλληλε....τι αλλο θα σου πει η χοντροκουραδα να κανεις;Τουλαχιστον σε χαρτζηλικωνει ή τσαμπα κανεις το παιδι για τα θεληματα;:2funny:
αυτο τον καιρο υποστηριζω πξ αυριο εχει ο θεος παντος αμα φας μπαν ποτε μπορω να κανω τον κομιστη των μηνυματων σου- τι εποχες να σε καλα ειχα πεθανει στο γελιο

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
αυτο τον καιρο υποστηριζω πξ αυριο εχει ο θεος παντος αμα φας μπαν ποτε μπορω να κανω τον κομιστη των μηνυματων σου- τι εποχες να σε καλα ειχα πεθανει στο γελιο
Ετσι ειναι οι αδιαφοροι και οι ασημαντοι ξενοδοχουπαλληλε...κανουν τα δουλικα των αλλων.Συνεχισε ετσι τουλαχιστον βρηκες ενα νοημα στη ζωη σου...:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: TNT!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
βέβαια κλασική κότα του Bou
όταν δεν τα βγάζουμε πέρα,γράφουμε μια αηδία και τελείωσε :tooth:
Εσύ δηλαδή τώρα πιστεύεις οτι έγραψες κάτι ουσιώδες και βαθυστόχαστο και εγώ δε μπόρεσα να τα βγάλω πέρα......
Μάλιστα.
Στους μαλάκες και γρήγορα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σορρυ που σε τσατισα με το κανονικο προφιλ μου ειμαι πιο κυριος:tooth:
Τύπε, εσύ πόσα προφίλ ακόμα έχεις;;

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.532
Πόντοι
3.506
Ετσι ειναι οι αδιαφοροι και οι ασημαντοι ξενοδοχουπαλληλε...κανουν τα δουλικα των αλλων.Συνεχισε ετσι τουλαχιστον βρηκες ενα νοημα στη ζωη σου...:2funny:
ευτυχως εχω προσωπικοτητα και θεληματικο πηγουνι και τα λογια σου δεν με πληγωνουν:tooth:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ε ναι ρε τυπε...πως να δεις στα δικαστήρια να καταδικάζονται? Αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε αθώους ακόμα και αυτούς που είχαν τότε ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ για τις μίζες της siemens.....

Πείθεις κόσμο παντός...έχεις επιχειρήματα...και το κυριότερο...είσαι εδώ για γενική συζήτηση..καθόλου για πρόμο της γαλάζιας σαπίλας και δεν το γυρνάς συνέχεια στο βιολί σου ότι και να συζητάμε... :confused:
Τι να κάνουμε υπάρχει και παραγραφή
Όπως σου είπα συριζαιικη σαπίλα υπάρχει στα δικαστήρια
Δούρου Παππάς παπαγγελόπουλος
Πάντα με το τεκμήριο της αθωότητας

Όσοι από τη Νέα Δημοκρατί α έχουν κάνει παρανομίες να παραπεμφθούν

Και εμένα δεν μου αρέσουν αποφάσεις της δικαιοσύνης και παραλείψεις της

Για τον παπαγγελόπουλο παραδείγματος χάρη πιστευα ότι πρέπει να παραπεμφθει και για άλλα αδικήματα

Όχι πιστεύω πίστευα

Η δικαιοσύνη έκρινε να μην παραπεμφθεί για αυτά που πίστευα

Τέλος για μένα

Επίσης πιστεύω ότι ο Τσίπρας επειδή ήξερε για τα αδικήματα του παπαγγελόπουλου και του Παππά να παραπεμφθεί ο ίδιος και επιφυλάσσομαι αν η δικαιοσύνη το αποφασίσει

Φυσικά επειδή δεν είμαι δικηγόρος δεν ξέρω αν το θέμα έχει τελειώσει ή όχι

Δεν με νοιάζει αν με συμφέρει ή όχι

Δέχομαι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης όποιες και να είναι

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Φιλε μου για να σε μπουζουριασουν οπως απο οτι καταλαβα, λογω χρηματικης συναλλαγης, πρεπει να σε πιασουν επ αυτοφορω την ωρα που πληρωνεις την εργαζομενη, η, να αποδειξουν οτι το εκανες. Αυτο σε περιπτωση που γινει, αφου κλειδωσει η πορτα του δωματιου, μονο αν ειναι η εργαζομενη αστυνομικινα, η, αν εχουν καμερες μεσα στο δωματιο.
Το αλλο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι πως μπορει να υπαρχει νομιμη πορνεια χωρις χρηματικη συναλλαγη.
Στα νόμιμα μπουρδέλα με άδεια και στις νόμιμες π******* δεν θα υπάρχει πρόβλημα

Εκεί που υποτίθεται ότι θα σου κάνουνε μόνο μασάζ και πέφτει γ****** εκεί είναι το πρόβλημα

Η και εκεί που υποτίθεται ότι θα σε συνοδεύσει μόνο

Αυτά Αν υπάρξει τέτοιος νόμος όπως στη Γαλλία δεν ξέρω αν θα υπάρξει

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

Εκεί που υποτίθεται ότι θα σου κάνουνε μόνο μασάζ και πέφτει γ****** εκεί είναι το πρόβλημα

Ρε μαλεα δεν γραφεις πουτανες και γαμησι σε ενα σαι για μπουρδελα;:2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

μόλις πατησα αναφορά για τα αστεράκια τύπε. :wanker::wanker::wanker:πεντακάθαρη χρήση προσβλητικών χαρακτηρισμών απεναντι στις εργαζόμενες κύριες του χωρου:coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
μόλις πατησα αναφορά τύπε για τα αστεράκια τύπε. :wanker::wanker::wanker:πεντακάθαρη χρήση προσβλητικών χαρακτηρισμών απεναντι στις εργαζόμενες κύριες του χωρου:coffee:
Εισαι ΣΕΞΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ρε βρωμιαρη οχι ΠΟΤΑΝΕΣ!!!:cry:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τι λέει ο Γαβράς για Τσίπρα και δεξιά

Ο Κώστας Γαβράς, ξεκαθαρίζει τα εξής: «Μαθαίνω óτι µoυ αποδίδεται πολιτική συστράτευση µε τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Πάvτα απέφευγα vα πω στους ψηφοφόρους ποιον vα ψηφíσoυv, στηv Ελλάδα ή αλλού. Αv έτσι ερμηνεύτηκαν τα λόγια µoυ, τα μετανιώνω. Δεv ήταv αυτή η πρόθεσή μου. Ίσως εκφράστηκα κακώς, ασαφώς, αvεπαρκώς. Ή τα λóγια µoυ παρερμηνεύτηκαν. Εννοούσα óτι o κ. Τσίπρας µπoρεí vα νικήσει τov κ. Μητσοτάκη στις εκλογές. Για εμένα, o Τσίπρας θα παραμείνει αυτός που πρόδωσε τov ελληνικό λαό µετά τo Δηµoψήφισμα, µε τη βoήθεια της Δεξιάς».

Αυτό θα ήταν μόνο αντίθεση αλλά έχει παρακάτω και θέση

Χοντρικά ψηφίστε Βαρουφάκη

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0

ΜΑΚΑΡΙ να χετε δίκιο κύριε, και να μην τολμησουν να φέρουν νομοσχέδια σαν το Γαλλικό και το Ισπανικό στην Ελλάδα, που να ποινικοποιούν τους πελάτες, ΌΛΩΝ των ιερόδουλων, γιατί αυτό θα ήταν καταστροφφικό... Γιατί από άλλους που είναι αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα, μαθαίνω ότι ακούγονται κάτι περίεργα στα Ελληνικά κανάλια... όπως: "βιασμός επί πληρωμή" και τέτοιες μαλακίες... εννοόντας ότι ΟΟΟΟΟΛΟΙ εμείς που πληρώνουμε για sex, ειμαστε δηθεν βιαστές... τέτοια επιχειρήματα χρησιμοποιούν και οι οπαδοί της ποινικοποίησης ΌΛΩΝ των πελατών και ειδικά στις χώρες που έχει περάσει τέτοια νομοθεσία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom