Διαγραμμένο μέλος 211195
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές Μελόνι κερνάγατε;
Ακριβώς, δεν απαντώ σημαίνει δε θέλω να συμμετέχω στη δημοσκόπηση, οπότε?Μα το «δε συμμετεχει» στη δημοσκοπηση δε σημαινει πως δε συμμετεχει και στην εκλογικη διαδικασια.
Καλα το λες αλλα σωθηκες τωρα.Εδώ να τονίσουμε ότι αν αρνηθούμε πρέπει να το κάνουμε όσο πιο ευγενικά γίνεται, οι άνθρωποι είναι εργαζόμενοι που προσπαθούν να βγάλουν ένα μεροκάματο.
χρόνια τώρα απαντώ: όχι ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι.Ε δε μπορεις να τους υποχρεωσεις να απαντησουν. Εκτος απ αυτους που ειναι πραγματικα απασχολημενοι δεν εχει λογικη να μην απαντας. Βεβαια λογικη δεν εχει ουτε η μη συμμετοχη στις καλπες αλλα τεσπα.
Oπως λεει μια παροιμια δεν εχει σημασία τι λέει κάποιος ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ?και εσενα ειναι εναντι , οχι εκκαθαριστικος
τουλαχιστον ετσι ειπες
Προσωπικά (αν με καλούσαν ποτέ) θα ήμουν ευγενέστατος αλλά θα είχα μια ακατανικητηΕδώ να τονίσουμε ότι αν αρνηθούμε πρέπει να το κάνουμε όσο πιο ευγενικά γίνεται, οι άνθρωποι είναι εργαζόμενοι που προσπαθούν να βγάλουν ένα μεροκάματο.
Oπως λεει μια παροιμια δεν εχει σημασία τι λέει κάποιος ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ?
2 Νδημοκρατοσκυλα γνωστα εδω μεσα επαθαν το ιδιο πραγμα. Τους ηρθε μειωμενος ο λογαριασμος. ΤΥΧΑΙΟ?????Τελικά τι μας λέει ο Άλεξ ; Δεν κατάλαβα ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ;;;
Μήπως έχει γίνει μικρότερος ;;
Άρα συμφωνούμε καταρχάς ότι ΔΕΝ πεινάει κανείς.Πείνα να μην υπάρχει φαγητό , δεν παίζει , γιατί πλέον είναι εύκολο το φαγητό . Με μία τυρόπιτα των 1500 θερμίδων βγάζεις δύο μέρες, δεν ψοφάς όπως στη ρωσία του τσάρου. Δεν λέει κάτι αυτό .
Ρεύμα θα έχουν όλοι το χειμώνα ; Βενζίνη όλα καλά ; Θέρμανση οι πάντες ; ή θα καίγονται πάλι με τις φουφούδες στα πετράλωνα ;
Σκληρή δουλειά ;; Οι παλιοίο ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ρίχνουν σκληρή δουλειά ;; Οι 60.000 τραπεζικοί ;; Χρειάζονται τόσοι στη σημερινή ελλάδα ; Χρειάζονται 4 μεγάλες τράπεζες ;;; Οι παλιοί τραπεζικοί με το απολυτήριο λυκείου παίρνουν 800€ ;
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ... ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ;; ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ 1000€ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ;;
Ακριβώς αυτό τύπε, μια χαρά τα είπες για πρώτη σου φορά...Oπως λεει μια παροιμια δεν εχει σημασία τι λέει κάποιος ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ?
Ναι τύπε, είναι μειωμένος λογαριασμός έναντι και εκκαθαριστικός για τα τελευταία 1000 ποστ...2 Νδημοκρατοσκυλα γνωστα εδω μεσα επαθαν το ιδιο πραγμα. Τους ηρθε μειωμενος ο λογαριασμος. ΤΥΧΑΙΟ?????
Υπενθυμιζω οτι το κρατος εδωσε 2 δις μονο για τον Σεπτεμβριο απο τα λεφτα φορολογουμενον. Πανηγύρισε και εσυ τυπε
Μα ειναι να χτυπιεσαι στα πατωματα απο τα γελια που το ζουν πως μπορει να πληρωνουν κομματα ακκαουντς ειδικα σε σαιτ τυπου μπου για προπαγνδα. Και μιλωντας για προπαγανδα εννοουν οτι δεν τους βολευει και οτι δεν ταιριαζει με τον διαταραγμενο τους εγκεφαλο.Στα παπάρια μου μπαρόκε...
Την αλήθεια την ξέρουν ότι κι αν λένε
κι όμως μπαρόκε, εγώ ήδη το παραδέχτηκαΜα ειναι να χτυπιεσαι στα πατωματα απο τα γελια που το ζουν πως μπορει να πληρωνουν κομματα ακκαουντς ειδικα σε σαιτ τυπου μπου για προπαγνδα. Και μιλωντας για προπαγανδα εννοουν οτι δεν τους βολευει και οτι δεν ταιριαζει με τον διαταραγμενο τους εγκεφαλο.
Ναι τύπε, είναι μειωμένος λογαριασμός έναντι και εκκαθαριστικός για τα τελευταία 1000 ποστ...
Πόνταρες σε λάθος άλογο, ο κυριάκος πληρώνει καλύτερα από τον αλέξη
Απο την τσεπη τους?????κυριάκος πληρώνει καλύτερα από τον αλέξη
πιο πολλοί θα πεθάνουν φέτος από κρύο, μονοξείδιο, φωτιάΠάντως κι από κρύο κανείς δεν θα πάθει τίποτα.
παροχή μέσω τρίτων τύπε, είπαμε δεη...Απο την τσεπη τους?????
Προφανως Γιαννη ξερεις εσυ καλυτερα.
Τι λέει; Νιπλαρε ;;βλέπεις η κυρά μου δε με αφήνει να χαλβαδιαζω στη τβ Ευαγγελάτο διότι βλέπει shopping starΕυαγγελατος για εκλογη Μελονι λεει τα απιστευτα .. ο τυπος έχει ξεφύγει εντελως στις μαλακίες
τουλάχιστον μαθαίνεις μόδα από βικάραΤι λέει; Νιπλαρε ;;βλέπεις η κυρά μου δε με αφήνει να χακβαδιαζω στη τβ Ευαγγελάτο διότι βλέπει shopping star