Τι εγινε αυτιστικε παπαγαλε πεταξες μπλε οθονη;
Δεν ήταν αναφορές μία ήταν
Δυόμιση χρόνια έχω κάνει άλλη μία αναφορά σε έναν που έβριζε οικογένειες που έφυγε τελικά
Ο συγκεκριμένος τώρα εκτός από έναν από αυτή την πολιτική πλευρά που λέει ότι τον έχει κανονίσει και αυτόν αλλά ποτέ δεν τον βρίζει τουλάχιστον εγώ μέτρησα άλλους οχτώ που έβρισε
Συνεχώς
Που για κάποιους έχει μερικώς δίκιο γιατί τον έβριζαν και αυτοί
Η απάντηση σε άλλον ήταν αυτή που με ρώτησε αν έκανα τις αναφορές
Και κατέληξα κάνω αυτό που λέω
Σου απάντησα
Έβρισες πάλι
Αν παραμείνεις στο site
Εάν βρίζεις κάθε φορά θα παίρνεις υβριστή φανατικέ συριζαίε και μία θέση κατά του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της κυβέρνησης
Που προφανώς επειδή δεν έχεις πει ποτέ κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα σε τσαντίζει
Να και ένας που χωρίς να βρίζει απλώς κάνοντας άσχημο σχόλιο ζητάει συγνώμη
Σε δήλωσή του ο κ. Βερναδάκης αναφέρει: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».
Και στα δικά σου
Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους που βρίζεις
Και βέβαια δεν είσαι ούτε χαρακτήρας μου να ζητήσεις συγνώμη ούτε να σταματήσεις να βρίζεις
Αυτό ξέρεις αυτό κάνεις
Αν περιμένεις ότι θα σε βρίσω και εγώ και για 10 20 30 μηνύματα ο ένας θα βρίζει τον άλλον όπως έκανες με άλλους ξέχνα το
Εγώ επιχειρήματα εσύ βρισιές
Φανατικέ συριζαίε
Και επειδή όταν σου γράφω αυτά μου λες κάτι ότι δεν σε ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ υβριστικά βέβαια
για να μαστε σίγουροι
Φανατικέ αντικυβερνητικέ
Υ.γ δεν περίμενα ποτέ γιατρός να έχει πέσει σε τέτοιο επίπεδο