Κλασσικη περιπτωση καταπιεσμενης τερατομορφης αδερφης...εδω μεσα μπαινει και το παιζει κοκορακι και μετα πηγαινει στην αυταρχικη πουτανα με το μεγαλυτερο στραπον να τον ξεφτιλισει.![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κλασσικη περιπτωση καταπιεσμενης τερατομορφης αδερφης...εδω μεσα μπαινει και το παιζει κοκορακι και μετα πηγαινει στην αυταρχικη πουτανα με το μεγαλυτερο στραπον να τον ξεφτιλισει.![]()
Πιξουλαααααααααααα....ο Αντζελας!!!Ρε ψυχοπαθή, εσύ πότε θα γράψεις κριτική για τον αυτιστικό που σου ξέσκισε τη σουφρίτσα στο Μαρκομιχελάκειο;
Θα σε στραπονιασει τωρα ο Αντζελας να ξαναπας μωρη κουραδα!!!
και έφυγε με ρουμπωμένο το δονητάρι η σαπουτζάκηΚριτικη Πιξουλας με ψευδωνυμο για τον Αντζελα....
![]()
Πωπω κλαμα πρωινιατικα με τη χοντροπουσταρα!!!και έφυγε με ρουμπωμένο το δονητάρι η σαπουτζάκη
![]()
Στο θεμα μας, αφηστε το παρελθον,με ektor lopez θα καναμε δυνατη ομαδα @ROB. C![]()
αυτο το νεοδημοκρατικο αρχιδι, ειχε και εκπομπη ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ να φανταστειςΣτο θεμα μας, αφηστε το παρελθον,
Μιλαει τωρα Γιωργος Αμυρας ,
Ολα καλα τα βλεπει με τις φωτιες, κανενα προβλημα τα αντιμετωπιζουμε κλπ μπραβοκούλικα,
Παλια τα εβλεπε αλλιως, τον εκανε υφυπουργο ο κουλης και του άλλαξε και τα μάτια,
Ε ρε ξυλο που θελουν οι κωλοτούμπες,
Αλυσιδιές παλαιας εποχης
Δεν ντρέπεσαι μωρη…;Σε ξεραμε για χοντρη…αλλα και πουστρα;
Θα σταματησει η φωτια στον έβρο στο ποταμι,![]()
jaws 2022 season / greek version
απορω πως και δεν εχει βγει ο μιστερ μαλακας χολ οφ φεϊμ, να δοξασει το κουλι τωρα που εχει πεσει η βενζινα στα 2,10 περιπου + -Θα σταματησει η φωτια στον έβρο στο ποταμι,
Και το βραδυ ο δικηγορος της καρδιας σου θα σου πει οτι και στην καλιφορνια εχει φωτιές, οπως και στο Παρίσι εχει μαυρους
Δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα πίσω από την πλάτη των άλλων
Η υπομονή έχει και τα όριά της
Δεν υπάρχει απάντηση σου που να μη με βρίζεις
Και να έβριζες μόνο εμένα
Μπαρόκ π.χ. Αθηναίο ψυχώ kinκ και δεν θυμάμαι ποιον άλλον
Βέβαια πρόσεξα ότι το δικηγόρο τον Άλεξ ποτέ δεν τον έχεις βρίσει
Επειδή είναι λογικός όχι σαν όλους τους άλλους η επειδή είναι δικηγόρος
Επειδή λοιπόν στην επόμενη βρισιά σου προειδοποιώ πρόκειται να σου κάνω αναφορά
βάζοντας τα 22 τελευταία κείμενα που έχεις βρίσει αυτούς που δεν σε έχουν βρίσει
Εμένα το μπαρόκ των ψυχό
Όχι κονκ των Αθηναίο και PX που σε έχουν βρίσει και αυτοί
Έχω βέβαια δει τις δύο απαντήσεις σου ρουφιάνοκουμπα να με κάνει ντα ο αντισθένης
Πόσα τσιμπούκια έχεις κάνει στον αντισθένη
Προειδοποίησα
ευτυχως που δεν του αρεσει να κανει πραγματα πισω απο την πλατη του αλλου να λεςΕιδα οτι εστειλες προσωπικο μηνυμα. Δεν εχω παρακολουθησει τι γινεται εδω ουτε και με πολυενδιαφερει. Δεν υιοθετω καμια προσπαθεια μπαναρισματος κανενος εικονικου αβαταρ σε ενα μπουρδελοφορουμ. Με χελ ειμαστε κολληταρια και ετσι τα λεμε εμεις. Get a life
απορω πως και δεν εχει βγει ο μιστερ μαλακας χολ οφ φεϊμ, να δοξασει το κουλι τωρα που εχει πεσει η βενζινα στα 2,10 περιπου + -
χθες παραλιακη που γυρναγα απο μπανιο, την ειδα και 2,005 σε ενα ετεκα πριν την αλιμου πηγαινοντας για περαια.
τι σκατα ειχε μεσα τωρα... τρεχα γυρευε![]()
Μια χαρα ειναι η ετεκα. Φροντιζει ο αδωνης αφουαπορω πως και δεν εχει βγει ο μιστερ μαλακας χολ οφ φεϊμ, να δοξασει το κουλι τωρα που εχει πεσει η βενζινα στα 2,10 περιπου + -
χθες παραλιακη που γυρναγα απο μπανιο, την ειδα και 2,005 σε ενα ετεκα πριν την αλιμου πηγαινοντας για περαια.
τι σκατα ειχε μεσα τωρα... τρεχα γυρευε![]()