Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Στο θεμα μας, αφηστε το παρελθον,
Μιλαει τωρα Γιωργος Αμυρας ,
Ολα καλα τα βλεπει με τις φωτιες, κανενα προβλημα τα αντιμετωπιζουμε κλπ μπραβοκούλικα,
Παλια τα εβλεπε αλλιως, τον εκανε υφυπουργο ο κουλης και του άλλαξε και τα μάτια,
Ε ρε ξυλο που θελουν οι κωλοτούμπες,
Αλυσιδιές παλαιας εποχης
Για πες μας και τι θα ψηφισεις τωρα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.885
Πόντοι
27.261
Ε ναι, αυτα θα μας φάνε εμας.
Αντι να γεμισουμε ανεμογεννητριες τα βουνα για να εχουμε φθηνο ρεύμα και να αυξησουμε επιτελους τις ΑΠΕ, διαμαρτυρομαστε κιολας. Λιγνιτη να καιμε κι αγιος ο Θεος. Πολυ καλα κανανε και τους συλλαβανε. Αρκετα πια με τα βαριδια αυτης της κοινωνιας. Ο κοσμος προχωρα.Ασε μας ρε φιλε με την παρθενα φυση της χωρας. Οταν πηγε το ρεύμα 2.000 ο καθε λογαριασμος, μια χαρα ετσουξε το κωλαρακι σας. Θελετε παρθενα φυση? (λες και θα καταστραφει η φυση αν μπουνε πεντε ανεμογεννητριες). Να πληρωνεις τρεις μισθους τον λογαριασμο της ΔΕΗ. Αϊντε ξυπνατε καποτε. Μια ζωη να κρατατε καποιοι την κοινωνια πισω. Πανασχετοι.
πιμποδικηγορος αλερτ.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ξερουμε σε ποια θεση βρισκεται ο Γερμανικός τυπος;

Το εξώφυλλο της γερμανικής DW λεει πως ολη η Ευρωπη καιγεται,η Αθηνα απειλείται απ τις φλόγες στις πύλες της,ομως η Ελληνικη κυβερνηση προτιμά να επενδύει σε αστυνομικούς αντι σε πυροσβέστες…

Ξύδι!Λυπαμαι!

29AA3F8F-F932-48CF-A685-F0F1F8029ACA.jpeg
Τι μας λες?
Μετα θα ποσταρετε κανενα αρθρο για την εγκληματικοτητα και τις ληστειες και θα λετε "γιατι δεν φροντιζει η κυβερνηση να εχουμε αποτελεσματικη αστυνομια". Εναν αχταρμά ολα. Πιασανε φωτιες το καλοκαιρι (τι εκπληξη) και ασχολουμαστε με το αν πρεπει να εχει πιο πολλους πορους η πυροσβεστικη απο την αστυνομια. Γιατι να μην μιλησουμε αν πρεπει να εχει πιο πολλους πορους απο την παιδεια? την υγεια? τον αθλητισμο? τον πολιτισμο? Τι ειδους ανοητη συγκριση ειναι αυτοι? Το ειπανε λεει κατι Γερμανοι. Πόσο μα ποσο στ'
αρχιδια μας. Προσκυνημενοι ολοι σας, εγραψε ενας γερμανος ενα αρθρο και ανατριχιασατε. Αποψη δικη σας δεν εχετε ρε?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
τις εκανες τις αναφορες σου χθες μαν μου η το αφησες να περασει?
Δεν ήταν αναφορές μία ήταν
Δυόμιση χρόνια έχω κάνει άλλη μία αναφορά σε έναν που έβριζε οικογένειες που έφυγε τελικά
Ο συγκεκριμένος τώρα εκτός από έναν από αυτή την πολιτική πλευρά που λέει ότι τον έχει κανονίσει και αυτόν αλλά ποτέ δεν τον βρίζει τουλάχιστον εγώ μέτρησα άλλους οχτώ που έβρισε
Συνεχώς
Που για κάποιους έχει μερικώς δίκιο γιατί τον έβριζαν και αυτοί
Κάνω αυτά που λέω

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Δυόμιση χρόνια έχω κάνει άλλη μία αναφορά σε έναν που έβριζε οικογένειες που έφυγε τελικά
Ο συγκεκριμένος τώρα εκτός από έναν από αυτή την πολιτική πλευρά που λέει ότι τον έχει κανονίσει και αυτόν αλλά ποτέ δεν τον βρίζει τουλάχιστον εγώ μέτρησα άλλους οχτώ που έβρισε
Συνεχώς
Κάνω αυτά που λέω
Αυτιστικε εκανες επανεκκινηση;:confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι μας λες?
Μετα θα ποσταρετε κανενα αρθρο για την εγκληματικοτητα και τις ληστειες και θα λετε "γιατι δεν φροντιζει η κυβερνηση να εχουμε αποτελεσματικη αστυνομια". Εναν αχταρμά ολα. Πιασανε φωτιες το καλοκαιρι (τι εκπληξη) και ασχολουμαστε με το αν πρεπει να εχει πιο πολλους πορους η πυροσβεστικη απο την αστυνομια. Γιατι να μην μιλησουμε αν πρεπει να εχει πιο πολλους πορους απο την παιδεια? την υγεια? τον αθλητισμο? τον πολιτισμο? Τι ειδους ανοητη συγκριση ειναι αυτοι? Το ειπανε λεει κατι Γερμανοι. Πόσο μα ποσο στ'
αρχιδια μας. Προσκυνημενοι ολοι σας, εγραψε ενας γερμανος ενα αρθρο και ανατριχιασατε. Αποψη δικη σας δεν εχετε ρε?
Ζοριζεσαι βλεπω τυπε....αφου εισαστε μπροστα 15 μοναδες τι αγχωνεσαι;:2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Θα μας πεις τελικά ρε ψυχάκια αν εκείνος ο αυτιστικός που σε γαμούσε στη Λέρο ήθελε μόνο σεξ ή υπήρχε και αίσθημα;
Ξεφτυλογερα εμαθα οτι πας με τυπους που γαμανε και εσυ καθεσαι απεξω και τους χρονομετρεις....:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ε ναι, αυτα θα μας φάνε εμας.
Αντι να γεμισουμε ανεμογεννητριες τα βουνα για να εχουμε φθηνο ρεύμα και να αυξησουμε επιτελους τις ΑΠΕ, διαμαρτυρομαστε κιολας. Λιγνιτη να καιμε κι αγιος ο Θεος. Πολυ καλα κανανε και τους συλλαβανε. Αρκετα πια με τα βαριδια αυτης της κοινωνιας. Ο κοσμος προχωρα.Ασε μας ρε φιλε με την παρθενα φυση της χωρας. Οταν πηγε το ρεύμα 2.000 ο καθε λογαριασμος, μια χαρα ετσουξε το κωλαρακι σας. Θελετε παρθενα φυση? (λες και θα καταστραφει η φυση αν μπουνε πεντε ανεμογεννητριες)
Αλεξ:πεντε ανεμογεννήτριες…

06A3E7B4-4450-46A0-963C-F237B2BE80F8.jpeg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Τι εγινε αυτιστικε παπαγαλε πεταξες μπλε οθονη;:2funny:
Συνεχώς

Η απάντηση σε άλλον ήταν αυτή που με ρώτησε αν έκανα τις αναφορές

Και κατέληξα κάνω αυτό που λέω

Σου απάντησα

Έβρισες πάλι
Αν παραμείνεις στο site
Εάν βρίζεις κάθε φορά θα παίρνεις υβριστή φανατικέ συριζαίε και μία θέση κατά του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της κυβέρνησης
Που προφανώς επειδή δεν έχεις πει ποτέ κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα σε τσαντίζει

Να και ένας που χωρίς να βρίζει απλώς κάνοντας άσχημο σχόλιο ζητάει συγνώμη

Σε δήλωσή του ο κ. Βερναδάκης αναφέρει: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

Και στα δικά σου

Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους που βρίζεις

Και βέβαια δεν είσαι ούτε χαρακτήρας μου να ζητήσεις συγνώμη ούτε να σταματήσεις να βρίζεις

Αυτό ξέρεις αυτό κάνεις

Αν περιμένεις ότι θα σε βρίσω και εγώ και για 10 20 30 μηνύματα ο ένας θα βρίζει τον άλλον όπως έκανες με άλλους ξέχνα το

Εγώ επιχειρήματα εσύ βρισιές
Φανατικέ συριζαίε

Και επειδή όταν σου γράφω αυτά μου λες κάτι ότι δεν σε ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ υβριστικά βέβαια

για να μαστε σίγουροι
Φανατικέ αντικυβερνητικέ

Υ.γ δεν περίμενα ποτέ γιατρός να έχει πέσει σε τέτοιο επίπεδο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Αυτό έκανες εσύ όταν σε βόλευε ο αυτιστικός στου Σινούρη ρε ψυχάκια;
Ξεφτυλογερα τα λενε οι γαμιαδες που επαιρνες ματι και τους χρονομετρουσες....

1658742459804.png

Επισημος χρονομετρητης του αλλου που γαμουσε!!!Οταν βεβαια δεν σε στραποναριζε ο Αντζελας!!!:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αλεξ:πεντε ανεμογεννήτριες…

06A3E7B4-4450-46A0-963C-F237B2BE80F8.jpeg
Μιλαμε για παρθενα φυση, οχι αστεια. Κατι θαμνοι και πετρες. Τι θελεις ρε τύπε? Να καιμε λιγνιτη στον αιωνα τον απαντα? Εκει η φυση δεν ενοχλειται? Τι διαολο εχετε μεσα στο κεφαλι σας? Θελουμε ΑΠΕ ή οχι? Επιτελους τι θελετε?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Συνεχώς

Η απάντηση σε άλλον ήταν αυτή που με ρώτησε αν έκανα τις αναφορές

Και κατέληξα κάνω αυτό που λέω

Σου απάντησα

Έβρισες πάλι
Αν παραμείνεις στο site
Εάν βρίζεις κάθε φορά θα παίρνεις υβριστή φανατικέ συριζαίε και μία θέση κατά του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της κυβέρνησης
Που προφανώς επειδή δεν έχεις πει ποτέ κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα σε τσαντίζει

Σε δήλωσή του ο κ. Βερναδάκης αναφέρει: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

Και στα δικά σου

Και βέβαια δεν είσαι ούτε χαρακτήρας μου να ζητήσεις συγνώμη ούτε να σταματήσεις να βρίζεις

Αυτό ξέρεις αυτό κάνεις

Αν περιμένεις ότι θα σε βρίσω και εγώ και για 10 20 30 μηνύματα ο ένας θα βρίζει τον άλλον όπως έκανες με άλλους ξέχνα το

Φανατικέ συριζαίε

Και επειδή όταν σου γράφω αυτά μου λες κάτι ότι δεν σε ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ υβριστικά βέβαια

για να μαστε σίγουροι
Φανατικέ αντικυβερνητικέ

Υ.γ δεν περίμενα ποτέ γιατρός να έχει πέσει σε τέτοιο επίπεδο
Αυτιστικε παπαγαλεεεεεεεεεε....
Alexandre.jpg

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ;

Να πούμε τι αυξήθηκε και τι δεν αυξήθηκε ;;
ή μάλλον τι αυξήθηκε λιγότερο ;;
Μόνο το νερό της ΕΥΔΑΠ , πήρε επάνω 20% με 30% . Για την ώρα . Πιστεύω ότι έχουν σκοπό να το τριπλασιάσουν .
Φυσικό αέριο ; Τριπλό
Βενζίνη ; Διπλή τιμή.
Ασφαλιστικές εισφορές ; Αύξηση για όλους, εκτός τους ζάμπλουτους , που έκανε γενναία μείωση .
ΡΕΥΜΑ ; ΤΡΙΠΛΟ .
Τρόφιμα ; Ο λογαριασμός του σούπερ μάρκετ, έχει πάρει πάνω από 50% .

Τι έχει μείνει όρθιο ;

Η ανάπτυξη , είναι τα καζίνο , που έχουν σκοπό να μας κάνουν σαν την Κούβα του Μπατίστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

Μόνο το νερό της ΕΥΔΑΠ , πήρε επάνω 20% με 30% . Για την ώρα . Πιστεύω ότι έχουν σκοπό να το τριπλασιάσουν .
Φυσικό αέριο ; Τριπλό
Βενζίνη ; Διπλή τιμή.
Ασφαλιστικές εισφορές ; Αύξηση για όλους, εκτός τους ζάμπλουτους , που έκανε γενναία μείωση .
ΡΕΥΜΑ ; ΤΡΙΠΛΟ .

Τι έχει μείνει όρθιο ;

Η ανάπτυξη , είναι τα καζίνο , που έχουν σκοπό να μας κάνουν σαν την Κούβα του Μπατίστα.
Για πες μας ρε τύπε το προγραμμα του Κασίδα για να πεσουν οι τιμες

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456

Φυσικό αέριο ; Τριπλό
Βενζίνη ; Διπλή τιμή.
ΡΕΥΜΑ ; ΤΡΙΠΛΟ .

Τι έχει μείνει όρθιο ;

Σωστα αυτα αλλα τι διαφορετικο θα εκανε η τι τελικα εκανε η καθε προηγουμενη κυβερνηση?

Απαντησεις του στυλ "δε ξερουμε,να τους τεσταρουμε, χειροτερα απο αυτους απολειεται και λοιπες ακροβασιες πανε για σκουπιδια.

Τι διαφορετικο θα γινοταν επι σαμαρα, τσιπρα, κουτσουμπα και ανδρουλακη.

Ακομα δε νιωθεις οτι το τροπαριο ειναι πανευρωπαικο/παγκοσμιο?

• Like
Αντιδράσεις: barock

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Αυτιστικε παπαγαλεεεεεεεεεε....
Alexandre.jpg

Δεν απάντησες
Επαναφέρω μερικώς το μήνυμα

Και στα δικά σου

Αυτό ξέρεις αυτό κάνεις

Φανατικέ συριζαίε

για να μαστε σίγουροι
Φανατικέ αντικυβερνητικέ

Υ.γ δεν περίμενα ποτέ γιατρός να πέσει σε τέτοιο επίπεδο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Για πες μας ρε τύπε το προγραμμα του Κασίδα για να πεσουν οι τιμες
Εσύ μπορείς να μας πεις γιατί σε όλη την ευρωπαϊκή ένωση , η βενζίνη είναι παντού φθηνότερη ;
Και δεν θα σου πω για το πρώην μπλοκ , βουλγαρία και πολωνία.
Γιατί είναι φθηνότερη στη γαλλία, τη γερμανία και την ιταλία ;
Με εισοδήματα και αμοιβές πολλαπλάσια από τα δικά μας ;

Ακόμη και ο Τσίπρας πλέον φαντάζει σωτηρία. Θα τσάκιζε μερικούς ολιγάρχες, μπορεί να ρήμαζε και τις τράπεζες.
Ευπρόσδεκτο εδώ που τα λέμε.

Αλήθεια, ο νόμος για τις ομαδικές απολύσεις θα γίνει ;
Είναι η ελληνική οικονομία για 4 συστημικές τράπεζες και 60.000 τραπεζικούς ;
Θα δώσουμε καμιά 200αρα δις ακόμη λεφτά από φόρους στις τράπεζες, για να το παίζει γιάπης ο κάθε ντίντης και η κάθε τζένη,
που είχαν διοριστεί πριν τα μνημόνια ως δημόσιοι υπάλληλοι στην αγροτική και συνεχίζουν να παίρνουν 3Κ και 4.5Κ ακόμη ;
Η Πορτογαλία , πόσες τράπεζες και πόσους τραπεζικούς έχει ; Με αντίστοιχο πληθυσμό ... και μάλλον ανώτερη οικονομία ;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Περιμενω να δω ποιοι απο εσας θα λενε σε λιγα χρονια να κοψουμε το κρεας, να πληρωνουμε 3πλους φορους για χωραφια/καλλιεργειες, μετακινησεις, να τρωμε εντομα κλπ κλπ για sustainability και να σωσουμε τον πλανητη απο τη κλιματικη αλλαγη.

Θα εχει πολυ πλακα.

Ο αλλος προσπαθει να μπαναρει κοσμο απο ενα φορουμ, αυτη τη δημοκρατια ευαγγελιζεται ο λουκης του, εχει κανει το cancelling κοκορετσι..

Clown world

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.513
Πόντοι
266
Σωστα αυτα αλλα τι διαφορετικο θα εκανε η τι τελικα εκανε η καθε προηγουμενη κυβερνηση?

Απαντησεις του στυλ "δε ξερουμε,να τους τεσταρουμε, χειροτερα απο αυτους απολειεται και λοιπες ακροβασιες πανε για σκουπιδια.

Τι διαφορετικο θα γινοταν επι σαμαρα, τσιπρα, κουτσουμπα και ανδρουλακη.

Ακομα δε νιωθεις οτι το τροπαριο ειναι πανευρωπαικο/παγκοσμιο?
Προσθέτω δύο πράγματα
Πρώτον ότι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ γκουτέρες είπε ότι ακριβή αυτή η γενιά μας είναι η μεγαλύτερη σε όλο τον κόσμο τώρα
Δεύτερον ότι στις δημοσκοπήσεις που υπάρχει αντίστοιχη ερώτηση ναι μεν ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος από τη Νέα Δημοκρατία αλλά όταν τον ρωτήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα έκανε καλύτερα η απάντηση είναι συντριπτικές κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.013
Πόντοι
6.256
Δεν απάντησες
Επαναφέρω μερικώς το μήνυμα

Και στα δικά σου

Αυτό ξέρεις αυτό κάνεις

Φανατικέ συριζαίε

για να μαστε σίγουροι
Φανατικέ αντικυβερνητικέ

Υ.γ δεν περίμενα ποτέ γιατρός να πέσει σε τέτοιο επίπεδο
Ρε μαλακα σοβαρα τωρα....εχεις τρελοχαρτο;

Εισαι δεμενος με αλυσιδα στο λαιμο σε κανενα υπογειο;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Προσθέτω δύο πράγματα
Πρώτον ότι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ γκουτέρες είπε ότι ακριβή αυτή η γενιά μας είναι η μεγαλύτερη σε όλο τον κόσμο τώρα
Δεύτερον ότι στις δημοσκοπήσεις που υπάρχει αντίστοιχη ερώτηση ναι μεν ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος από τη Νέα Δημοκρατία αλλά όταν τον ρωτήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα έκανε καλύτερα η απάντηση είναι συντριπτικές κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Στα @@ μας μηπως?

Σε ταιζει ο λουκης λουκ ρε?

Εαν δε τους τα παιρνεις τουλαχιστον σε γαλαζιο τιμολογιο εισαι για ακομα βαθυτερο θαλαμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom