barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.281
- Πόντοι
- 5.506
μονο 30;
απο τοτε που ιδρυθηκε η ψωροκωσταινα
Πιθανό αλλά τα τελευταία 30 έγινε το μεγάλο πάρτυ με τα δανεικά λόγω ΕΕ.
μονο 30;
απο τοτε που ιδρυθηκε η ψωροκωσταινα
Πιθανό αλλά τα τελευταία 30 έγινε το μεγάλο πάρτυ με τα δανεικά λόγω ΕΕ.
Η δεξιά έτρωγε τα αποφάγια του πασόκη δεξια δεν μπορει να μιλαει για παρτυ
Η δεξιά έτρωγε ....
Οτι επί 30 χρόνια έτρωγαν όλοι ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ είναι ένα γεγονός αναμφισβήτητο, το θέμα είναι πως θα ξεπεράσουμε αυτή τη νοοτροπία. ΟΛΟΙ. Και το πρόβλημα ξεκινάει πάντα από το "κεφάλι" και αυτό πρέπει να το λύσει.
ναι αφου πρωτα σουταρουμε τους αριστερολεχριτεσ δια παντωςΚαλή αρχή θα είναι να στείλουμε τη ΝΔ εκεί που πήγε και το ΠΑΣΟΚ.
Σύντομα στις οθόνες σας.
Καλή αρχή θα είναι να στείλουμε τη ΝΔ εκεί που πήγε και το ΠΑΣΟΚ.
Σύντομα στις οθόνες σας.
To νεο βελτιωμενο και απαλλαγμενο απο το αμαρτωλο παρελθον, ΠΑΣΟΚΝαι. Και ποιοί να έρθουν;
Αδωνης και Βοριδης ερχονται απο ΛΑΟΣ. Ο αλλος που εκλαιγε στο βημα της βουλης στην ΝΔ δεν πηγε? Στο μπουρδελο η ΕΛΛΑΣ δεν υπαρχει κατι που να μου προκαλεσει έκπληξη πλεον.Η αλήθεια είναι ότι μπορεί κανείς να προσάψει τόσα και τόσα στη νδ του κούλη.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο με το μιχαλοφύρερ δε λέει κάτι.
Το ότι δήλωσε ο μιχαλολιάκος ότι κάτω από τις x,y,z προυποθέσεις θα συνεργαζόταν με τη νδ, δε σημαίνει από μόνο του ότι ανοίγει κάποιος δίαυλος συνεργασίας μεταξύ χα και νδ.
Ακόμα και αυτή η τραγική νδ δε θα έμπαινε ποτέ σε τέτοιες σκέψεις.
Όχι γιατί ντε και καλά διαφωνεί σε όλα με τη χα (άλλωστε έστω και αν όχι ξεκάθαρα, οι ιδεολογικές καταβολές τους έχουν κοινά), αλλά γιατί θα ήταν καταστροφικό για την ίδια τη νδ κάτι τέτοιο.
Αυτό που νομίζω ότι συμβαίνει είναι ο ένας να προσπαθεί να ψαρέψει στη δεξαμενή ψηφοφόρων του άλλου.
Αδωνης και Βοριδης ερχονται απο ΛΑΟΣ. Ο αλλος που εκλαιγε στο βημα της βουλης στην ΝΔ δεν πηγε? Στο μπουρδελο η ΕΛΛΑΣ δεν υπαρχει κατι που να μου προκαλεσει έκπληξη πλεον.
Το μαζι δεν ξερω εαν τα ετρωγαν αλλιως δεν θα εφευγαν θα εμεναν στο κομμα που θα μεινει για ολα τα αλλα στην ιστορια μαζι με τς αμετρητες αλλαγες στα αφμ. Οταν φυγει ο Τσιπρας (προσωπικα δεν το βλεπω συντομα) και ερθει ενα αλλο κομα θα μαθουμε τι λαμογιες εκανε και ο Συριζα. Ετσι γινεται συνηθως.Σωστό !!
Επίσης οι πασόκοι του τσιπροπασοκ
φυλακίζουν με λύσσα τους ορίτζιναλ πασόκους συντρόφους τους
που παρέα τρώγανε μια ζωή τον αγλέορεα.
Το μαζι δεν ξερω εαν τα ετρωγαν αλλιως δεν θα εφευγαν θα εμεναν στο κομμα που θα μεινει για ολα τα αλλα στην ιστορια μαζι με τς αμετρητες αλλαγες στα αφμ.
Δεν ξερω φιλε τετοιες λεπτομέρειες. Τον Ακη φαινεται να κυνηγουν και οχι αδικα βεβαιως βεβαιως.Εχει και συνεχεια οσο πλησιάζουμε σε εκλογες. Αδωνης-Λοβερδος-Σαλμας ειναι στο στοχαστρο αυτη την στιγμη.Φύγανε την κατάλληλη στιγμή να συνεχίσουν στη χλίδα της εξουσίας που είχαν εθιστεί.
Τρανό παράδειγμα το δεξί χέρι του Άκη ,ο συριζαίος Κοτσακάς.
Δεν ξερω φιλε τετοιες λεπτομέρειες. Τον Ακη φαινεται να κυνηγουν και οχι αδικα βεβαιως βεβαιως.Εχει και συνεχεια οσο πλησιάζουμε σε εκλογες. Αδωνης-Λοβερδος-Σαλμας ειναι στο στοχαστρο αυτη την στιγμη.
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια φιλε εγω αυτο ξερω.Ε δεν τις λες λεπτομέρειες,
η ουσία είναι.
Ο Κοτσακάς ήταν πασίγνωστος αυτοκόλλητος του Άκη
και τώρα του τσίπρα.
Γνωρίζεις ,να μην κουράζουμε, πόσους πασόκους έχει σε υπουργεία ο τσε.
Και όλοι οι πασοκοι του συριζα είναι περιστεράκια μας λένε,
ενώ οι ελάχιστοι που παρέμειναν κιναλ είναι κλέφτες.
Μπάζει το τσιπροαφήγημα.
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια φιλε εγω αυτο ξερω.