sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Αφού επί δεκαετίες φάγανε με χρυσά κουτάλια και πρόδωσαν το κόμμα τους,
ποιά Ελλάδα ?
και τη μάνα τους ξεπουλάνε στο παζάρι.
Τι σημασία έχει ποιο χρωμα κυβερνάει; Το δικό μου το ψυγείο δεν θα γεμίσει οποιος και να έρθει.
Αφού επί δεκαετίες φάγανε με χρυσά κουτάλια και πρόδωσαν το κόμμα τους,
ποιά Ελλάδα ?
και τη μάνα τους ξεπουλάνε στο παζάρι.
Τι σημασία έχει ποιο χρωμα κυβερνάει; Το δικό μου το ψυγείο δεν θα γεμίσει οποιος και να έρθει.
O Παπαδημούλης τρολάρει Μητσοτάκη για την οικογενειοκρατία με αποδείξεις και ονόματα
13 Δεκεμβρίου 2018, 23:27 | ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑ'Ι'Ν
Διαφωνώ ότι έγιναν όλα αυτά μόνο η φταίει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οποία αντιπαραθέσει με οποιονδήποτε εδώ μέσα είναι άσκοπη.Δίνεται η δυνατότητα να μην στο αδειάζουνε.
Χοντρικά με συριζα έχουμε φορολογία, μνημόνια εφάπαξ που μας αδειάζουνε τα ψυγεία
συν τον εκτεταμένο κίνδυνο από τους κακοποιούς του παρασκευόπουλου
που κ αυτοί μπορεί να σου αδειάσουν ψυγεία σπίτια τσέπες κτλπ
Άμα συγκρίνεις τον κυριακο με το κάτι καλύτερο ναι έχω να σου πω. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ο κανένας παρά ο Κυριάκος (σαν πρόσωπο).Έχουμε και τίποτα καλύτερο δηλαδή απ τη νδ εδώ που φτάσαμε?
Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και να μη ζούμε σε άλλο πλανήτη.
οικογενειοκρατια νδ vs παρεοκρατια τσυριζα
σημειωστε Χ
ευτυχως
ηρθε το καινουργιο τσυριζα να διωξει το παλιο νδ
Τωρα
θα ερθει το καινουργιο νδ να διωξει το παλιο τσυριζα
Διαφωνώ ότι έγιναν όλα αυτά μόνο η φταίει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οποία αντιπαραθέσει με οποιονδήποτε εδώ μέσα είναι άσκοπη.
αν δεν κυβερνήσει; 1000% όχι αυτός βέβαια, που δεν έχει το ειδικό βάρος, οι μηχανισμοί του θείου του που είναι πανίσχυροι.Λες να φαει τον Κυριακο?
εννοείται!Δηλαδή κάνουμε χαρακίρι.
Και εγω το πιστευω αυτο. Ξαφνικα απο το πουθενα τον βλεπω συχνα στα καναλια.αν δεν κυβερνήσει; 1000% όχι αυτός βέβαια, που δεν έχει το ειδικό βάρος, οι μηχανισμοί του θείου του που είναι πανίσχυροι.εννοείται!
Η αποψη μου για την ΝΔ αυτη την στιγμη ειναι οτι εχει χασει την πολιτικη της ταυτοτηα. Οπου φυσαει ο ανεμος παει. Το πασοκ απο τις αλλαγες στα ΑΦΜ αστα κλαφτα απορω πως υπαρχει σαν κομα στην βουλη ΑΝΕΛ ΚΚΕ κτλπ να ειχαμε να λεγαμε....! Ο Συριζα επικοινωνιακα το παει καλα και ειναι προφανες οτι η Ε.Ε τον θελει.Δεν σε βλέπω σαν αντιπαράθεση.
Φυσικά δεν φταίει μόνο ο συριζα,
άλλωστε επιρρίπτω ευθύνες στο πασοκ το οποίο μεταμορφώθηκε σε συριζα.
Ο δε τσίπρας είναι αντάξιος αρχηγός των πασοκόστοκων που τον ψηφίζουνε.
Ποιός άλλος θα έκανε ναι
το όχι του δημοψηφίσματος πχ ?
Και ποιοί άλλοι πλην παστόκων
θα ξαναψήφιζαν αυτόν που τους περιπαίζει
και όχι την Ζωή πχ ?
Φυσικά φταίνε και οι άλλοι
που ψηφίζουνε την κάθε ργιόλα Δαμανάκη-Σπυράκη
και τον κάθε αΒρωμόπουλο Παπα-δημούλη
Η αποψη μου για την ΝΔ αυτη την στιγμη ειναι οτι εχει χασει την πολιτικη της ταυτοτηα. Οπου φυσαει ο ανεμος παει. Το πασοκ απο τις αλλαγες στα ΑΦΜ αστα κλαφτα απορω πως υπαρχει σαν κομα στην βουλη ΑΝΕΛ ΚΚΕ κτλπ να ειχαμε να λεγαμε....! Ο Συριζα επικοινωνιακα το παει καλα και ειναι προφανες οτι η Ε.Ε τον θελει.
Κουταμάρες του χρυσαύγουλου είναι αυτές. Ο Κυριάκος βγάζει σπυριά με όλους αυτούς. Το περιβάλλον του λέει ότι μετά τις εκλογές θα έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα το κόμμα, γιατί θα φροντίσει με τις λίστες να απομακρύνει πολλά βαρίδια. Ο Άδωνις έχει και τρεχάματα από τα οποία δεν ξέρουμε πως θα ξεμπλέξει. Ούτως ή άλλως πρόσφατα τον υποβάθμισε. Η ΝΔ κάνει τεράστιο αγώνα να ενεργοποιήσει τον κόσμο της. Όμως υπάρχουν αντιδράσεις απο τον υγιή κόσμο της για τα φαινόμενα Μπαλτάκου-Σαμαρά-Αδωνι-Βορίδη. Δυστυχώς η αναμονή της επαναφοράς στην εξουσία τετραγωνίζει τον κύκλο. Το καλό είναι ότι ποικίλες ακροδεξιές ομάδες έφυγαν προς τα δεξιά της και έχουν μείνει λιγότεροι στην Πειραιώς για να παλέψει. Το στοίχημα είναι αν ο λόγος του έχει αξία ή είναι το προεκλογικό κτύπημα στην πλάτη, ανάλογα με το τι πιστεύει ότι θέλει να ακούσει ο συνομιλητής του. Θα φανεί σύντομα.Η αλήθεια είναι ότι μπορεί κανείς να προσάψει τόσα και τόσα στη νδ του κούλη.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο με το μιχαλοφύρερ δε λέει κάτι.
Το ότι δήλωσε ο μιχαλολιάκος ότι κάτω από τις x,y,z προυποθέσεις θα συνεργαζόταν με τη νδ, δε σημαίνει από μόνο του ότι ανοίγει κάποιος δίαυλος συνεργασίας μεταξύ χα και νδ.
Ακόμα και αυτή η τραγική νδ δε θα έμπαινε ποτέ σε τέτοιες σκέψεις.
Όχι γιατί ντε και καλά διαφωνεί σε όλα με τη χα (άλλωστε έστω και αν όχι ξεκάθαρα, οι ιδεολογικές καταβολές τους έχουν κοινά), αλλά γιατί θα ήταν καταστροφικό για την ίδια τη νδ κάτι τέτοιο.
Αυτό που νομίζω ότι συμβαίνει είναι ο ένας να προσπαθεί να ψαρέψει στη δεξαμενή ψηφοφόρων του άλλου.
Η ΝΔ κάνει τεράστιο αγώνα να ενεργοποιήσει τον κόσμο της. Όμως υπάρχουν αντιδράσεις απο τον υγιή κόσμο της για τα φαινόμενα Μπαλτάκου-Σαμαρά-Αδωνι-Βορίδη.
Έχουμε και τίποτα καλύτερο δηλαδή απ τη νδ εδώ που φτάσαμε?
Την ιδια συμπαθεια ειχε και ο Σαμαρας ομως τουλαχιστον 12-14. Μετα χαλασε το κλιμα γιατι περιμεναν τον Τσιπρα.Συμφωνώ με την πραγματικότητα που περιγράφεις σε όλο το ποστ.
Ειδικά με την επισήμανση σου
για την μεγάλη συμπάθεια της ΕΕ ,επαυξάνω !!