Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
βγηκαν 2 δημοσκοπησεις και η διαφορα μειωθηκε,σκαρτα ενα 5άρι,ανεβαινει ο τσιπρας,τελικα απ οτι φαινεται οι Ελληνες δεν θα δωσουν στον Κυριάκο την ευκαιρια που τους ζητησε 

ναι η μια απο το οπεν του σαββιδη

η αλλη;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Λες να την ψαχνω ν αγοράσω κι αλλο μετα απο τετοια φοροπουτσοκαταιγιδα?
Το κουφο ειναι οτι με τους κατσαπλιαδες μου ηρθε -150 ευρω ενω η μητερα μου απο 280 σε 340.

Μου φαινεται τεραστια η διαφορα γι αυτο ρωτησα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Κι εγω ξερω μια γριά με συνταξη στο 500αρικο. Πληρωνει για οικοπεδο 500 τμ και ενα σπιτι βρωμερό υπο κατεδάφιση μια συνταξη.
Δεν μου κανει εντυπωση αυτο που λες.
Με το ΕΤΗΕΔΕ δεν πλήρωνα τίποτα :) δρν είχε ρεύμα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.715
Πόντοι
506
βγηκαν 2 δημοσκοπησεις και η διαφορα μειωθηκε,σκαρτα ενα 5άρι,ανεβαινει ο τσιπρας,τελικα απ οτι φαινεται οι Ελληνες δεν θα δωσουν στον Κυριάκο την ευκαιρια που τους ζητησε 
Και με 2 μοναδες να γινει κυβέρνηση η ΝΔ στην ουσια ηττα ειναι. Ο λεχριτης ηρθε για να μεινει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Το προβλημα δε νομιζω οτι ειναι οι φοροι αλλα το δεδομενο οτι ειναι πολλοι και υψηλοι, οτι ξερουμε οτι το μεγαλυτερο μερος τους παει στα σκουπιδια και οτι πλεον το εισοδημα εχει συρρικνωθει απιστευτα.

Για το φορο ακινητων πχ αν υπηρχε υποχρεωτικη ασφαλιση του ακινητου και ενα μικρο ποσοστο ηταν υπερ δημοσιου θα ηταν αρκετα πιο δικαιο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Το προβλημα δε νομιζω οτι ειναι οι φοροι αλλα το δεδομενο οτι ειναι πολλοι και υψηλοι, οτι ξερουμε οτι το μεγαλυτερο μερος τους παει στα σκουπιδια και οτι πλεον το εισοδημα εχει συρρικνωθει απιστευτα.

Για το φορο ακινητων πχ αν υπηρχε υποχρεωτικη ασφαλιση του ακινητου και ενα μικρο ποσοστο ηταν υπερ δημοσιου θα ηταν αρκετα πιο δικαιο.
Ασφάλιση ακινήτου; Ναι Αμε εδώ δεν ασφαλίζουν τα ΙΧ θα ασφαλίσουμε και τα σπίτια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Θα δώσει τώρα κ επίδομα ενοικίου...! Θα έχουμε ξανά Αλέξη!
τα επιδοματα αυτα υπάρχουν σε ολες τις ευρωπαικες χωρες που εκαναν την ενωση
Γερμανια Γαλλια κλπ
Ο λογος ειναι οτι στην ΕΕ το 60% δεν την βγάζει κ τιυς δινουν διαφορα επιδοματα για να την βγάλουν
Το ιδιο θα γθνει κ στην ελλαδα οτι δηλ ηινεται  στην εε
Ανεργια, σποραδικη εργασια κι επιδοματα μικρα, για φυτιζωια κατα τα πρότυπα της ΕΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom