Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Όσοι νομίζετε, ότι ο Γεωργιάδης είναι αουτσάιντερ και τέταρτος, συνεχίστε να το νομίζετε...
Αυτό θέλει κι αυτός!
(Θα πάθετε ΝΤόρα 2009)

Υ.Γ. Αν γίνει (και) ντιμπέι(τ) θα ΣΑΡΩΣΕΙ!

Δεν κάθεται για "τηλεμαχία" ο Βαγγέλας, γιατί θα εκμηδενιστούν από τον τύπο, και αυτός και οι άλλοι 2...

www.euro2day.gr/gallopresults.aspx?id=1365894]http://www.euro2day.gr/gallopresults.aspx?id=1365894[/url]

(03/10/2015 - 21/11/2015)Αποτελέσματα Δημοσκόπησης
Ποιον επιλέγετε για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας;

Άδωνις Γεωργιάδης 32%
Απόστολος Τζιτζικώστας 26%
Ευάγγελος Μεϊμαράκης 18%
Κυριάκος Μητσοτάκης 24%

Η δημοσκόπηση εχει λάβει έως αυτή τη στιγμή 16673 ψήφους

Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Αποτυπώνει τις γνώμες εκείνων μόνο των χρηστών που επιλέγουν να ψηφίσουν, και όχι των χρηστών εν γένει ή του κοινού ως συνόλου
.

Τον παρουσιάζουν σαν γραφικό και ημίτρελο, αλλά να δω όταν θα σπάσει στα δύο η χώρα, το ποιοι ήταν οι γραφικοί και ημίτρελοι που ψήφισαν το κυβερνητικό Τσίρκουλο εις τριπλούν. Τριμάλακες...!

Stable4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρες. Πρώτο μήνυμα, ελπίζω και τυχερό. Λοιπόν παίδες στοιχηματικά το 15.00 του Κυριάκου και 19.00 του Άδωνι είναι δώρα.
Βγαίνουν συνεχώς δημοσκοπήσεις του  :booty:  που δίνουν αβέρτα Μεϊμαράκη (κατά παραγγελία βεβαίως), ο κόσμος παρασύρεται ποντάρει Βαγγέλα και οι αποδόσεις πέφτουν, αρά ευκαιρία για όσυς ψάχνουν value bets!
Η διαδικασία εκλογής είναι επιεικώς τραγική και ο κόσμος δεν δείχνει ενδιαφέρον καθόλου, άρα θα προσέλθουν λίγοι στην κάλπη. Επομένως τα ποσοστά όλων δεν θα έχουν τρομερές διακυμάνσεις και ψηφίζει η βάση θυμίζω.
Απορώ πώς βλέπουν όλοι φαβορί Βαγγέλα που στις εκλογές μάζεψε τους μισούς σταυρούς από τον Γεωργιάδη και ο Μητσοτάκης τους υπερδιπλάσιους.
Έριξα Άδωνι στο 17.00 από νωρίς και περιμένω. Καλά κέρδη.
;)

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Επομένως τα ποσοστά όλων δεν θα έχουν τρομερές διακυμάνσεις και ψηφίζει η βάση θυμίζω.
Απορώ πώς βλέπουν όλοι φαβορί Βαγγέλα που στις εκλογές μάζεψε τους μισούς σταυρούς από τον Γεωργιάδη και ο Μητσοτάκης τους υπερδιπλάσιους.

Δεδομένου ότι δεν με ενδιαφέρει το στοίχημα και εγώ δεν περιμενω τρομερές διαφορές, θα έλεγα τους 2 πρώτους κοντά στο 30% και τους 2 τελευταίους κοντά στο 20%.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καλησπέρες. Πρώτο μήνυμα, ελπίζω και τυχερό. Λοιπόν παίδες στοιχηματικά το 15.00 του Κυριάκου και 19.00 του Άδωνι είναι δώρα.
Βγαίνουν συνεχώς δημοσκοπήσεις του  :booty:  που δίνουν αβέρτα Μεϊμαράκη (κατά παραγγελία βεβαίως), ο κόσμος παρασύρεται ποντάρει Βαγγέλα και οι αποδόσεις πέφτουν, αρά ευκαιρία για όσυς ψάχνουν value bets!
Η διαδικασία εκλογής είναι επιεικώς τραγική και ο κόσμος δεν δείχνει ενδιαφέρον καθόλου, άρα θα προσέλθουν λίγοι στην κάλπη. Επομένως τα ποσοστά όλων δεν θα έχουν τρομερές διακυμάνσεις και ψηφίζει η βάση θυμίζω.
Έριξα Άδωνι στο 17.00 από νωρίς και περιμένω. Καλά κέρδη.
;)
Ε,δεν ειναι κι απιθανο,ειναι πολυ καλη αποδοση το 17..Και στη προηγουμενη τη Ντορα βγαζανε και βγηκε ο Σαμαρας.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ε,δεν ειναι κι απιθανο,ειναι πολυ καλη αποδοση το 17..Και στη προηγουμενη τη Ντορα βγαζανε και βγηκε ο Σαμαρας.
δεν ηταν τοσο μεγαλες οι διαφορες. δηλαδη στη ντορα διναν 1.70 περιπου και στο σαμαρα το διπλασιο.

απλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι, πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο ξεκαθαρο φαβορι ο μειμαρακης; εγω προσωπικα δεν το πιστευω. δεν πιστευω να εχει τοσο μεγαλες διαφορες μεε τον κυριακο και τον αδωνι....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
δεν ηταν τοσο μεγαλες οι διαφορες. δηλαδη στη ντορα διναν 1.70 περιπου και στο σαμαρα το διπλασιο.

απλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι, πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο ξεκαθαρο φαβορι ο μειμαρακης; εγω προσωπικα δεν το πιστευω. δεν πιστευω να εχει τοσο μεγαλες διαφορες μεε τον κυριακο και τον αδωνι....
Εχει κι ο Μειμαρακης το κοινο του.Ο πατερας μου,ελεγε τι καλος που ειναι και τι θελουν και βαζουν υποψηφιοτητα οι αλλοι αφου αυτος θα βγει προεδρος.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εχει κι ο Μειμαρακης το κοινο του.Ο πατερας μου,ελεγε τι καλος που ειναι και τι θελουν και βαζουν υποψηφιοτητα οι αλλοι αφου αυτος θα βγει προεδρος.
εννοεις η παλια φουρνια,ε ναι αλλα να δουμε,υπομονη λιγο εμεινε

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Η φρασεολογία Μειμαράκη στο στυλ... "ο Τσίπρας δεν έχει πει ένα όχι στη τρόικα", μου θυμίζει τον Τσίπρα. :vomit:
Η αρρώστια στο κόμμα της ΝΔ είναι ανίατη.
Οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι τραγικοί.
Άδωνης μπας και κάτι αλλάξει... :rockon:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Η φρασεολογία Μειμαράκη στο στυλ... "ο Τσίπρας δεν έχει πει ένα όχι στη τρόικα", μου θυμίζει τον Τσίπρα. :vomit:
Η αρρώστια στο κόμμα της ΝΔ είναι ανίατη.
Οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι τραγικοί.
Άδωνης μπας και κάτι αλλάξει... :rockon:
Κανεναν αλλον?

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Θλιβερός Τζιτζικώστας χθες στο MEGA σε συνέντευξη "κονσέρβα" ασφαλώς (μη μας κάνουν καμιά ερώτηση παράξενη και εκτεθούμε). :s&m_3:
Παλαιοκομματικούρα χειρότερη του Μεϊμαράκη, γενικόλογος χωρίς όραμα για την δεξιά παράταξη και την χώρα. :S
Δήλωσε και πιστός στην παράταξη λες και ξεχάσαμε τις δηλώσεις του ενώ κυβερνούσε ο Σαμαράς και το αντάρτικο στις περιφερειακές. :jerking:
Με Τζιτζι πρόεδρο ή Μεϊμαρ δεν ξαναψηφίζω ΝΔ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κυριάκος αρχηγός και Αδωνις δεξί χέρι...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.161
Πόντοι
1.686
Ασχέτως τι θέλει κάποιος :

Ο Μεϊμαράκης θα βγεί Πρόεδρος και
θα βάλει τον Μητσοτάκη για αντιπρόεδρο.

Μετά ,στις προσεχείς  εκλογές,που μπορεί να γίνουν και το 2016
μπορεί να βαλει τον Μητσοτάκη για υποψήφιο πρωθυπουργό,
αφού αυτό επιτρέπεται από το αναθεωρημένο Σύνταγμα του 2001.

Επισκέπτης
Μεϊμαράκη δαγκωτό στις 22 Νοεμβρίου. Να βγει από τον πρώτο γύρο και σύντομα να πάρει τη ρεβάνς από τον Τσίπρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom