Σωπα ρε λαρτζ που επειδη εβγαζες πολλα λεφτα εχεις απαιτησεις...οτι και να βγαζεις πρεπει να εχεις τις ιδιες υπηρεσιες σε ενα δημοσιο συστημα περιθαλψης.
Στο εξωτερικο που υποτιθεται βρισκεσαι εχεις δει να αλλαζουν οι δημοσιες παροχες αναλογα με το εισοδημα του καθενος;
καμμιά αντίρηση αρκεί να πληρώνω τα ίδια με τους άλλους...
και στο εξωτερικό που ζώ οι δημόσιες παροχές είναι ίδιες για όλους αλλά και οι εισπράξεις για τις παροχές αυτές είναι ίδιες από όλους...
στην Αγγλία για παράδειγμα το NHS χρηματοδοτείται από ειδική κράτηση στις μισθοδοσίες, τζίρους (αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας) κλπ η οποία είναι ίδια και σταθερή για όλους (είτε 100.000 παίρνεις τον χρόνο είτε 10.000 παίρνεις το ίδιο ακριβώς θα πληρώσεις για NHS)...
τα σχολεία πληρώνονται από το Council Tax το οποίο εξαρτάται από την ζώνη αξίας του σπιτιού και τον αριθμό των διαμενόντων και είναι ΙΔΙΟ για όλους της ίδιας ζώνης (για παράδειγμα εγώ πληρώνω με 40 τμ διαμέρισμα τα ίδια με ένα διαμέρισμα 80 τμ
στο ίδιο κτίριο γιατί και τα δύο διαμερίσματα κατοικούνται από 2 άτομα.. πληρώνουμε 1540 λίρες τον χρόνο γιατί η ζώνη αξίας είναι η ίδια και τα άτομα είναι ίδια).. και φυσικά η Band E έχει μεγαλύτερες απολαβές από την Band A όπως για παράδειγμα στην πρώτη γίνεται αποκομιδή σκουπιδιών κάθε 3 μέρες και στην δεύτερη κάθε δύο εβδομάδες...
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως στα φάρμακα πληρώνουν τις πρώτες 200 λίρες τον χρόνο και από κει και πέρα είναι δωρεάν ΟΛΟΙ όμως...
συνεπώς αφού πληρώνω τα ίδια με κάποιον άλλον δεν έχω απαίτηση για προτεραιοποίηση στην συγκεκριμένη υπηρεσία... όταν όμως εγώ πληρώνω 100 και ο άλλος 10 τότε έχω απαίτηση να προηγηθώ..
τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά ?