Επισκέπτης
Σε ποιόν αιώνα θα γίνουν όσα λέει ο κούλης?
Πολύ καλή η ομιλία του Κυριάκου στο συνέδριο της ΝΔ.
Απευθύνθηκε σε πολίτες που θα κρίνουν έναν υποψήφιο πρωθυπουργό και όχι σε πρόβατα που ψάχνουν για βοσκό.
Σε ποιόν αιώνα θα γίνουν όσα λέει ο κούλης?
Πολύ καλή η ομιλία του Κυριάκου στο συνέδριο της ΝΔ.
Απευθύνθηκε σε πολίτες που θα κρίνουν έναν υποψήφιο πρωθυπουργό και όχι σε πρόβατα που ψάχνουν για βοσκό.
ξαναδιαβασε τι ειπαΕλεος. Εχουμε 2017 και κριτηριο θα εχουμε για τις πολιτικες μας επιλογες το ποιος επελεξε το 1919 τον Στεργιαδη?
παρε μια γευση νεολαιας που θα βαλει στα ψηφοδελτια τουΠολύ καλή η ομιλία του Κυριάκου στο συνέδριο της ΝΔ.
"το μητσοτακέικο dna ειναι παρομοιο με του χιτλερ" αλλά εγω ειμαι ο σκληροπυρηνικος. Μαλιστα.ξαναδιαβασε τι ειπα
το μητσοτακεικο dna τους ειναι παρομοιο με του χιτλερ στην δικη μας περιπτωση αντι των εβραιων ειναι οι μικρασιατες
αλλα πταισμα ειναι για καποιους σκληροπυρινικους δεξιους σαν εσενα .... δεν βαριεσαι
Να ψηφισετε Τσιπρα τύπε που δεν ειναι ολιγαρχης. Τι ζοριζεσαι? Ελεος πια. Εν ετει 2017 μιλαμε για ολιγαρχιες και για τον Στεργιαδη.Αν κάποιος δεν ανήκει στην ολιγαρχική κάστα τους (δηλαδή αριθμητικά ο περισσότερος κόσμος), πρέπει πραγματικά να είναι πολύ πειθήνιο πρόβατο για να τους ψηφίσει
Όχι μόνο να μην αντιστέκεται ψηφίζοντας κάποιον άλλον αντίθετο, αλλά να τους διευκολύνει και από πάνω να τον σφάξουν οικονομικά, όπως οι πνευματικοί τους ηγέτες στο παρελθόν.
Οχι βεβαια. Με το 40% δεν χρειαζονται δεκανικια.Οι αποχές Παπανδρέα πέρασαν man, άκου να μαθαίνεις, μπορεί να έχετε υπουργό στην κυβέρνησή του!
παρε μια γευση νεολαιας που θα βαλει στα ψηφοδελτια του
πιπιλη παναγιωτοπουλος (με τις πιτσες στον λεβεντη)
Οχι βεβαια. Με το 40% δεν χρειαζονται δεκανικια.
κριμα παντως που οι μικρασιατες δεν κυνηγησαν τοσο τον βενιζελο αλλα και τους ηθικους αυτουργους του"το μητσοτακέικο dna ειναι παρομοιο με του χιτλερ" αλλά εγω ειμαι ο σκληροπυρηνικος. Μαλιστα.
ξερογλυφει πριν τα τιναξει ο κουρης οπως εγραψε ο χιος...μπας και δει βουλευτικη καρεκλαο οποιος κοκκινος πανος κανει το «μεταπτυχιακο» του στο καναλι κοντρα του κουρη
Mας επεισε ο Σαββιδης, ναι. Ο Κουρής του 2017.
Περιεργο ομως, εγω ξερω οτι οι βενιζελικοι δικασαν και εκτελεσαν τους δεξιους πολιτικους ως υπευθυνους για την μικρασιατικη καταστροφη ενω οι μικρασιατες ηταν κυριως βενιζελικοι. Τα εχεις μπερδεψει λιγο.κριμα παντως που οι μικρασιατες δεν κυνηγησαν τοσο τον βενιζελο αλλα και τους ηθικους αυτουργους του
ειδαλλως δεν θα ειχαμε μητσοτακεικο το οποιο ιστορικα ειναι χειροτεροι προδοτες απο τον "φρυδια αποστατη του 64"
παρακαλω?"φρυδια αποστατη του 64"
προπετασμα καπνου ηταν για να σωσει το κολαρακι του ο βενιζελοςΠεριεργο ομως, εγω ξερω οτι οι βενιζελικοι δικασαν και εκτελεσαν τους δεξιους πολιτικους ως υπευθυνους για την μικρασιατικη καταστροφη ενω οι μικρασιατες ηταν κυριως βενιζελικοι. Τα εχεις μπερδεψει λιγο.