sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
πηγή: Espresso
πόσο μα πόσο ηλίθιος είσαι ρε αλμπάνι ?
οικογένεια γ@μιομαστε το κωλόσογο
και ουδέν πρόβλημα εαν δεν γ@μαγαν τη χώρα μας
απο το βιβλίο της μαργαρίτας,το κέρατο και η φαιδρότητα σύννεφο στο κωλόσογο..
Πιερ: Ο μοιραίος εραστής
Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας κανείς τις υπερβολικές περιγραφές για τον μοιραίο άνδρα που εισέβαλε στη ζωή της Μαργαρίτας Παπανδρέου σε μια πτήση, για τον «υψηλόβαθμο αξιωματούχο του γαλλικού στρατού στο ΝΑΤΟ, που έδινε διαλέξεις για το Ευρωπαϊκό Κίνημα Ειρήνης ως μέλος μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης», δυσκολεύεται να πιστέψει ότι αναφέρεται σε πραγματικό πρόσωπο και όχι στις ανάγκες μιας μυθοπλασίας. Εκτός από το ότι έμοιαζε με τον Κάρι Γκραντ και είχε θεληματικό πιγούνι, ο Πιερ «αγαπούσε το κολύμπι (διάνα!), την ιστιοπλοΐα (εντάξει) και τις καταδύσεις (όχι για μένα)», την πήγαινε βόλτες με την άμαξα, ήταν τζέντλεμαν, την ψυχανάλυε και ενδιαφερόταν για τις φεμινιστικές της ανησυχίες. Too good to be true, θα έλεγαν στη γλώσσα της – ίσως πάλι αυτός ο άγνωστος μοιραίος άντρας να τη βοήθησε πραγματικά να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες μιας ζωής βγαλμένης, λες, από μυθιστόρημα. Εντονες ήταν οι στιγμές που η Μάργκαρετ Παπανδρέου συγκρουόταν για το κατά πόσο έπρεπε τελικά να ενδώσει στο ανελέητο φλερτ του ανδρός, όπως εκείνη τη μοιραία νύχτα: «Λιγότερο ποιητικά έβλεπα αυτό το γυάλινο ερωτηματικό και την ίδια στιγμή αναρωτιόμουν πώς θα ήταν γυμνός. Προσπάθησα να θυμηθώ αν είχα κάνει ποτέ έρωτα με κάποιον μεγαλόσωμο, γυμνό άντρα», περιγραφή που σε κάνει να απορείς δεδομένου ότι ο Παπανδρέου ήταν ψηλός άντρας. «Καθώς έψαχνα μέσα στη λίστα των σεξουαλικών μου επαφών, η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε, και κατευθυνθήκαμε προς το δωμάτιό μου. Μια μεγαλύτερη φίλη μου, που μου έδινε συμβουλές όταν ήμουν νεότερη, είχε δηλώσει πως “Οι άντρες είναι μηχανές του σεξ. Και ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα”. Δεν είχα κάνει έρωτα τόσο καιρό, που νόμιζα πως ενδιαφερόμουν “μόνο γι’ αυτό το ένα πράγμα”. Οσο πιο πολύ απείχα πάντως, τόσο πιο πολύ μου φαινόταν άσεμνο, μια όλο περιέργεια ζωώδης δραστηριότητα που κάνει δυο κανονικά, καθωσπρέπει άτομα να αρπάζουν με τα νύχια και να γρατζουνίζουν, με τα πόδια ανοιχτά και τα κορμιά τους κυρτά, φωνάζοντας και αγκομαχώντας».
www.tokarfi.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD/]http://www.tokarfi.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD/[/url]