Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

πόσο μα πόσο ηλίθιος είσαι ρε αλμπάνι ? :2funny:

οικογένεια γ@μιομαστε το κωλόσογο
και ουδέν πρόβλημα εαν δεν γ@μαγαν τη χώρα μας

απο το βιβλίο της μαργαρίτας,το κέρατο και η φαιδρότητα σύννεφο στο κωλόσογο..
Πιερ: Ο μοιραίος εραστής :2funny: :2funny:

Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας κανείς τις υπερβολικές περιγραφές για τον μοιραίο άνδρα που εισέβαλε στη ζωή της Μαργαρίτας Παπανδρέου σε μια πτήση, για τον «υψηλόβαθμο αξιωματούχο του γαλλικού στρατού στο ΝΑΤΟ, που έδινε διαλέξεις για το Ευρωπαϊκό Κίνημα Ειρήνης ως μέλος μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης», δυσκολεύεται να πιστέψει ότι αναφέρεται σε πραγματικό πρόσωπο και όχι στις ανάγκες μιας μυθοπλασίας. Εκτός από το ότι έμοιαζε με τον Κάρι Γκραντ και είχε θεληματικό πιγούνι, ο Πιερ «αγαπούσε το κολύμπι (διάνα!), την ιστιοπλοΐα (εντάξει) και τις καταδύσεις (όχι για μένα)», την πήγαινε βόλτες με την άμαξα, ήταν τζέντλεμαν, την ψυχανάλυε και ενδιαφερόταν για τις φεμινιστικές της ανησυχίες. Too good to be true, θα έλεγαν στη γλώσσα της – ίσως πάλι αυτός ο άγνωστος μοιραίος άντρας να τη βοήθησε πραγματικά να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες μιας ζωής βγαλμένης, λες, από μυθιστόρημα. Εντονες ήταν οι στιγμές που η Μάργκαρετ Παπανδρέου συγκρουόταν για το κατά πόσο έπρεπε τελικά να ενδώσει στο ανελέητο φλερτ του ανδρός, όπως εκείνη τη μοιραία νύχτα: «Λιγότερο ποιητικά έβλεπα αυτό το γυάλινο ερωτηματικό και την ίδια στιγμή αναρωτιόμουν πώς θα ήταν γυμνός. Προσπάθησα να θυμηθώ αν είχα κάνει ποτέ έρωτα με κάποιον μεγαλόσωμο, γυμνό άντρα», περιγραφή που σε κάνει να απορείς δεδομένου ότι ο Παπανδρέου ήταν ψηλός άντρας. «Καθώς έψαχνα μέσα στη λίστα των σεξουαλικών μου επαφών, η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε, και κατευθυνθήκαμε προς το δωμάτιό μου. Μια μεγαλύτερη φίλη μου, που μου έδινε συμβουλές όταν ήμουν νεότερη, είχε δηλώσει πως “Οι άντρες είναι μηχανές του σεξ. Και ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα”. Δεν είχα κάνει έρωτα τόσο καιρό, που νόμιζα πως ενδιαφερόμουν “μόνο γι’ αυτό το ένα πράγμα”. Οσο πιο πολύ απείχα πάντως, τόσο πιο πολύ μου φαινόταν άσεμνο, μια όλο περιέργεια ζωώδης δραστηριότητα που κάνει δυο κανονικά, καθωσπρέπει άτομα να αρπάζουν με τα νύχια και να γρατζουνίζουν, με τα πόδια ανοιχτά και τα κορμιά τους κυρτά, φωνάζοντας και αγκομαχώντας».

www.tokarfi.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD/]http://www.tokarfi.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD/[/url]

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Άκου τη είπε πάλη ο μαλακας ο Κυριάκος ... Διεύρυνση με μη Έλληνες ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φίλτατε,

αντιλαμβάνομαι τον έντονα κομματικό σου προσανατολισμό αλλά δυστυχώς αγνοείς απ' ότι φαίνεται από τα γραφόμενά σου τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνικής ασφάλισης κι αυτός δεν είναι εγωκεντρικός, είναι μάλλον σοσιαλιστικός.  Πληρώνουμε όλοι για να έχει όποιος και όποτε το χρειαστεί.  Αυτή είναι η γενική ιδέα. Και είναι αναδιανεμιτική.  Και δεν είναι καθόλου ταξική κατάσταση.  Ταξική κατάσταση έγινε από τότε που το νεοφιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο χρησιμοποίησε την κοινωνική ασφάλιση για ίδιο όφελος και για να αποκομίσει οικονομικό κέρδος.
Εφόσον λοιπόν έχεις την οικονομική άνεση μπορείς να χρησιμοποιήσεις ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας υψηλότερου ξενοδοχειακού επιπέδου, αφού είσαι όμως συνεπής με τις υποχρεώσεις σου απέναντι στην δημόσια κοινωνική ασφάλιση. 
Επίσης πιθανώς γνωρίζεις (αλλά δεν αναφέρεις) ότι καμία ιδιωτική ασφάλιση δεν συμμετέχει σε κόστη φαρμάκων.  Για σκέψου το κόστος των φαρμάκων για ασθένειες όπως ο καρκίνος ή κάποια σύνδρομα σπάνια που μπορεί μια θεραπεία να κοστίζει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ?  Δεν υπάρχει σε παγκόσμια κλίμακα καμία ασφαλιστική εταιρία που να καλύπτει κάτι τέτοιο.
Άρα ας σκεφτόμαστε λίγο σφαιρικότερα κι όχι μόνο με γνώμονα το προσωπικό μας όφελος.

Αυτό το κάνουμε μέσω των φόρων μας... γιατί θα πρέπει να πληρώνουμε και κοινωνική ασφάλιση ???

Λάθος.Εφόσον πληρώνω κοινωνική ασφάλιση απαιτώ υπηρεσίες υγείας υψηλότερου ξενοδοχειακού και ιατρικού επιπέδου. Το πως θα τα βρεί είναι απλό. Μη παρέχοντας υπηρεσίες σε αυτούς που ΔΕΝ πληρώνουν κοινωνική ασφάλιση

Αυτό πάλι ποιός σου το είπε ???

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φίλτατε,

αντιλαμβάνομαι τον έντονα κομματικό σου προσανατολισμό αλλά δυστυχώς αγνοείς απ' ότι φαίνεται από τα γραφόμενά σου τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνικής ασφάλισης κι αυτός δεν είναι εγωκεντρικός, είναι μάλλον σοσιαλιστικός.  Πληρώνουμε όλοι για να έχει όποιος και όποτε το χρειαστεί.  Αυτή είναι η γενική ιδέα. Και είναι [size=20pt]αναδιανεμιτική[/size].  Και δεν είναι καθόλου ταξική κατάσταση.  Ταξική κατάσταση έγινε από τότε που το νεοφιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο χρησιμοποίησε την κοινωνική ασφάλιση για ίδιο όφελος και για να αποκομίσει οικονομικό κέρδος.
Εφόσον λοιπόν έχεις την οικονομική άνεση μπορείς να χρησιμοποιήσεις ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας υψηλότερου ξενοδοχειακού επιπέδου, αφού είσαι όμως συνεπής με τις υποχρεώσεις σου απέναντι στην δημόσια κοινωνική ασφάλιση. 
Επίσης πιθανώς γνωρίζεις (αλλά δεν αναφέρεις) ότι καμία ιδιωτική ασφάλιση δεν συμμετέχει σε κόστη φαρμάκων.  Για σκέψου το κόστος των φαρμάκων για ασθένειες όπως ο καρκίνος ή κάποια σύνδρομα σπάνια που μπορεί μια θεραπεία να κοστίζει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ?  Δεν υπάρχει σε παγκόσμια κλίμακα καμία ασφαλιστική εταιρία που να καλύπτει κάτι τέτοιο.
Άρα ας σκεφτόμαστε λίγο σφαιρικότερα κι όχι μόνο με γνώμονα το προσωπικό μας όφελος.

Παπαριές καμαρωτές.

Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά αναδιανέμεις το πλεόνασμα μας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να προσθεσω στα παραπάνω ότι αν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα υγείας δεν σε ασφαλίζουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Η επιλογή δμοσιο ή ασφαλιστικό συστημα, θα είχε σημασία αν και οι ιδιωτικες εταιρείες που επιδιώκουν το κερδος μην ξεχνάμε, ήταν υποχρεωμένες να ασφαλιζουν ανεξαρτήτως ηλικίας και ιατρικού ιστορικού.

Ε ναι, αν καπνίζεις 2 πακέτα την ημέρα και διαγνωσθείς με καρκίνο του πνεύμονα δεν μπορείς να πας σε ιδιωτική και να πεις ήρθα, ασφαλίστε με τώρα.

Λογικό.

Αν είσαι ήδη ασφαλισμένος προφανώς και σε καλύπτουν.

Μια χαρά τα ογκολογικά του Υγεία, του Ιατρικού, του Μετροπόλιταν, του Ντυνάν είναι γεμάτα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ναι βλακες να γινει ιδιωτικη η ασφαλεια υγειας και μετα θα δειτε τα ωραια της Αμερικης που αρνουνται θεραπειες για ψυλλου πηδημα ακομα και σε καρκινοπαθεις...δειτε το ντοκυμαντερ Sicko του Michael Moore να παρετε μια γευση.

Εσύ έξυπνε να ενημερώνεσαι από τον Μουρ.

Επισκέπτης
Εσύ έξυπνε να ενημερώνεσαι από τον Μουρ.

Εγω δεν χρειαζεται να ενημερωνομαι απο κανεναν Μουρ γιατι ειμαι στον χωρο και ξερω τι γινεται...εσυ που εχεις μαυρα μεσανυχτα ξεκινα να δεις αυτο που σου ειπα και θα καταλαβεις πολλα πραγματα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Νταξ, εσείς πληρώστε μιά ζωή και θα δούμε τι θα κάνετε όταν θα σας παρουσιαστεί πρόβλημα.

Όταν θα χάνετε την όραση σας και:

www.kathimerini.gr/938508/article/epikairothta/ellada/enamish-xrono-sthn-anamonh-gia-katarrakth]Ενάμιση χρόνο στην αναμονή για καταρράκτη[/url]

Όταν θα πρέπει να κάνετε ακτινοθεραπεία και θα πρέπει να πάρετε τηλέφωνο τον Λέφτη για να κλείσετε ραντεβού.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να προσθεσω στα παραπάνω ότι αν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα υγείας δεν σε ασφαλίζουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Η επιλογή δμοσιο ή ασφαλιστικό συστημα, θα είχε σημασία αν και οι ιδιωτικες εταιρείες που επιδιώκουν το κερδος μην ξεχνάμε, ήταν υποχρεωμένες να ασφαλιζουν ανεξαρτήτως ηλικίας και ιατρικού ιστορικού.

ρε βλάκα στέκα την ασφάλιση υγείας την κάνεις ΠΡΙΝ αρρωστήσεις και όχι αφού αρρωστήσεις ....

για παράδειγμα εγώ έχω ιδιωτική ασφάλιση υγείας από το 1986 (από τα πρώτα προγράμματα υγείας της ΝΝ στην Ελλάδα) και φυσικά το πληρώνω μέχρι δεκάρας... το έχω επεκτείνει καμμιά δεκαριά φορές με αυξηση παροχών (και ασφαλίστρου)...

στα παιδιά μου έχω κάνει από τα 22 τους και στα δύο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγω δεν χρειαζεται να ενημερωνομαι απο κανεναν Μουρ γιατι ειμαι στον χωρο και ξερω τι γινεται...εσυ που εχεις μαυρα μεσανυχτα ξεκινα να δεις αυτο που σου ειπα και θα καταλαβεις πολλα πραγματα.

Σοβαρά;;;;

Για δες ας πούμε το πρόγραμα που έχει το Κάϊζερ που θα μου πεις εμένα ότι ξέρεις τι γίνεται σητν Αμερική.

Για πες και ποιό νοσοκομείο ξέρεις στην Αμερική.

Το Μεμόριαλ, το Στάνφορντ, το Μάουντ Σινάϊ, την Μάγιο Κλίνικ;

Επισκέπτης
Νταξ, εσείς πληρώστε μιά ζωή και θα δούμε τι θα κάνετε όταν θα σας παρουσιαστεί πρόβλημα.

Όταν θα χάνετε την όραση σας και:

www.kathimerini.gr/938508/article/epikairothta/ellada/enamish-xrono-sthn-anamonh-gia-katarrakth]Ενάμιση χρόνο στην αναμονή για καταρράκτη[/url]

Όταν θα πρέπει να κάνετε ακτινοθεραπεία και θα πρέπει να πάρετε τηλέφωνο τον Λέφτη για να κλείσετε ραντεβού.

Ειδες ποσο ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ εισαι;Επειδη λοιπον φιλακο ειμαι οφθλαμιατρος θα σου πω οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηταν σε αναμονη 1.5 χρονο για καταρρακτη και οτι το αργοτερο σε 1 μηνα εκανες την εγχειριση σε δημοσιο νοσοκομειο.

Και δωρεαν μαλιστα με καλους φακους και δωρεαν επισης προεγχειρητικο και μετεγχειρητικο ελεγχο...

Νομιζετε οτι η ιδιωτικη περιθαλψη ειναι καλη και δεν εχετε την παραμικρη ιδεα ουτε πως δουλευει ουτε τι απαιτειται για να την εχεις...αντι να μου ποσταρεις λοιπον αρλουμπες απο παρακμιακα site δες το ντοκυμαντερ που σου ειπα και ξεστραβωσου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ειδες ποσο ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ εισαι;Επειδη λοιπον φιλακο ειμαι οφθλαμιατρος θα σου πω οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηταν σε αναμονη 1.5 χρονο για καταρρακτη και οτι το αργοτερο σε 1 μηνα εκανες την εγχειριση σε δημοσιο νοσοκομειο.

Και δωρεαν μαλιστα με καλους φακους και δωρεαν επισης προεγχειρητικο και μετεγχειρητικο ελεγχο...

Νομιζετε οτι η ιδιωτικη περιθαλψη ειναι καλη και δεν εχετε την παραμικρη ιδεα ουτε πως δουλευει ουτε τι απαιτειται για να την εχεις...αντι να μου ποσταρεις λοιπον αρλουμπες απο παρακμιακα site δες το ντοκυμαντερ που σου ειπα και ξεστραβωσου.

Αρχίδια οφθαλμίατρος είσαι.

Ένας είναι (ή μάλλον ήταν) ο οφθαλμίατρος στο bou.com.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

με πόσο το φακελλάκι ???

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πες μας τώρα και γιατί τα απογευματινά των δημόσιων είναι γεμάτα και ο κόσμος δίνει τα 60άρια και 70άρια.

Επισκέπτης
με πόσο το φακελλάκι ???

Με κανενα φακελακι αμα δεν ηθελες να δωσεις κατι μετα στον γιατρο που σε εγχειρησε...στην δικια μας κλινικη μονο ενας κλασσικα το μουνοπανο ο διευθυντης τα επαιρνε και αυτος παντα μετεγχειρητικα.

Υπηρχαν ομως αλλοι 4 μια χαρα χειρουργοι που δεν παιρνανε κανενα φακελακι...

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26

Λάθος. Από προσωπική πείρα, τον πεθερό μου πέρυσι τον έβαζαν για χειρουργείο 13 μήνες μετά.
Πλήρωσα 900 ευρώ για να κάνει το ένα μάτι σε ιδιωτική κλινική.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Α και το καλλίτερο.

100 Ευρώ για γυαλιά κάθε 4 χρόνια.

Και πρέπει να χάσεις 1 μέρα για να καταθέσεις αίτηση με την χαρτούρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom