Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.168
Πόντοι
1.686

:rockon: :rockon: :rockon:

Θα σε πάρει οπωσδήποτε σύμβουλο ο Μεϊμάρογλου,
ο γιος του δοσίλογου...

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
κορυφαιο το Jack.Και εγω αμα το βρω το τσακιζω. Λες να ψηφισω Βαγγελα?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
193
Πόντοι
1
:2funny:

Συνημμένα

• Noni.jpg
    Noni.jpg
    76,4 KB · Εμφανίσεις: 59
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Ο μόνος που αξίζει για πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Τζιτζικώστας.
Είναι ο μόνος που μπορεί να οδηγήσει τη ΝΔ σε νίκη.

Αντικειμενικά αυτό ..
Δεν ψήφισα ΝΔ , αλλά Λεβέντη.Για να λεει κάποια αλήθεια
στη Βουλή.

Ωστόσο θεωρώ ότι αντικειμενικά καλύτερος είναι ο Τζιτζικώστας.

Ασχολίσου με το κόμμα σου λαλακι....

Για την ΝΔ αρχηγό θα επιλέξουν τα μέλη της.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Επόμενος Αρχηγός Νέας Δημοκρατίας

Επόμενος Αρχηγός
            Τζιτζικώστας , Απόστολος
            2.40
            Μεϊμαράκης, Ευάγγελος
            1.689
            Μητσοτάκης , Κυριάκος
            9.00
            Γεωργιάδης , Άδωνις
            12.00

sportingbet.gr

ω ρε ντεμαραζ ο βαγγελας ο μειμαρ 
ο αγαπημενος σας μπουμπουκος ουτε τη ψηφο του δε θα βρει  :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Άδωνις Γεωργιάδης: Πρέπει στη ΝΔ να γίνουμε ομάδα

«Δεν κινδυνεύει η ενότητα της Ν.Δ., αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε ομάδα», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

«Την ευθύνη να εμπνεύσει την έννοια της ομαδικότητας την έχει ο αρχηγός» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άλλωστε, ανέφερε ότι στη Μαδρίτη δεν δόθηκε η αίσθηση της ομάδας και διέψευσε ότι αποχώρησε νωρίτερα επειδή είχε ενοχληθεί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Δεν έφυγα άρον άρον, ήταν προγραμματισμένο να φύγω την ώρα που έφυγα» διευκρίνισε ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόσθεσε: «Ούτε έφυγα μαλωμένος με τον κ. Μεϊμαράκη. Κανένα τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει. Φίλοι ήμασταν, φίλοι είμαστε, φίλοι θα ‘μαστε».

:rockon: :rockon: :rockon:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Επειδή βλέπω πολλούς εδώ να υποστηρίζουν Γεωργιάδη είπα να παρέμβω. Ο Άδωνις στην περιοδεία του στη Μακεδονία συνάντησε όλο το παπαδαριό ενώ έχει δηλώσει ότι είναι κάθετα αντίθετος στον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.
Πίκερ Τύπε κι εγώ ΔΕΝ γουστάρω το παπαδαριό και παρότι άθρησκος και φυσικά πιο μετριοπαθής από ότι εκφράζει ο Άδωνις
(υπό άλλες συνθήκες θα ψήφιζα Μητσοτάκη, με εκφράζει πολύ περισσότερο συνολικά),
αυτήν την στιγμή και ΒΑΣΙΚΗ προτεραιότητα, για να βγει η χώρα ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ από την κρίση, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ θατσερική πολιτική τουλάχιστον 4ετίας.
Με αυτό το ΔΕΔΟΜΕΝΟ αν είναι κάποιος, δηλαδή, Άδωνις - Κυριάκος (καλά Μεϊμαράκης :vomit: - Τζιτζικώστας :vomit: :vomit: δεν τους αναφέρω καν)
να εφαρμόσει αυτήν την πολιτική χωρίς να ΚΩΛΩΣΕΙ πουθενά, αυτός είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ο ΑΔΩΝΙΣ !

Επισκέπτης
Πίκερ Τύπε κι εγώ ΔΕΝ γουστάρω το παπαδαριό και παρότι άθρησκος και φυσικά πιο μετριοπαθής από ότι εκφράζει ο Άδωνις
(υπό άλλες συνθήκες θα ψήφιζα Μητσοτάκη, με εκφράζει πολύ περισσότερο συνολικά),
αυτήν την στιγμή και ΒΑΣΙΚΗ προτεραιότητα, για να βγει η χώρα ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ από την κρίση, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ θατσερική πολιτική τουλάχιστον 4ετίας.
Με αυτό το ΔΕΔΟΜΕΝΟ αν είναι κάποιος, δηλαδή, Άδωνις - Κυριάκος (καλά Μεϊμαράκης :vomit: - Τζιτζικώστας :vomit: :vomit: δεν τους αναφέρω καν)
να εφαρμόσει αυτήν την πολιτική χωρίς να ΚΩΛΩΣΕΙ πουθενά, αυτός είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ο ΑΔΩΝΙΣ !

Επειδή κι εγώ είμαι άθρησκος με χαλάει η χριστιανοπληξία, τόσο που δεν αντέχω να την καταπιώ. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Έτσι απορρίπτω Γεωργιάδη και Τζιτζικώστα και προτιμώ Μεϊμαράκη ή Μητσοτάκη. Δεν θα πάω μάλλον να ψηφίσω αν και συνήθως ψηφίζω ΝΔ. Όλοι τους πάντως είναι πολύ καλύτεροι από τον Τσίπρα.

Tasos320

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.
Αρχικά τα τελευταία χρόνια δεν συμφωνούσα σε πολλά με τη πολιτική της ΝΔ.. Πιστεύω ότι έγιναν πολλά λάθη. Τώρα ούτε κι εγώ θα ψηφίσω, παρόλα αυτά με ενδιαφέρει πολύ το ζήτημα. Μητσοτάκη δεν πάω καθόλου. Μεϊμαράκη πιστεύω μπορούμε και καλύτερα.. Τζιτζικώστας θεωρώ είναι καλός αλλά άπειρος για μία τέτοια θέση.. Γεωργιάδης είναι η προτίμησή μου αν και δεν πιστεύω ότι θα βγει. Αλλά έχει νεύρο και δεν είναι από τη "σημαδεμένη γενιά" της ΝΔ..

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Μητσοτάκης: Πάνω από όλα η ενότητα της ΝΔ

«Πάνω απ' όλα είναι η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε κατά την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, το βράδυ του Σαββάτου, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε, μια κρίσιμη περίοδο και θα πρέπει πολύ σύντομα η ΝΔ να είναι έτοιμη να αντιπαρατεθεί με το ΣΥΡΙΖΑ, «γιατί μας περιμένουν πολύ δύσκολες ημέρες».

Υπογράμμισε πως η ενότητα του κόμματος δεν κινδυνεύει και εγγυητές είπε, είναι τα στελέχη, αλλά και «όλοι εσείς οι απλοί νεοδημοκράτες που θα έρθετε στις 22 Νοεμβρίου να συναποφασίσουμε για το μέλλον της παράταξης».

Προσθέτοντας πως όσο περισσότεροι συμμετέχουν και ψηφίσουν για το νέο πρόεδρο του κόμματος, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η ΝΔ την επόμενη ημέρα.

Την ενότητα ανέφερε, «εγγυόμαστε κι εμείς οι τέσσερις υποψήφιοι, γιατί παρά τις όποιες αντιθέσεις έχουμε, πολιτικός μας αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα θα είμαστε ενωμένοι και δυνατοί».

Προσωπικά δεσμεύτηκε ότι θα «ανοίξει» την ΝΔ σε όλα τα άξια στελέχη, «για να κάνουμε τη ΝΔ μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Αλλά κι αν χάσω ως απλός στρατιώτης θα υπηρετήσω τον επόμενο πρόεδρο».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι, «πρέπει να αφήσουμε πίσω τις διχόνοιες, γιατί αυτές μας δίχασαν», ενώ επεσήμανε ότι, τα τελευταία χρόνια η ΝΔ βρίσκεται σε φθίνουσα τροχιά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, από τις εκλογές του 2004 έως τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, το κόμμα έχασε παραπάνω από το 60% της συνολικής μέγιστης δύναμής του.

Επιπλέον, είπε ότι δεν υπηρέτησαν με συνέπεια τις αξίες και τις αρχές που διαχωρίζουν τη ΝΔ από την αριστερά, την οποία είπε και υποτιμήσαμε.

«Θέλω να μιλήσουμε» είπε, «για αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από την αριστερά, τις δύο αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης».

«Ελευθερία στις επιλογές, ελευθερία στις επιχειρηματικές δράσεις και αλληλεγγύη προς τους ασθενέστερους» είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως δεν είναι κοινωνική πολιτική το να διορίζεις κόσμο στο Δημόσιο. Αυτό είπε, υπονομεύει την κοινωνική πολιτική και επιβραβεύει αυτούς που έχουν πρόσβαση στα συστήματα εξουσίας κι αδικεί τελικά τους πολλούς που είναι στην απέξω.

Εμείς, σημείωσε, πρέπει να τραβήξουμε ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή με το λαϊκισμό του παρελθόντος και υπογράμμισε ότι, «είμαστε η παράταξη της υπευθυνότητας και της αλήθειας. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη του ορθού λόγου που αντιπαλεύεται το λαϊκισμό».

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση κι ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ σύντομα θα οδηγήσει την χώρα σε μεγάλες περιπέτειες και αυτή η κυβέρνηση θα φθείρει και θα φθαρεί πολύ γρήγορα», γι' αυτό και η ΝΔ πρέπει να πούμε στην κοινωνία ότι έχει ένα σοβαρό, συγκεκριμένο εναλλακτικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Σήμερα, Κυριακή, ο κ. Μητσοτάκης, επισκέπτεται το Ναύπλιο και το Άργος.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Επειδή κι εγώ είμαι άθρησκος με χαλάει η χριστιανοπληξία, τόσο που δεν αντέχω να την καταπιώ. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Έτσι απορρίπτω Γεωργιάδη και Τζιτζικώστα και προτιμώ Μεϊμαράκη ή Μητσοτάκη. Δεν θα πάω μάλλον να ψηφίσω αν και συνήθως ψηφίζω ΝΔ. Όλοι τους πάντως είναι πολύ καλύτεροι από τον Τσίπρα.

Αφου ψηφιζεις ΝΔ, πρεπει να εχεις λογο και να συμμετέχεις στις κομματικες εκλογές.

Προσωπικα, θεωρώ:

1. Μόνο ο Μητσοτάκης εχει μεταρυθμιστικό λόγο και πνευμα, αλλά επωνυμο που δεν περπαταει στην κοινωνια μας.

2. Συμπαθω τον Γεωργιάδη, πολυ καλός υπουργός στο Υγείας και Ναυτιλίας, μαχητικός, όμως ξεφευγει κάποιες φορές, δεν μπορεί να φέρει την νίκη στη ΝΔ.

3. παντελώς ακαταλληλος ο Μεϊμαράκης.

4. Ο Τζιτζικώστας, θα είναι εκτος βουλής μεχρι το 2019, είναι κρατιστής για μεγάλες εταιρείες ΟΛΘ, ΕΒΖ κλπ, θα πρέπει να εφαρμόσει δυαρχία, αυτος στο κόμμα άλλος στην Βουλή...

Επισκέπτης
Αφου ψηφιζεις ΝΔ, πρεπει να εχεις λογο και να συμμετέχεις στις κομματικες εκλογές.

Προσωπικα, θεωρώ:

1. Μόνο ο Μητσοτάκης εχει μεταρυθμιστικό λόγο και πνευμα, αλλά επωνυμο που δεν περπαταει στην κοινωνια μας.

2. Συμπαθω τον Γεωργιάδη, πολυ καλός υπουργός στο Υγείας και Ναυτιλίας, μαχητικός, όμως ξεφευγει κάποιες φορές, δεν μπορεί να φέρει την νίκη στη ΝΔ.

3. παντελώς ακαταλληλος ο Μεϊμαράκης.

4. Ο Τζιτζικώστας, θα είναι εκτος βουλής μεχρι το 2019, είναι κρατιστής για μεγάλες εταιρείες ΟΛΘ, ΕΒΖ κλπ, θα πρέπει να εφαρμόσει δυαρχία, αυτος στο κόμμα άλλος στην Βουλή...

Αν πήγαινα θα ψήφιζα Μεϊμαράκη, κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο μάγκας. Οι άλλοι είναι βουτυρομπεμπέδες, δεν ξέρουν από πουτάνες. Εγώ θέλω αρχηγό που να έχει περπατήσει στην πιάτσα, να μη φοβάται να πει ότι έχει γαμήσει σε μπουρδέλο. Δεν θα πάω μάλλον όμως γιατί δεν θέλω να κομματικοποιηθώ. Δεν είμαι άλλωστε κλασικός νεοδημοκράτης, ψηφίζω ΝΔ γιατί είναι το λιγότερο κακό.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ολόκληρη Ν.Δ και δεν έχει στέλεχος για αρχηγό
ούστα διάλα,κοπρίτες
αυτα ειναι τα αποτελεσματα του κομματικού σωλήνα και της οικογενειοκρατίας
παρτε τα @@ μας τώρα
καλά να πάθετε και ακόμα έχει και πιο κάτω........ ;) :orchestra: :orchestra: :orchestra: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ούστα διάλα,κοπρίτες
παρτε τα @@ μας τώρα
καλά να πάθετε και ακόμα έχει και πιο κάτω........ ;) :orchestra: :orchestra: :orchestra: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Έλα ρε, γίνονται τέτοια πράγματα στο Ελλάντα;
Πέφτω, τσακίζομαι, ανεβαίνω και ξαναπέφτω απ' τα σύννεφα!

Μην κλαις αυτούς τους ρουφιάνους, κλάψε για μας τους υπόλοιπους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ούστα διάλα,κοπρίτες
παρτε τα @@ μας τώρα
Δεν ειναι τυχαιο οτι αμα τη αφιξει των μεταγραφων Βοριδης,Γεωργιαδης,Πλευρης ανελαβαν αμεσως πρωταγωνιστικο ρολο σε Βουλη,καναλια,ραδιοφωνα,εφημεριδες και εν γενει στο κομμα.Ολοι οι υπολοιποι μαζι εναν Τζαμτζη ειχαν να επιδειξουν.Φανηκε η γυμνια.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
"Κίνημα Δεν Πληρώνω".... :wanker:

%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%91+%CE%93%CE%9A.JPG

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αν πήγαινα θα ψήφιζα Μεϊμαράκη, Εγώ θέλω αρχηγό που να έχει περπατήσει στην πιάτσα, να μη φοβάται να πει ότι έχει γαμήσει σε μπουρδέλο.
ο μειμαρ έχει ρίξει καντήλια κτλ αλλά δεν νομίζω ποτέ να έκανε τέτοια δήλωση, δεν νομίζω να φορμάρει το Κορινάκι που σε σνομπάρει αχααχαχα
Πάντως μια πουτανότσαρκα με τον βαγγέλα θα θελα να πάω, είναι πουτανιάρης όπως λες..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.576
Πόντοι
2.356
ούστα διάλα,κοπρίτες
παρτε τα @@ μας τώρα

Εν Ελλάδι όλα τα κόμματα και κομματικοί μηχανισμοί είναι οικογενειοκρατικοί.

ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΣ.

Επισκέπτης
ο μειμαρ έχει ρίξει καντήλια κτλ αλλά δεν νομίζω ποτέ να έκανε τέτοια δήλωση, δεν νομίζω να φορμάρει το Κορινάκι που σε σνομπάρει αχααχαχα
Πάντως μια πουτανότσαρκα με τον βαγγέλα θα θελα να πάω, είναι πουτανιάρης όπως λες..

Αυτός δεν έκανε τέτοια δήλωση γιατί δεν ρωτήθηκε. Δεν κώλωσε πάντως κάποτε να πάει στο Ερωτοδικείο της Μιχαλονάκου. Αντίθετα ο Άδωνις ρωτήθηκε πρόσφατα από τον Μεταξουργιώτη (γέννημα-θρέμμα) Τράγκα αν έχει πάει ποτέ σε μπουρδέλο και ο μπουμπούκος απάντησε "όχι, γιατί είχε πάντα επιτυχία στις γυναίκες". Και μόνο γι' αυτό από μένα τρώει άκυρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom