Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.168
- Πόντοι
- 1.686
Θα σε πάρει οπωσδήποτε σύμβουλο ο Μεϊμάρογλου,
ο γιος του δοσίλογου...
Ο μόνος που αξίζει για πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Τζιτζικώστας.
Είναι ο μόνος που μπορεί να οδηγήσει τη ΝΔ σε νίκη.
Αντικειμενικά αυτό ..
Δεν ψήφισα ΝΔ , αλλά Λεβέντη.Για να λεει κάποια αλήθεια
στη Βουλή.
Ωστόσο θεωρώ ότι αντικειμενικά καλύτερος είναι ο Τζιτζικώστας.
Επειδή βλέπω πολλούς εδώ να υποστηρίζουν Γεωργιάδη είπα να παρέμβω. Ο Άδωνις στην περιοδεία του στη Μακεδονία συνάντησε όλο το παπαδαριό ενώ έχει δηλώσει ότι είναι κάθετα αντίθετος στον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.
ΠίκερΤύπε κι εγώ ΔΕΝ γουστάρω το παπαδαριό και παρότι άθρησκος και φυσικά πιο μετριοπαθής από ότι εκφράζει ο Άδωνις
(υπό άλλες συνθήκες θα ψήφιζα Μητσοτάκη, με εκφράζει πολύ περισσότερο συνολικά),
αυτήν την στιγμή και ΒΑΣΙΚΗ προτεραιότητα, για να βγει η χώρα ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ από την κρίση, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ θατσερική πολιτική τουλάχιστον 4ετίας.
Με αυτό το ΔΕΔΟΜΕΝΟ αν είναι κάποιος, δηλαδή, Άδωνις - Κυριάκος (καλά Μεϊμαράκης - Τζιτζικώστας δεν τους αναφέρω καν)
να εφαρμόσει αυτήν την πολιτική χωρίς να ΚΩΛΩΣΕΙ πουθενά, αυτός είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ο ΑΔΩΝΙΣ !
Επειδή κι εγώ είμαι άθρησκος με χαλάει η χριστιανοπληξία, τόσο που δεν αντέχω να την καταπιώ. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Έτσι απορρίπτω Γεωργιάδη και Τζιτζικώστα και προτιμώ Μεϊμαράκη ή Μητσοτάκη. Δεν θα πάω μάλλον να ψηφίσω αν και συνήθως ψηφίζω ΝΔ. Όλοι τους πάντως είναι πολύ καλύτεροι από τον Τσίπρα.
Αφου ψηφιζεις ΝΔ, πρεπει να εχεις λογο και να συμμετέχεις στις κομματικες εκλογές.
Προσωπικα, θεωρώ:
1. Μόνο ο Μητσοτάκης εχει μεταρυθμιστικό λόγο και πνευμα, αλλά επωνυμο που δεν περπαταει στην κοινωνια μας.
2. Συμπαθω τον Γεωργιάδη, πολυ καλός υπουργός στο Υγείας και Ναυτιλίας, μαχητικός, όμως ξεφευγει κάποιες φορές, δεν μπορεί να φέρει την νίκη στη ΝΔ.
3. παντελώς ακαταλληλος ο Μεϊμαράκης.
4. Ο Τζιτζικώστας, θα είναι εκτος βουλής μεχρι το 2019, είναι κρατιστής για μεγάλες εταιρείες ΟΛΘ, ΕΒΖ κλπ, θα πρέπει να εφαρμόσει δυαρχία, αυτος στο κόμμα άλλος στην Βουλή...
ολόκληρη Ν.Δ και δεν έχει στέλεχος για αρχηγό
ούστα διάλα,κοπρίτες
αυτα ειναι τα αποτελεσματα του κομματικού σωλήνα και της οικογενειοκρατίας
παρτε τα @@ μας τώρα
καλά να πάθετε και ακόμα έχει και πιο κάτω........ ;)
Δεν ειναι τυχαιο οτι αμα τη αφιξει των μεταγραφων Βοριδης,Γεωργιαδης,Πλευρης ανελαβαν αμεσως πρωταγωνιστικο ρολο σε Βουλη,καναλια,ραδιοφωνα,εφημεριδες και εν γενει στο κομμα.Ολοι οι υπολοιποι μαζι εναν Τζαμτζη ειχαν να επιδειξουν.Φανηκε η γυμνια.ολόκληρη Ν.Δ και δεν έχει στέλεχος για αρχηγό
ούστα διάλα,κοπρίτες
παρτε τα @@ μας τώρα
ο μειμαρ έχει ρίξει καντήλια κτλ αλλά δεν νομίζω ποτέ να έκανε τέτοια δήλωση, δεν νομίζω να φορμάρει το Κορινάκι που σε σνομπάρει αχααχαχαΑν πήγαινα θα ψήφιζα Μεϊμαράκη, Εγώ θέλω αρχηγό που να έχει περπατήσει στην πιάτσα, να μη φοβάται να πει ότι έχει γαμήσει σε μπουρδέλο.
ολόκληρη Ν.Δ και δεν έχει στέλεχος για αρχηγό
ούστα διάλα,κοπρίτες
παρτε τα @@ μας τώρα
ο μειμαρ έχει ρίξει καντήλια κτλ αλλά δεν νομίζω ποτέ να έκανε τέτοια δήλωση, δεν νομίζω να φορμάρει το Κορινάκι που σε σνομπάρει αχααχαχα
Πάντως μια πουτανότσαρκα με τον βαγγέλα θα θελα να πάω, είναι πουτανιάρης όπως λες..