Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ρώτησε αν έχει πάει σε μπουρδέλο τον μπουμπούκο ο άλλος κρατικοδίαιτος, δήθεν ενάντια στο σύστημα, μπινές...?  :headbang:

το παίζει ακόμα τζόβενο ο καημένος..παπαρο λαικιστές  κ ο ένας κ ο άλλος, τράγκα ακόμα απλήρωτο κόσμο έχεις, γαμιόλη...

Επισκέπτης
εγω θα ψηφισω αδωνι παντως ειναι ο πιο καλος και αξιολογος για την προεδρια του κομματος

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Καλώς , θα ρίξω 3υρω λοιπόν μαζί με την ευχή μου

adon013

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
793
Πόντοι
81
Εγω ειμαι μεταξυ τζιτζι και κυριακου με λιγο προς τζιτζι τελευταια στιγμη θα αποφασισω!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.577
Πόντοι
2.356
Τελικά πόσα θα σκάσουμε για την ψηφοφορία ρε ?? 3 ευρώ είναι ??

Ναι 3 ευρώ είναι. Αλήθεια σας λέω σκέφτομαι να πάω και να ρίξω Άδωνη. Μόνο και μόνο επειδή δεν προέρχεται από τζάκι και δεν είναι "παλιοκομματικός". Φυσικά με όλα του τα αρνητικά πάντα.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Ναι 3 ευρώ είναι. Αλήθεια σας λέω σκέφτομαι να πάω και να ρίξω Άδωνη. Μόνο και μόνο επειδή δεν προέρχεται από τζάκι και δεν είναι "παλιοκομματικός". Φυσικά με όλα του τα αρνητικά πάντα.

:thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης

Κι εγώ τον πάω σε πολλά αλλά με χάλασε τελευταία με τη θρησκοληψία που έβγαλε, συν ότι απαξίωσε τα μπουρδέλα. Πάντως δεν έχει τύχη, ο δεύτερος γύρος θα είναι Μεϊμαράκης - Τζιτζικώστας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.577
Πόντοι
2.356
Κι εγώ τον πάω σε πολλά αλλά με χάλασε τελευταία με τη θρησκοληψία που έβγαλε, συν ότι απαξίωσε τα μπουρδέλα.

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο φιλελεύθερος όσο θα έπρεπε. Έχει κάποιες λαϊκίστικες εξάρσεις ομολογουμένως. Αλλά από όλο εκεί το συρφετό είναι ο πλέον κατάλληλος. Θα χαρώ πραγματικά αν βγει. Πραγματικά αν και δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου ΝΔ σκέφτομαι να πάω να το δώσω τη ψήφο μου.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Τελικά γνωρίζουμε πότε θα γίνει η ψηφοφορία ??  :huh:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Κι εγώ τον πάω σε πολλά αλλά με χάλασε τελευταία με τη θρησκοληψία που έβγαλε, συν ότι απαξίωσε τα μπουρδέλα. Πάντως δεν έχει τύχη, ο δεύτερος γύρος θα είναι Μεϊμαράκης - Τζιτζικώστας.

Το χειροτερο σεναριο για την ΝΔ. Μακαρι και οι δυο να μείνουν εκτός β' γυρου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.577
Πόντοι
2.356
Το χειροτερο σεναριο για την ΝΔ. Μακαρι και οι δυο να μείνουν εκτός β' γυρου.

Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μακράν οι καλύτερες εκδοχές για ΝΔ αλλιώς 10ετία Τσίπρας. Το έχω πει αυτό. Ο Τσίπρας έχει όλο το σύνολο που θα μας κάτσει στο σβέρκο για καμιά 8ετία...εκτός αν γίνει κάτι εντελώς συγκλονιστικό.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μακράν οι καλύτερες εκδοχές για ΝΔ αλλιώς 10ετία Τσίπρας. Το έχω πει αυτό. Ο Τσίπρας έχει όλο το σύνολο που θα μας κάτσει στο σβέρκο για καμιά 8ετία...εκτός αν γίνει κάτι εντελώς συγκλονιστικό.

Πολύ σωστά. Οι ΜΟΝΟΙ που έχουν μεταρρυθμιστική ατζέντα και όραμα για την παράταξη και κατ'επέκταση για την Χώρα είναι αυτοί οι δύο. Γι'αυτό και εγώ είπα πριν ότι έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 22 γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιον από τους δύο θα ψηφίσω. Όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν τζτζικώστα ή Μεϊμαράκη καλύτερα να μην πάνε να ψηφίσουν καθόλου. Τους λόγους τους έχουμε αναλύσει πολλάκις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.577
Πόντοι
2.356
Πολύ σωστά. Οι ΜΟΝΟΙ που έχουν μεταρρυθμιστική ατζέντα και όραμα για την παράταξη και κατ'επέκταση για την Χώρα είναι αυτοί οι δύο. Γι'αυτό και εγώ είπα πριν ότι έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 22 γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιον από τους δύο θα ψηφίσω. Όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν τζτζικώστα ή Μεϊμαράκη καλύτερα να μην πάνε να ψηφίσουν καθόλου. Τους λόγους τους έχουμε αναλύσει πολλάκις.

Ακριβώς αυτό. Μόνο και μόνο που θα τα βάλουν με το συρφετό των ΔΕΚΟτζήδων θα τους ψήφιζα. Και δεν έχω μένος εκδικητικό καθόλου. Δεν μπορεί να καταρρέι το σύμπαν και κάποιοι να είναι αλώβητοι και έχουν και εκπτώσεις στο ρεύμα μάλιστα και να επιδοτούνται τα ταμεία τους με 1,5 δισ το χρόνο απο το ελληνικό δημόσιο.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Ακριβώς αυτό. Μόνο και μόνο που θα τα βάλουν με το συρφετό των ΔΕΚΟτζήδων θα τους ψήφιζα. Και δεν έχω μένος εκδικητικό καθόλου. Δεν μπορεί να καταρρέι το σύμπαν και κάποιοι να είναι αλώβητοι και έχουν και εκπτώσεις στο ρεύμα μάλιστα και να επιδοτούνται τα ταμεία τους με 1,5 δισ το χρόνο απο το ελληνικό δημόσιο.

Ακριβώς αδερφέ. Είναι προκλητικό και σχεδόν σκανδαλώδες μερικοί κηφήνες να έχουν πιάσει τον παπά απ'τ'αρχίδια και να μην "πέφτουν" με τίποτα την ώρα που η Χώρα "γκρεμίζεται".. Χρειάζονται βαθιές τομές στην Δημόσια Διοίκηση , άμεσες μεταρρυθμίσεις και φυσικά περικοπές στις κρατικές δαπάνες με ότι συνεπάγεται αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom