Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ τι να φοβηθώ βρε σκουπίδι, εσύ να φοβάσαι που θα κοπεί η μάσα και το επίδομα φωτοτυπίας.

Πες τώρα την αλήθεια, δε σου έχει περάσει καθόλου από το μυαλό (λέμε τώρα) οτι για να σε βρίζουμε ΟΛΟΙ και να είσαι μόνος σου στη  :jerking2: :jerking2: οτι κάτι μάλλον δεν πάει καλά με την πάρτη σου;

ότι τολμήσει να κόψει ο κούλης θα μας βρει στους δρόμους

η αλήθεια είναι ότι είμαι πιστός στις ιδέες και στις αξίες του μαρξισμού-λενινισμού

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

η αλήθεια είναι ότι είμαι πιστός στις ιδέες και στις αξίες του μαρξισμού-λενινισμού

είσαι πιστός στην τεμπελιά στην ρουφιανιά και στο ζητιανιλίκι...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
είσαι πιστός στην τεμπελιά στην ρουφιανιά και στο ζητιανιλίκι...
Αφου ξερεις καλα οτι υπαρχουν ανθρωποι που οι ικανοτητες τους φτανουν εως το ασεπ το δημοσιο τους δημους τα κοινωνικα επιδοματα κτλ,
Τι ωφελει τοσο σκληρη κριτικη?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αφου ξερεις καλα οτι υπαρχουν ανθρωποι που οι ικανοτητες τους φτανουν εως το ασεπ το δημοσιο τους δημους τα κοινωνικα επιδοματα κτλ,
Τι ωφελει τοσο σκληρη κριτικη?

αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούνται να κάνουν κριτική...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Θα του αερίσετε τους όρχεις. Όπως κάνετε και στο σύντροφό σας Αλέξη που έχει ρίξει τη χώρα στα βράχια και χαμογελάει σαν χαζοχαρούμενο.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
είχα ένα φίλο Κνίτη & λαμόγιο την ίδια στιγμή, που τον ρώτησα κάποτε όταν μου είπε να ψηφίσω ΚΚΕ. "καλά ρε φίλε και αν βγείτε 1ο κόμμα τι θα κάνετε?".
και μου απαντάει "θα πρέπει την επομένη των εκλογών ο κόσμος να βγεί στους δρόμους για να υπερασπιστεί τη κυβέρνηση του ΚΚΕ από τα τανκς".

Ολοι αυτοί οι τύποι ζουν ακόμα στην εποχή του 1917. Δεν καταλαβαίνουν πόσο άσχημο ήταν το κουμμουνιστικό σύστημα. Ξεχνάνε άτομα όπως Στάλιν, Μάο, Πόλ Ποτ, Τσαουσέσκου, Λιάνα Κανέλλη, κλπ. και εκθειάζουν άτομα σαν το Μαδούρο.

Πες τα ρε Άδωνη. Θα σε ψηφίζω με χέρια και πόδια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Λοιπόν μάγκες, ως ΜΗ δεξιός και για πολλά χρόνια αδιάφορος και απόμακρος από την πολιτική σκηνή, πλέον λέω οτι ήρθε η ώρα να φτιάξουμε την χώρα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Αρκετά κράτησε το "αστείο". Ή θα συμμαζευτείτε και εσείς οι αντι-σε όλα ή θα γαμηθείτε.

Τέλος τα ανέκδοτα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
Τους κοπρίτες του δημοσίου θα τους  καθαρίσει ο κυριακος ή θα σφυριξει αδιάφορα οπως ολοι πριν απο αυτόν?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τους κοπρίτες του δημοσίου θα τους  καθαρίσει ο κυριακος ή θα σφυριξει αδιάφορα οπως ολοι πριν απο αυτόν?
τυπε θα βαλει ταξη ο γουρλοματης
εγω θα του τηνε ριξω μπας και διορθωσει τιποτα απο τις 7 πληγες του φαραω που θα αφησουν πισω τους οι μουρλοι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
τυπε θα βαλει ταξη ο γουρλοματης
εγω θα του τηνε ριξω μπας και διορθωσει τιποτα απο τις 7 πληγες του φαραω που θα αφησουν πισω τους οι μουρλοι
Λυπησου μας ρε φιλε,
Δε μπορω παλι το συριζα αντιπολιτευση να καιγεται η αθηνα με δακρυγονα και πορειες.
Καλα ηρεμησαμε δυο χρονια τωρα.
Ξανασκεψου το.

DEFENDERS

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Λυπησου μας ρε φιλε,
Δε μπορω παλι το συριζα αντιπολιτευση να καιγεται η αθηνα με δακρυγονα και πορειες.
Ξανασκεψου το.

Ο εφιάλτης ξαναγυρνά! :S
Αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ,ποιος ξέρει ποιος θα είναι στη θέση του Αλέξη,"εμείς είχαμε βάλει τη χώρα με τις διαπραγματεύσεις που κάναμε στο σωστό δρόμο","θα επαναδιαπραγματευτούμε όπως μόνο εμείς μπορούμε" και λοιπές αηδίες. :vomit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Λυπησου μας ρε φιλε,
Ξανασκεψου το.

Γι αυτό πρέπει ο συριζα να πέσει κάτω απο το 4%. Εκτός βουλής ακόμα καλύτερα. Όποιος "δοκίμασε κι αυτά τα παιδιά" και θέλει να ξαναδοκιμάσει είναι άξιος της μοίρας του.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.063
Πόντοι
5.506
Γι αυτό πρέπει ο συριζα να πέσει κάτω απο το 4%. Εκτός βουλής ακόμα καλύτερα. Όποιος "δοκίμασε κι αυτά τα παιδιά" και θέλει να ξαναδοκιμάσει είναι άξιος της μοίρας του.
εγω θελω...ποτε ξανα μητσοτακης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Λυπησου μας ρε φιλε,
Ξανασκεψου το.
Γιατι ρε τύπε?
"Μεγαλη φασαρία, θαυμάσια κατασταση".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Εθνική Μειοδοσία: Ο Μητσοτάκης είπε σε Τούρκους, Βαλκάνιους και ΗΠΑ ότι «δεν είμαστε δύναμη σταθερότητας» (βίντεο)

Από πότε ασχολεισαι με αρθρα του 90χρονου Στέφανου Ληναιου?
Αληθεια, ο Ληναιος ειναι Συριζα πλεον?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καμια φορα θυμαμαι τις εποχες που οι συνταξιουχοι επαιρναν αυξηση 5000 δραχμες το μηνα στη συνταξη, και βγαινανε στους δρομους με κουλούρια και λεγανε "ιδού η αυξηση μας, ενα κουλουρι τη μερα" και διαμαρτυρονταν.
Γιατι να λυπηθω τους συνταξιουχους που συμπεριφερονταν με τετοιο τροπο?
Δεν τους λυπαμαι καθολου.
Τις σαρκες των νεων τρωνε, ακομη και τωρα.
Μεση συνταξη 900 ευρω και ο βασικός στα 500. Ε οχι ρε φιλε.
Αυτα δεν γινονται.
Για μας τους παλιοτερους ειναι προφανες γιατι φτασαμε εδω. Και ποσο κακο εχει κανει ο λαικισμος σε αυτη τη χωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom