Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαλάκα ποιός σου είπε ότι μας ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο ανθρώπων που ήταν μια ζωή τεμπέληδες ? δεν μας ενδιαφέρει

για σένα όποιος δεν εργάζεται 16 ώρες τη μέρα τεμπέλης είναι?
εσύ ολημερίς στο μπου τι κάνεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για σένα όποιος δεν εργάζεται 16 ώρες τη μέρα τεμπέλης είναι?
εσύ ολημερίς στο μπου τι κάνεις?

αυτό είναι δικιά μου δουλειά... δεν ζήτησα από κανέναν να μοιραστεί αυτά που βγάζει μαζί μου όπως κάνεις εσύ...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πρέπει το κράτος να αναθέτει εργασία σε όλους 8 ώρες δουλειά 8 ώρες ξεκούραση 8 ώρες ύπνο για όλους

Κι αυτό το ξέχασα:
Και ποιος είναι βρε μαλάκα "το κράτος"?

Επειδή "το κράτος" είναι πράμα, και όχι άνθρωπος, χωρίς ανθρώπους δε δουλεύει.
Ποιοί λοιπόν θα είναι (κατά τη θεωρία σου) αυτοί οι άνθρωποι που θα λένε "στους άλλους" (ανθρώπους) τι θα κάνουν, πότε θα το κάνουν, και πόσο θα το κάνουν?

Κάτι σαν τον πατερούλη που σου έβαλα φωτογραφία προηγουμένως?
Ή κάποιοι σαν το Λουδοβίκο, που έλεγε "Le etat c' est moi" (το κράτος είμαι εγώ)?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
ρε μαλάκα ποιός σου είπε ότι μας ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο ανθρώπων που ήταν μια ζωή τεμπέληδες ? δεν μας ενδιαφέρει

Θάνατος στα παράσιτα:

giphy.gif

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
ναι αλλά θα πρέπει να ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο αυτών που δουλεύουν και δεν είναι τεμπέληδες και αυτών που δεν δουλεύουν και θέλουν να δουλέψουν..καλημέρα κιόλας 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι αλλά θα πρέπει να ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο αυτών που δουλεύουν και δεν είναι τεμπέληδες και αυτών που δεν δουλεύουν και θέλουν να δουλέψουν..καλημέρα κιόλας 

ανήκει σε καμμιά κατηγορία από αυτές ο νικολιός ?

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
δεν το ξέρω αυτό αλλά το πρόβλημα δεν είναι οι τεμπέληδες... αυτοί πάντα υπήρχαν και ίσως τώρα αναγκαστούν να κάνουν κάτι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256
Αραγε την ιερη αγελάδα θα την πειραξει ο κούλης?
Είμαι περίεργος να δω.
Γνωμη μου ειναι οτι θα σφυρίξει αδιάφορα.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
αυτό είναι δικιά μου δουλειά... δεν ζήτησα από κανέναν να μοιραστεί αυτά που βγάζει μαζί μου όπως κάνεις εσύ...

Ανακατανομή πλούτου με άλλα λόγια... Βλέπε Σταθάκη, Βαρουφάκη, Τσακαλώτο, Βαλαβάνη και λοιπούς φτωχούς πλην τίμιους πολιτικούς ;)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256
Τι θα γίνει τελικά με τον κυριάκο, πότε θα γίνει πρωθυπουργός.
Η πολιτική του ώριμου φρούτου δεν αποδίδει?
Πολλες καθυστερήσεις παίζει και δε θα του βγούν σε καλό

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Για αρχή,είπε να μετακομίσει στο Κολωνάκι!  :effemine:

Όπου στην αρχή (ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας) χάρηκε επειδή θα γειτονεύει με τον Κυριάκο.
Μετά όμως.... :sopase: :babycry:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μετακόμισε στο Κολωνάκι και... "πονοκέφαλος" οι γείτονες!

Μετακόμιση για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πλέον αποφάσισε να φύγει από την Κηφισιά και να ζει πλέον στο Κολωνάκι.
Τις πληροφορίες μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

"Ίσως να μην το έχετε ακούσει (και πώς να το ακούσετε, αφού τέτοια πράγματα δεν ανακοινώνονται), αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης προσφάτως μετακόμισε από την Κηφισιά στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην οδό Λυκαβηττού.

Ήταν, βλέπετε, μακριά η Κηφισιά από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, έχανε χρόνο στη μετακίνηση και αποφάσισε να μετακομίσει πιο κοντά.

Στην αρχή της μετεγκατάστασής του στο νέο σπίτι οι γείτονες ήταν ενθουσιασμένοι, αφού εξασφάλισαν, και μάλιστα δωρεάν, φρουρά. Όταν όμως πέρασε λίγος καιρός άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι είναι μάλλον βραχνάς να έχεις έναν εν αναμονή πρωθυπουργό δίπλα στην πόρτα σου.

Δεν είναι μόνον οι αλλαγές βάρδιας που κάνουν οι φρουροί (και πολλές φορές μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα) που οι χώροι παρκαρίσματος στην πριοχή περιορίστηκαν αισθητά.

Ουδέν καλόν αμιγές κακού".

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τι θα γίνει τελικά με τον κυριάκο, πότε θα γίνει πρωθυπουργός.
Η πολιτική του ώριμου φρούτου δεν αποδίδει?
Πολλες καθυστερήσεις παίζει και δε θα του βγούν σε καλό

Δε νομίζω πως θα γίνει πρωθυπουργός...

Πιστεύω πλέον πως μόνο άμα γίνει ένα σενάριο παρόμοιο μ' αυτό που έγινε με το σύριζα και το Πασόκ η δεξιά θα βγάλει κόμμα δυστυχώς...

Δηλαδή να κατάρρευση το κόμμα και να απορροφηθεί από ένα πιο δεξιό. Πιο όμως;

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δε νομίζω πως θα γίνει πρωθυπουργός...

Πιστεύω πλέον πως μόνο άμα γίνει ένα σενάριο παρόμοιο μ' αυτό που έγινε με το σύριζα και το Πασόκ η δεξιά θα βγάλει κόμμα δυστυχώς...

Δηλαδή να κατάρρευση το κόμμα και να απορροφηθεί από ένα πιο δεξιό. Πιο όμως;
Συγκρίνεις ανομοιες καταστάσεις
Τι σχέση έχει το ληστοπασοκ με την ΝΔ?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ότι έχει κυβερνήσει πολλά χρόνια κι ότι πλέον έχει διορυχτεί η βάση της.
το παοκ το σιχάθηκε ο κόσμος με όλα αυτά που είχε κάνει. ...οι πιο πολλοί ντρέπονται να πούνε ότι ήταν κάποτε πασοκ. ... τώρα τελευταία άρχισαν να το ξεστομίζουν με το χάλι του σύριζα (πολιτικός χώρος στον οποίο είχαν μετακομίσει).
Τι κοινό βρίσκεις με την ΝΔ?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Επίτρεψέ μου νά απαντήσω αν καί η ερώτηση δέν απευθύνεται σέ μένα.
Κατ'αρχάς βρίσκω γελοίο εν έτει 2017, ενώ ΟΛΑ τά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, τό κόμμα τού Κουβέλη) πού εμφανίστηκαν στήν εξουσία, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ, κατά μόνας ή σέ παρτούζα, νά διαφωνούμε περί τού ποιός είναι ο καλύτερος νταβατζής!
Δεύτερον, η ΝΔ είναι αυτή πού δημιούργησε τίς συνθήκες (1974-1981) γιά νά έρθει τό ΠΑΣΟΚ ως "εκφραστής τών λαϊκών συμφερόντων", γιά νά μή μιλήσω γιά τήν μεταπολεμική Δεξιά πού έβαλε τούς μισούς έλληνες φυλακή. Γιά τήν ΝΔ τού Κωστάκη, επίσης, νά αναφέρω ένα παράδειγμα ανικανότητας, τίς πυρκαγιές (ούτε μιά Πάρνηθα δέν μπόρεσαν νά προστατεύσουν, ούτε μιά Ολυμπία) καί προετοίμασε τό έδαφος νά έρθει ο Γιωργάκης, σάν σωτήρας, νά μάς βάλει στό ΔΝΤ.       
Αν ήμουν βιομήχανος, θά ψήφιζα Δεξιά. Αλλά ο λαός τί λόγο έχει νά ψηφίζει τούς εκφραστές τών ντόπιων "τσιφλικάδων";
αμ πες οτι είσαι κουκουές ρε φίλε.
Λέω κι εγώ. ... είναι δυνατόν να είναι σοβαρός κ να τρώει την αριστερίστικη προπαγάνδα?
Άντε Γειά ρε που θα έλεγε κι ο Τάκης :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Από πού κατάλαβες ότι είμαι ΚΚΕ; Αλλεργία μού φέρνει! Ρέ σείς ξεκολλάτε! Δέν σημαίνει ότι κάποιος άνθρωπος πρέπει νά έχει μιά πολιτική ιδεολογία αριστερή ή δεξιά. Μιλάτε μέ όρους 1980.
Σήμερα αριστερά καί δεξιά γαμάνε τούς λαούς (καί τούς έλληνες) μέ τό ίδιο μένος. 
ε αμα μου λες "η μεταπολεμική Δεξιά έβαλε τους μισούς Έλληνες φυλακή" με τι όρους μιλάς ρε φίλε?
Κουκουέδες του 80 τα λένε αυτά.
Αμα ξεκολλήσεις από αυτά μπορούμε να μιλήσουμε για το ποιοι γαμάνε τους λαούς κ συγκεκριμένα την Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom