arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ουστ τεμπελόσκυλο 16 ώρες ξεκούραση την μέρα... αποχαυνωμένο σκουπίδι...
σόρρυ δεν ήξερα ότι πρέπει αν γίνουμε σύγχρονοι σκλάβοι
ουστ τεμπελόσκυλο 16 ώρες ξεκούραση την μέρα... αποχαυνωμένο σκουπίδι...
ρε μαλάκα ποιός σου είπε ότι μας ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο ανθρώπων που ήταν μια ζωή τεμπέληδες ? δεν μας ενδιαφέρει
για σένα όποιος δεν εργάζεται 16 ώρες τη μέρα τεμπέλης είναι?
εσύ ολημερίς στο μπου τι κάνεις?
πρέπει το κράτος να αναθέτει εργασία σε όλους 8 ώρες δουλειά 8 ώρες ξεκούραση 8 ώρες ύπνο για όλους
ρε μαλάκα ποιός σου είπε ότι μας ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο ανθρώπων που ήταν μια ζωή τεμπέληδες ? δεν μας ενδιαφέρει
ναι αλλά θα πρέπει να ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο αυτών που δουλεύουν και δεν είναι τεμπέληδες και αυτών που δεν δουλεύουν και θέλουν να δουλέψουν..καλημέρα κιόλαςρε μαλάκα ποιός σου είπε ότι μας ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο ανθρώπων που ήταν μια ζωή τεμπέληδες ? δεν μας ενδιαφέρει
ναι αλλά θα πρέπει να ενδιαφέρει το βιοτικό επίπεδο αυτών που δουλεύουν και δεν είναι τεμπέληδες και αυτών που δεν δουλεύουν και θέλουν να δουλέψουν..καλημέρα κιόλας
ανήκει σε καμμιά κατηγορία από αυτές ο νικολιός ?
δεν το ξέρω αυτό αλλά το πρόβλημα δεν είναι οι τεμπέληδες... αυτοί πάντα υπήρχαν και ίσως τώρα αναγκαστούν να κάνουν κάτιανήκει σε καμμιά κατηγορία από αυτές ο νικολιός ?
αυτό είναι δικιά μου δουλειά... δεν ζήτησα από κανέναν να μοιραστεί αυτά που βγάζει μαζί μου όπως κάνεις εσύ...
Τι θα γίνει τελικά με τον κυριάκο, πότε θα γίνει πρωθυπουργός.
Η πολιτική του ώριμου φρούτου δεν αποδίδει?
Πολλες καθυστερήσεις παίζει και δε θα του βγούν σε καλό
Συγκρίνεις ανομοιες καταστάσειςΔε νομίζω πως θα γίνει πρωθυπουργός...
Πιστεύω πλέον πως μόνο άμα γίνει ένα σενάριο παρόμοιο μ' αυτό που έγινε με το σύριζα και το Πασόκ η δεξιά θα βγάλει κόμμα δυστυχώς...
Δηλαδή να κατάρρευση το κόμμα και να απορροφηθεί από ένα πιο δεξιό. Πιο όμως;
Συγκρίνεις ανομοιες καταστάσεις
Τι σχέση έχει το ληστοπασοκ με την ΝΔ?
το παοκ το σιχάθηκε ο κόσμος με όλα αυτά που είχε κάνει. ...οι πιο πολλοί ντρέπονται να πούνε ότι ήταν κάποτε πασοκ. ... τώρα τελευταία άρχισαν να το ξεστομίζουν με το χάλι του σύριζα (πολιτικός χώρος στον οποίο είχαν μετακομίσει).Ότι έχει κυβερνήσει πολλά χρόνια κι ότι πλέον έχει διορυχτεί η βάση της.
Ειναι ολοι ληστέςΣυγκρίνεις ανομοιες καταστάσεις
Τι σχέση έχει το ληστοπασοκ με την ΝΔ?
αμ πες οτι είσαι κουκουές ρε φίλε.Επίτρεψέ μου νά απαντήσω αν καί η ερώτηση δέν απευθύνεται σέ μένα.
Κατ'αρχάς βρίσκω γελοίο εν έτει 2017, ενώ ΟΛΑ τά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, τό κόμμα τού Κουβέλη) πού εμφανίστηκαν στήν εξουσία, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ, κατά μόνας ή σέ παρτούζα, νά διαφωνούμε περί τού ποιός είναι ο καλύτερος νταβατζής!
Δεύτερον, η ΝΔ είναι αυτή πού δημιούργησε τίς συνθήκες (1974-1981) γιά νά έρθει τό ΠΑΣΟΚ ως "εκφραστής τών λαϊκών συμφερόντων", γιά νά μή μιλήσω γιά τήν μεταπολεμική Δεξιά πού έβαλε τούς μισούς έλληνες φυλακή. Γιά τήν ΝΔ τού Κωστάκη, επίσης, νά αναφέρω ένα παράδειγμα ανικανότητας, τίς πυρκαγιές (ούτε μιά Πάρνηθα δέν μπόρεσαν νά προστατεύσουν, ούτε μιά Ολυμπία) καί προετοίμασε τό έδαφος νά έρθει ο Γιωργάκης, σάν σωτήρας, νά μάς βάλει στό ΔΝΤ.
Αν ήμουν βιομήχανος, θά ψήφιζα Δεξιά. Αλλά ο λαός τί λόγο έχει νά ψηφίζει τούς εκφραστές τών ντόπιων "τσιφλικάδων";
ε αμα μου λες "η μεταπολεμική Δεξιά έβαλε τους μισούς Έλληνες φυλακή" με τι όρους μιλάς ρε φίλε?Από πού κατάλαβες ότι είμαι ΚΚΕ; Αλλεργία μού φέρνει! Ρέ σείς ξεκολλάτε! Δέν σημαίνει ότι κάποιος άνθρωπος πρέπει νά έχει μιά πολιτική ιδεολογία αριστερή ή δεξιά. Μιλάτε μέ όρους 1980.
Σήμερα αριστερά καί δεξιά γαμάνε τούς λαούς (καί τούς έλληνες) μέ τό ίδιο μένος.