Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Μια χαρά βολεύτηκες, πάλι κλέβεις χρήμα από τον κρατικό προυπολογισμό χωρίς να κάνεις τίποτα. Επίσης νικ που έψαξε την περίπτωση σου μας απέδειξε οτι αποκλείεται να έφτανε η μοριοδότηση σου για τη θέση που έκλεψες από κάποιον πραγματικά άπορο. Γαργάρα το έκανες.

1ον από τον προυπολογισμό δεν παίρνω ούτε 1€ το πρόγραμμα επιδοτείται μέσω ΕΣΠΑ
σου έχω εξηγήσει 1εκ φορές τα μόρια μου ήταν μια χαρά και έφτασαν για να μπω στο πρόγραμμα
δεν μπορώ δημόσια να βγάλω τόσο προσωπικά δεδομένα

υ.σ σας αφήνω σχόλασα

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
σου έχω εξηγήσει 1εκ φορές τα μόρια μου ήταν μια χαρά και έφτασαν για να μπω στο πρόγραμμα

υ.σ σας αφήνω σχόλασα
¨Αντε να κάνεις ένα καυτό μπάνιο, για να φύγει ο ιδρώτας. Και το βράδυ να σκεπαστείς καλά μην αρπάξεις κανένα κρύωμα. Η υπερκόπωση πολλές φορές καταβάλει τον ανθρώπινο οργανισμό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506

υ.σ σας αφήνω σχόλασα

Και το ΕΣΠΑ βρε μαλάκα από που έρχεται; Από τη NASA;;;

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96

υ.σ σας αφήνω σχόλασα

Σε ξαναρώτησα και δεν απάντησες.
Στην ΔΕΗ, όταν διορίστηκες μας είχες δώσει όλα σου τα στοιχεία/  Στον πίνακα κατάταξης ήσουν 100ος και η ΔΕΗ είχε προκηρύξει 35 θέσεις διοικητικών.  Πως στο καλό ήσουν "επιτυχών";

Για τους Δήμους σε έχει ξεμπροστιάσει άλλος. 
Κάτι μας κρύβεις Νικολάκη......

ΥΓ Παρόλο ότι πιστεύω ότι είσαι τρολ, είσαι αφάνταστα διασκεδαστικός και οι κύριος λόγος που παρακολουθώ τα σχετικά νήματα.  Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο να τα τρώς από τους "τοκογλύφους"........

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Σε ξαναρώτησα και δεν απάντησες.
Στην ΔΕΗ, όταν διορίστηκες μας είχες δώσει όλα σου τα στοιχεία/  Στον πίνακα κατάταξης ήσουν 100ος και η ΔΕΗ είχε προκηρύξει 35 θέσεις διοικητικών.  Πως στο καλό ήσουν "επιτυχών";

Για τους Δήμους σε έχει ξεμπροστιάσει άλλος. 
Κάτι μας κρύβεις Νικολάκη......

ΥΓ Παρόλο ότι πιστεύω ότι είσαι τρολ, είσαι αφάνταστα διασκεδαστικός και οι κύριος λόγος που παρακολουθώ τα σχετικά νήματα.  Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο να τα τρώς από τους "τοκογλύφους"........
"Επιτυχών" σημαίνει ότι θα κάνει πορείες, θα κλείνει δρόμους και θα ζητάει την συμπαράσταση του κάθε βλάκα για να προσληφθεί στη ΔΕΗ (όπου τα κοπροσκυλα είναι μιλιούνια).

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
παράδοση του έργου Απρίλιο αντί για Αύγουστο, δηλαδή 4 μήνες νωρίτερα .  Συνολικό κόστος μειωμένο κατά 740 εκατομμύρια .

Παραμύθια της Χαλιμάς.
Η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31 Μαρτίου 2017 ωστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2007-2013.
Γι αυτό τον λόγο ξεσκίστηκαν να τα παραδώσουν πριν το τέλος του Μαρτίου, έκοψε τις κορδέλες ο Τσίπρας και θα ξανακλείσουν για να ολοκληρωθούν έως το τέλος του χρόνου.

Αντιγράφω τμήμα του άρθρου της 4ης Νοε 2015 που βρήκα πρόχειρα:
"Προθεσμία έως τον Μάρτιο του 2017

Σύμφωνα με άλλο έγγραφο που διαβιβάστηκε στον κ. Αυγενάκη και υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα ΕΣΠΑ - Δημοσίων Επενδύσεων, Παναγιώτη Κορκολή, ο γενικός κανονισμός της ΕΕ και οι κατευθυντήριες γραμμές για το κλείσιμο του ΕΣΠΑ 2007-2013 ορίζουν ότι «ένα έργο θεωρείται ολοκληρωμένο εάν το φυσικό οικονομικό αντικείμενο αυτού έχει ολοκληρωθεί και το έργο βρίσκεται σε χρήση κατά την ημερομηνία υποβολής των εγγράφων κλεισίματος του επιχειρησιακού προγράμματος, ήτοι την 31η Μαρτίου 2017».

Οσο για την μείωση του κόστους κατά 720εκ... μην ορκίζεσαι. Κάποιοι άλλοι λενε για μπόνους έγκαιρης εκτέλεσης κάποιες εκατοντάδες εκατομύρια.
Ολα αυτά τα νούμερα είναι στον αέρα.
Ισως να μάθουμε τα πραγματικά όταν αλλάξει η κυβέρνηση.

Πρωτογενές πλεόνασμα 2016 6,9 δισεκατομμύρια ευρώ .

Αυτά λένε οι αριθμοί καλά μου Ντορακια .

Αντιλαμβάνεσαι προφανώς οτι αυτό το πλεόνασμα είναι λεφτά που βγήκαν από την τσέπη σου και την τσέπη μου ε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Παραμύθια της Χαλιμάς.
Η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31 Μαρτίου 2017 ωστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2007-2013.
Γι αυτό τον λόγο ξεσκίστηκαν να τα παραδώσουν πριν το τέλος του Μαρτίου, έκοψε τις κορδέλες ο Τσίπρας και θα ξανακλείσουν για να ολοκληρωθούν έως το τέλος του χρόνου.

Αντιγράφω τμήμα του άρθρου της 4ης Νοε 2015 που βρήκα πρόχειρα:
"Προθεσμία έως τον Μάρτιο του 2017

Σύμφωνα με άλλο έγγραφο που διαβιβάστηκε στον κ. Αυγενάκη και υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα ΕΣΠΑ - Δημοσίων Επενδύσεων, Παναγιώτη Κορκολή, ο γενικός κανονισμός της ΕΕ και οι κατευθυντήριες γραμμές για το κλείσιμο του ΕΣΠΑ 2007-2013 ορίζουν ότι «ένα έργο θεωρείται ολοκληρωμένο εάν το φυσικό οικονομικό αντικείμενο αυτού έχει ολοκληρωθεί και το έργο βρίσκεται σε χρήση κατά την ημερομηνία υποβολής των εγγράφων κλεισίματος του επιχειρησιακού προγράμματος, ήτοι την 31η Μαρτίου 2017».

Οσο για την μείωση του κόστους κατά 720εκ... μην ορκίζεσαι. Κάποιοι άλλοι λενε για μπόνους έγκαιρης εκτέλεσης κάποιες εκατοντάδες εκατομύρια.
Ολα αυτά τα νούμερα είναι στον αέρα.
Ισως να μάθουμε τα πραγματικά όταν αλλάξει η κυβέρνηση.

[size=20pt]Αντιλαμβάνεσαι προφανώς οτι αυτό το πλεόνασμα είναι λεφτά που βγήκαν από την τσέπη σου και την τσέπη μου ε;[/size]

Θα πεις δηλαδή του βλάκα οτι το όποιο "πλεόνασμα" προκύπτει από την ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ της "αριστερής" κυβέρνησης και πιστεύεις οτι θα το καταλάβει;;;

Ιμιτασιόν nikos_plat είναι αυτός, της κακιάς ώρας.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Αντιλαμβάνεσαι προφανώς οτι αυτό το πλεόνασμα είναι λεφτά που βγήκαν από την τσέπη σου και την τσέπη μου ε;
και βέβαια, από πού αλλού θα μπορούσε ;  από τις φάμπρικες που δεν έχουμε ;

τι αλλάζει ;  δεν είναι πλεόνασμα ;  δεν είναι 9 φορές πάνω από τον στόχο που μας έθεσαν οι δανειστές μας ; 

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Ξυπνάτε ρε Ντοράκια !!!

Έξω οι ΚΛΕΦΤΕΣ !!!

Τσίπρας for ever !!!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Πλεόνασμα ως χώρα ουδέποτε είχαμε. Εικονικό είναι από τη στιγμή που το κράτος δεν πληρώνει καμία από τις οφειλές του και μαζεύει φόρους από παντού. Να μην πληρώνω κι εγώ ενοίκιο και λογαριασμούς και μια χαρά πλεόνασμα βγάζω...

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
To άλλο με τον Άδωνι που αποκήρυξε την Χούντα και έγινε δημοκράτης τώρα με τον Μητσοτάκη;
Ο Βορίδης το ορφανό του Παπαδόπουλου κρύφτηκε τουλάχιστον

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
To άλλο με τον Άδωνι που αποκήρυξε την Χούντα και έγινε δημοκράτης τώρα με τον Μητσοτάκη;
Ο Βορίδης το ορφανό του Παπαδόπουλου κρύφτηκε τουλάχιστον
αυτος αποκυρηξε την χουντα, ο τσιπρας γιατι δεν αποκυρησει τον μαδουρο;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
1.JPG

σουργελα :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τον ειχα γνωρισει το ζαμπιδη παλια, πριν γινει πολύ γνωστος, ερχοταν καμια φορα για προπονηση σε ένα γυμναστηριο που πηγαινα. Πολύ καλο παιδι ηταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom