Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Είναι και αυτό μία άποψη την οποία σε μια άλλη χώρα με έναν άλλο λαό θα την ασπαζόμουνα και μάλιστα θα την προσυπέγραφα σε αντίθετα με τα όσα πιστεύω για την Ελλάδα..

δυστυχώς όμως όπως έχει αποδειχθεί έχουμε να κάνουμε με έναν λαό ηλίθιο (απόδειξη ο Σώρας) ο οποίος παρασύρεται από τις μαλακίες που λέει ο καθένας (όπως παρασύρθηκε από το σκίσιμο των μνημονίων)...

και αυτόν τον ηλίθιο λαό δυστυχώς θα πρέπει να τον προστατεύει η πολιτική ηγεσία από τέτοια ζωάδια (Σώρρα, χρυσαύγουλα, μνημονισκίστες) με κάθε τρόπο έστω και με την βία...

Οταν λες πολιτικη ηγεσια εννοεις
ΠΑΣΟΚ=ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ασε καλύτερα, τα ακαποτα στο μεταξι ειναι πιο ασφαλη

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τι είναι το περίφημο ντοκουμέντο Κασιδιάρη ????

μια συνομιλία με απροσδιόριστο συνομιλητή η οποία έλεγε "πες του ψηλού του παναθηναικάκια να τους γαμήσει τους επόμενους τρείς που θα του στείλω" ???

(1) Πόσοι ψηλοί υπάρχουν στην Ελλάδα ?
(2) Πόσοι ψηλοί βάζελοι υπάρχουν στην Ελλάδα ?

και το κυριώτερο

ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ?????? Καλά έκανε και τους έχωσε μέσα ...

πολύ καλά έκανε εγώ θα τους έχωνα μέσα χωρίς δίκη...

Τοτε και τα γκουλαγκ καλώς υπηρχαν :S :S :S

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οταν λες πολιτικη ηγεσια εννοεις
ΠΑΣΟΚ=ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ασε καλύτερα, τα ακαποτα στο μεταξι ειναι πιο ασφαλη

πάντως δεν εννοώ τα χρυσαύγουλα...

ετοίμασε τον σβέρκο σου εσύ...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
φιλε noc δες το ποστ μου στις πολιτικες εξελιξεις

νομιζω τελικα εισαι σωστος σε αυτα που ελεγες

Απλα η πραγματικοτητα
Οσο κανουμε οτι δεν την βλεπουμε, τοσο μεγαλύτερο
θα ειναι το αγγουρι στο τέλος
:hi: :hi: :hi:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Απλα η πραγματικοτητα
Οσο κανουμε οτι δεν την βλεπουμε, τοσο μεγαλύτερο
θα ειναι το αγγουρι στο τέλος
:hi: :hi: :hi:

φιλε λες αν επεκταθει το φαινομενο να κουβαληθουνε και γλυφαδα και βουλα ?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
φιλε λες αν επεκταθει το φαινομενο να κουβαληθουνε και γλυφαδα και βουλα ?
Παντου μύστη μου
Ειμαι Θεσσαλονικιος και ακομα επανω
εχει σχετικα λιγους
Ειμαι σιγουρος πως αν συνεχιστει αυτη η κατασταση
θα γινει η Αριστοτελους Ομονοια :S
Σε μερικα χρονια σε κοβω να μετακομιζεις Αγ. Στεφανο
Θα ειναι καπως καλύτερα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο
πατέρας μου ζει και αναπνέει για να με δει πρωθυπουργό

Για τους γονείς του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΚΡΗΤΗ TV». 

Σε ερώτηση για τον πατέρα του, επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και για το «αν ζει και αναπνέει για να τον δει πρωθυπουργό», απάντησε πως «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αισίως είναι στο 99ο έτος της ζωής του. Του χρόνου θα κλείσει, πρώτα ο Θεός, τα 100. Έχει διατελέσει πρωθυπουργός και ταυτόχρονα έχει 4 παιδιά, 13 εγγόνια και 13 δισέγγονα. Έχει ζήσει μια γεμάτη, παραγωγική και εξαιρετικά έντονη και ενδιαφέρουσα ζωή.

Θεωρώ απολύτως φυσιολογικό ότι ζει και αναπνέει για να δει το παιδί του πρωθυπουργό.
Είναι κάτι στο οποίο προσβλέπει. Και είναι κάτι, στο οποίο θα προσέβλεπε οποιοσδήποτε γονιός έβλεπε το παιδί του στο κατώφλι μιας μεγάλης διάκρισης, όποια και αν ήταν αυτή». 

Ξεχωριστή μνεία έκανε και στη μητέρα του, υπογραμμίζοντας:
«Είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τη μακαρίτισσα μάνα μου.
Νομίζω ότι ως προς το συναισθηματικό μου κόσμο, είμαι μάλλον πιο κοντά στη μητέρα μου απ' ό,τι είμαι στον πατέρα μου. Έχω έντονα συναισθήματα».

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο
πατέρας μου ζει και αναπνέει για να με δει πρωθυπουργό

Για τους γονείς του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΚΡΗΤΗ TV». 

Σε ερώτηση για τον πατέρα του, επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και για το «αν ζει και αναπνέει για να τον δει πρωθυπουργό», απάντησε πως «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αισίως είναι στο 99ο έτος της ζωής του. Του χρόνου θα κλείσει, πρώτα ο Θεός, τα 100. Έχει διατελέσει πρωθυπουργός και ταυτόχρονα έχει 4 παιδιά, 13 εγγόνια και 13 δισέγγονα. Έχει ζήσει μια γεμάτη, παραγωγική και εξαιρετικά έντονη και ενδιαφέρουσα ζωή.

Θεωρώ απολύτως φυσιολογικό ότι ζει και αναπνέει για να δει το παιδί του πρωθυπουργό.
Είναι κάτι στο οποίο προσβλέπει. Και είναι κάτι, στο οποίο θα προσέβλεπε οποιοσδήποτε γονιός έβλεπε το παιδί του στο κατώφλι μιας μεγάλης διάκρισης, όποια και αν ήταν αυτή». 

Ξεχωριστή μνεία έκανε και στη μητέρα του, υπογραμμίζοντας:
«Είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τη μακαρίτισσα μάνα μου.
Νομίζω ότι ως προς το συναισθηματικό μου κόσμο, είμαι μάλλον πιο κοντά στη μητέρα μου απ' ό,τι είμαι στον πατέρα μου. Έχω έντονα συναισθήματα».

Εμεις παλι ζουμε για να τον δουμε να ψοφαει τον δρακουμελ,και να χορεψουμε στον ταφο του.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εμεις παλι ζουμε για να τον δουμε να ψοφαει τον δρακουμελ,και να χορεψουμε στον ταφο του.
Μηπως ειπε ποσες συνταξεις περνειι ο πατερας του και ποσο κοπηκαν εαν κοπηκαν?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Η εντυπωσιακή 30χρονη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη
Εχει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Κέμπριτζ στα Οικονομικά Ανάπτυξης και στην Ανάλυση Ρίσκου.

Ένα νέο πρόσωπο συνόδευε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη χθεσινή συνάντησή του με τον Γιάννη Στουρνάρα.
Πρόκειται για την 30χρονη Δόμνα Μιχαηλίδου, σύμβουλο του προέδρου της Ν.Δ. σε θέματα Μεταρρυθμίσεων.

Η νεαρή μελαχρινή οικονομολόγος με το αυστηρό στιλ κάθισε δίπλα στον στενό συνεργάτη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επί των Δημοσιονομικών, Στέλιο Πέτσα.

Εχει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Κέμπριτζ στα Οικονομικά Ανάπτυξης και στην Ανάλυση Ρίσκου και έχει διατελέσει οικονομική σύμβουλος του ΟΟΣΑ.  

Άλλωστε, η έδρα του συγκεκριμένου οργανισμού στο Παρίσι ήταν μια από τιs πρώτες επισκέψεις του κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό, όπου συναντήθηκε με τον γ.γ. Ανχελ Γκουρία, ενώ οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν κεντρικό στοιχείο της «γαλάζιας» πολιτικής.

Στα ελληνικά δημόσια πράγματα, η κ. Μηχαηλίδου, πάντως, δεν είναι άγνωστη.
Πέρυσι είχε συμμετάσχει στο 1ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για τη μεταρρύθμιση στα MME, ενώ τον περασμένο Απρίλιο συντόνισε την 3η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, με θέμα «Προκλήσεις για την Ανάκαμψη».

Πηγή: Ελευθερία Του Τύπου

[URL unfurl="true"]http://www.thetoc.gr/politiki/article/i-entupwsiaki-30xroni-sumboulos-tou-kuriakou-mitsotaki

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μηπως ειπε ποσες συνταξεις περνειι ο πατερας του και ποσο κοπηκαν εαν κοπηκαν?

όσες και τα ταμεία στα οποία πλήρωνε...

Ταμείο Νομικών
Ταμείο Εκδοτών Τύπου
ΤΕΒΕ (ως εκδότης)
Βουλευτική

και τα σχετικά επικουρικά

για όλες πλήρωσε εισφορές εκτός από την βουλευτική...

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
tέρμα κάτω δεξιά

Δημοσκόπηση
Με πόση διαφορά θα ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ;
Με 15%
Με 10%
Με 5%
Δεν θα ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Ψήφος    Αποτελέσματα

Δεν θα ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ
7867 53.1%
Με 15%
4797 32.4%
Με 10%
1277 8.6%
Με 5%
512 3.5%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
370 2.5%

Αριθμός Ψήφων :  14823
Πρώτη ψήφος :  10/11/2016 - 13:02
Τελευταία Ψήφος :  29/03/2017 - 23:36

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
όσες και τα ταμεία στα οποία πλήρωνε...

Ταμείο Νομικών
Ταμείο Εκδοτών Τύπου
ΤΕΒΕ (ως εκδότης)
Βουλευτική

και τα σχετικά επικουρικά

για όλες πλήρωσε εισφορές εκτός από την βουλευτική...
Σταρχιδια μας.Να ψοφησει συντομα ο πουστης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η εντυπωσιακή 30χρονη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη
Εχει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Κέμπριτζ στα Οικονομικά Ανάπτυξης και στην Ανάλυση Ρίσκου.

Ένα νέο πρόσωπο συνόδευε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη χθεσινή συνάντησή του με τον Γιάννη Στουρνάρα.
Πρόκειται για την 30χρονη Δόμνα Μιχαηλίδου, σύμβουλο του προέδρου της Ν.Δ. σε θέματα Μεταρρυθμίσεων.

Η νεαρή μελαχρινή οικονομολόγος με το αυστηρό στιλ κάθισε δίπλα στον στενό συνεργάτη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επί των Δημοσιονομικών, Στέλιο Πέτσα.

Εχει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Κέμπριτζ στα Οικονομικά Ανάπτυξης και στην Ανάλυση Ρίσκου και έχει διατελέσει οικονομική σύμβουλος του ΟΟΣΑ.  

Άλλωστε, η έδρα του συγκεκριμένου οργανισμού στο Παρίσι ήταν μια από τιs πρώτες επισκέψεις του κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό, όπου συναντήθηκε με τον γ.γ. Ανχελ Γκουρία, ενώ οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν κεντρικό στοιχείο της «γαλάζιας» πολιτικής.

Στα ελληνικά δημόσια πράγματα, η κ. Μηχαηλίδου, πάντως, δεν είναι άγνωστη.
Πέρυσι είχε συμμετάσχει στο 1ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για τη μεταρρύθμιση στα MME, ενώ τον περασμένο Απρίλιο συντόνισε την 3η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, με θέμα «Προκλήσεις για την Ανάκαμψη».

Πηγή: Ελευθερία Του Τύπου

[URL unfurl="true"]http://www.thetoc.gr/politiki/article/i-entupwsiaki-30xroni-sumboulos-tou-kuriakou-mitsotaki
Αμαν????????????? Η Μαρεβα τα ξερει αυτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom