Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
για πες μας εσύ τι κατάλαβες?

Ρε Νικολάκη, είσαι λίγο επιθετικός νομίζω, απλά προσπαθώ να μπω στην ιδιοσυγκρασία σου. Εσύ κατάλαβες οτι το πρόβλημα της Ρουμανίας είναι οτι έβλεπαν 2 ώρες την ημέρα τηλεόραση;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ρε Νικολάκη, είσαι λίγο επιθετικός νομίζω, απλά προσπαθώ να μπω στην ιδιοσυγκρασία σου. Εσύ κατάλαβες οτι το πρόβλημα της Ρουμανίας είναι οτι έβλεπαν 2 ώρες την ημέρα τηλεόραση;

εσύ που κατάλαβες κάτι περισσότερο για εξήγησε μας
εγώ κατάλαβα οτι με τον κομμουνισμό πέρασε άσχημα επειδή έβλεπε 2 ώρες τηλεόραση

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
εγώ κατάλαβα οτι με τον κομμουνισμό πέρασε άσχημα επειδή έβλεπε 2 ώρες τηλεόραση

Δεν υπήρχαν αρκετά καταναλωτικά αγαθά (λίγη τηλεόραση, 0 βαθμούς στην σχολή),
εντάξει μπορούσε να πει και πολύ πιο άσχημα πράγματα, (αλλά απευθύνεται ούτως ή άλλως σε ανοήτους)
και κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506

A ρε Νικολιό, μετά διαμαρτύρεσαι που σε λένε οι άλλοι  :uglystupid: :uglystupid:
Μήπως επειδή είχε 2 ώρες ρεύμα την ημέρα; Μήπως επειδή ψώνιζε ΟΤΙ υπήρχε; Μήπως επειδή σιτιζόταν ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ; Μήπως επειδή στις 2 ώρες τηλεόραση άκουγε και έβλεπε "οτι έπρεπε" από το καθεστώς;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Πες τα ρε Νικολιό στους φιλελέρες!
Ισα ρε, που σας χάλασαν οι 2 ώρες τηλεόραση.
Να κατεβάζατε τόρεντς ρε, να βλέπατε στρήμηνγκ, να βλέπατε γιου τιουμπ.
Ασε που βλέποντας Μπόλεκ και Λόλεκ έπλαθες και χαρακτήρα.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
A ρε Νικολιό, μετά διαμαρτύρεσαι που σε λένε οι άλλοι  :uglystupid: :uglystupid:
Μήπως επειδή είχε 2 ώρες ρεύμα την ημέρα; Μήπως επειδή ψώνιζε ΟΤΙ υπήρχε; Μήπως επειδή σιτιζόταν ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ; Μήπως επειδή στις 2 ώρες τηλεόραση άκουγε και έβλεπε "οτι έπρεπε" από το καθεστώς;

πουθενά δεν είπε ότι είχε 2 ώρες ρεύμα την ημέρα.2 ώρες την ημέρα στη ρουμανία είχαν τη δεκαετία του 60 όταν τον ίδια εποχή στην ελλάδα ολόκληρα χωρία δεν είχαν καθόλου ρεύμα.Στη ρουμανία επί τσαουσέσκου είχε μηδενικό δημόσιο χρέος.Τι ακριβώς έπαθε που σιτιζόταν με δελτίο?μοίραζαν ίσα την παραγωγή και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πεινούσε για πήγαινε τώρα να δεις με τον όμορφο καπιταλισμό τι ωραία περνάει μια μερίδα των ρουμάνων που αμείβονται με ποσά λιγότερα των 150€ το μήνα να δεις τι μπορούν να αγοράσουν.Επίσης τι έπαθε που έβλεπε 2 ώρες τηλεόραση τη μέρα?εδώ δηλαδή τι το σπουδαίο μας δείχνουν τα τηλεοπτικά κανάλια? μόνο προπαγάνδα και λίφεστύλε. Ξέρεις τι ισχύει το λίφεστύλε είναι μαγικό από μηδενικό σε κάνει νούμερο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
πουθενά δεν είπε ότι είχε 2 ώρες ρεύμα την ημέρα.2 ώρες την ημέρα στη ρουμανία είχαν τη δεκαετία του 60 όταν τον ίδια εποχή στην ελλάδα ολόκληρα χωρία δεν είχαν καθόλου ρεύμα.Στη ρουμανία επί τσαουσέσκου είχε μηδενικό δημόσιο χρέος.Τι ακριβώς έπαθε που σιτιζόταν με δελτίο?μοίραζαν ίσα την παραγωγή και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πεινούσε για πήγαινε τώρα να δεις με τον όμορφο καπιταλισμό τι ωραία περνάει μια μερίδα των ρουμάνων που αμείβονται με ποσά λιγότερα των 150€ το μήνα να δεις τι μπορούν να αγοράσουν.Επίσης τι έπαθε που έβλεπε 2 ώρες τηλεόραση τη μέρα?εδώ δηλαδή τι το σπουδαίο μας δείχνουν τα τηλεοπτικά κανάλια? μόνο προπαγάνδα και λίφεστύλε. Ξέρεις τι ισχύει το λίφεστύλε είναι μαγικό από μηδενικό σε κάνει νούμερο

Έχεις ρωτήσει το μέσο Ρουμάνο που έχει ζήσει το πριν αν το προτιμάει από το μετά;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τι λες ρε μαλάκα γαμώ τον καμμένο σου εγκέφαλο?

πήγες καθόλου στις παλιές "σοσιαλιστικές" χώρες να δείς πως ήταν ??

θέρμανση μια ώρα την μέρα με -25 βαθμούς και ζεστό νερό κάθε δύο μέρες ηλίθιε...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Πες τα ρε Νικολιό στους φιλελέρες!
Ισα ρε, που σας χάλασαν οι 2 ώρες τηλεόραση.
Να κατεβάζατε τόρεντς ρε, να βλέπατε στρήμηνγκ, να βλέπατε γιου τιουμπ.
Ασε που βλέποντας Μπόλεκ και Λόλεκ έπλαθες και χαρακτήρα.

πέρα από το πόσο γραφικός είσαι γιατί μιλάει σαφώς για προηγούμενες δεκαετίες όπου δεν υπήρχε το ίντερνετ
μπόλεκ και λόλεκ ήταν τα αγαπημένα μου κινούμενα σχέδια όπως και τα στρουμφάκια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
πέρα από το πόσο γραφικός είσαι γιατί μιλάει σαφώς για προηγούμενες δεκαετίες όπου δεν υπήρχε το ίντερνετ

Χοντρό Νικόλα, δε μιλάς όμορφα για το συνάδελφο.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Α, χα, χα ρε Νικολιό, πραγματικά μου φτιάχνεις την μέρα!
Καλό πράγμα που σιτίζονταν με δελτία ε;
Α, χα, χα, χα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μου φάνηκε να το εκτίμησαν πολύ οι Ρουμάνοι ρε Νικολιό.

tsaouseskoy.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έχεις ρωτήσει το μέσο Ρουμάνο που έχει ζήσει το πριν αν το προτιμάει από το μετά;

δεν σου λέω τίποτε .. παράδεισος η Ρουμανία (όπως και κάθε χώρα του υπαρκτού σοσιαλισμού)... για τους τουρίστες βέβαια... θυμάμαι το 81 είχα μια γκόμενα που σπούδαζε στο Κλούζ.. μεγάλη ξεκωλιάρα και παρτουζιάρα και από τις πρώτες bisexual που είχα γνωρίσει πήγαινα κάθε δύο τρείς μήνες να την δώ...

λοιπόν τιμές καταπληκτικές...

- 1 πακέτο ΚΕΝΤ το γαμίσι
- 2 φακελάκια νεσκαφέ πίπα στις τουαλέτες του καφέ του πανεπιστημίου
- 1 τζιν (μαιμού Levis φτιαγμένο στις βιοτεχνίες της παραβαρδάριου χώρας) είχαμε μια πιτσιρίκα για μια βδομάδα και την παίρναμε εγώ και η τύπισσα παρέα...

υπέροχα για τους τουρίστες...  στα πρόθυρα φυματίωσης γυρνούσα πίσω στην Ελλάδα κάθε φορά... δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου...

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
A ρε Νικολιό, μετά διαμαρτύρεσαι που σε λένε οι άλλοι  :uglystupid: :uglystupid:
Πήγα στη Ρουμανία τον Απρίλιο του 1992 με το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΡΗΣ. Να φανταστείς ότι οι σημαίες στα πλοία της Κωνστάντζα είχαν ακόμα τις τρύπες.Τέτοιο μίσος είχαν οι Ρουμάνοι για το κόμμα τους που είχαν ξηλώσει το σήμα του κόμματος από τις σημαίες. Οι Ρουμάνοι ανέβαιναν σε επισκεπτήριο στο πλοίο για να μας πουλήσουν οτιδήποτε μπορούσαν.
Γνωστός μου από την Γερμανία, πήγαινε συχνά στη Ρουμανία και ρώτησε τον Ρουμάνο αντιπρόσωπο αβ ήθελε να του φέρει κάτι από την Γερμανία. Εκείνος του ζήτησε ταμπόν για την γυναίκα του. Όταν τα έφερε την επόμενη φορά τον σταμάτησαν στο τελωνείο και τον ρώταγαν τι τα ήθελε. είχαν σκοπό να του τα κατάσχουν. Και αυτ΄΄ος τους είπε ότι τα ήθελε για να κάνει service σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Άλλος γνωστός μου σπούδαζε μηχανολόγος μηχανικός στο πανεπιστήμιο της Τιμισοάρα (αν θυμάμαι καλά). Για να διαβάζει τα βράδια, έκλεψε μια μπαταρία αυτοκινήτου και σύνδεσε πάνω της λαμπτήρα, γιατί έσβηναν τα φώτα πολύ νωρίς.

Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις για κουμουνισμό είναι να ρωτήσεις κάποιον που το έζησε από μέσα. Όλοι αυτοί που τον υποστηρίζουν είναι το χείριστο είδος παρτάκηδων, που αν ζούσαν ποτέ σε κουμουνιστική χώρα θα ήταν πράκτορες της KGB ή μεγαλοστελέχη του κόμματος ή θα την είχαν κοπανήσει πρώτοι.

Αυτά που είπε αυτή η τύπισσα είναι 200% σωστά, και πρέπει να είσαι πολύ στόκος για να μην το καταλάβεις

"Κάποτε έδειχνα στους κουμουνιστές τα αστέρια, και εκείνοι κοίταγαν το δάκτυλο"

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Δε μπορεί να είναι έτσι, τα παραλέτε. Εγώ νομίζω οτι ο σ/φος Νικόλας κάτι παραπάνω ξέριε αλλά δε μας το λέει.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Με απαξιώνεις ξανά Νικολιό, αλλά με μεγαθυμία σε συγχωρώ.
Κακό Λύκο δεν έβλεπες;

getImage.do

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786